ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום חברס חבר שלי זקוק בדחיפות למארז חדש והוא מוכן להשקיע עד 600 ש"ח, כמה שיותר איכותי ושקט וכמובן קריר כמה שאפשר בתקציב זה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם כרטיס של EVGA 8800GTS (הגודל שלו לפי הפרוספקט: 22 אורך על 12 גובה) נכנס למארז הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לפני איזה חודש פתחתי אשכול שאני רוצה לקנות P182 בסוף ירדתי ממנו החלטתי לחכות ל P183 אחרי שקראתי עליו ביקורות הבנתי שזה דיי אותו מארז אז לא שווה להשקיע עוד 250 שקל על שינוים חיצונים יש אולי עוד המלצה למארז שקט בתקציב של ה P182 ? (700 שקל +-) או שאני פשוט יקנה אותו וזהו למה המארז שלי פשוט מעצבן אותי - בזבוז של 400 שקל יש לו ויברציות וזה מגיע למצב הזה שאני צריך לשים נייר מתחת לאחת הרגלים שלו חחחח פשוט לא יאמן אני מת להפטר ממנו ! ויש לי עד שבוע הבא להחליט איזה מארז אני קונה אז מה אתם אומרים? תודה לעונים !
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה בבחירת מארז וספק. אני קונה מחשב והתקציב שלי למארז +ספק הוא עד 500 שח. אני מעוניין למצוא ספק שזול יחסית למחיר שלו אבל התפוקה שלו תהיהי טובה ,זרימת אוויר מקסימלית למחיר .אוורור טוב ,חלון צד יהיהי מעולה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, האם למישהו יש חדשה בקשר לקיומו המטה-פיזי של המארז הנ"ל בחנויות המחשבים? גרסייס
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למארז למחשב שרוחבו קטן מ-19.5 ס"מ. זה חשוב להקפיד על הגודל הזה. מצורף המפרט למחשב. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש למשהו ניסיון או חוות דעת .? אני ממש רוצה לרכוש אותו, הוא מתאים לכל סוגי לוחות האם ? תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
החלפתי את המאווררים אחרי 3 שנים שימוש בספק 375w אחרי חיפוש מקור רעש במחשב שלי והחלפת כל המאווררים כולל של המעבד היגעתי לספק עצמו.עד פה הכל דיי ברור. החלפתי את המאוורר התחתון שמעל המעבד והחדש עובד חלק.החלפתי גם את האחורי שרואים תמיד מאחורי הספק שמוציא את החום החוצה. אבל דווקא מאוורר זה לא עובד.ובדקתי את תקינות המאוורר לפני ההתקנה שלו והחיבור והוא עובד !!!. השאלה האם יש איזה מתג אלקטרוני אשר חייב להרגיש טמפרטורה מסויימת על מנת שהמאוורר האחורי יתחיל לעבוד??.לא שיניתי כלום בספק !!!. רק החלפתי את שני המאוררים המקוריים בחלופיים שלי ולא היו להם חיבורים מיוחדים כלשהם. ושאלה חשובה לא פחות אם כל זה לא מסתדר האם לקנות ספק חדש??? או להתעמק בעניין.ידוע לי שלא שווה להמר על מחשב אם משהו…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איפה כתוב את שם המארז?(חיפשתי בחוץ המארז ולא מצאתי ואני לא יכול להביא תמונות). אולי יש איזה מקום קבוע שבו כותבים כל מארז.וספק 400W מספיק ל8800 ומעבד C2D?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
בוקר טוב, חבר'ה. אני משתמש ב-V9 של Thermaltake כבר למעלה משנה ולאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות: באמצע העבודה, המאוורר העילי מתחיל לנקוש, כאילו הוא פוגע במשהו, עד שהוא נעצר, וברגע שזה קורה, כל המערכת קורסת. לא הצלחתי להבין למה זה קורה, אבל ליתר בטחון החלטתי לפתוח אותו ולנקות אותו בצורה יסודית, אף על פי שאני מקפיד לנקות אותו מאבק באופן קבוע, וגיליתי בפנים הרים של אבק. כלומר, ברצינות, פשוט שכבו בתחתית המארז גושי אבק בגודל של קלמנטינות. שאבתי וניקיתי אותו ביסודיות, אבל גם זה לא עבד והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. אי לכך, החלטתי להחליף את המארז ולכן אני פה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, ההעדפה שלי היא ל-Mid tower. אם יהיה גם איזה מנגנון לסינון אבק - הרי זה משובח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
האם הוא שקט וטוב ומתאים לCF של 4870? ואיכותי כמובן ?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לשדרג את המחשב (עדיין לא שדרגתי) לפי ההמלצה שקיבלתי: ואלה שאר החלקים: התקציב הנוחכי שלי הוא 350 ש"ח ולא גמיש. חשוב לי שיהיה שקט, מאוורר היטב ונעים למראה, אבל לא מוציא את העיינים. אגב, יש חוות דעת לכרטיס המסך? למסך 19"? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מהירות המאוורר שלי היא בסביבות 900 סלד רציתי לדעת אם זה תקין והאם ניתן לשנות את המהירות של מאוורר הספק תודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך ייעוץ בהתאמת מארז+ספק כח מינימום 400W, על פי המפרט שלי: התקציב למארז+הספק הוא מקסימום 400ש"ח מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: 2GB של Kingston כרטיס מסך: 9400 1GB של Gigabyte חשוב לי מאד שהמארז יהיה שקט! תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא כותב תקציב כי אני ממש לא רוצה להתקמצן על ספק... בעיקר בגלל שאם קונים ספק לא משהו הוא יכול לדפוק את כל המחשב... :-\ המפרט שהולך להיות לי בקצרה הוא: כרטיס מסך: GeForce 8800 GT 512 MB (לא יודע עדיין מאיזה יצרן אבל לא נראה לי שזה באמת משנה לגבי הספק) מעבד: INTEL E6750 2 ג'יגה ראם לא זוכר איזה לוח אם אבל זה משהו עם P35. ועכשיו לעיקר: מצד אחד אני רוצה ספק שיהיה טוב למפרט הזה ולא ידפוק את המחשב ולכן אנלא מתקמצן... מצד שני אל תציעו לי ספקים ב1500 שקל כי לפי מחקר קטנטן (מאוד קטנטן) אני יודע שאני לא צריך ספק בכל כך הרבה כסף אם יש בכלל ספקים במחירים האלה. אז אם אפשר הצעה על ספק שיחזיק את המחשב על הרגליים ולא איזה ספק ג'נרי מחורבן. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם הספק הנ"K יכול להחזיק את המחשב הנ"ל: C2D E7200 OC Gigabyte P31-DS3L 2X1GB CL5 Kingston 800MHZ Geforce 9600GT 512MB HD 500GB SEGATE המחשב יהיה בOC קבוע מ2530 ל3.6.[br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 13:09:54 וואי אני מצטער התבלבלתי פרסמתי בפורום הלא נכון חשבתי שזה פורום מארזים וספקים. סליחה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, לאור ריבוי נפילות המתח, ולאור העובדה שכנראה שמחשב אחד כבר הלך לי ( למרות שיש לי מייצב מתח, שלא תמיד עובד אם הנפילה היא קטנה ), אני חושב ברצינות לחבר למחשב אל פסק. אני לא מתמצא בתחום, אבל לא הייתי רוצה להשקיע יותר מ - 300 ש"ח לטובת העניין. רציתי לדעת האם במחירים האלה יש אל פסק טוב ואמין, שימנע מהמחשב להינזק מנפילות המתח והפסקות החשמל, ושיאפשר לי לסגור את המחשב באופן מסודר אם יש הפסקה כזו.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, פיצלתי את ה-24 פינים של FSP 350 ל- 20+4 כדי שיתאימו ללוח יחסית ישן שהיה לי. עכשיו, אחרי יותר מחצי שנה שהוא מותקן על מחשב (חדש) התחילו להיות לי ריסטים שנעלמים עם החלפת הספק - כלומר, ספק תקול ועדיין באחריות. האם לדעתכם פיצול הפינים, שנעשה בעדינות רבה ותוך פגיעה בפלסטיק בלבד דרך אגב, מבטל את האחריות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת עם I7 920, לוח אם X58 אקסטרים של גיגהבייט, 6 גיגה DD3 של OCZ 1600, שני הארדיסקים של 7200 ארפיאם וכרטיס מסך GF8800 GT של ELSA מעבר לזה יתחברו לספק עוד משהו כמו 5-6 מאווררי 120ממ. כרגע יש לי ספק 430 וואט של אנטק טרופאוור טריו, אז קודם אני רוצה לוודא שהוא יספיק למערכת(ממה שאני הבנתי זה צריך להספיק אבל לייתר בטחון אני מוודא). יתכן שאני ארצה לבצע המהרה, לא מוגזמת מדי, למעבד. זו השאלה הראשונה, השאלה השניה היא בנוגע לעתיד. בעוד כחצי שנה אני רוצה לקנות מערך הרבה יותר חזק של כרטיסי מסך, בשביל להשתמש ב 3D VISION של אנווידיה, וכנראה גם בפיסיקס. עכשיו, יש לי עוד מחשב ישן בבית בלי ספק של ממש ואני צריך להשמיש אותו בשביל אמא שלי ואני מתלבט האם עדיף לי לקנות לה ספ…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה. אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים. מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים. הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן: CM690 NZXT Tempest Enermax ECA5000 Uber Chakra Thermaltake Armor+ VH8000BWS אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
היי... קניתי NZXT APOLLO .. ועכשיו אני מנסה להתקין את הפאנל הקדמי. ובספר הוראות כתוב לי למשל שהPOWER SW הוא בצבע ירוק לבן ואילו באמת הוא בצבע כתום. למה להתיחס? לצבעים שקיימים או למה שכתוב בספר? וזה משנה איך מחברים? כי יש כאלה שצריך לחבר עם הכתובית למעלה ויש כאלה שזה עם כתובית למטה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום , אני מחשב מארז בסביבות ה 530 - 550 שקל , שיהיה קר ושקט. יהיה במחשב E6600 8800GTS TUNIQ TOWER LIBERTY 400W ובלה בלה בלה תודה. ע : אני יכול לקנות רק מ IQPC
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הספק הזה : Antec NeoPower 480 Watt ? האם יחזיק מערכת כבדה כמו C2DE69000 יחד עם 8800GTX ? תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-