עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by HaVoC_850,

זה נראה כאילו וזה הולך להיות אחד המשחקים החזקים תאריך יציאה יש? מצורף ווידאו על המשחק מהאתר Gamespot http://www.gamespot.com/ps3/action/dantesinferno/video/6214950/dantes-inferno-dev-diary--gluttony?hd=1&tag=topslot;thumb;4

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי אפשרות לקנות את ה-PS3 מתאילנד ( חבר שנוסע) . מישהו יודע מה המחיר שלו שם , ואיזה בעיות תאימות (אם בכלל ) עלולות להיווצר . תודה מראש

3. אני רוצה להזמין skyrim legendry edition מארה"ב לאקסבוקס שנקנה בארץ הדגם שלו זה XBOX360 SLIM 250GB השאלה שלי האם זה יעבוד? כי שמעתי שמשחקים שהוזמנו ממדינות מסוימות לא יעבדו בארץ...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הסירטון בלינק הבא מציג בצורה דינמית את גרף המכירות של כל קונסולה כמעט שיצא ב 40 שנה האחרונות בצורה די מאירת עיניים: https://thenextweb.com/plugged/2019/04/09/40-years-console-wars-nintendo-playstation-xbox/amp/

5. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32599 בקצרה - מי שקנה ארקייד ועקב כך לא יוכל להינות מהמשק החדש יוכל לקבל או כרטיס 512 מגה חינם או דיסק קשיח (REFURB אמנם) 20 גיגה ב20 דולר. ליביו

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  6. הוא לא מצליח לקלוט את ה Two שלי, נסיתי כבר 6 סוגי מבטא, מה דעתכם על endwar ? שווה להשקיע בו אן שזה סתם גימיק

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by eran256,

כדאי לקנות WII בUSA זה משנה אם יהיה לי את הPAL או NTSC ? יש חנויות מומלצות יש? קיצור גם הייתי שמח אם תתנו מידע על הWII תודה מראש

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by huber,

היום לפני שנתיים בדיוק הושק ה PS3. מזל טוב לעולל:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רציתי לשאול האם משחקים מארה"ב (איזור 1) עובדים על PSP-3000 שנקנה בארץ ? המכשיר לא פרוץ ( נדמה לי שאין גם פריצה למכשיר מסוג זה ).

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  10. תראו איזה קטלני http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-sony/62921 ועוד HD...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by badmama,

אני מקווה מאוד שההעלמות של חלק מהחבר'ה פה היא לטובת משחק ההאק אנד סלאש הכי גדול בהיסטוריה. סיימתי אותו עכשיו (אכן פחות מ-10 שעות), אבל אני מתנשף ומתרשף. פה פעור לאורך כל ה-10 שעות האלה, סיפור סוחף, עיצוב שלבים שקובע סטנדרט חדש, גרפיקה אלוהית (לא יאומן מה ה 7800GTX העתיק זה מסוגל לנפק ביחד עם ה CELL), קצב פריימים מטורף ומשחקיות שגורמת לי אוטוטו לחזור ולעשות אותו שוב. איפה אתם חבר'ה?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. חבר'ה .. הרכש החדש הגיע ;D XBOX360 Elite 120GB HDD 2 Wireless Controllers XBOX Live headset ו2 משחקים חינם עם הבאנדל. בלי שום פריצה .. רק מקורי . לא בא לי להסתכן בבאן D: אם למישהו מהחבר'ה הטובים פה יש אחד .. אני ישמח שהוא יוסיף אותי לXBL הגיימרטאג שלי - xQuntix שוויץ - המטרה של פתיחת הנושא - אני מעוניין להזמין 3 משחקים באינטרנט (סביר להניח שמGAME.CO.UK) ואני צריך המלצות .. אני שחקן מושבע של FPS ככה שהיילו ובאטלפיד בשיקול שלי .. ועוד משחק שלישי מז'אנר אחר עם מולטיפלייר טוב יהיה אחלה D:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קבלו עוד ביקורת מטעם TNATNA100 kririn היה כבר תפוס שנירשמתי ליוטיוב בכל מקרה זה גימפאד קלסי לWII ויש לי ביקורת המשך על איזה מתאם בשבילו שאני כבר יפרסם בדיון ניפרד תהנו

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. השאלה בכותרת אבל אני מעוניין לדעת איך עושים את זה מבלי לפתוח את המכשיר! תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by silas91,

פיל האריסון נשיא חטיבת הבידור של סוני התפטר אחרי 15 שנים בחברה http://www.gamespot.com/news/6186643.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by timac,

לפני כמה חודשים קניתי שלט של XBOX 360 למחשב.. בנתיים קניתי אקס בקוס 360 והשלט לא מתאים יש מה לעשות או שהשלט מיועד רק למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני שוקל להזמין קונסולה מחו"ל ורציתי להתייעץ איתכם קצת. אז ככה, אני מתלבט בין ה-360 ל-PS3 (כמובן), הבעיה היחידה היא - [glow=yellow,2,300]המחיר[/glow]. האם אתם ממליצים לי להשקיע פי שניים כסף ולהביא PS3 שגם יחיה לי יותר זמן או שכדאי להביא 360 בפחות כסף. אבקש ממכם לומר לי את דעתכם בנושא ובנוסף להמליץ לי על גרסה למכשיר (בין אם זה Xbox 360 ובין אם זה PS3) ומאיפה בחול כדאי לי להזמין, צריך שהחנות תהיה זולה ואמינה. תודה רבה לעונים!

