עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=42 מה אתם אומרים?!! למישהו יש ניסיון עם החנות? אם זה אכן עם לוח האם פאלקון החדש אז זה שווה לא?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by יניב קופר,

XBOX 360 האם אפשר להוריד דמואים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים לאחר הרבה התלבטויות בין הקונסולות והתקבעות על תקציב החלטתי שה PSP הכי יתאים לי. מסיבות שבטח יהיו ברורות למביני עניין, אם אני לוקח PSP3000 זה יהייה בגרסא 5.03 (ומטה) בלבד. מבירור קצר שערכתי בין חנויות גיליתי שמחירה של קונסולת PSP3000 5.03 יתחיל מכ 1200 ש"ח בעוד שגרסא גבוהה יותר כמו גרסא 5.5 או 6 למשל תעלה לי פחות מ 850 ש"ח (אבל גרסא גבוהה מ 5.03 לא באה בחשבון מבחינתי). את הPSPS2000 אפשר למצוא מסתמא במחיר זול יותר, בגרסאות שפותחות את האופצייה לעשות את מה שעושים ל PSP3000 5.03. השאלה היא בעצם האם ה PSP3000 נותן לי גראפיקה טובה יותר במשחקים, צפייה איכותית יותר בסרטים? מה עם הפאק במסך (פסים שחורים או משהו כזה ???) אני מחפש פשוט עצה שלכם, להשקיע יותר כסף על ה PSP300…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by thebenjamin,

משדר מהראוטר שמחובר למחשב לראוטר אחר שמשמש כrepeater והוא מחובר חוטית לXBOX.. אני עושה streaming רק של XVID.. ממיר את הכל לWMV.. (בגלל שHD תלוי בקידוד נתקע לפעמים) עד לא מזמן לא היו בעיות אבל עכשיו... פעם אחת בפרק כלשהו... (פרקים של 45 דקות שהם 350MB שהפכו ל490MB ופרקים של 25 שהפכו מ175MB ל250MB) נוטים להתקע... עד עכשיו זה היה די קבוע.. בסביבות 7.5 דקות מתחילת הסטרימינג.. למרות שבפעם האחרונה זה קרה לי ממש לפני סוף הפרק.. אני לא מבין למה זה לא משדר את זה באופן רציף לפי חישוב שלי המהירות של הסטרימינג צריכה להיות בקצב של 210KB/s לכל היותר... כלומר חיבור רישתי של 1.7MB.. לא ברור לי למה פתאום זה התחיל לקרות..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 7 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה http://pod.icast.co.il/d2d668a5-554c-4ed6-b732-19344440cca9.icast.mp3 אהלן חבר’ה! השבוע יבש לנו מבחינת משחקים וסיקורים, אז פיצינו על כך בחדשות מעניינות והמון שאלות מאזינים. סיקרנו בקצרה את הדמו של Motorstorm: Apocalypse, מספר משחקים שווים לאייפון: Jump O’Clock, Predators, Flight Deck: Freedom. הבאנו חדשות חמות (מכירות קינקט מרקיעות שחקים, סטודיואים חדשים ל ,Insomniac שירות הלקוחות של סוני זמין עכשיו בטוויטר ועוד…) לראשונה בעונה השנייה – סיקור מוקלט מהמאזין אבי למשחק Bloodlines Champions המון שאלות מאזיני מהאתר שלנו, דף הפייסבוק ומשלל הפורומים השונים בהם אנו מתפרסמ…

6. Started by aradgonen,

שלום יש לי פלייסטיישן 3 סלים 120 ג'יגה. כשאני משחק באנביאיי 2קיי 11 בתחילת המשחק (2 דקות אחרי הפעלת המשחק) המכשיר נתקע ומראה נו סיגנל על המסך. מה לעשות?? כדי לשלוח לאישפר לתיקון מלא ב950 שח?????????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omrid14,

רציתי לשחק פרו 09 באינטרנט אז הוא ביקש UPDATE 2.60 אז אני מנסה להוריד וזה נתקטע ב0 אחוז ואז רושם הודעה של שגיאה : an error occurred during the download operation. A connection to the server cannot be established. (80710723) בדקתי אולי אני מנותק אבל לא.. זה מחובר לאינטנט והכל טוב ויפה אבל זה לא מוריד את זה!! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום יש לי LED תומך תלת מימד אך אין לי נגן 3D מתלבט לקנות PS3 בבקשה המלצותכם 1. האם ניתן להריץ מPS3 את כל סוגי סרטי התלת מימד 2. מה זה MULTIZONE ואיך זה ישפיע עליי תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב הרבה מוצרים יקרים בארץ כמובן גם קונסולות מלא מחיר הקונסולה -אבל מחירי המשחקים בכלל אז מה עושים בלי לפרוץ קונסולה וליסתכן בבאן או בבריק ? לקרירין הפתרונות קודם כל הקונסולות שיש כרגע בשוק - DS על שלל דגמיו (יש 4 ) לא בעיה המכשיר די אמין אפשר יד 2 אפשר לקנות בחול מטען אפשר לקנות בזול ואין הגנה אזורית למשחקים -ככה שמאוד קל לקנות אותו במחיר נורמלי היום הדגם הנפוץ זה הDSI שימו לב שהמחליף שלו כבר בשוק וזה ה3DS שגם תומך אחורנית בכל המשחקים וירד לאחרונה במחיר PS2 - פה זה יותר בעיתי קודם כל לחלק מהדגמים השמנים יש בעית RROD שזה אומר גם אחרי תיקון אפשר לקבל קילקול די מהר שנית חלק מהקונסולות קיבלו באן מהLIVE (שרות הרשת של MS ) מה שאופך קנית יד 2 ליותר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by stone cold,

קודם כל לפני שאני יתחיל את הסקירה כמה שאלות : 1-אתם אוהבים משחקי 2D ? 2-אתם אוהבים אנימה ? 3-אתם אוהבים משחקים בסגנון ישן רק בטכנולוגיה יותר מודרנית ? אם כל התשובות הם כן אז Muramasa נותן בדיוק את הדברים האלו ואם לא תחפשו משחק אחר בכל מקרה זאת רק סקירה ראשונית ועברתי רק את הבוס הראשון וזה ברמה הקלה מתוך 2 רמות שהיו לבחירה בכל מקרה שהתחלתי לשחק בMuramasa הדבר הראשון שמאוד מצה חן בעיני ותמונה לא תראה את הכל אבל בכל זאת - זה הגרפיקה הגרפיקה ניראת כגרפיקת ספיריט למי שזוכר משחקים ישנים כמו בסופר נינטנדו מגדריבר וכו אז ככה גרפיקה מצוירת כזאת רק הרבה אבל הרבה יותר איכותית אני לא יודע אם באמת השתמשו באותה טכניקה או שעשו טכניקה אחרת אבל אם מראה כזה אבל התוצאה מאוד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו אין לי מישהו לשחק איתו באותו סקוואד ובכלל ב BC2...! מי רוצה לשחק איתי? גיימר טאג: LIDOR 13

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, מחפש חנויות אמינות בעלות שירות וכן אחריות ברמה טובה. הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מוחלטת לגבי העניין. שמעתי שצריך להיזהר מenjoystick אך גם שמעתי המלצות חמות אשמח להמלצות ופירוט על חנויות. השירות והאחריות מאוד חשובים לי שכן אני רחוק מהמרכז ואין באפשרותי להגיע לשם ולכן חשובה לי מאוד שתהיה אפשרות של משלוח דרך חברת משלוחים ולא דואר ישראל, בשל סיבה זו עדיין לא קניתי דרך מדיה-גיים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by HeDesXs,

כדי לשחק בROCK BAND צריך גיטרה אבל לא מצאתי חנות שמוכרת גיטרה במיוחד לROCK BAND אז איך משחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום יש לי התלבטות קשה מאוד בין XBOX 360 או PS3 היתי רוצה לשאול כמה דברים: 1. השאלה העיקרית שלי זה לאיזה קונסולה יש גרפיקה טובה יותר XBOX 360 או PS3 ???(בעיקר במשחקי ספורט כמו FIFA 10 וכו'...)? 2. אני אוהב בעיקר משחקי ספורט ומרוצים באיזה קונסולה אני יהנה מהמשחקים האלה? 3. האם יש ב XBOX 360 את השטיות של הטבעת מוות והתחממות (אני מדבר על הXBOX 360 הכי חדש שיש עם הפריצה החדשה וכו'...)? תודה לעוזרים (בבקשה מי שמבין שיענה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, לפני כמה זמן החלפתי את הנתב האלחוטי שברשותי מ-SIEMENS מדגם שאני לא זוכר ל-D-LINK 2760. מאז, ה-PS3 לא מצליח לזהות את הנתב. מה אני צריך לעשות? והאם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by חן מ,

אהלן אני ואחי חושבים על קניית360,או מחשב חדש חזק...בעיקרון אני רוצה מחשב חזק,הוא רוצה 360 ליום הולדת שלו,ואני אמרתי אם כבר 360 אני לא אקנה מחשב... מצד אחד ה360 זה משחק לטלוויזיה שברור שיריץ משחקים הרבה יותר זמן ממחשב,גם אם מדובר על מחשב חזק,עוד כמה שנים הוא יתיישן וחבל... בכל מקרה,בשביל הטווח הארוך,עדיף לנו לקנות מחשב חזק,עם כרטיס מסך חזק,או שלקנות 360 ולשחק בו הרבה מאוד זמן,ואז לקנות משהו חדש שייצא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bagetrek,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי לשחק ברשת עם חברים במשחק GT5 , אך נתקלתי בניתוקים מעצבנים כל רגע או תוך זמן קצר של משחק . בהודעה שהמשחק מודיע לי רשום שה- NAT הוא TYPE 2 . נסיתי לבדוק הגדרות בPS3 עצמו - לא עזר .. רושם לי UPnp או "לא זמין" או "מכובה" .. יש לי ראוטר מדגם TL-WR541G/TL-WR542G . נסיתי כל מני דברים אך לא מצאתי עדיין פתרון ( נראה לי שהראוטר הזה די מוגבל : ) יש לי חבר גם עם ראוטר דומה גם של TP-LINK וחווה אותם ניתוקים . מה אפשר לעשות עם זה ? יש למישהו רעיון ? או מישהו שכבר התנסה עם זה ? לשחק בשרתים בחול אני מצליח , אבל להיתחבר לשרת שחבר פתח או לפתוח שרת ושיתחברו אלי חברים זה מנתק כל רגע , או שלא מוצאים אותי או שזה נותן לשחק 5-10-15 דק' ואז ניתוק ... אני מדבר …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by theemir,

אני מחפש לקנות לבן שלי (בן 7) קונסולה ניידת. איזו קונסולה עדיף לקנות ? PS או נינטנדו ? אשמח לתשובה מנומקת/מפורטת ולא רק ציון העדפה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. למי שלא יודע לא מזמן יצא לWII תוסף שמשפר מאוד את הזיהוי תנועה במשחקים שתומכים בו התוסף עולה 20$ בארצות הברית אבל הרבה יותר יקר בארץ התוסף מתחבר לשלת של הWII וניראה ככה - יש כבר כמה משחקים חדשים שתומכים בו כמו משחק הגולף של EA משחק הטניס של EA משחק הטניס של סגה ומשחק המשך לWII ספורט של נינטנדו אבל חוץ מזה מתוכננים גם משחקים גדולים כמו ראד סטיל 2 לדוגמה שגם יחיב את זה ובטח הרבה משחקים יתמכו בתוסף בעתיד בכל מקרה כרגע אני ומורן רוצים לראות אם יש מספיק אנשים שמעונינים לרכוש את המוצר בקניה קבוצתית שבטח תוזיל את המחיר לכולם אין צורך כרגע לכתוב פרטים או מספרי טלפון כי לא יצרנו אפילו קשר אם חנות לפני זה אנחנו רוצים לראות אם יש מספיק ביקוש שיהיה לנו כוח קניה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות את המשחק הנ"ל לחבר, האם יש משהו שאני צריך לדעת \ לברר על המשחק? אני לא בדיוק יודע איך ה PS3 עובד.. כל משחק יעבוד על כל קונסולה? זה לא כמו ה WII או משהו? יש למישהו המלצה מאיפה לקנות את המשחק בזול? או אולי חנות מומלצת בחול שעושה משלוחים..?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15121 לפי זה אם הוא לא צוחק יהיה רטט לPS3 ולדעתי זה צעד גדול בכיוון הנכון מבחינת סוני

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NM,

מתי יתחילו לשים במארז ה-PS3 ג'וסטיקים עם רטט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. האם צריך לעשות התאמה כלשהיא? להתקין משהו..? מבחינת החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EviLeader,

שלום לכולם, [list type=decimal] [*]קניתי בתור מתנה HALO REACH LIMITED EDITION לבחור שאני מכיר. גם המשחק וגם הקונסולה, שניהם NTSC. [*]בכל מקרה, המשחק עבד מצוין בבוקר ובצהריים (חרש עליו כל היום), בערב כשניסינו להפעיל, הוא טען את המשחק במשך 2 דקות ועשה RESTART. [*]הסתכלתי על הדיסק ואין סריטות אמיתיות.. סריטה פיצית קטנה שיש לי על כל דיסק. [*]האם הדיסקים לXBOX 360 כל-כך כך-כך רגישים שאפילו יש מצב שבגלל זה הוא נכשל בטעינה?מה יכול לגרום לזה? ומה כדאי לי לעשות? הרבה תודות מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. https://www.youtube.com/watch?v=HuevPFJAwEc פרויקט ספיישל חדש שיפורסם בכל יום במהלך השבוע סרטון טרוויה על עולם הפוקימון, על המשחקים, על האנימה ועל כל דבר שקשור לפוקימון סרטונים יעלו בימים ראשון עד חמישי במשך כל חודש ינואר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.