קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המשחק מורטל קומבט ארמגדון. כל המשחק עובד סבבה רק שכל הקטע של התנועות עם השלט בכלל לא עובד. השלט עצמו עובד- כשאני לוחץ על הכפתורים A B אז זה מגיב ונותן מכות, אבל יש שם למשל חלק כזה של אימון שבו מבסירים איזה תנועות לעשות על השלט כדי לבצע פעולות מסויימות במשחק וזה לא עובד לי. ניסיתי להתרחק מהטלויזיה, ניסיתי לשים את הסנסור למעלה/למטה, וכלום לא עובד. מוכר למישהו? פיתרון אולי? נפתר! חיפשתי סרטונים ביוטיוב וראיתי שצריך ללחות על הכפתו B בשלט לפני כל תנועה. גם ככה זה טיפה מסובך אבל עכשיו זה לפחות עובד...חחח יאללה זזתי להריץ כמה משחקים עם סקורפיון. בכל מקרה תודה, אפשר לנעול!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השלט שלי הוא אלחוטי ומחובר למחשב בעזרת המתאם USB במידה ואני קונה אוזניות לשלט/מתאם לפלאג 3.5mm האוזניות יעבדו גם עם המחשב או רק עם XBOX ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה : thanks-region.free.tools מזהה את איזור המשחק, כדאי להשמתש לפני הצריבה לייתר ביטחון, או במקרה שלא יודעים את איזור המשחק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/03/27/sony-to-match-dev-budgets-for-ps3-exclusivi/1 סוני הכריזה כי תתמוך במשקיעים עצמאיים ועל כל דולר בתקציב פיתוח שיושקע ע"י החברה סוני תשקיע סכום זהה בעצמה. התנאי היחידי לסיבסוד הנ"ל הוא שהמשחק יופץ אך ורק דרך PSN (ז"א ללא מדיות פיזיות אלא רק להורדה מהחנות של הקונסולה ושהמשחק יהיה בלעדי ל PS3). סתם אנקדוטה - המשחקים הכי ריווחיים כיום למיטב זיכרוני אלו משחקים שמופצים דרך החנויות של ה PS3/XBOX (ע"ע PAIN, BRAID, PIXELJUNK MONSTERS ו EDEN וכו). אלו משחקים שעולים מעט מאוד לפתח ומחזירים לרב את ההשקעה מהר מאוד ובאחוזים מאוד גבוהים (PIXELJUNK EDEN החזיר את ההשקעה תוך יום אחד לדיברי המפתחת!).
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי LED תומך תלת מימד אך אין לי נגן 3D מתלבט לקנות PS3 בבקשה המלצותכם 1. האם ניתן להריץ מPS3 את כל סוגי סרטי התלת מימד 2. מה זה MULTIZONE ואיך זה ישפיע עליי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פו יש לי בעיה הגיעה לידי PS3 שהבעלים שלו אמר שהוא תקול ולא מקבל דיסקים אבל זאת לא נראלי הבעיה היחדיה כשאני מחבר תPS ומדליק אותו זה ישר מדליק לי אופדיט כול שהוא לפני שזה נכנס לטפריט האופדיט הזה נעצר ב 46% כמופיעה שגיאה an error occured during the update operation contact technicl support for assistance מספר השגיאה 8002F14E תודה לעוזרים זה דחוף D:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו אולי יכול להמליץ לי על משחקים טובים לWII לא ספורט כי כבר מגיע איתו מספיק מזה.. אני מתלבט בין ה-MEDAL OF HONOR VANGUARD ל-Medal of Honor Heroes 2 אפשר מז'אנרים אחרים גם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום לפני שנתיים בדיוק הושק ה PS3. מזל טוב לעולל:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15121 לפי זה אם הוא לא צוחק יהיה רטט לPS3 ולדעתי זה צעד גדול בכיוון הנכון מבחינת סוני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משדר מהראוטר שמחובר למחשב לראוטר אחר שמשמש כrepeater והוא מחובר חוטית לXBOX.. אני עושה