עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by snowgoat,

לפני שנה קניתי XBOX 360 בגרמניה ומאז נשרפו לי כבר 3 שנאים שונים (המקורי, אחד מארכדיה ואחד מדיל אקסטרים). בבית פועלת גם טלויזית פלאזמה (היתה מחוברת לאותו שקע) שלא נפגעה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? במכשיר? בשנאי? האם אל פסק (UPS) או AVR יכול לפתור אותה? ואם כן אני אשמח להמלצות מה כדאי לקנות ועלויות צפויות תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by ELDAN RENT A CAR,

מה ההבדל בין ATX2 ל ATX 2.01 ל ATX 2.2 ? קיבלתי מחירון של ספקי כוח אבל VER שונה שמתי עין על הספק כח הזה 500W REAL TT-W0136RI עלות : 370 ש"ח

3. Started by yoav1000,

אני מחפש מארז חדש full tower עד 500 ש"ח למחשב חדש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום אחרי סוף סוך שמצאתי תמארז גיליתי שאין אותו לטכנאי שלי.. האו חיםפש בכול ספק אפשרי.. מה עושים? איזה עוד ספר טוב יש .. אני מוכן להשקיע עד 500 שקל.. מה אתם אומרים ? אני מציין שחשוב שיתאים ל8800GTS שלי.. ושיהיה לו חלון...

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. המארז והמחיר סבירים ובתחום התקציב. הבעיה שלי היא הספק . הספקים של CM נחשבים לטובים, ואני רוצה האם הספק שמגיע עם המארז הוא טוב או שהוא חלש. http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-534-460W~6~0.htm

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by tidan26,

שלום! יש לי אל-פסק של חברת advice דגם 1250 מדי פעם האל-פסק משמיע שני צפצופים וחוזר לעבוד כרגיל מדוע?... ??? נ.ב. יש לי ספק כח 850w של Thermaltake

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by KoM,

דיואל קור פשוט 6600 ללא OC, שלושה הארדיסקים 320GB ו-8800GT, יחזיק ? ללא OC כלום.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. Started by Googleness,

האם כרטיס של EVGA 8800GTS (הגודל שלו לפי הפרוספקט: 22 אורך על 12 גובה) נכנס למארז הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. Started by b0nzZ,

לפני איזה חודש פתחתי אשכול שאני רוצה לקנות P182 בסוף ירדתי ממנו החלטתי לחכות ל P183 אחרי שקראתי עליו ביקורות הבנתי שזה דיי אותו מארז אז לא שווה להשקיע עוד 250 שקל על שינוים חיצונים יש אולי עוד המלצה למארז שקט בתקציב של ה P182 ? (700 שקל +-) או שאני פשוט יקנה אותו וזהו למה המארז שלי פשוט מעצבן אותי - בזבוז של 400 שקל יש לו ויברציות וזה מגיע למצב הזה שאני צריך לשים נייר מתחת לאחת הרגלים שלו חחחח פשוט לא יאמן אני מת להפטר ממנו ! ויש לי עד שבוע הבא להחליט איזה מארז אני קונה אז מה אתם אומרים? תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by david86,

אני רוצה לקנות מארז שהכרטיס מסך יכנס ולא היה צפוף איזה מארזים אתם ממלצים לי לכרטיס מסך הזה ?את המארז אני רוצה לקנות באיבורי אני אשים פה כמה בארזים ואתם תגידו איזה כדי לי שהיה גם שקט וגם היה קל לסדר ונוח! Raidmax Sagitta Antec 300 Enermax Phoenix ECA-3162 Thermaltake SopranoRS 101 Centurion 534 CoolerMaster Enermax Chakra ECA-5000 http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=408

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. HTPC לצפייה בHD 1080P. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤594 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון SuperTalent DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤126 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי GeCube RADEON 2400PRO 256MB PCIe ¤217 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV220 מארז ללא ספק SilverStone LC-17 Silver ¤595 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SST-17S הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 כמות:1 http://skypc.co.il/…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. אני רוצה לנקות את הפילטרים שמאחורי הפאנל אבל לא מצליח לפרק את הפאנל עצמו. בחוברת הוראות רשום לשחרר את שני התופסנים בצד ימין של הפאנל, ואחרי זה "לשחרר את הפאנל מצד אחד ואחרי זה מהשני". את התופסנים שיחררתי אבל אני לא יודע איך להמשיך משם, אני מנחש שצריך להפעיל כוח אבל מפחד שאני אשבור את הפנל, אחרי הכל הוא עשוי מפלסטיק והוא לא זז מהמקום שלו כל כך בקלות. למישהו יש את המארז הזה או ניסיון איתו ויכול לכוון אותי?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by orlupo,

שלום, אני זקוק למארז למחשב שרוחבו קטן מ-19.5 ס"מ. זה חשוב להקפיד על הגודל הזה. מצורף המפרט למחשב. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. האם הספק מגיע עם חיבור של 24 פין? במידה ולא, מה ההשלכות בשימוש עם הלוח ASUS M2A-VM? שאלה נוספת - מה ההבדל בין תקני ATX 1.3, 2.0, 2.2? תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by asaf_azar,

