עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ToneTone,

הספק seasonic ss-400ET 400W מתאים לכרטיס מסך 9800GTX+ בלי בעיות? ומבחינת מארז המארז NZXT ALPHA הוא מארז מומלץ או שיש איתו בעיות מסוימות?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by OROR,

לחברי הפורם שלום רב זקוק לחוות דעת למארז HTPC ללוח אם ATX Antec Fusion Remote Max HTPC ATX או THERMALTAKE DH101 VF7001BNS מי המומלץ מבן השנייםו האם מישהו מכיר מארז אחר ואיכותי לתקציב שצויין המתאים למפרט הבא Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX ASUS MAXIMUS III FORMULA (LGA1156) INTEL P55 DDR3 FSB 1600MHZ W.D WD7500AAKS 750GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER CORSAIR DDR3 4Gb KIT (2G X2) TWIN3X4096-1600C9DHX CL-9-9-9-24 Sapphire HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Corsair HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. האם הספק PCP&COOLING Silencer 470W יחזיק לי הכל כמו שצריך את כל המערכת הזאת? כלומר האם אני יכול להיות רגוע בקשר לספק הזה כי בחיים שלי לא שמעתי עליו ואני לא יודע איך הוא יסתדר עם המערכת הזאת מפרט: מעבד:Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM קירור למעבד:Sunbeam Tuniq Tower 120mm לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: SUNBEAM 3-D STORM כרטיס מסך : Twintech nVidia 8800GT 512 MB ספק כוח:PCP&COOLING Silencer 470W זיכרונות:G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 קשיח למחשב שולחני:WD 160GB SATA II 8MB

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by dannyle,

הי, איזה מארז+ספק סבירים מתאימים למפרט הבא (והאם צריך להוסיף גם מאוורר בנוסף): Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3 Kingston 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB WD 320GB 16MB SATA2 (WD3200AAKS) אני אקנה כנראה ב SYKPC. לא חשוב לי היופי ואין לי כוונה לעשות OC (אם זה בכלל רלוונטי). יהיה נחמד שיהיה שקט (אבל לא "סתם" יקר). תודה, דני

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. Started by HTL,

כל העניין פשוט די תחום אפור בשבילי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש תכלס המחשב יהיה בנוי לגיימינג אבל לא יודע מה יהיה בעתיד. בכל מצב ההתלבטות שלי היא בין הCOOLERMASTER HAF932 או אחד המארזים של ANTEC מסדרת הP לא כולל ה180..רציתי לדעת תכלס מה מבינהם פשוט הכי טוב ללא קשר לצרכים שלי או למחיר שהוא לא רלוונטי בשבילי..ואם יש עוד מארזים בסטייל הזה אני אשמח לדעת...תכלס העיקר שלי זה בעצם מה שנדרש ממארז שקט וקירור והכי חשוב כמה שיותר אטימות לאבק.. ואיתו ביחד אני מעוניין לקנות ספק של SEASONIC עכשיו ראיתי שיש את ה560 וה460 אבל ה460 דווקא יקר יותר..יש סיבה משמעותית לזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. ערב טוב! אני יודע שאני שואל שאלה טיפשית... אבל אני ממש ממש חלש בספקים...=\ המערכת שלי היא: Athlon 6400+ Black Edition 3Gb kingston zalman 9700 3XHDD 8800GT שבקרוב אני מביא עוד אחד... עכשיו יש לי EZCOOL PS-1000 (כן אני יודע שזה זבל זבלולי...אבל בזמנו זה נראה לי רעיון דיי טוב... ;D) אני מתלבט בין האנרמקס ליברטי 500W גרסת SLI לבין הזלמן ZM600-HP... אני מתלבט בגלל שלליברטי יש שתי מסילות של 22אמפר ולזלמן יש 4 של 16...(מה שמקנה לזלמן 64 אמפר סה"כ לעומת ה44 לליברטי)..ואני לא יודע מה אני צריך...כי ראיתי שלמערכת דומה לשלי צריך או שתי מסילות עם 20 אמפר או אחת עם 30... אני מתכנן OC חזק לכל הרכיבים... את שניהם אני משיג במחירי עלות...(אני עובד בחנות).. מה דעתכם?? המשך ערב נעים... NIKI…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. שלום, אני מתכנן להרכיב את המחשב החדש שלי. זו תהיה הפעם הראשונה שארכיב מחשב. אני מחפש מארז נוח. קראתי ב"מדריך להרכבת מפרט" (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0), ש"מארזים טובים מגיעים עם הרכבה ללא ברגים, דבר המקל על אנשים המשדרגים באופן תכוף." אילו מארזים, לדוגמה? כמו כן קראתי שם ש"באנדלים טובים של ספק ומארז הם מעטים, אך ישנם כמה בולטים שעולים בסביבות 600 שקל לספקי כח עם הספק גבוה, ו-350-400 שקלים למארזים עם ספקי כח בעלי הספקים נמוכים יחסית(כ-300W)." לאילו מארזים טובים מצורף ספק כוח טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