streaming רק של XVID.. ממיר את הכל לWMV.. (בגלל שHD תלוי בקידוד נתקע לפעמים) עד לא מזמן לא היו בעיות אבל עכשיו... פעם אחת בפרק כלשהו... (פרקים של 45 דקות שהם 350MB שהפכו ל490MB ופרקים של 25 שהפכו מ175MB ל250MB) נוטים להתקע... עד עכשיו זה היה די קבוע.. בסביבות 7.5 דקות מתחילת הסטרימינג.. למרות שבפעם האחרונה זה קרה לי ממש לפני סוף הפרק.. אני לא מבין למה זה לא משדר את זה באופן רציף לפי חישוב שלי המהירות של הסטרימינג צריכה להיות בקצב של 210KB/s לכל היותר... כלומר חיבור רישתי של 1.7MB.. לא ברור לי למה פתאום זה התחיל לקרות..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשחק פרו 09 באינטרנט אז הוא ביקש UPDATE 2.60 אז אני מנסה להוריד וזה נתקטע ב0 אחוז ואז רושם הודעה של שגיאה : an error occurred during the download operation. A connection to the server cannot be established. (80710723) בדקתי אולי אני מנותק אבל לא.. זה מחובר לאינטנט והכל טוב ויפה אבל זה לא מוריד את זה!! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחקי אקשן של FPS או מבט 3 זה לא משנה העיקר שיהיה משחק אקשן הרבה יריות. והכי חשוב שזה לא יהיה לשחקן יחיד אני מחפש משחק שיאפשר לשחק 1 נגד השני או אפילו קבוצות. מה שאני מחפש אפשר להגיד זה משחק מולטיפלייר רק שהוא לא דרך האינטרנט. תודה. קראתי על KILLZONE ו SOCOM רק שאני לא יודע אם אפשר לשחק בהם משחקי DM וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מוכרח להיות חכם ולנסות לעדכן את הACEKARD שלי, בדרך חיסלתי אותו צריך מישהו עם DS/DSL וכרטיס זיכרון בשביל לעשות UNBRICK לכרטיס שלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי פלייסטיישן 3 סלים 120 ג'יגה. כשאני משחק באנביאיי 2קיי 11 בתחילת המשחק (2 דקות אחרי הפעלת המשחק) המכשיר נתקע ומראה נו סיגנל על המסך. מה לעשות?? כדי לשלוח לאישפר לתיקון מלא ב950 שח?????????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב הרבה מוצרים יקרים בארץ כמובן גם קונסולות מלא מחיר הקונסולה -אבל מחירי המשחקים בכלל אז מה עושים בלי לפרוץ קונסולה וליסתכן בבאן או בבריק ? לקרירין הפתרונות קודם כל הקונסולות שיש כרגע בשוק - DS על שלל דגמיו (יש 4 ) לא בעיה המכשיר די אמין אפשר יד 2 אפשר לקנות בחול מטען אפשר לקנות בזול ואין הגנה אזורית למשחקים -ככה שמאוד קל לקנות אותו במחיר נורמלי היום הדגם הנפוץ זה הDSI שימו לב שהמחליף שלו כבר בשוק וזה ה3DS שגם תומך אחורנית בכל המשחקים וירד לאחרונה במחיר PS2 - פה זה יותר בעיתי קודם כל לחלק מהדגמים השמנים יש בעית RROD שזה אומר גם אחרי תיקון אפשר לקבל קילקול די מהר שנית חלק מהקונסולות קיבלו באן מהLIVE (שרות הרשת של MS ) מה שאופך קנית יד 2 ליותר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי לשחק בROCK BAND צריך גיטרה אבל לא מצאתי חנות שמוכרת גיטרה במיוחד לROCK BAND אז איך משחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תקשיבו אין לי מישהו לשחק איתו באותו סקוואד ובכלל ב BC2...! מי רוצה לשחק איתי? גיימר טאג: LIDOR 13
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות קשה מאוד בין XBOX 360 או PS3 היתי רוצה לשאול כמה דברים: 1. השאלה העיקרית שלי זה לאיזה קונסולה יש גרפיקה טובה יותר XBOX 360 או PS3 ???(בעיקר במשחקי ספורט כמו FIFA 10 וכו'...)? 2. אני אוהב בעיקר משחקי ספורט ומרוצים באיזה קונסולה אני יהנה מהמשחקים האלה? 3. האם יש ב XBOX 360 את השטיות של הטבעת מוות והתחממות (אני מדבר על הXBOX 360 הכי חדש שיש עם הפריצה החדשה וכו'...)? תודה לעוזרים (בבקשה מי שמבין שיענה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=42 מה אתם אומרים?!! למישהו יש ניסיון עם החנות? אם זה אכן עם לוח האם פאלקון החדש אז זה שווה לא?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 7 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה http://pod.icast.co.il/d2d668a5-554c-4ed6-b732-19344440cca9.icast.mp3 אהלן חבר’ה! השבוע יבש לנו מבחינת משחקים וסיקורים, אז פיצינו על כך בחדשות מעניינות והמון שאלות מאזינים. סיקרנו בקצרה את הדמו של Motorstorm: Apocalypse, מספר משחקים שווים לאייפון: Jump O’Clock, Predators, Flight Deck: Freedom. הבאנו חדשות חמות (מכירות קינקט מרקיעות שחקים, סטודיואים חדשים ל ,Insomniac שירות הלקוחות של סוני זמין עכשיו בטוויטר ועוד…) לראשונה בעונה השנייה – סיקור מוקלט מהמאזין אבי למשחק Bloodlines Champions המון שאלות מאזיני מהאתר שלנו, דף הפייסבוק ומשלל הפורומים השונים בהם אנו מתפרסמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי לשחק ברשת עם חברים במשחק GT5 , אך נתקלתי בניתוקים מעצבנים כל רגע או תוך זמן קצר של משחק . בהודעה שהמשחק מודיע לי רשום שה- NAT הוא TYPE 2 . נסיתי לבדוק הגדרות בPS3 עצמו - לא עזר .. רושם לי UPnp או "לא זמין" או "מכובה" .. יש לי ראוטר מדגם TL-WR541G/TL-WR542G . נסיתי כל מני דברים אך לא מצאתי עדיין פתרון ( נראה לי שהראוטר הזה די מוגבל : ) יש לי חבר גם עם ראוטר דומה גם של TP-LINK וחווה אותם ניתוקים . מה אפשר לעשות עם זה ? יש למישהו רעיון ? או מישהו שכבר התנסה עם זה ? לשחק בשרתים בחול אני מצליח , אבל להיתחבר לשרת שחבר פתח או לפתוח שרת ושיתחברו אלי חברים זה מנתק כל רגע , או שלא מוצאים אותי או שזה נותן לשחק 5-10-15 דק' ואז ניתוק ... אני מדבר …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לגרום ל-xbox לראות את המחשב, כדי לראות סרטים וכו' מהמחשב (win xp sp3) בטלוויזיה - אבל אני מקבל כל הזמן הודעה של PC not listed... גם המחשב וגם ה-xbox מחוברים לרשת (דרך ראוטר אלחוטי), ולשניהם יש גישה לאינטרנט. גם יש פינג מהמחשב ל-xbox. ניסיתי להפעיל media sharing ב-wmp11, אבל הוא לא מזהה את ה-xbox ניסיתי להפעיל ולכבות כלמיני services, למחוק DRM, להפעיל ולכבות את המדיה פלייר ואת המחשב, אפילו לרסט את הראוטר - וכלום: המחשב אומנם מקבל פינג, אבל שום דבר אחר, וה-xbox לא מזהה את המחשב בשום בדיקה שאני מצליח להריץ דרכו. חרשתי את גוגל, ניסיתי את כל מה שמציעים שם, וזה לא עוזר. למישהו יצא להתקל בבעיה? מה אני מפספס?... :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם צריך לעשות התאמה כלשהיא? להתקין משהו..? מבחינת החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=HuevPFJAwEc פרויקט ספיישל חדש שיפורסם בכל יום במהלך השבוע סרטון טרוויה על עולם הפוקימון, על המשחקים, על האנימה ועל כל דבר שקשור לפוקימון סרטונים יעלו בימים ראשון עד חמישי במשך כל חודש ינואר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-