• 133 תגובות
    • 20.9k צפיות
  18. Started by stone cold,

חברה לא לדבר פה על איך לפרוץ או איך לצרוב בקיצור לא יצתרכו דיסק מקורי יותר

• 54 תגובות
    • 10.2k צפיות
  19. כי אני מנסה לקנות וזה לא הולך לי.. יש לי ויזה בינלאומית.. אבל אני חושב שבגלל שאני רשום על יונטייד קינדום זה לא נותן..[br]פורסם בתאריך: 11.04.2009 בשעה 14:35:53 הסתדרתי תודה שינתי את המדינה לארצות הברית וזה נתן..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. אז ככה לאחר קניית מחשב וטלוויזיה אני מתלבט בין 3 הקונסולות wii/ps3/xbox360 אין בעיית תקציב אך אני חושש לגבי מחירי המשחקים אני רוצה לקנות את הps3 אבל כל יום לקנות משחק אחר לא בא בחשבון היא עוד שאלה היא אם הPs3 קורא דיסקים של dvd ומה קורה עם הxbox והwindows live האם הוא כדאי בכלל ואני מאוד התלהבתי מהwii מהאפקט של הגירוסקופים אך האיכות על הפנים האם ידוע על יציאת גירסאה חדשה לwii או משהו דומה תודה לכל העונים

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. מתי צריך קירור כמו של Nyko לXBOX360? נראה לי שחיפשתי לא טוב בפורום כי לא מצאתי כלום. אם אתם נועלים לפחות תתנו תשובה קניתי XBOX 360 Premium ויש לי בעיה כזו: יש כבל שממנו יוצאים קומפוננט וסאונד ויש לי כבל HDMI. אם אני מחבר אחד מהם אני לא יכול לחבר את השני. כרגע הHDMI מחובר ומן הסתם הסאונד הוא מהLCD TV והוא גרוע! אני רוצה לחבר לרסיבר שלי בשביל הסאונד, עם הכבל שסופק עם הקונסולה (זה שיוצא ממנו קומפוננט וסאונד), אבל אי אפשר לחבר את שניהם בו זמנית כי הכבל של קומפוננט וכו' ענק ולא מאפשר לחבר גם HDMI. מה עושים ??? זה מבאס לגמרי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shimronfio,

קניתי היום PS3 חדש.. חיברתי אותו קודם לטלוויזיה של סבתא שלי באמצעות כבל HDMI וקבעתי רוולוציה של 1080P , שהגעתי הביתה (אין לי טלוויזית FULL HD) נתקלתי בבעיה שחיברתי את ה-PS3 הוא מראה לי מסך כחול בלבד ושום דבר אחר.. האם יש אפשרות לתקן את זה בלי לחבר את הPS3 לטלווזית FHD?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. Started by arad gonen,

שלום רציתי לדעת מה הארד דיסק עושה בXBOX מכיוון שאני חושב לקנות את ערכת הARCADE יש הבדל עם יש לי הארד דיסק או לא כי אני קונה את המכשיר רק בשביל לשחק ולא לשאר האפשרויות... תודה מראש ארד גונן

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות קונסולה לסלון, אין לי ממש מושג במה לבחור (פלייסטיישן או אקסבוקס) אני לא הולך לפרוץ כלום, כך שלא ממש אכפת לי מי קורא צרובים ומי טוען מערכת הפעלה לא מקורית - לא בשבילי. אני מאמין שכל המשחקים שאני אפעיל יהיו משחקי רשת. מבחינת שלטים - שניהם נוחים לי (המקורי של הפלייסטיישן והמקורי של האקס-בוקס). כן הייתי שמח אם תיהיה אפשרות לנצל את הקונסולה ליותר מרק משחקים (אינטרנט/יוטיוב/סטרימינג וידאו מהמק וכו') - פחות קריטי אבל מן הסתם זה יתרון. דבר שני זה נושא החיישני תנועה שקצת קראתי כאן תראדים עליו ולא ראיתי תשובה חד משמעית אם יש לזה איזשהם יתרונות למשחקי רשת, fps וכו' (אני לא הולך לשחק משחקי ספורט/מוזיקה/לצייר שטויות כמו בסרטונים של סוני ומיקרוסופט). דבר שלישי זה נו…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.