הוא מרעיש כמו לא יודע מה, אפילו עם מוסיקה שומעים אותו. אני יודע שזה בגלל שהמארז לא מחוזק מספיק בגלל שכשאני מניח עליו משהו די כבר (2-3 קילו) הרעש מפסיק. פתרונות?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. Started by Sheda,

כל הזמן אומרים פה שזה אחלה מארז ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו שבאתר היצרן לא קיבלתי תשובות: 1.רשום שהמארז שוקל 7.2 קילוגרם , הם היתבלבלו וזה 2.7 ? 2.בתמונות רואים שתי קתודות כחולות בצידי הקווים הכסופים שבפאנל המארז אך לא רשום אם הן כלולות או לא? 3.שמעתי ולא פעם שצריך להוסיף למארז מאוורר של 120MM כדי לשים מקדימה , ברור שהזרימת אוויר תהייה יותר טובה אבל זה הכרחי ? ואחרי השאלות , בכלל מה דעתכם על המארז מבחינת "ביצועים" (המתכת , ברגים , קלות הרכבת לוח אם עליו , החלון וכ'ו)?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by גולדי,

קראתי בכתבת פרסומת באחד העיתונים על מארז המכיל מגן מתח. לא מצאתי את הכתבה שוב אז חיפשתי בגוגל ולא מצאתיו. אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה (ספק כוח + מגן מתח באותו מארז)? אם יש, האם ישנו מארז המכיל גם אל-פסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by rafi_d,

לאחר ביקור באייבורי - נתנו הצעה עם ספק "טוב יותר" (ובמחיר "טוב יותר" ...) - Thermal Take TR2 400W. מה דעתכם ? ביקשתי PSF 350W. מערכת בהזמנה : C2D E2800 , לוח DS3 GB, כרטיס גרפי sapphire 2600XT תקציבית. OC מתוכנן - סטוק ל3G. אגב, מישהו מכיר את המארזים ה"גנריים" של IVORY ?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by redti,

ראיתי עכשיו שמוכרים בארץ ספקים של vantec במחירים ממש נמוכים..לא שמעתי עליהם אבל מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. Started by cooper,

האם יכול להיות ירידה בביצועים בגלל ספק כח חלש? על האריזה של ה1950XT רשום 450W ,והספק שלי 400W האם זה משפיעה על הכרטיס ? למה האמת הביצועים לא משהו בוא נגיד אין הרבה הבדל בין ה7600GT שהיה לי.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  14. http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=140 Summary Antec continues their evolution of the Truepower name with a unit that surpasses all previous Truepower incarnations easily. Coming in with performance reminiscent of models significantly more expensive and 80 Plus Bronze levels of efficiency, there's not much to hate about the Truepower New 750W. I think Antec could do with making more of the hardwired cables modular, but other than that, there's no reason you shouldn't buy one of these as soon as they hit the shelves. Signature too expensive? Too many people around you own a Corsair and you want to be different? Truepower Trio just …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by עילי,

