עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני מחפש 2 ספקים במחיר הכי נמוך שאפשר (אבל עדיין לא להתפשר עד כדי כך, שיהיו איכותיים), למערכות הבאות: 1. E6550 + GTS 320MB 2. Q6600 + GTS 320MB שיחזיקו אותם כמו שצריך. ה- 400TRT של HEC יוכל להחזיק? אולי WIN או ACE של HEC? בכל מקרה, תנו את הדעות שלכם בכללי. תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by hag911,

אני צריך מארז שיש מקום לספק למעטה... אם אתם יכולים לרשום שמות אני ישמח...

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום לכולם, הוטל עליי לקנות UPS ואני לא מבין בזה הרבה, אז אני מבקש את עזרתכם. Athlon64X2 (AM2) 3800 Gigabyte A-M61VME-S2 DDR-2 - 1024mb PC5300 WD 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB DVDRW LG H62N כרטיס O/B מדובר במפרט מחשב די משרדי עם מסך CRT 19 (אני יודע שזו בעיה). הם בעיקר רוצים הגנה מהפסקות חשמל שקורות באזורם די הרבה ולחוצים בכסף. לפני שאני בכלל מתחיל לברר מחירים, איזה UPS צריך כדי להחזיק מחשב כזה לכמה דקות עד שמכבים אותו מסודר ? מכיוון שהדלקה "קרה" של המסך תדרוש UPS מאוד יקר (תקנו אותי אם אני טועה), נצא מנקודת הנחה שהמסך נשאר דולק ורק צריך להשאר כך כמה דקות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. יש לי 6A19 עם ספק של HEC אותו קניתי לפני 3 שנים בזיגזג בהשוואה לשקט של מחשבי מותג (כמו HP) בהם אני משתמש בעבודה, המאורר של הספק ממש מרעיש. אפילו די מעצבן. הרעש הוא בוודאות מהמאורר של הספק ולא מהמאוררים של המארז או המעבד. האם יש דרך להפחית את הרעש? תודה קובי

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. Started by snad,

הי, אני מחפש מארז ל HTPC, דרישות: 1. קירור טוב ושקט! (מאווררים כמה שיותר גדולים) 2. תמיכה בלוח ATX. 3. רצוי מארז SLIM עם לפחות 2 סלוטים. 4. לא צריך VFD. לא צריך ספק (כבר יש לי אחד טוב ושקט). ראיתי שיש את ה TT MOZART SX וגם ל SILVERSTONE יש כמה, העניין הוא שאני לא יודע כמה יעילים הם בנושאי קירור ושקט. אם אין משהו דק שהוא גם שקט וקריר נראה לי שאני אבחר מארז בגודל מלא - SILVERSTONE LC17 שיש לו כמה המלצות אבל רציתי לשמוע אולי למישהו יש נסיון טוב או שששמע על מארז דק שעונה על הדרישות. תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום אחרי סוף סוך שמצאתי תמארז גיליתי שאין אותו לטכנאי שלי.. האו חיםפש בכול ספק אפשרי.. מה עושים? איזה עוד ספר טוב יש .. אני מוכן להשקיע עד 500 שקל.. מה אתם אומרים ? אני מציין שחשוב שיתאים ל8800GTS שלי.. ושיהיה לו חלון...

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. אני לפני קניית מארז aurora 570 [אל תתיחלו להגיד לי יש את הchackra או איך שקוראים לו] ואני מחליף לו את המאווררים ראית פה באחד הטרדים תמונה של האורורה עם לדים צבעונים כתומים כאלה ממש יפים עכשיו רציתי לשאול אם אני שם מאוורים צבעונים עם לדים עם יש אפשרות לכבות אותם מתי שאני רוצה? אם שאם אני שם מאוורים עם לדים הם יעבדו תמיד רק עם לדים.. הםא יש מאווררים מומלצים עם לדים צבוענים [נראה לי עדיף 3 צבעםי ביחד כזה] וש-ק-ט-י-ם?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. יש לי סורק מדגם HP 4400 C שהספק נשרף. ויש לי את הספק של המודם ורציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בו. מפרטים: סורק: input: 100-240V~, 50/60Hz, 600mA output: +12 __---1250mA + > - מודם: input: 220-240v ~ 50Mz output: 10V ---___1.2A 12VA \: ניראה לי שלא נכון? אני פשוט רוצה להיות בטוח. :screwy: :screwy:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by Swed,

יש לי ספק כוח של 400W אני לא יודע איזה חברה הוא ! אבדוק מאוחר יותר. עכשיו המאורר שלו כמעט ולא מוציא אויר יכול להיות שהוא לא מספק מספיק כוח ללוח אם/מעבד ואז המחשב שלי נתקע !?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש אל-פסק, כיצד ניתן לבחור אל פסק מתאים למחשב שברשותי- אילו נתונים עלי לפרסם כאן ע"מ לקבל המלצה? האם יש חברות מומלצות בתחום זה? אינני מבין בחום מכשירי האל פסק ולכן קשה לי להתייחס למחיר כרגע... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. Started by danm,

שלום אשמח אם תוכלו להעביר חוות דעת על הספקים הבאים ‏TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) thermaltake - מחיר 320 ‏460W 12cm Fan Active PFC Ultra-Quiet Power Supply‎ ZALMAN - מחיר 490 האם הם ספקים טובים? ואיזה עדיף מבחינת איכות - עלות

12. Started by 12131,

מעבד: Q6660 כרטיס מסך: 8880 GTS 320MB מה הכי עדיף?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by joe_lip,

יש לי מחשב בן שש שספק הכוח שלו הלך לעולמו. ספק הכוח קטן מהרגיל וקשה למצוא לו תחליף. מישהו יודע איפה אפשר למצא ספק כוח eTower 110, או ספק אחר במידות 9X12X5 ?

14. Started by Sinos,

לא אכפת לי כמה זה עולה העיקר שיהיה שקט ככל האפשר. ואם אפשר המלצות לפתרונות קירור למארז בכלל ולמעבד בפרט. תודה, איליה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

יש לי ספק 250w של שאטל - shuttle. הכרטיס גם דורש חיבור מולקס נוסף לעצמו. מה אתם אומרים? תודה.

16. Started by zahi,

יש לי בחירה בין שני ספקים האחד HEC COUGAR 750W או OCZ GameXStream 700W SLI מה יותר יציב ויותר טוב גם oc

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by Bh,

שלום.. האם כרטיסי HD2600PRO מתאימים למארז Antec NSK2400 מבחינת מימדי הכרטיס? לא מצאתי כרטיסים מסוג זה בתצורת Low Profile ורציתי לדעת האם הם יתאימו. מפרט הכרטיס של חברת Sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=180&grp=3 מפרט המארז NSK2400: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00240 אשמח לעזרה מאנשים שיתנסו בכך או מיודעי דבר. תודה מראש.

18. Started by roiroi2,

איזה אל פסק מתאים וכדאי לי לרכוש למחשב P4 עם ספק HEC 350 AR-TF. כשאני רוצה לחבר לאל פסק גם את המסך שלי LG Flatron L1930P. איזה חברות נחשבות אמינות בתחום? ומהם הדברים החשובים שיש לבדוק לפני שקונים אל פסק? אני אשמח להסבר קצר ותודה למי שיעזור, יום טוב. נ.ב. התקציב הוא 400 ש"ח בערך אבל אין לי ממש מושג מה טווח המחירים.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. צריך המלצות למארזים בסביבות ה350ש"ח בלי ספק, בואו נאמר שעם ספק זה יהיה ככה 700ש"ח. אני מחפש מארז לא בהכרח יפה, לא צריך חלון וגם המחיר גמיש במידה מסויימת לכיוון מעלה - הכל פונקציה של השקעה לעומת תמורה וכמובן לא לחרוג ביותר מדי... בכיוון ה supertalents שהיו- http://jctronics.com/jct/ProdImages/CA-601UFB.jpg וה Transformer שמסיבה כלשהי אהבתי אותם וכבר אין להשיג... חשבתי על ה Chenming 610E - פרטים: http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=2&pcsid=160&p=1&pid=1278 , מה אתם אומרים עליו? מבחינת ספקים: Thermaltake 500W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ P.PFC CABLE MANAGEMENT או FSP BlueStorm II 500W , 120mm FAN, SATA X4, PCI-E X2 A.PFC או בכלל ספק אחר? עד כמה חשוב…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by edenbd,

האם הספקים של FOXCONN נחשבים כג'נריים?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיכיל את ה: 8800GT והמעבד QUAD CORE 6600Q כרגע במחשב שלי יש ספק של THERMALTAKE 400W, שהוא מהסדרה הרגילה, לא ה POWER ולא כל סדרה מייוחדת אחרת שיצאה להם. השאלה שלי היא כזו: האם הספק הנ"ל יריץ לי את המחשב החדש? ואם יש ספקות לגבי העניין, אז האם חיבור של הספק למערכת החדשה יכול לגרום לאיזושהיא פגיעה של רכיב כלשהו? או שפשוט המחשב לא ידלק? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. אני די חדש בעניין של ה- UPS ואני צריך אחד די דחוף כי בזמן האחרון יש פה הרבה בעיות של חשמל. ראיתי את ה - , Advice 650VA USB וגם את הדגם של ה- 750. במחירים של 390 ו-450 בהתאמה. http://www.advicepower.com/r_productDetails.aspx?PID=629 לכמה זמן ה-650 יחזיק מחשב Pentium 4 שהכל בו Onboard+מסך LCD 19"? בשביל מה צריך את ה- 750?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. המפרט: מעבד Intel P4 2.4GHz+מאוורר מקורי לוח אם MSI 645E Combo זיכרון 768MB DDR 333MHz CL2.5 (512+256( דיסק קשיח WD 120GB 8MB 7200RPM EIDE צורב DVD כרטיס מסך Sapphire 9600PRO AGP מאוורר למארז Arctic Fan 3 TC תודה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. שלום. האם זה נכון מה ששמעתי שהמארז הזה מגיע עם מנעול משהו כזה בצד ובדלת האם זה נכון,שאני מדבר על הדלת זה אומר שכדי שאני נגיד יכניס דיסק למפרץ 5.25" אני צריך לפתוח את הדלת עם המפתח האם זה נכון,והאם זה נכון שאם נגיד אני רוצה לפתוח את הצד אז אני יצטרך גם לפתוח עם המפתח. האם זה נכון. תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by tk4,

הממ בעיקרון אני קונה אותו בסביבות מאי... ומכיוון שלא יהיה לי זמן במאי להתעסק עם זה אני בא ושואל עכשיו... כנראה יהיה E6420 ו R600... מהאתר הזה-WWW.ZIPZOOMFLY.COM במשהו כמו 80 דולר... תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים