ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
בנוסף לדיון זה http://hwzone.co.il/community/threads/544778-%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%9E%D7%A4-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%9B-%D7%9E-%D7%A9%D7%9C-ATI-%D7%A2%D7%9D-MSI-AFTER-BURNER#.U1t28Y95OPI הייתי רוצה להוסיף מאוור חיצוני שיוחבר לUSB שיתן עוד אוויר למחשב יש לי את המארז הזה NSK 2480 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= בצד שמאל ושמאל מאחור פתחי כניסה/יציאה של אוויר מהספק באמצע למעלה ומאחור פתחי כניסה/יציאה של אוויר מהכ"מ בצד ימין יציאת אוויר מהמאווררים בצד ימין מאחור פתח כניסת/יציאת אוויר מהמעבד כמה אופציות שחשבתי עליהם 1. מאוורר שוכב על הפתח העליון 2. בתוך המארז, אבל אני לא יודע איך לעגן אותו ולאיפה להפנות א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זוג UPS (אל פסק). האם זה אפשרי לשרשר בינהם ולקבל זמן גיבוי והפעלה גבוה יותר ?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה ימים נשרף הספק אז התכני שלי אחליף לאחר טוב עזבו שטיות תגידו איזה חברה זה? כתוב שם IPS TEHNOLOGY ומתחת כתוב MANUFACTURED BY Channel Well TechNOLOGY אז זה של Channel Well Tech ? לפי מה שראיתי כאן בחיפוש זה חברה איכותית....נכון?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קונה בקרוב אל פסק ורציתי לדעת איזו חברה עדיפה מאלה אחת מהחברות של האל פסק מומלץ הכי ליקנות : או APC או gamatronic או Advice או חברות אחרות שאפשר ליקנות בארץ מבחינת : 1.איכות בניה ואיכות רכיבים ותו תקן ומוצרים מיתקדמים 2.הגנות ומסננים לברקים, מייצב מתח רעשים והפרעות והגנת ברקים ל-ADSL +מייצב מתח 3.מצברים איכותיים וחזקים לאורך זמן 4.עמיד למשך שנים כמה שיותר שלא אחריי שנתיים המצבר יגמר 5.אמינות שירות תיקונים וכו" השאלה מכווונת לאל פסק מיכול הסידרות : 1. Line Interactive 2. Smart Line Interactive- גל מוצא סינוס טהור On Line .3 - גל מוצא סינוס טהור אם אפשר לציין עם חברה למשל מיתמחה יותר מסוג 1 ופחות מיתמחה מסוג 2 למשל תודה לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי כמה מהחברות שאתם ממליצים כאן זה למערכת שבצד..אני רוצה לחבר אליו גם את המסך שלי אמרו לי שאני צריך 750VA הנה מה שיש לי בינתיים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=32116 http://zap.co.il/model.asp?model_id=39646 http://zap.co.il/model.asp?model_id=32117 או האם יש משהו יותר טוב עד 650 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש פה ואני מבין בתחום המחשב וציוד היקפי ואני רוצה ללמוד מכם כי הרבה המליצו לי עליכם כאתר עוזר ונאמן ! אז אני רוצה לקנות את המארז הזה : תקשיבו לפני חצי שנה או יותר קניתי מחשב מה שיש לי בחתימה וקניתי אליו סתם מארז כי לא הבנתי כלכך במארזים... אז אני רוצה לקנות מארז חדש למחשב שיהיה לו כמו שיש ל-ANTEC 300 מארז יפה ומקרר מצויין ! מה אתם אומרים ? תמונה : זה הצד של המארז ! הספק שלי יהיה למטה בידיוק כמו פה ? חחח מה זה כמה כבלים יש לו ! המפרט שלי יתאים למארז הזה? מה אתם אומרים ? איך הוא ? אני יודע שיש לו 2 מאווררים מקדימה,מאוורר אחד מאחורה ואני אוסיף לא אחד בצד ! מהחנות SKYPC ! מה אתם אומרים .<? ופשוט אני אקח מהמארז שלי עכשיו שלי ללמארז החדש שאני …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התקציב מוגבל עד גג 2000 שקל אני צריך שיהיה גדול ומאוורר כמו שצריך תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הי, טוב אז ככה אני צריך מארז+ספק עד 600ש"ח אך גם זה נראה לי הרבה מאוד (אם זה עוזר המפרט בסוף ההודעה) בעקרון חשבתי על ספק Cooler Master eXtreme Power 380W ומארז סטנדרטי לא מותג עם מחיר מנופח. מה דעתכם? למה בכלל להשקיע ככל הרבה כסף על מארז, אני בכלל לא מתכנן מודינג או משהו כזה. יש ספק יותר משתלם? תודה
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם המארז הזה של Skyhawk Eagle Tech Viper ET-CAV2-BK Gaming Case Black No Psu מתאים לכרטיס מסך 9800GX2. והאם הוא טוב בכללי .. אם למישהו יש אותו אז דרך אגב אשמח לראות תמונות שצילמתם אותו, (בשביל לדעת אם הוא באמת נראה כמו בתמונה) הנה: http://img92.imageshack.us/img92/3001/1bcw8.jpg ביי ותודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא סדר גודל עד כ-500 שקלים. ללא ספק כח תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק Antec NeoPower 480 Watt ואני מרכיב מחשב חדש ולא יודע האם הוא יחזיק מערכת כזאת. המערכת היא : Core 2 Duo E6700 4Gb DDR2 800MHz לוח ASUS P5W DH Delux שני צורבי DVD כונן קשיח : WD Raptor 150GB 10000RPB וכרטיס מסך מתוכנן : XFX 8800GTX האם הספק יחזיק את הרכיבים האלה ? וכיצד אפשר לשער כמה מתח מערכת כזאת צורכת ? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הי אנשים אני בונה מפרט מחשב שמיועד לאנימציה ועריכת וידאו.כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט(משמש גם להקלטה). יש המלצה למארז שקט ומאוורר שיעשה את העבודה? האם נכון (כמו שהמליצו לי) לקחת מארז גדול יותר בשביל האוורור? אם יש פרטים שהחסרתי כאן ורלוונטים לבחירת המארז כמובן שאשמח להשלים (אני לא מבין גדול בתחום). מבחינת תקציב - פשוט מה שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף . תודה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש ספק כח עד 250 ש"ח נתוני המחשב core 2 duo 6300 2 הארד דיסקים sata כרטיס מסך nvidia 8500 gt צורב דיוידי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים! אני בונה מחשב חדש ומעוניין במארז שנראה טוב (לדים כחולים יתקבלו בברכה), אם אפשר שיהיו חיבורי USB מקדימה, המפרט הולך להיות ככה: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪395 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪287 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪225 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪605 LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 SeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze - OEM, יחידות 1 ₪267 סה"כ מחיר לכל המוצרים 2154 תודה!!![br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 21:27:42 תקציב למארז הוא כ 300-350.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני בונה פה מערכת והייתי רוצה לדעת אם הספק הזה:ANTEC NEO-HE-500 יחזיק את המערכת הזאת: AMD X2 5400+ SLI 7950GTX xfx - [שני כרטיסים..] 2 * 320GB maxtor sata II 2 * DVD/RW 2 * ddrII 1000MHZ g.skill 2.2v והאם הספק הזה טוב ויציב? או שעדיף את ה-Enermax Liberty ELT500AWT, אם כן אז למה? תודה לכם..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה שלום לכולםם יש לי שאלה בקשר לספק. איך אני מפעיל אותו בלי לחבר ללוח אם?.. ביגלל שאני רוצה לפעמים לבדוק מאווררים ודברים כאלה.. יש לי ספק מיותר ואין לי מושג איך עושים את זה... אז מי שיכול לעזור תגובות יתקבלו בברכה.. תוודה רבה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני רוצה לקנות מייצב מתח למחשב אבל אין לי מושג איזה חברות נחשבות לטובות יותר או פחות בתחום. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה או להפנות אותי לאתר שיש בו את המידע הרלבנטי זה מאוד יעזור וכמובם שאני מאוד אודה לו.. תודה רבה ירון
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מחפש לקנות ספק כח חדש. כרגע אני עם ספק ג'נרי אבל אמרו לי שחבל לקחת את הסיכון . כפי שכתוב בכותרת ההודעה, התקציב הוא עד כ500 שקלים. אם יש ספק שיעשה את העבודה בסכום נמוך יותר - אשמח לדעת עליו גם כן. השימושים במחשב - בעיקר משחקים ושימוש בPhotoshop. כמו כן גלישה מרובה באינטרנט. תודה מראש, אלון. מפרט המחשב: Motherboard Intel DP965LT CPU Intel Core2Duo E6300 RAM 3GB GPU Radeon X1950Pro עריכה: שכחתי 2 דברים חשובים. הראשון בקשר להודעה - חשוב לי מאד שהספק יהיה שקט מאד. הדבר השני - חתימה טובה לכולם, ושנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמנו חיפשתי והתייעצתי, אולם לא מצאתי מה שיענה על כל רצונותיי. לאחרונה שמתי עין על ה Antec P150 . הוא נראה גדול, מרווח ללא דלת "מעצבנת" שקעים שקל להגיע אליהם , דפנות כפולות ועוד. האם מישהו מכיר אותו? http://www.silentpcreview.com/article272-page1.html האם יש לכם רעיונות נוספים למארז מחשב שקט? (תקציב עד 800). איך ה Antec NSK 6580 לעומתו? אולי עדיף? אודה להתיחסותכם. עמית
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
שלום! כפי שציינתי בכותרת מחר אני קונה מארז והתקציב הוא עד 300 חריגה של 50 ש"ח בלבד! הפרט של המחשב בצד<<<<<<<< המארז שאני בחרתי הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4945&CatCode=637 הוא טוב? בעקרון אני מחפש עם כמה שיותר מאווררים וזה הכי הרבה שמצאתי מהחנות הנ"ל תודה רבה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הספק כח הקודם שהיה לי FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ואין לי מושג איך הוא נשרף כל כך מהר יש לי את המחשב רק שנתיים ובנוסף יש לי אל פסק לא נשמע לכם מוזר ?? בכל מקרה אני צריך המלצה לספק כח של 400W תסתכלו במפרט שלי ותביאו לי ספק כח עם חיבורים מתאימים אבל אני מבקקש משהו לא יקר ושיהיה יחס של עלות-איכות בהתאם אני מוכן להשקיע מקסימום 300 שקל . תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הRAIDMAX SAGITTA 2 מארז טוב אני ישמח לדעת תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאולהאם ספק HEC 400TRT יעמוד במפרט הבא: משהו ענה לי ככה הוא צודק? לא, בעיקר בגלל הכרטיס מסך, אבל הENERMAX LIBERTY 400W כן יספיק, לHEC אין מספיק אמפרים על המסילה של ה12V. בעיקרון, 400W מספיק לרוב המחשבים, הבעיה איך הם מתחלקים על המסילות, ובדרך כלל הזולים באים עם מעט אמפרים על המסילה של ה12V, שהיא הכי חשובה [אחריה בא ה5V ואז ה3V] כי היא מריצה את כרטיס המסך, המעבד ועוד כמה דברים. -------------------------------------------------------? מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר 1065 חנות סקאי ------------------------------------------------------- ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 593 חנות סקאי ------------------------------------------------------- זכרון למ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-