עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. 8800GT E5200 עם OC ל 3500-3700MHZ שיהיה כמה שיותר זול.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by ranran,

שלום חשבתי על זה ואני יעדיף HTPC למחשב שלי במקום מארז רגיל אבל יש כמה שאלות 1 האם יש מארזים כאלה שמתאימים למחשבים רגילים (כאילו תקן לוחות אם ATX וכרטיס מסך רגילים?) שלא יהיה רק ללוחות אם מיני או מיקרו 2 אם כן אני מעדיף שהוא יהיה בגודל הכי מינימלי שיש כלומר כמה שיותר קטן לא גדול מידי 3 אז על איזה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by eliil1,

יש את NZXT ZERO ויש את THERMALTAKE ARMOR PLUS MX השאלה שלי , אבל מי שבאמת מבין ויודע, או למי שיש את אחד מהמארזים הנ"ל , היא איך הם מבחינת : שקט, קירור, איכות בנייה,גודל....? מה עדיף מבין שניהם? ומה החסרונות והיתרונות של כל אחד. תודה רבה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by XXbandXX,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב המחשב קופא ואז נתקע לאחר ריסטארט המסך כאילו לא נפתח רק כאשר מוציאים את הספק מההרד דיסקים אז הוא נידלק אני מחבר את כולם שוב והוא מתחיל לעבוד,לפעמים נעלם לי דיסק מהמחשב, אני חושב שזו בעיה עם הספק כוח שלי מה אתם מציעים? יש לי ספק כוח של Easycool של 450W נקנה לפני שלוש שנים עם המחשב. שאר המערכת זה 6600GT, שלושה הארדיסקים של 250 כל אחד SATA2. מעבד של AMD וינוס 1.8GHZ ו1.5GB של זכרונות יש בנוסף לזה יש לי שבעה מאווררים כולל הביג טייפון? תודה לכל המגיבים...

5. Started by smoke_man,

מעוניין בספק כוח לכרטיס מסך 9800gt\gtx מהחנות foxpc

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by arthurz,

שלום, קניתי היום מחשב בסקיי פיסי עם מארז nzxt zero 2 תכננתי לקנות את האנטק 200 אבל המוכר שיכנע אותי לקנות את הזירו2 כי "יש עליו הנחה והוא ממש טוב" מתוך נקודת הנחה שהעיצוב זה הדבר האחרון שמשנה לי ומה שחשוב לי זהה האיוורור והשקט (הכי חשוב זה שקט כי אני כמעט ולא מכבה את המחשב) האם עשיתי בחירה נכונה שהקשבתי לבחור בחנות או שלהתקשר ולשנות את דעתי הטווח שלי למארז הוא עד 250 ש"ח בלי ספק. וגם הזירו2 הוא פול טאוור שאין לי באמת צורך ב"כל" המקום שהוא מציע עכשיו כשאני חושב על זה, אולי שווה להוסיף 70 שקל ולקנות את הווישפרר של NZXT או את ה300 של אנטק? ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  7. היי אנשים. בדיוק עכשיו, חשבתי על בעיה אפשרית במחשב החדש שלי. אני מתכנן לקנות את כרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series ולהשתמש בפאנל הקדמי בגודל של 5.25" בשביל למקם אותו בקדמת המארז. הבעיה היא כזו: מה אעשה, כשארצה לחבר רמקולים או אוזניות לכרטיס הקול ואאלץ להשאיר את דלת המארז פתוחה חלקית? זה לא עלול לפגוע בכניסת האוויר, מכיוון שהמאווררים לא מכוונים פנימה כמו שצריך? האם ההמלצה היא לוותר על פאנל ה-5.25" ובכל זאת לחבר את הכול בחיבורים הלא נוחים שמאחורי המארז? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by Fatless,

האם הספק:Enermax Modu82+ series (emd525awt)525w PSU מתאים למעבד שלי שהוא:intel core2 duo e8499 box ?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by jonspieg,

רציתי לדעת מה היתרונות במארז שוכב (חוץ מהאסטטיות) שאלה בקשר למארז הזה: HTPC - SILVERSTONE LC10M B/S 80 +60 mm FANS ATX VFD+IR+REMOTE+IMON - NO PSU על מה ניתן לשלוט דרך השלט שלו?

10. Started by MIKI23,

האם ניתן להחליף את המאוורר שמכניס אוויר למארז-שמקרר את הקשיחים במארז C690 ? הטמפרטורה של הקשיחים מגיע עד 45 מעלות בשביל להוריד טיפה את המעלות פירקתי את הדיסק האמצעי , סה"כ יש לי חמש והוספתי מאוורר בצד השני ,שזורק אוויר על הדיסקים זה כנראה לא נכון לעשות אבל הוריד לי ל 35-38 מעלות את הטמפרטורה השאלה איך מפרקים את החלק הקדמי , האם זה ניתן והמלצה למאוורר הכי חזק והכי שקט שיש , ואני רוצה עוד שני מאווררים 140 לחלק העליון של המארז.מוכן להשקיע כל סכום רק שיתן לי שקט אבל מצד שני גם עוצמה מקסימלית תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by adigolan,

בהתחלה המומחה למפרטים באתר הזה נתן לי את המארז : מארז ללא ספק Raidmax Sagitta ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=921WBS ומישו אחר המליץ לי לקנות את המארז הזה שגם נראה טוב וגם יש לו קירוור מעולה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 שאלתי לי אליכם,מה באמת יותר טוב?! ואני לא חכם גדול במחשבים אבל במה מארזים עוזרים ,חשבתי שהם רק ליופי ,הלא כן?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by sashaefi,

לא מצאתי מה לחבר ללוח(זול ללא ספיקר).אם כן האם יש דרך לקנות אחד בניפרד או שנגזר דיני לחיות ללא ציפצופים?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. קודם כל, המארז, יפה, מאוד מסודר, מאוד חכם ששמו תופסנים שאפשר לאסוף את הכבלים של הספק. לאחר שהמארז יותקן בצורה מושלמת + המערכת אני אפרסם ביקורת + שינוי טמפ' מהמארז הקודם. כמה שאלות. למארז ש חיבור E-sata שדורש חיבור ללוח אם לחריץ SATA ועוד חיבור firewire, שאין לי מושג לאן לחבר אותו בלוח אם שלי.זה אותו מספר פינים כמו של החיבור של הUSB, אך במדריך של המארז + הלוח אם רשום במפורט, שאת החיבור ie1339 אם אני זוכר נכון שזה החיבור firewire לא לחבר לחיבור של הUSB. אז לאן לחבר אותו?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by tombraider,

שלום, 1.האם הספק Thermaltake Toughpower 600W או הספק crosair cmpsu-550vxeu 550w יחזיקו לי CF של HD4870 אני מתכוון לשדרג בעתיד לעוד כרטיס כזה או שתמליצו לי על ספק טוב בבקשה 2.ועוד שאלה האם כל ספק כח של 500w, 450W ,700W ברגע שמפעילים את המחשב הם ישר משתמשים בכל כמות הוואט שיש להם?????? תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by Or_s2006,

שלום! רציתי לקבל חוות דעת על המארז Gigbyte Posiedon שווה לקניה,הוא טוב,קירור טוב,כל הדברים בתודה אור.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. אני בימים אלו בונה מחשב רציני לעבודה כגרפיקאי ואשמח לדעת איזה מארז הכי טוב שאקנה שיהיה שקט ויקרר כמו שצריך בתקציב של 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by אבי11,

הי השתמשתי בתוכנה שנקראת פי סי וויזרד. בין היתר ישנה גם הצגת מתחים של הספק. המתח הראשון שאמור להיות 3.3 וולט מראה 3.31 וולט. עד כאן הכל לכאורה בסדר. המתח השני שמוצג, 5 וולט, מראה מתח של 6.85 וולט. המתח השלישי, 12 וולט , מראה מתח של 16.32 וולט. מכיוון שאני משתמש במחשב הזה ובספק הזה כבר די הרבה זמן, והכל בסדר, רציתי לשאול מה המשמעות של קריאות חריגות אלה, עד כמה הן אמינות ואם כן, בהתחשב שוב בעובדה שזה עובד כך זמן די רב, מה קורה או מה יכול לקרות?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. שלום לכולם לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש ולאחרונה הבנתי שנדפקתי עם הספק המפרט שלי : Intel core 2 duo E8400 Asus P5QL-EM W.D 5000AAKS 500GB 7200rpm Mushkin DDR2 4096MB (2048x2) 800MHz CL4 Asus DRW x20 case -Nexus Clodius1 CPU colling - Nexus LXM-8200 case fan 120mm x 3 connect3d HD4850 והספק המדובר הוא : Hiper HPU-4s425-PU 425W אני מעוניין להחליף ספק שיתמוך בתצורה הנ"ל בתקציב עד 300 ש"ח, כמו כן אני מתכוון להוסיף קירור לכרטיס מסך (יש להתחשב גם בזה) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by SloOmPer,

תגידו, הספק כוח הזה ג'נרי? EverPower ATX12V~EPS12V~ PFC תכונות: (תגדילו את התמונה) http://img524.imageshack.us/img524/559/psu2hj5.jpg תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by pApi,

איזה ספק יותר טוב? enermax liberty 500w CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU זה ממש דחוף.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by udi,

שלום אני משדרג את המחשב למערכת חדשה אשר תכלול Q-6600-G0 GIGABYTE GA-P35-DS3P כרטיס מסך זה תלוי 8800GTS G92 החדש או 8800GT השאלה החשובה היא איך אני בודק שהספק יעמוד בעומס אחרי הכל יש גם את הזיכרונות ה HD וכו'.... יהיה די מבאס לרכוש את כל זה והספק יהיה בעייתי לאחר הסתכלות על הספק { ישנה מדבקה } רשום שב- 5V הוא תומך עד 36A שב- 12V הוא תומך עד 26A ושב 3.3V הוא תומך עד 28A איך אני יודע כמה אמפר צורכת המערכת העתידית והאם הספק יצליח לתמוך בה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by Bengo5,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1272 זה לחיבור של שליטה על המאווררים? והספק עצמו טוב ומשתלם לקנות?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום רב, רציתי לדעת איך אני יודע כמה אמפר צריך להיות האל-פסק שאני מתכנן לקנות, נצא מנקודת הנחה שהספק של המחשב שלי הוא 600W (עם מסך 22' אם זה קשור). כמו כן, אם אפשר המלצות על דגמים ספציפים במחיר הגיוני. (עד 500 שח). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by snaek212,

מפרט: asus p5b e6750 2gb (שלוש כוננים)hd320 +hd500 x2 ספק 400w האם יהיה לי בעיה עם שלוש כוננים?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by dannyle,

הי, איזה מארז+ספק סבירים מתאימים למפרט הבא (והאם צריך להוסיף גם מאוורר בנוסף): Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3 Kingston 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB WD 320GB 16MB SATA2 (WD3200AAKS) אני אקנה כנראה ב SYKPC. לא חשוב לי היופי ואין לי כוונה לעשות OC (אם זה בכלל רלוונטי). יהיה נחמד שיהיה שקט (אבל לא "סתם" יקר). תודה, דני

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים