עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Fatless,

האם הספק:Enermax Modu82+ series (emd525awt)525w PSU מתאים למעבד שלי שהוא:intel core2 duo e8499 box ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by X-It,

אני צריך מארז JSP-TECH 550D לא מזאפ.... הכוונה שמחנויות שלא מופיעות בזאפ ,אתם אולי מכירים כמה כאלה? שמוכרים את המארז הזה...?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. HD4870 E6400 2GB CL4 Corsair Hec650w or Enermax modu82+ 525w

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. אני מתכוון לקנות ספק כוח חדש למפרט INTEL P4 3GHZ ATI HD3850 256MB DDR3 PCI-E 2GB 800MHZ CL4 ULTRA 160GB SATA2 DVD X18 IDE 3 FANS אני מעוניין לקנות ספק כוח בחנות FOXPC, אבל אין להם ספקי כוח של FSP ו HEC, ולכן הספקי כוח שנותרו לתקציב שלי הם: NZXT PP400W PSU http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=426 Xilence Low-Noise 450W 12cm PFC PSU http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=960 Xilence Low - Noise 420W PFC PSU http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=952 זהו.. זה כול הספקי כוח האפשרים שאני יכול לקנות בתקציב עד 250 שקל. איזה לדעתכם הכי מומלץ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by gogoman,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7300gt agp 8x יש לי ספק כוח של 350W המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד : intel 2.66Ghz לוח אם : intel desktop board d845gebv2/d845pesv עם חיבור agp 1X,2X,4X (1.5 v only( זכרון 1: 256MB ddr266 זכרון 2 : 256MB ddr333 ספק כוח : 350W כרטיס מסך : inno3D geforce 4 mx 440 128MB האם צריך לחבר את הכרטיס מסך לחיבור כלשהו של חשמל במחשב חוץ מבלוח אם לחיבור של הכרטיס מסך ואם כן אז הספק כוח שלי יחזיק את כל המערכת?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Little_AKA_Or,

שלום . אני צריך המצלה לספק כוח שמיועד למערכת הבאה: Intel Q6600 GIGABYTE GA-P35C-DS3R GF 88GT 2GB RAM OCZ 250GB SATAII התקציב הוא 700 ש"ח. ניתן לחרוג עד 100 ש"ח מקסימום(!). תודה רבה חבר'ה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by sPoiled,

יש הבדל מחירים של +-800 שקל. השאלה מה ההבדל (הם נראים אותו דבר) ביניהם ומה יותר משתלם. תודה רבה!

8. Started by Sctoweri,

http://img176.imageshack.us/img176/7568/mmmifratlc2.jpg הספק: ליברטי 400 וואט. יספיקק?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by Randor,

שלום חברים, אני מגיע אליכם לכאן אחרי שקניתי לעצמי כרטיס מסך חדש nVidia 9600GT כל Gigabyte, הופתעתי לגלות (משהו שפשוט לא נתקלתי בו בכרטיסים הקודמים שלי) שהוא דורש חיבור משלו למתח מהספק. לא היה לי משפיק חיבורי מתח מהספק פנויים משום שהם כבר מחוברים לשני דיסקים קשיחים, וDVD, כונן פלופי (כן אני יודע נשמע מיושן ביותר), ובדרך חיבורי מתח מחוברים למפצלים כאלו שמחוברים למאוררים של המארז. החיבור לכרטיס מסך החדש הוא משהו שבחיים לא נתקלתי בו, בקופסה קיבלתי מן מפצל כזה שבצידו האחד הוא מתחבר לכרטיס במן צורה כזאת עם שש פינים ומצידו השני הוא מתפצל לשני חיבורי מתח רגילים לבנים. עקב כך שלא היו לי שתי יציאות פנויות מהספק אל ההתקן של הכרטיס מסך, הלכתי לחנות מחשבים וקניתי מפצל נוסף שיקנה …

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום המערכת שלי c2d e6750 asus p5k kingston pc-6400 ddr2 800 cl5 wd 500gb hec 550w win ac freezer pro 7 השאלה שלי היא: ראיתי הרבה אנשים מגיעים למהירות של 3.6Ghz עם אותו מפרט כמו שלי בלי להעלות את ה Vcore. למשל בשביל לעלות ל 3.2G אני צריך לעלות מ 1.33V ל 1.45V יכול להיות שהבעיה בספק למרות שהוא אמור להיות איכותי? הבנתי שהוא לא איכותי כמו ה enermax 400W, לצערי קניתי בלי להתייעץ

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. בבקשה תגיבו כל מארז שאתם חושבים שהוא טוב \טוב מאוד ..

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by orental5,

שלום קניתי את הספק הנ"ל וברצוני להרכיב אותו במארז SilverStone LC16M הייתי רוצה לדעת לאיזה כיוון המאורר צריך לפנות (אל תוך המארז או לכיוון ההפוך)מצ"ב תמונות היצרנים של הרכיבים: הספק: המארז: תודה

13. Started by Nir666,

שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב אז ברצוני לדעת מה דעתכם על המארז gigabyte 3d mars בתודה מראש , ניר.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by The Prophet,

כותרת. תודה מראש. אם קיימות הצעות בטווח המחיר הזה, אשמח לשמוע (מארזי Full Tower).

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  15. שלא יפריע לישון בלילה.

16. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מארז טוב בתקציב של 350שח למע הבאה: 1. מעבד: E6600 2. זכרון : 2G 667,CL5 3. כמ: XFX8800GTS XXX 4. ספק: Liberty 400W תודה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. קיבלתי את המארז , לפי מה שנכתב עליו כל ארבעת המאווררים הם בעלי שלושה settings של מהירות. משום מה לא הצלחתי להבין איפה השליטה במהירות , האם דרך תוכנה? או האם צריך לחבר את האוורור למקור חשמל עם שליטה חיצונית? תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני זקוק לאל-פסק איכותי עד 500 ש"ח, אני צריך שיחזיק את המערכת שלי (שנחשבת חזקה יחסית, עם מתח גבוה ממתח של מחשב ממוצע) כ-10 דקות, ושיבצע כיבוי אוטומטי במקרה שאני לא בבית. כבר היו לי איזה 6-7 הפסקות חשמל, וזה בלתי נסבל.. פעם אחת הייתי צריך להחליף כונן קשיח ופעם אחרת boot mgr נמחק לי.. אבל הכי גרוע? שלוש שעות של השקעה ב-prototype נעלמו כלא היו.. אשמח להמלצות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by gbon,

לאחרונה קניתי כרטיס מסך של RADEON HD 3850, בתמימותי חשבתי שאוכל פשוט לחבר אותו למערכת ולהתחיל לשקוע בעולם של משחקים חדשים. כשניסיתי לחבר, הבנתי ש: 1. חסר לי כבל מתח של 6 פינים לחיבור לכרטיס מסוג PCI Express 2. ספק הכוח שלי, המקורי שהגיע עם המחשב, הוא 300 וואט ואני צריך אחד של 450. השאלה היא מה בכלל לחפש בספק? מה הסדרי גודל עבור ספק אמין בעל הספק של 450 watt וחיבור של 6 פין לכרטיסי PCI express? אני ממש לא מבין בתחום הזה, אז כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by Shoko,

האם HX520 מתאים ל- SLI <? יש לו את החיבורים המתאימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי את המחשב הבא (תגידו לי אם חסר פירוט): gigabyte k8ns-ultra 939 amd 3000+ 939 1 Gb 400Hz Samasung 1 IDE HD 80Gb 1 SATA 160 Gb HD Seagate 1 Nec DVD-RW 1 CD 1 7600GT XFX AGP (התווסף לא מזמן) יש לי ספק של HEC 300W שקיבלתי עם המארז שלי - compucase 6019 אני חושב או משהו כזה. יש לי בזמן האחרון בעיות שהמחשב פשוט מתרסט עצמאית. בנוסף, אני קונה דיסק SATA נוסף. האם הבעיות של הריסוט נגרמות מהספק? אם לא אז האם הוא יספיק לי גם עבור הדיסק הנוסף? אם אני צריך ספק חדש, איזה יספיק לי? אני רוצה להוציא כמה שפחות - לא מתוכננים שדרוגים נוספים למחשב לזמן ארוך מאוד מלבד הוספת הדיסק. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by lol_minbet,

המארז מיועד למערכת עם Q9400 + EP45+GTX260 שיעברו OC עד 700 שח ללא חריגה, חשוב שיהיה יפה לעין.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. 450XH של קורסייר להחזיק : Q9300 5 כוננים קשיחים. כונן אופטי, כרטיס מסך HD3850. וכל ה - 4 סלוטים של הזיכרונות תפוסים. מה שמפחיד אותי זה שהוא לא יחזיק את המסילות מתח נמוכות בזרם נורמלי בגלל שיש לי הרבה רכיבים עליהם. תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום רב , ברשותי ספק כוח Enermax noisetaker 425w , יש לו שני מאוררים , אחד מלמעטה ואחד מלעלה . ושניהם לא עובדים , כתוב במפורש במדריך שגם אם אני לא מחבר את הכבל הקטן הזה ללוח אם , הם יעבדו בכל מקרא כברירת מחדל הם תמיד עובדים , אבל גם כשאני מחבר או לא מחבר אותם ללוח אם לכניסה של ה SYS FAN גם אז הם לא עובדים , שניהם ! אני לא מבין למה זה קורה , האם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוט לבד על מהירות המאווררים ? ומה קורה אם יש לי עוד מאוורים למחשב ? יש רק SYS FAN ו CPU FAN , איך אני מחבר מאוורים נוספים עם יכולת לווסת את המהירות שלהם ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by KmiKaZa,

שלום אני רוצה מארז טוב ויפה אני מחפש מארז טוב מאוד שקט מאוד ושה לא התחממם הרבה תבינו אני לא מבין במארזים אז בבקשה תעזרו לי כל הכבוד לאנשי הפורום שעוזרים לנו באמת כפיים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.