קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הטריילר המסודר הראשון (אם לא לוקחים בחשבון את הטיזר המעורפל) של GOD OF WAR החדש: http://www.us.playstation.com/PS3/games/god_of_war_iii?EMC-HWSWNo&ATTR=PSU_GOW3VGATEM_P001_PS3_A2G_001_GOWIII_H נראה מ ד ה י ם !
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם צריך לעשות התאמה כלשהיא? להתקין משהו..? מבחינת החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק לא בנוי כמו GH או אפילו rock band הקודם ? אין רשימה רציפה של שירים שמתקדמים בה ? אולי לא הגדרתי משהו נכון, כי אני דיי מתבאס לשחק ככה,
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. יש לי PS2 גדול וקטן, ואני רוצה לחבר אותם לרשת, ראיתי שלקטן יש כניסה של כבל רשת, כל מה שיש לעשות זה פשוט לחבר את המודם? כי זה לא עבד לי (יש לי מודם MPLS (חיבור ללא חייגן) שמתפקד כמו ראוטר) ואיך מחברים את הגדול? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה המעבדה ההכי מקצועית בארץ? שני המסכים נפרדו כשכבל הנתונים נקרא והפלסטיקה יחד איתם, אני משער שזה רק כבל קרוע, האם יש מקום שיכול לתקן בוודאות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=195878 אני בעד
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי סוני 3 ובעבר כשהייתי מחבר דיסק און קי או הארד דיסק חיצוני הוא היה טוען אותו אבל כיום כבר לא למרות שנדלקת הנורה במהלך החיבור יש סיבה כלשהי והאם אפשר לתקן את זה אולי דרך ההגדרות????
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי רוצה להפטר משלו עקב חוסר שימוש. הוא גרסא אמריקאית, עם מאוורר מותקן לקירור נוסף, 90 ננומטר, גרסאת פרמיום. רציתי לדעת במקרה ולא ארצה להשתמש בו, בכמה בערך אוכל למכור אותו? ואני יודע שזה לא חוקי לדבר על זה, אבל המכשיר לא פרוץ. במידה ויהיה פרוץ, בכמה אוכל למכור? המכשיר כולל שלט אחד ושנאי. אם סוג השאלה לא מתאימה לפורום אז אני מצטער. נ.ב.-נא להיות כנים, אל תנסו לקנות ממני ולהגיד "400 שקל מחיר מצוין!" וכו'. אני לא מנסה למכור פה בפורום!!! פשוט יש לי כבר מישהו שמעוניין בו ואני מעוניין למכור לו. תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני נכנס לחנות האמריקאית, לוחץ על התמונה של הסרטים ןלא קורה כלום, מישהו יודע למה זה לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הצצה למשחקי העתיד של PS3 כולל EYE TOY ,משחק מולטי,כיף,מרוץ ועוד! http://www.gametrailers.com/player/24314.html
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש את השלב אחרי הרובוט הענק שנכנסים לו לרגל ואחרי זה יש שלב שצריך להשמיד איזה אנטנה אבל המצלמה מפנה אותי למתכת בריצפה, זה נראה כמו דלת (נמצא ממול למכונת יריה), אבל אי אפשר להרים את זה או שום דבר אחר, העיגול (מטרה) מצביע בכלל על משהו גבוה יותר עגול כזה, שגם אי אפשר לגשת אליו ומחוברים אליו שני צינורות משני גנרטורים שכנראה צריך להפסיק אותם או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נכון יש את המשימה במשחק heavy rain ,שבו אתה עם scott shelby באיזושהי חנות מסוימת ונכנס גנב ומרים עליך אקדח.. (אחת המשימות הראשונות של המשחק) השאלה היא: יש אפשרות שהפורץ יהרוג אותי? כלומר את scott shelby. יש כמה בחירות שונות להגיד לגנב. יש בחירה כלשהי שאני בוחר בה ואז הגנב הורג אותי? זה המשימה:
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש עבור פרוייקט גיימפאד של XBOX מקורי, חוטי כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי שאלה דיי טיפשית סורי .. יש איזה שהיא דרך לחבר את הארדיסק הנייד דרך USB לקונסולת ה XBOX 360 ולהעביר משחקים שהורדתי לארדיסק של האקסבוקס ??? או שחייבים לצרוב אותם ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רוק בנד על הפלייסטיישן 3 ואנחנו רוצים לקנות שירים, הבעייה שאין לנו כרטיס אשראי אמריקאי, ואנחנו לא מכירים מישהו אם כרטיס אשראי אמריקאי. למישהו יש פתרון מקורי??
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1.קודם כול קניתי היום xbox 360 elite 2.יש לי את ה gta החדש זה לא קשור אבל לא משנה עכשיו השאלות 1תביאו לי משחקים ל 2 אנשים או יותר ותגידו לי אם אפשר לשחק 2 אנשים ב gta או gird מה שניראה לי שלא 2.איך אני מעביר קבצים ל xbox מהמחשב? 3.תדה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ברשותי נימצא xbox 360 פרוץ עם 120 גיגה וכל האביזרים הכוללים אך לאחרונה נוצרו בעיות בקונסולה כגון 1.עלי לחדש את הפריצה מכיוון שאני משחק רק משחקים צרובים והפריצה שיש בxbox שלי מיושנת ברצוני לציין שאני לא משחק ברשת בכלל 2.החיבור של הhd שבקונסולה נהרס לי לכן הוא צריך תיקון כדי ליראות בHd אך אני לא יודע אם תיקון כזה קיים וכדאי 3.הקונסולה מיתקשה ליקרוא משחקים צרובים לאחרונה יהי לכך ובהתאם למצב הקונסולה אני שוקל לקנות קונסולה חדשה אך אני רוצה לחסוך בכסף ולכן ps 3 לא כל כך על פרק חשבתי על קניית מכשיר xbox חדש כמו 4 slim gb ולהעביר את ה120 גיגה של הxbox הישן שלי לxbox החדש שאני אמור לקנות האם זה אפשרי? אם אני קונה אני מעוניין לקנות רק את המכשיר ללא כל אביזרים אחרים מכיוון שהם ני…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אבא שלי קוצה לקנות לאח שלי ליומולדת PSP, ראיתי מלא דגמים ולכל דגם יש מלא גרסאות של עדכון, עכשיו אנחנו לא כאלה שרצים וקונים משחקים, אבא שלי מעדיף לקנות דגם אולי פחות טוב אבל שיאפשר פריצה, אז אני אשמח לשמוע על הדגמים ועל הפריצות שלהם, מה יותר טוב מבחינת האיכות של המכשיר והפריצה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נגיד אני משחק ב Burnout ומתחבר לאונליין. האם זה יתחבר לי לשרתים שונים אם אני משתמש בגרסאת ה PAL או בגרסאת ה NTSC?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Xbox+Manager+Slams+Sony+for+Every+PlayStation+3+Misstep/article11767.htm למרות שיש לי PS3 - אני חושב שכמה (לא כולם כמובן) מההצהרות שלו די נכונות, כמו ההבטחה ליישומי רשת יותר נרחבים, אופציה לנגן מולטימדיה מושלם (שדי נהרסת בלי התמיגה ב MKV) ועוד, למרות שחלק מההצהרות שלו די סתמיות במקביל. תקראו גם את התגובה של האנשים למטה, במיוחד אהבתי את הראשונה - זוהי הסיבה המרכזית בגללה אני היום עם PS3 למרות שנטיתי בהתחלה לכיוון ה XBOX260.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. לפי מה שרשום, באתר של MICROSOFT, המחיר של המכשיר בגרסאת ARCADE הוא 160 שטרלינג, שבתרגום לשקלים זה 930 בערך. בחנויות בארץ אני רואה בעיקר מחירים כמו 1100 וצפונה. האם זה בגלל מכס? או שזה בגלל סיבות כמו יבוא מקבילי, חנויות חמדניות וכד'... 2. לפי מה שאני הבנתי, אין פה שיווק רשמי של הXBOX 360 ע"י מיקרוסופט, והכל מובא בייבוא אישי. האם זה נכון? 3. מתי באמת תהיה גרסאת הSLIM זמינה לרכישה? הבנתי שבשלב הראשון תושק הגרסא שתחליף את הELITE שתעלה כ300$ וקצת מאוחר יותר תושק גם גרסא בסיסית יותר, שתעלה ככל הנראה כ200$. שתי הגרסאות אמורות להיות אמינות יותר מהקודמות, אבל האם ידוע מתי יהיו זמינות בפועל בחנויות?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום כולם האם קיים אמולטור אשר מאפשר להריץ משחקי PS2 על PC? ואם כן, איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר דברים כמו שירים וסרטים ל PS3 שלי ואני לא יודע איך הכל מחובר לראוטר אבל כשאני מחפש את ה PS ב MY NETWORK PLACES זה לא מוצא כלום יש דרך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי לכולם קצת ביררתי בנושא והבנתי כמה דברים: * צריך לקנות את ה- JASPER * יש 2 שיטות שידור ועדיף את שיטת ה- PAL * מומלץ לקנות מכשיר חדש ולא להתעסק עם משומשים מישו יכול להמליץ לי על מקום שאפשר לקנות מכשיר כזה במחיר זול? בטוח יש איזה כמה מציאות באתרי מכירות ברשת השאלה אם מישו מכיר כאלה?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה? איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל? ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה? וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-