עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by dor962,

הזמנתי מחשב חדש וכל החלקים הגיעו חוץ מהמארז. הזמנתי מארז Apollo ומסתבר שאין אותו כל כך בארץ כרגע. אני צריך מארז שיכול להכיל את 2900XT. מישהו יכול להמליץ לי על מארז לא פחות טוב מהApollo באותו מחיר? היופי לא חשוב. הקירור יותר חשוב. תודה.

2. Started by yigal83,

בחרתי במארז, שהומלץ כאן, NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU. המליצו לי להחליף אותו במארז אחר: Gigabyte Aurora 570 Aluminum Body 3x120 Black. המארז השני הוא יותר יקר. האם זה באמת כדאי ? נאמר שהמארז השני איכותי ושקט יותר, הנכון הדבר מניסיונכם ? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. שלום יש לי את המארז raidmax sagitta ואני לא יודע אם אני יכול להוסיף לו מאוורים אם משהו יכול להגיד כן או לא

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by daphne_n,

היום קמתי כמו בכל הימים אחרי שהמחשב עבד כל הלילה ועסק בהורדות, אני מנסה להדליק את המסך מחשב שום תגובה מצד המחשב לוחצת על העכבר לוחצת על המקלדת שום תגובה, טוב נתקע, לוחצת על הריסטארט לא מגיב לוחצת על הכיבוי.. מנסה לוחצת על הכיבוי/הפעלה לא מגיב! מה עוד יש לעשות חוץ מלהוציא את השקע מהתקע? עשיתי זאת, נכבה, מחזירה את השקע לתקע מנסה להפעיל את המחשב לא נדלק.. אוקי משהו מוזר מרסטטת את הלוח אם ע"י הוצאת סוללה שום תגובה כלל לא חשבתי שזאת תקלה בספק כוח, כולה נרכש לפני 5 חודשים ספק כוח 450 וואט של אנטק דגם SP-450P, טוב כנראה נשרף הפיוז של הספק... השאלה שלי, יש בידיי עלון שקיבלתי של אנטק עם קניית המארז Antec sonata 2(הספק הגיע עם המארז) שנאמר שיש לי אחריות ל3 שנים, האם מישהו יודע האם …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. זקוק להמלצה על מארז עד 400 ש"ח, עם יציאות USB קדמיות עליונות וספק טוב

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. האם הספק ENERMAX MUDU+82 425W יחזיק את המערכת הזו: Q9300 8800GTS G92 GIGABYTE EP35-DS3L OCZ 4GB RAM אם לא, איזה ספק כן? (500 ש"ח מקסימום) (עדיף מאתר KSP)

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Antec TruePower Trio 430W האם הוא טוב יותר מ NOISETAKER 420W? ואיך הוא בהשוואה ל LIBERTY 400?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by smoke_man,

מעוניין בספק כוח לכרטיס מסך 9800gt\gtx מהחנות foxpc

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by electro78,

אני מעוניין לשדרג מעט את המחשב אבל לא בטוח שאני צריך גם לשדרג את ספק הכוח מתכוון לשנות את הזיכרון מ 1 ל4 GB להוסף כונן HDD של 640GB ולשנות את כרטיס המסך למשהו קצת יותר חזק שכנראה יש לו גם מאוורו משלו בגדול המחשב ישמש להריץ ב VMWARE הדמייה של SERVER 2003 עם נגיד 2 עמדות XP ברשת לצורך לימודי MCSE והמצב הנוכחי לא מאפשר זאת עקב חוסר בזיכרון. הכרטיס מסך זה בעיקר למשחקים שאני מרגיש שהכרטיס הנוכחי לא ממש נותן את מה שאני רוצה. המפרט הנוכחי הוא : AMD AM2 4600 ASUS M3NE 1GB זיכרון כ 2 סטיקים של 512 250GB HDD LEADTECH 7400 עם 256MG זיכרון צורב LG X18 ספק 400W אם זכרוני לא מטעני זהו בגדול

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by elad78,

האם יש בספק הנ"ל חיבור מולקס ל-IDE? או רק חיבורי SATA?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by sashaefi,

לא מצאתי מה לחבר ללוח(זול ללא ספיקר).אם כן האם יש דרך לקנות אחד בניפרד או שנגזר דיני לחיות ללא ציפצופים?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. קניתי חלקים למחשב חדש: intel core 2 duo e6750 gigabyte ga-p35-ds3l ati radeon hd 2600 xt 512mb gddr3 corsair 2GB ddr2 800MHZ 4-4-4-12 בנוסף, קונה כונן קשיח 320GB של western digital ומוסיף עוד אחד שכרגע מותקן אצלי 120GB של samsung יותקנו במחשב החדש גם שני צורבי DVD וכונן floppy (לא יודע אם זה משנה...) ולשאלות אני צריך ספק כוח 400W או שאפשר להסתדר עם פחות? איזה ספק ומארז אפשר לקנות בפחות (או הרבה פחות) מ500 ש"ח דרישות: מארז עדיף שחור, משהו פשוט ואלגנטי לא מצועצע כמו רוב המארזים היום. חייב יציאות USB 2.0 מקדימה למטה (לא באמצע או למעלה) שיהיה כמה שיותר שקט (הספק והמאווררים של המארז) שיהיה במלאי באיזשהי חנות כי אני רוצה לקנות אותם כמה שיותר מהר! החלקים כבר אצל…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=655 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3120 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1513 מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין השלושה האלה, למעט אלה הנראים לעין (AKA הגודל)?

14. Started by אבי11,

הי השתמשתי בתוכנה שנקראת פי סי וויזרד. בין היתר ישנה גם הצגת מתחים של הספק. המתח הראשון שאמור להיות 3.3 וולט מראה 3.31 וולט. עד כאן הכל לכאורה בסדר. המתח השני שמוצג, 5 וולט, מראה מתח של 6.85 וולט. המתח השלישי, 12 וולט , מראה מתח של 16.32 וולט. מכיוון שאני משתמש במחשב הזה ובספק הזה כבר די הרבה זמן, והכל בסדר, רציתי לשאול מה המשמעות של קריאות חריגות אלה, עד כמה הן אמינות ואם כן, בהתחשב שוב בעובדה שזה עובד כך זמן די רב, מה קורה או מה יכול לקרות?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by hag911,

יש לי את הספק SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX שקניתי מארצות הברית,והכבל לא מתחבר לשקע כי יש הבדל בין המתח של ארצות הברית למתח של ישראל.. השאלה שלי איפה קונים כבל מתאים?! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני רוצה מארז קטן שיהיה על השולחן ונדלקתי על המארזים של הHTPCים למיניהם בעיקר זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3733 שלפי מה שהבנתי די טוב. רציתי לדעת איך הוא בקשר למארז רגיל? האם כל כרטיס מסך יכנס לשם? האם כל קירור יכנס לשם? מה לא יכנס? איך הוא בהשוואה למארזים הרגילים שעולים גם בסביבות ה500 ש"ח? תודה :] ---------------- Now playing: AC DC - Whole lotta rosie via FoxyTunes

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. הדרישות שלי מהמארז: 1. מבחינת מחיר, עד 400 במקרה שהוא בא עם ספק, בהנחה שהספק שלו טוב. אם בלי ספק, אז שיהיה יותר זול, כדי שאני אוכל להוסיף ספק נורמלי. 2. מבחינת מראה, אני רוצה מארז שנראה סטנדרטי, לא שקוף, צבעוני, מפלצתי ( לא מארז של גיימרים ). אני רוצה מארז נורמלי, רצוי שחור, פשוט, עם פאנל קדמי חלק שמכיל יציאות לכוננים, חיבורים לכרטיס קול, USB, וכפתור הפעלה, משהו פשוט ומקצועי לעבודה. 3. מבחינה טכנית, שיהיה מקום לפחות ל - 3 כוננים, ושהחיבור שלהם בפנים, יהיה בסגנון של "פעם", כלומר מסילות וחיבור ע"י ברגים, ולא השיטה החדשה של Compucase עם הברזלים התומכים האלה, אני לא סובל את זה. 4. שיהיה מארז חזק, מאוורר כמה שיותר, ושאני לא אשאר עם כפתור ההפעלה ביד אחרי חצי שנה, משהו אמין ו…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. בפורום של התמיכה הטכנית כתבו את הפוסט הבא: ותהיתי איך הספק corsair HX520W משתווה לאלה? זה הספק שיש לי על מערכת הרבה יותר "צנועה" מבחינת צריכה, וסתם תהיתי האם ביצעתי overkill מטורף כשקניתי אותו (קניתי אותו כשהDX10 בדיוק עמדו לצאת וכולם חששו מצריכת החשמל המטורפת שתהיה להם, אז רציתי שתהיה לי אפשרות שדרוג עתידית ללא בעיות).

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by mor873,

‏ToughPower W0103 600W PFC מול Corsair 450W 33A מה עדיף ? ב K.S.P ניתן להשיג במחיר טוב את ToughPower, ואני לא מהמחרימים , השאלה אם בכל זאת עדיף Corsair כמוצר . שניהם לא מודולרים נכון . לקרוסיאר 520 אין תקציב . אז תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by mj23,

היי יש לי ספק של היק 400 וואט כרגע יש לי מפרט של אינטל 2 קור 6750...עם אוברקלוק מ 2.66 _ל 3.5 גיגה ארץ יש לי 2 גיגה זיכרון פנימי של אוסי ז ויש לי בערך 8 מאוורים מתוחם 2 מאוורים הכיט ובים של זלמן למעבד ולכרטיס מסך ....2 ארדיסקים של ויסטרים דיגטל וכרטיס מסך gf 7950gt 512 mb ועכשיו לשאלה ברצוני לקנות תכרטיס מסך הזה SAPPHIRE 4870 512 GDDR5 במקום ה gf ורציתי לדעת האם הספק שלי יסחוב אותו ?! כמובן בלי ה gf http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by jondoo77,

מחפש ספק כח לסוקט 1366 ל- OC כבד 4 GHZ כרטיס 4870 8 ארד -דיסק קולר

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by HTL,

כל העניין פשוט די תחום אפור בשבילי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש תכלס המחשב יהיה בנוי לגיימינג אבל לא יודע מה יהיה בעתיד. בכל מצב ההתלבטות שלי היא בין הCOOLERMASTER HAF932 או אחד המארזים של ANTEC מסדרת הP לא כולל ה180..רציתי לדעת תכלס מה מבינהם פשוט הכי טוב ללא קשר לצרכים שלי או למחיר שהוא לא רלוונטי בשבילי..ואם יש עוד מארזים בסטייל הזה אני אשמח לדעת...תכלס העיקר שלי זה בעצם מה שנדרש ממארז שקט וקירור והכי חשוב כמה שיותר אטימות לאבק.. ואיתו ביחד אני מעוניין לקנות ספק של SEASONIC עכשיו ראיתי שיש את ה560 וה460 אבל ה460 דווקא יקר יותר..יש סיבה משמעותית לזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by ab1c3,

זקוק להמלצה עבור אל-פסק בשביל המפרט הבא: מעבד: ‏Intel Core 2 Quad Q9550 גוף קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: ASUS P5Q-E זיכרון: OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 1066 MHz 4GB (2x2048MB) Dual Channel דיסק קשיח ראשי: Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 10,000 RPM דיסק קשיח משני: WD Caviar Blue WD5000AAKS 500 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM כרטיס מסך: Connect3D Radeon 4870 Extreme OC Edition 1 GB DDR5 מסך: Nec LCD20WGX2 כרטיס קול: Echo AudioFire 2 ספק: Corsair TX650 מארז: Cooler master CM 690 צורב די וי די: Sony Nec Optiarc AD-7200A Dual Layer X20 צורב סי די:Philips CDRW 5224 מקלדת: Logitech Wave…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by zachbachar,

איך המארז הזה ENERMAX ECA3050 ? הוא שקט?מאוורר? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501520 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים