עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. יש לי כסף בארנק שמיועד לקונסולה ואני לא יודע איזה לא יודע מה לקחת בבקשה תנו המצלות במיוחד מי שהשתמש בשתייהם!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, מחפש חנויות אמינות בעלות שירות וכן אחריות ברמה טובה. הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מוחלטת לגבי העניין. שמעתי שצריך להיזהר מenjoystick אך גם שמעתי המלצות חמות אשמח להמלצות ופירוט על חנויות. השירות והאחריות מאוד חשובים לי שכן אני רחוק מהמרכז ואין באפשרותי להגיע לשם ולכן חשובה לי מאוד שתהיה אפשרות של משלוח דרך חברת משלוחים ולא דואר ישראל, בשל סיבה זו עדיין לא קניתי דרך מדיה-גיים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מניח שכבר עשיתם סקר ארצי. איפה הכי משתלם וזול לרכוש XBOX360 בארץ עם שידורגים? צ'יפים... תוספות.. (שלטים נוספים.. מטענים וכו'...) וכמובן אחריות...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stone cold,

קודם כל לפני שאני יתחיל את הסקירה כמה שאלות : 1-אתם אוהבים משחקי 2D ? 2-אתם אוהבים אנימה ? 3-אתם אוהבים משחקים בסגנון ישן רק בטכנולוגיה יותר מודרנית ? אם כל התשובות הם כן אז Muramasa נותן בדיוק את הדברים האלו ואם לא תחפשו משחק אחר בכל מקרה זאת רק סקירה ראשונית ועברתי רק את הבוס הראשון וזה ברמה הקלה מתוך 2 רמות שהיו לבחירה בכל מקרה שהתחלתי לשחק בMuramasa הדבר הראשון שמאוד מצה חן בעיני ותמונה לא תראה את הכל אבל בכל זאת - זה הגרפיקה הגרפיקה ניראת כגרפיקת ספיריט למי שזוכר משחקים ישנים כמו בסופר נינטנדו מגדריבר וכו אז ככה גרפיקה מצוירת כזאת רק הרבה אבל הרבה יותר איכותית אני לא יודע אם באמת השתמשו באותה טכניקה או שעשו טכניקה אחרת אבל אם מראה כזה אבל התוצאה מאוד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mark1994,

שלום אני חדש פו יש לי בעיה הגיעה לידי PS3 שהבעלים שלו אמר שהוא תקול ולא מקבל דיסקים אבל זאת לא נראלי הבעיה היחדיה כשאני מחבר תPS ומדליק אותו זה ישר מדליק לי אופדיט כול שהוא לפני שזה נכנס לטפריט האופדיט הזה נעצר ב 46% כמופיעה שגיאה an error occured during the update operation contact technicl support for assistance מספר השגיאה 8002F14E תודה לעוזרים זה דחוף D:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by marlboro,

התוכנה : thanks-region.free.tools מזהה את איזור המשחק, כדאי להשמתש לפני הצריבה לייתר ביטחון, או במקרה שלא יודעים את איזור המשחק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בהתחלה הדמוים יהיו רק של משחקי הורדה אבל אפשר לקוות שבעתיד יהיו דמוים גם למשחקי ריטיל בכל מקרה זה רק התחלה אז אין מבחר גדול של דמוים כרגע http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37891 אני אומר חבל שלקח להם כל כך הרבה זמן וחבל שכרגע זה רק למשחקי הורדה ולא לריטל אבל לפחות זאת התקדמות בכיוון הנכון אולי בדור הבא יעשו דמוים מההתחלה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מאז פוקימון שנאפ לא ראיתי אף משחק בסגנון הזאנר צילום למעשה אני לא חובב גדול של הזאנר הנדיר הזה ומעדיף אותו כמיני משחק במשחקים אחרים בכל מיקרה Majesco הכריזה על Wild Earth: African Safari http://www.gamespot.com/wii/action/wildearthafricansafari/index.html?tag=tabs;summary מהתמונות זה ניראה כמו "אפריקה" של סוני רק בגרפיקה פחותה בהרבה ולדעתי האישית זה נחמד שמפתחים זאנרים חדשים יש כבר את "אוקינוס אין סופי" בפיתוח ועכשיו את זה ומעניין ליראות מה יצא מיזה ואיך "משחקי טבע" או איך שלא ניקרא לזה יתפתחו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The-Crush,

היי אנשים רכשתי WII U חדש והנה לכם סרטון של הפתיחה שהכנתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/03/27/sony-to-match-dev-budgets-for-ps3-exclusivi/1 סוני הכריזה כי תתמוך במשקיעים עצמאיים ועל כל דולר בתקציב פיתוח שיושקע ע"י החברה סוני תשקיע סכום זהה בעצמה. התנאי היחידי לסיבסוד הנ"ל הוא שהמשחק יופץ אך ורק דרך PSN (ז"א ללא מדיות פיזיות אלא רק להורדה מהחנות של הקונסולה ושהמשחק יהיה בלעדי ל PS3). סתם אנקדוטה - המשחקים הכי ריווחיים כיום למיטב זיכרוני אלו משחקים שמופצים דרך החנויות של ה PS3/XBOX (ע"ע PAIN, BRAID, PIXELJUNK MONSTERS ו EDEN וכו). אלו משחקים שעולים מעט מאוד לפתח ומחזירים לרב את ההשקעה מהר מאוד ובאחוזים מאוד גבוהים (PIXELJUNK EDEN החזיר את ההשקעה תוך יום אחד לדיברי המפתחת!).

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15121 לפי זה אם הוא לא צוחק יהיה רטט לPS3 ולדעתי זה צעד גדול בכיוון הנכון מבחינת סוני

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thebenjamin,

משדר מהראוטר שמחובר למחשב לראוטר אחר שמשמש כrepeater והוא מחובר חוטית לXBOX.. אני עושה streaming רק של XVID.. ממיר את הכל לWMV.. (בגלל שHD תלוי בקידוד נתקע לפעמים) עד לא מזמן לא היו בעיות אבל עכשיו... פעם אחת בפרק כלשהו... (פרקים של 45 דקות שהם 350MB שהפכו ל490MB ופרקים של 25 שהפכו מ175MB ל250MB) נוטים להתקע... עד עכשיו זה היה די קבוע.. בסביבות 7.5 דקות מתחילת הסטרימינג.. למרות שבפעם האחרונה זה קרה לי ממש לפני סוף הפרק.. אני לא מבין למה זה לא משדר את זה באופן רציף לפי חישוב שלי המהירות של הסטרימינג צריכה להיות בקצב של 210KB/s לכל היותר... כלומר חיבור רישתי של 1.7MB.. לא ברור לי למה פתאום זה התחיל לקרות..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by omrid14,

רציתי לשחק פרו 09 באינטרנט אז הוא ביקש UPDATE 2.60 אז אני מנסה להוריד וזה נתקטע ב0 אחוז ואז רושם הודעה של שגיאה : an error occurred during the download operation. A connection to the server cannot be established. (80710723) בדקתי אולי אני מנותק אבל לא.. זה מחובר לאינטנט והכל טוב ויפה אבל זה לא מוריד את זה!! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HeDesXs,

כדי לשחק בROCK BAND צריך גיטרה אבל לא מצאתי חנות שמוכרת גיטרה במיוחד לROCK BAND אז איך משחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למי שחי מתחת לאבן RROD זה כינוי לשלוש נורות אדומות מהבהבות ב360 שאומרות לגימר שהקונסולה מקולקלת בצורה שמצריכה תיקון פיזי עכשיו כמובן אין אף קונסולת מיסטרים עם 0% תקלות כאלו MS הצליחה להוריד את אחוז התקלות בדגמים החדשים אבל עדיין זה דבר שיכול לקרות אז מה עשו בדגם החדש ולמה לא יהיה RROD עם אין אפשרות ל0% תקלות ? פשוט שינו את השיטה שבה הקונסולה מציגה את אותה הבעיה :lol: http://www.maxconsole.net/content.php?40640-New-Xbox-360-will-never-get-a-RRoD-100-percent-fact!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav25,

השלט שלי הוא אלחוטי ומחובר למחשב בעזרת המתאם USB במידה ואני קונה אוזניות לשלט/מתאם לפלאג 3.5mm האוזניות יעבדו גם עם המחשב או רק עם XBOX ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום קניתי כונן חיצוני להרחבת זיכרון בפלייסשטיין 4. מנסה להתקין את הכונן מסוג kede 0x0621 ונתקל בהודעה הבאה (בקובץ המצורף) עצות/עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aradgonen,

שלום יש לי פלייסטיישן 3 סלים 120 ג'יגה. כשאני משחק באנביאיי 2קיי 11 בתחילת המשחק (2 דקות אחרי הפעלת המשחק) המכשיר נתקע ומראה נו סיגנל על המסך. מה לעשות?? כדי לשלוח לאישפר לתיקון מלא ב950 שח?????????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by whiteandfair,

היי ב"ה היום קניתי XBOX 360 SLIM .. אז הנה כמה שאלות: 1. קניתי מיקרוסופט פוינטס. אני רשום כמשתמש מבריטניה. הנקודות גם הם אירופאיות. זה לא נותן לי להוריד משחקים כגון call of duty וכו'. לפעמים גם דמואים זה לא נותן לי. השגיאה היא אותו דבר בשניהם, שגיאה של איזור. עכשיו ניסיתי להוריד איזהשהו דמו וזה דווקא כן נתן.. זה ממש מוזר כל הבלאגן הזה.. מה אני אמור לעשות עם הנקודות שקניתי אם אי אפשר להוריד משחקים שווים איתם?! גם ניסיתי GTA 4 ועוד כל מני לקנות עם נקודות - לא הלך..! אני חוזר ואומר שוב , המשתמש הוא UNITED KINGDOM, פרטי אשראי של בריטניה , הנקודות עם אירופאיות.. =[[ 2. מה הקטע שלהם נגד ישראל אני לא מבין.. לא מספיק שיש בעיות וכל השחקנים הישראלים צרכים לחפש קומבינות להרשם בטוב, …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם צריך לעשות התאמה כלשהיא? להתקין משהו..? מבחינת החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. https://www.youtube.com/watch?v=HuevPFJAwEc פרויקט ספיישל חדש שיפורסם בכל יום במהלך השבוע סרטון טרוויה על עולם הפוקימון, על המשחקים, על האנימה ועל כל דבר שקשור לפוקימון סרטונים יעלו בימים ראשון עד חמישי במשך כל חודש ינואר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by יניב קופר,

XBOX 360 האם אפשר להוריד דמואים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו אין לי מישהו לשחק איתו באותו סקוואד ובכלל ב BC2...! מי רוצה לשחק איתי? גיימר טאג: LIDOR 13

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yuvalshtern1,

אני מעוניין לרכוש קונסולת רטרו בשילוב סרטימר מצאתי כמה באינטרנט ואשמח לדעתכם https://www.aliexpress.com/item/1005004333827392.html?pdp_npi=2%40dis!ILS!₪ 551.31!₪ 336.31!!!!!%40210312cf16702444094648041e4cd1!12000030823904335!btf&_t=pvid:f18548e4-bbb5-4ceb-b9f9-542937746df9&afTraceInfo=1005004333827392__pc__pcBridgePPC__xxxxxx__1670244409&spm=a2g0o.ppclist.product.mainProduct https://www.aliexpress.com/item/1005002901242636.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.241c656bSKCpvt&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.291025.0&scm_id=1007.13339.291025.0&scm-url=1007.13339.291025.0&pvid=fa016f82-9336-405a-905e-095b465765a8&_…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.