איפה כתוב את שם המארז?(חיפשתי בחוץ המארז ולא מצאתי ואני לא יכול להביא תמונות). אולי יש איזה מקום קבוע שבו כותבים כל מארז.וספק 400W מספיק ל8800 ומעבד C2D?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי את המחשב פה בצד ויש לי את המארז cm690 נכון שהמארז הזה הוא אחלה מארז אבל יש לו בעיה במאוורר צד שלו... היום פתחתי את הפאנל הקידמי של המארז כדי לנקות את הפילטר שם וחשבתי אולי אני יעביר אותו לצד... החלפתי בין שני המאווררים ובמאורר צד שמתי את הפילטר שהיה בתחתית המארז(אבל לא יודע אני מצליח לתפוס את הפילטר רק עם בורג אחד וראיתי שאנשים אמרו שאפשר לתפוס אותו עם 4 ברגים) ולפי מה שאני חושב זה פחות רועש ממה שהיה קודם....ולדעתי גם יותר יפה שהמאוורר led יושב בצד של המארז... אני מקווה שזה יפתור לכם את הבעיה..!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by malkind86,

קודם כל מה הדרישות של 8600GT?? יש לי כרגע P-4 3.2GHZ לוח אם GIGABYTE 8I8915X-G 250GB murcX2 כרטיס מסך של 6600GT והכי חשוב ספק: G-pro P-4 500W ATX12V הכל עובד מעולה!!! חשבתי לשדרג את כרטיס מסך 8600GT האם הוא יפעל ???

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by liav12,

שלום, לחבר טוב שלי היה כרטיס מסך 6800GS, על מערכת AMD3200+, ולוח אם של nforce4ultra משהו כזה. אתמול נשרף לו הכרטיס מסך והוא רוצה לקנות חדש, הוא מעוניין ב 9800GT שעולה כ 600 ש"ח. אמרתי לו שכדאי לו להחליף ספק כדי שלא ישרף לו גם הכרטיס הנ"ל. המלצתי לו כיוון שהמערכת שלו לא זוללת ממש חשמל, על FSP PNR 400W שעולה כ 190-200 ש"ח. האם זה כדאי? האם יש משהו יותר זול או שלא עדיף לרדת יותר? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. הבעיה שלי שקניתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי שום אביזרים למארז . משמע, אני לא יכול להרכיב דיסק קשיח חדש כי אין לי אפילו מסילה אחת נוספת. אודה מאוד לכל אחד שמוכן לעזור לחבר לפורום ולתרום לי מסילות או למכור לי מסילות שיתאימו. אני פשוט אובד עצות ???, אשמח לכל עזרה והצעה תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by alone66,

איך המפרט הבא , משחקים fifa09 , call of dute מוסיקה סרטים וכו.... מעבד אינטל Intel C2D E7300 box לוח אם Gigabyte P43DS3L ציפסט P43 Intel זיכרון DDR II 800Mhz G.skill 2GB 800Mhz NT כרטיס מסך Twintech 9800 GT 512 Mb DDR2 דיסק קשיח western digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב DVD + כונן DVD מארז Cooler Master Elite 334 ספק כח Cooler Master 500w Extreme power + איך המארז והספק כח האלו תודה,

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. Started by LockOn,

שלום, אני מעונין לשדרג את המחשב (עדיין לא שדרגתי) לפי ההמלצה שקיבלתי: ואלה שאר החלקים: התקציב הנוחכי שלי הוא 350 ש"ח ולא גמיש. חשוב לי שיהיה שקט, מאוורר היטב ונעים למראה, אבל לא מוציא את העיינים. אגב, יש חוות דעת לכרטיס המסך? למסך 19"? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by Bengo5,

אני עושה אוברקלוק.. והמעבד מראה לי שהטמפרטורה גבוהה מדי.. ויש לי וונדטה על המעבד.. הגעתי למסקנה שכנראה צריך להחליף מארז.. מה אתם ממליצים? והספק יתמוך? fox-p 500w

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  23. הייתי רוצה לדעת האם הספק הנ"K יכול להחזיק את המחשב הנ"ל: C2D E7200 OC Gigabyte P31-DS3L 2X1GB CL5 Kingston 800MHZ Geforce 9600GT 512MB HD 500GB SEGATE המחשב יהיה בOC קבוע מ2530 ל3.6.[br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 13:09:54 וואי אני מצטער התבלבלתי פרסמתי בפורום הלא נכון חשבתי שזה פורום מארזים וספקים. סליחה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. ישנם שני מאוררים בספק הגדול יותר עובד והקטן יותר האחורי לא עובד, זה צריך להיות ככה או שיש איתו בעיה? שימו לב כי בהתחלה חשבתי שזאת בעיה ולכן החלפתי את הספק ואותו דבר גם בספק החדש, האם יש מצב שבשני הספקים משהו לא תקין או שזה פשוט מה שצריך להיות?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  25. Started by AKazdan,

שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב בייתי פשוט, ואני רוצה להחליף לו את המאז למארז HTPC קטן ויפה המחשב הוא לשימוש בסיסי (אינטרנט, עבודה וידאו ומוזיקה) ככה שאני לא צריך מערכות קירור או דרישות מיוחדות השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את הלוח אם (האם זה אותו גודל) ושאר רכיבים, מה בקשר לספק? האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת מבחינת תקציב אני לא רוצה להוציא הרבה ככה, אני מקווה לסגור את כל הסיפור ב 400-600 שקל יש לכם המלצות למארזים? הערות וטיפים שיוכלו לעזור לי תודה מראש אלון

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.