ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל המלצה ל UPS למחשב בייתי סטנדרטי + מסך LCD "19, בתקציב של כ 350 - 500 ש"ח. 1. הבנתי ש UPS בשיטת Off Line נעלם מהעולם, האמנם ? 2. הבנתי ש UPS בשיטת Line Interactive הוא הנפוץ למחשבים ביתיים, האמנם ? 3. כמו כן הבנתי ל Line Interactive לא מגן בפני קפיצה בשל ברק, למשל - האין זה חסרון קריטי בימי החורף ? 4. קראתי ש UPS בשיטת On Line הוא הטוב ביותר, אך גם מחירו בהתאם. האם יש כאלה זולים ? 5. כמה אמפר מייצר בממוצע מחשב ממוצע + מסך LCD "19 ? 6. קראתי שחשוב לשים לב לחיבורים (?), ושהכי טוב חיבור USB, לא הבנתי כיצד USB קשור לאספקת חשמל.. והכי חשוב, אשמח להמלצה ל UPS למחשב בייתי בטנדרטי + מסך "19 LCD, בתקציב של כ 350 - 500 ש"ח. תודה ! עריכה : האם Line Interactive ECOM600 Advic…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה להבין פשוט על בסיס מה כל חלק במארז פועל, כלומר, לאן יחוברו הכוננים הקשיחים, לאן מאווררים, לאן הלוח אם ועוד ועוד.. כאשר מעבד מחובר במחשב, הוא מקבל את החשמל על מנת לפעול, מהלוח אם? והלוח אם מהספק? אם כן, מאיזו מסילה הלוח מקבל את החשמל? כלומר, כרטיסי המסך, ממסילות ה12V, אבל השאר לאן מתחבר? מקווה שלא הסתבכתם מדי מהשאלה תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שאלתי בפורום כרטיסי מסך שאלה הדליקה אותי ואולי תוכלו לחוות דיעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311118.new;topicseen#new המפרט הוא: e6550 MSI P35 NEO OCZ 800MHZ 2*1024 WD 320GB SATA@16MB GF 8600GTS 256 הספק שמוצע עם המחשב הזה הוא: EZ COOL PS-1000-450 ATX PSU 450W http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12236 האם הוא מחזיק את התצרה הזאת והאם תהיה בעיה בהמשך להוסיף עוד כמה HD?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לעוזרים!: הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל אבל הספק ממשיך לעבוד זאת אומרת המאווררים שלו ממשיכים לעבוד ואז אני מכבה אותו באמצעות המתג האחורי שלו... למה זה קורה משהו לא בסדר בחיבור?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
צריך המלצה למארז כולל ספק עד 700 שקל, חשוב לי שיראה טוב, שיהיה שקט (כי המחשב ממוקם ליד המיטה שלי) ושיהיה עם דלת קדמית שתסתיר את הכוננים. המליצו לי בפורום מפרטים על SONATA III אבל הבנתי שיש בו בעית צפיפות ושהכרטיס מסך נכנס בקושי פנימה. אשמח להמלצות, תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לקנייה בארץ של UPS במחיר של 300-350 ש"ח למחשב שמופעל ע"י ספק כח 300W של HEC. אשמח לתגובות מהירות עקב זמן קצר לקנייה. תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת פרטים על המארז הזה למשל:איכות חומרים,איוורור וכו' אני יודע שהוא זול, אבל רציתי לדעת אם הוא מוצלח ועושה את העבודה הנה לינק שלו תודה רבה ליאור http://fire-pc.co.il/product.asp?pID=1135&cID=325
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
קודם כל, השאלה הראשונה אולי קצת מפגרת, אבל עדיף לשאול כדי לא לעשות אח"כ טעות מפגרת - מדובר על Cooler Master 690 נכון ? עכשיו בהנחה שכן, ראיתי שהוא מאוד מומלץ כאן ויש הרבה התייחסויות חיוביות אליו בנוגע ליחס תועלת\מחיר ואת זה אני אוהב. וגם ראיתי שיש לו יציאות FW ו-eSATA מקדימה שגם את זה אני אוהב. כמו כן, אם הצלחתי להבין נכון מהתמונות, הוא ToolFree שגם את זה אני אוהב. ובנוסף להכל, הוא לא נראה כמו פלישה מהחלל - שזה גם טוב. נשארו אצלי רק שני נעלמים שקראתי עליהם דברים לשני הכיוונים: 1. קירור - האם ההוא יעיל ? לא שאני צריך משהו מיוחד, סתם Q6600 בלי OC ועם כרטיס מסך בסיסי. כולם מדברים על להוסיף מאווררים, האם זה באמת הכרחי ? 2. רעש - מגיע עם מאווררים שקטים או שיש להחליפם בטובים יו…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כלומר..נניח שיש לי מפרט מסויים איך אני יודע איזה ספק יתאים ???... בבקשה תגיבו!! ...
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה יש לי ספק של GYRO שהוא לא מחובר על 24 פין אלא 2 חסרים על מזה משפיע אם בכלל כי אמרו לי שהוא לא מנצל את כל היכולת של הספק...!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום כבר ביקשתי פה מארז אבל בתקציב נמוך יותר... אני רוצה מארז יפה שיהיה כמה שיותר יפה ושיהיה שקט וקר אז מישהו יכול לתת לי המלצה? ועוד משהו אל תציעו לי את האפולו כי אני מכיר אני רוצה לראות עוד בבקשה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מצטערת על הכותרת הלא אינפורמטיבית אני פשוט ממש לא מבינה בזה. יש לי שני מחשבים חדשים, מחשב אחד עובד עם שני מסכים ומחשב שני עם מסך אחד. אני רוצה שהם לא יתפגרו מבעיות במערכת החשמל. מה ממומץ לרכוש? המון תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מחשב חדש והכל פחות או יותר סגור רק עם המארז אני מתלבט. כעיקרון ההתלבטות היא בין LL F7W/ NZXT ZERO 2/ NZXT WHISPER הסדר מהחשוב לפחות חשוב: שקט (חשוב מאוד!! אני רוצה מארז שאני יוכל לישון לידו ולא לדעת שהוא פועל מה שמוביל אותנו לאופציה לכיבוי לדים גם יהיה נחמד) סירקולציה טובה יופי (זה כבר עניין של טעם אבל לצורך העניין לדעתי ZERO 2 הכי יפה ואז ה-LL ואז WHISPER) אולי נעשה לו איזה פילטרים תוצרת בית אבל אני לא חושב שיש באחד מהם. ושישאר לי להרבה זמן! הוא אמור להחזיק 4 שנים ככה. אוקיי תעשו את הקטע שלכם ותעזרו לי. אם צריך מפרט אז אני יגיד דברים חשובים עכשיו: כרטיס HD5770 קירור CM TX3
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה בבחירת מארז וספק. אני קונה מחשב והתקציב שלי למארז +ספק הוא עד 500 שח. אני מעוניין למצוא ספק שזול יחסית למחיר שלו אבל התפוקה שלו תהיהי טובה ,זרימת אוויר מקסימלית למחיר .אוורור טוב ,חלון צד יהיהי מעולה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי לוח wATX בגובה 40 ס"מ. לא הצלחתי למצוא מארז בתצורה מתאימה במחיר של עד 500 ש"ח, וגם הייקרים צריכים לעבור מוד בשביל להכיל אותו. :s05: איזה מארז מספיק גדול, במחיר של 200-400 ש"ח, שניתן, בשינויים מעטים ככל האפשר בשלד שלו להכניס את הלוח? עלה לי גם רעיון להכניס את הספק ל-Cage שיוכננס לתוך ה- 5.25 bay האם ניתן לעשות זאת ? יש כאלה מוכנים בארץ ? איפה ניתן לעשות כאלה ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לגם אני צריך מארז בסביבות 600-500 שקל שיוכל להכיל את ה 9800GTX תודה מראש חשבתי או על TT ARMOR J או על מארזים של RIDMAX מה אתם ממליצם?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
הספק הנ"ל מחזיק 7300GT SONIC או 2400XT SONIC יחד עם E2160 או דרוש לפחות 400PNR/400TRT?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי איכות הכבלים המודולרים שמגיעים עם ספק CORSAIR CMPSU-520HX. מקריאת ביקורות ברשת הבנתי שהכבלים מגיעים ללא סיכוך והם גם נראים פחות איכותיים מכבלים מודולרים של ספקים אחרים. אנשים מציינים את הספק כמאוד איכותי וטוב, וכמעט תמיד מציינים את הכבלים כחלק הפחות טוב של הספק (אבל לא משהו קריטי!). אשמח לקבל חוות דעת לגבי הכבלים ממישהו שקנה את ספק או מכיר אותו במציאות (לא תמונות ברשת). האם הכבלים מספיק טובים ומספקים, או שהם באמת סתם כבלים שלא השקיעו בהם? תודה,
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=140 Summary Antec continues their evolution of the Truepower name with a unit that surpasses all previous Truepower incarnations easily. Coming in with performance reminiscent of models significantly more expensive and 80 Plus Bronze levels of efficiency, there's not much to hate about the Truepower New 750W. I think Antec could do with making more of the hardwired cables modular, but other than that, there's no reason you shouldn't buy one of these as soon as they hit the shelves. Signature too expensive? Too many people around you own a Corsair and you want to be different? Truepower Trio just …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זה יחזיק? שאר המפרט: מעבד AMD ATHLON 64 300? VENICE לוח אם GB K8NF9 דיסק קשיח SATA
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אוקי מה ההבדל בין הספק corsair 450VX לספק הזה: http://tms.co.il/product/4576 ההבדל ביניהם הוא כמעט 200 שקל..יש למישו הסבר?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספקים לא תקינים לצורך ניסוי באלקטרומכניקה. מבחינתי עדיפות לפשוטים ביותר.כי אני הולך להרוס אותם לצורך שינוי כללי. אשמח אם למישהו מחיפה יש כמה זרוקים בצד.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
המפרט הוא: AMD Athlon 64, 3000+ Gigabyte GA-K8NF-9 PQI_1024MB _ dual 512 Radeon X1800 GTO 256MB ================ עכשיו ההתלבטות היא בין: 1)Thermaltake Mambo VC2000BNS Black 400 Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2243&products_id=12474 Antec SLK3800B-EC 400W(2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_2482&products_id=15345 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1584&products_id=16073(3 Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500Watt השאלה האם כל הספקים (הנ"ל) אכן חזקים ולא יהיה בעיה איתם ועם המפרט? ועל מה אתם ממליצים תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זה המפרט המדובר INTEL DUAL CORE E7400 2.8GHz 1066MHZ לוח אם GIGABYTE EP43-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X22 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ PALIT GeForce 9800GT Super 512MB DDR2 PCI-E מארז COMPUCASE 6C28 + HEC S400TZ 400W BULK האם הספק והמארז טובים למחשב זה תודה, תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
intel P4 3.0Ghz 1GB DDR400 HD 160GB 7200 SATA יחזיק?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-