שלום, אני מחפש ספק עד 400 ש"ח רצוי בפחות לוח אם MSI P35 מעבד E6750 כרטיס מסך 8500 geforce hd WD 250 צורב וכו... יש המלצות ? תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. אני רוצה לשים שם מאוורר(משום מה לא היה לי), ואין לי מושג איך אני מפרק את הפנאל הקידמי. הנה תמונה של המארז ושל מקום המאוורר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x1GB Kingston HyperX CL4 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE אני רוצה מארז עם אודיו + USB קידמי

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by Radeon38,

החלפתי את המאווררים אחרי 3 שנים שימוש בספק 375w אחרי חיפוש מקור רעש במחשב שלי והחלפת כל המאווררים כולל של המעבד היגעתי לספק עצמו.עד פה הכל דיי ברור. החלפתי את המאוורר התחתון שמעל המעבד והחדש עובד חלק.החלפתי גם את האחורי שרואים תמיד מאחורי הספק שמוציא את החום החוצה. אבל דווקא מאוורר זה לא עובד.ובדקתי את תקינות המאוורר לפני ההתקנה שלו והחיבור והוא עובד !!!. השאלה האם יש איזה מתג אלקטרוני אשר חייב להרגיש טמפרטורה מסויימת על מנת שהמאוורר האחורי יתחיל לעבוד??.לא שיניתי כלום בספק !!!. רק החלפתי את שני המאוררים המקוריים בחלופיים שלי ולא היו להם חיבורים מיוחדים כלשהם. ושאלה חשובה לא פחות אם כל זה לא מסתדר האם לקנות ספק חדש??? או להתעמק בעניין.ידוע לי שלא שווה להמר על מחשב אם משהו…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by mark1994,

תגידו איך לעזזל מורידים את הפאנל הקידמי אני שעות מנסה להורי לא מצליח אני יודע שיש שם צופציקים מפלאסטיק אבל הם לא יוצאים תודה לעוזרים =]

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by avieini,

לעונים שלום רב! אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי בזמן הקרוב ורציתי לדעת האם הספק העכשווי יספיק ובמידה ולא יספיק שתוכלו להציע לי משהו (חלופי הכי זול והכי פשוט כי זה רק לשנה כל העסק..) אז המפרט שלי הוא כזה: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגהרץ לוח אם: asusp4s800 זיכרון: כרגע 512 mb לאחר שידרוג יהיה ג'יגה וחצי (מסוג ddr1 ) כרטיס מסך : כרגע redaeon 9600se לאחר שדרוג יהיה palit x1950gt super 512mb agp דיסק קשיח : 80 gb הספק שיש לי ברשותי כרגע הוא בא עם המחשב מראש והנתונים שראיתי כשפתחתי את המחשב הם : 115/230v 8/4A 60/50Hz 12V/16A אני מניח שספק כזה לא יספיק לאחר השדרוג אז בבקשה תציעו לי משהו נורמלי שיחזיק מינימום לשנה (אח"כ אני הולך לצבא וכו'..) עדיף שיהיה מחנות tms בה אני מבצע את השד…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by zivler,

מה אתם אומרים על הספק הזה במחיר הזה?? http://www.omc.co.il/Products.php?id=CRS-CMPSU-750TX&category=CRS-CMPSU-750TX&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_092/

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. מהירות המאוורר שלי היא בסביבות 900 סלד רציתי לדעת אם זה תקין והאם ניתן לשנות את המהירות של מאוורר הספק תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. המסנני אבק שלי מלוכלכים רצח ואני לא מצליח לפתוח אני מפחד להפעיל יותר מדי כח כאילו יש 2 לחצנים לעלה ולמטה אין כלום אני לא יודע אם ללחוץ עליהם למשוך אותך להרים אותך מה לעשות לעזאזל.. זה כזה דפוק ומביך שאני ניתקע בתופעה הזאת

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by matvey99,

האם הדלת של המארז הזה מאפשרת כניסה של טוניק? ( אפשר לשים על הדלת מאוורר 80מ"מ) http://img.hexus.net/v2/cases/coolermaster/stacker/images/panelinside_big.jpg http://www.mgepconline.com/images/items/CSS-COO-STCT01K_G3.jpg

25. Started by dddddd,

JSP-TECH ps-800 או JSP-TECH PS-05 BIG FAN

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים