עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by daphne_n,

היום קמתי כמו בכל הימים אחרי שהמחשב עבד כל הלילה ועסק בהורדות, אני מנסה להדליק את המסך מחשב שום תגובה מצד המחשב לוחצת על העכבר לוחצת על המקלדת שום תגובה, טוב נתקע, לוחצת על הריסטארט לא מגיב לוחצת על הכיבוי.. מנסה לוחצת על הכיבוי/הפעלה לא מגיב! מה עוד יש לעשות חוץ מלהוציא את השקע מהתקע? עשיתי זאת, נכבה, מחזירה את השקע לתקע מנסה להפעיל את המחשב לא נדלק.. אוקי משהו מוזר מרסטטת את הלוח אם ע"י הוצאת סוללה שום תגובה כלל לא חשבתי שזאת תקלה בספק כוח, כולה נרכש לפני 5 חודשים ספק כוח 450 וואט של אנטק דגם SP-450P, טוב כנראה נשרף הפיוז של הספק... השאלה שלי, יש בידיי עלון שקיבלתי של אנטק עם קניית המארז Antec sonata 2(הספק הגיע עם המארז) שנאמר שיש לי אחריות ל3 שנים, האם מישהו יודע האם …

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. מפרט המחשב שהזמנתי מופיע בצד. אני רק מודאג שהספק לא יספיק,מה אתם חושבים יספיק? כרגע המחשב שיש לי עכשיו זה P4 3.0GHZ עם 1.5GB 400MHZ וכרטיס מסך X1950XT יחיד כמובן.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by roma4k,

צהריים טובים, תהיתי אם למארז הנ"ל ניתן להוסיף מאוור כלשהו בדופן? וגם אם יש אפשרות לשים חלון צד עם מאוור? כמו כן, איזה מאוור 120 מ"מ ניתן לקנות שמפיק כמה שפחות רעש? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. Started by AndreY`,

9800GX2 4 GB RAM Q9450 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. היי אנשים. בדיוק עכשיו, חשבתי על בעיה אפשרית במחשב החדש שלי. אני מתכנן לקנות את כרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series ולהשתמש בפאנל הקדמי בגודל של 5.25" בשביל למקם אותו בקדמת המארז. הבעיה היא כזו: מה אעשה, כשארצה לחבר רמקולים או אוזניות לכרטיס הקול ואאלץ להשאיר את דלת המארז פתוחה חלקית? זה לא עלול לפגוע בכניסת האוויר, מכיוון שהמאווררים לא מכוונים פנימה כמו שצריך? האם ההמלצה היא לוותר על פאנל ה-5.25" ובכל זאת לחבר את הכול בחיבורים הלא נוחים שמאחורי המארז? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by avihai007,

שלום, יש לי מחשב שנשרף לו הספק כוח, המחשב ממש בסיסי לוח של אסרוק מעבד, סלרון 2.53 וכרטיס מסך מובנה. איזה ספק כוח נורמאלי יספיק למערכת כזאת? מכיוון שאני מעדיף את האופציה הכי זולה ה-HEC 300TRT אמור להספיק נכון? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by jonspieg,

רציתי לדעת מה היתרונות במארז שוכב (חוץ מהאסטטיות) שאלה בקשר למארז הזה: HTPC - SILVERSTONE LC10M B/S 80 +60 mm FANS ATX VFD+IR+REMOTE+IMON - NO PSU על מה ניתן לשלוט דרך השלט שלו?

8. Started by sashaefi,

לא מצאתי מה לחבר ללוח(זול ללא ספיקר).אם כן האם יש דרך לקנות אחד בניפרד או שנגזר דיני לחיות ללא ציפצופים?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Shoko,

האם HX520 מתאים ל- SLI <? יש לו את החיבורים המתאימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. 450XH של קורסייר להחזיק : Q9300 5 כוננים קשיחים. כונן אופטי, כרטיס מסך HD3850. וכל ה - 4 סלוטים של הזיכרונות תפוסים. מה שמפחיד אותי זה שהוא לא יחזיק את המסילות מתח נמוכות בזרם נורמלי בגלל שיש לי הרבה רכיבים עליהם. תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by arkadur,

אני מעוניין בקצת מידע על המארז הנ"ל, שלצערי לא הצלחתי למצוא ברשת- ולכן אני מאוד אשמח אם תעזרו לי 1. בחלקו העליון של המארז, היכן שיש מקום ל4 מאווררי 120MM, האם ניתן למקם שם 2 רדיאטורים של 120MM, בקלות או שצריך לעשות שם מוד כלשהוא, כדי שהם יכנסו? 2. האם יש מקום ייעודי לספק נוסף? (בשביל המערכת השניה של לוח הMINI ITX)? 3.עד כמה המארז שקט? (ללא 10 מאווררים כמובן..), בהשוואה למארזים כמו P182, והאיורקה של TT? 4. אשמח לשמוע דברים נוספים (לטוב ולרע) על המארז, שלא אמרתי..

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by וילי,

אני קונה מחר ספק של EZ COOL 460W הלוח שלי זה ASUS P4XP-X והדיסק קשיח שלי זה לא SATA..הישנים נראה לי IDE איך אני מחבר את הספק? איזה חיבורים לאן?

13. Started by eyal00,

אני מעוניין לקנות את המארז הזה אבל יש לי כמה שאלות: 1.רשום בביקורת הבאה:http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/RC_690/6.html שיש בעיה עם החיבורים ללוח אם,ושהמארז לא מתאים לכל לוח איך אני יוכל לדעת אם הוא יתאים ללוח שלי? 2.אם אני יקנה אותו,אני יוסיף לו את כל המאווררים האפשריים(כמובן שלא יפריעו לשום חלק אחר),איך אני ידע לסדר אותם?הכוונה מי מהם צריך להוציא אוויר ומי צריך להכניס אוויר?וגם איזה מאווררים מומלצים? 3.בקשר לבעיה של החוטים כמו באשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307626.0 יש איזה פתרון?כרגע יש לי HEC 400W ואני קונה בקרוב ליברטי 400W.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. זה הספק איך הוא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=20436 ואם אפשר משהו יותר טוב משולב עם מארז בטווח מחירים 420 שקל אני ישמח ואם זה חשוב מפרט של המחשב אז e7200 hd4850 320 ג'יגה 2 ג'יגה זיכרון תודה לעוזרים

15. היי, אני רוצה לבנות מחשב HTPC שישמש אותי גם למשחקים, הבעיה היחידה שאני נתקל בא כרגע זה מחסור במארזים מתאימים.\ הדגמים היחידים שראיתי שאולי מתאימים הם ה- CM280/1/2 של COOLERMASTER, הבעיה היא שאני לא יודע כמה אני משתגע על המראה שלהם... התקציב הוא גמיש ויכול להימתח עד 1500 ש"ח +-

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by rubiliani,

היי חברים, אני צריך עזרה דחופה, אני רוצה לקנות ספק חדש אני צריך אחד חזק כמה שיותר יש לי מחשב אולפן, צריך שיחזיק בסביבות 4-5 דיסקים קשיחים, מקלדת שליטה USB ‎‏ כרטיס קול USB‏ ועוד המון פיצ'רים זוללי חשמל. הספק הנוכחי מתרסק לי כל הזמן. (Hec 300) יש לי לוח אם ‏asus striker כרטיס מסך NVIDIA ‎7300 אתם צריכים לדעת עוד משהו? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף. תודה רבה. אתם תותחים.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. אני לפני קניית מארז aurora 570 [אל תתיחלו להגיד לי יש את הchackra או איך שקוראים לו] ואני מחליף לו את המאווררים ראית פה באחד הטרדים תמונה של האורורה עם לדים צבעונים כתומים כאלה ממש יפים עכשיו רציתי לשאול אם אני שם מאוורים צבעונים עם לדים עם יש אפשרות לכבות אותם מתי שאני רוצה? אם שאם אני שם מאוורים עם לדים הם יעבדו תמיד רק עם לדים.. הםא יש מאווררים מומלצים עם לדים צבוענים [נראה לי עדיף 3 צבעםי ביחד כזה] וש-ק-ט-י-ם?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. Started by jove,

שלום, אני צריך עצה לגבי ספק כח טוב. חשוב לי שהוא יהיה שקט (למי לא...) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3R ¤717 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39490 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe …

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. מתקשה למצוא חנות עם קשת הדגמים במלאי, הרוב נותנים זמן אספקה של חודש.... מחפש את ה-DH101 - קנה אותי, אלא שאני קצת מתקשה עם לקנות אותו....

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. הי לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה? אם כן אפשר לקבל חוות דעת? (משהו יותר מפורט מ"אחלה מארז") אפשר אולי גם לקבל חוות דעת על הספק שלו ועל התעלת האוויר (עד כמה היא יעילה?) אני מתכון להכניס לשם 8800GT, E6750, שני הארד דיסקים, צורב DVD ופלופי אחד..... מה הטמפרטורות שצפויות להיות שם? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. שלום רב, רציתי לדעת איך אני יודע כמה אמפר צריך להיות האל-פסק שאני מתכנן לקנות, נצא מנקודת הנחה שהספק של המחשב שלי הוא 600W (עם מסך 22' אם זה קשור). כמו כן, אם אפשר המלצות על דגמים ספציפים במחיר הגיוני. (עד 500 שח). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by xena,

שלום, אני שוקל החלפת מארז. סיירתי קצת בפורום הזה וכצפוי נדלקתי על P182. אך גם ראיתי שלרבים וטובים כאן יש CHIEFTECH DRAGON כמוני. כעת אני מתלבט האם להשתיק את שלי או לרכוש P182. כרגע אלה הדברים שמפריעים לי במארז שלי והייתי שמח לשמוע עצות בנושא: 1. אוגר תוך חודש כמות אדירה של אבק בפנים. 2. לא מספיק שקט. כרגע מה שממש מפריע לי ובגללו חיפשתי מארז להחלפה זה 1. אם יש משהו לעשות בנושא עם המארז שלי, אשמח לשמוע. אם לא, אשמח לקבל המלצה על מארז שכל כולו מוקדש למניעת כניסה של לכלוך פנימה. לטפל ב 2 על הדרך גם כן יהיה נחמד. ראיתי שישנם KITים לכך וגם כאן אשמח לעצה. כמו כן, אין כעת מקום למאווררים 120 מ"מ אצלי אלא רק 80 (מרעישים). האם יש אפשרות כלשהי שאשים בכל זאת 120 במארז הזה? תודה רבה מר…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

צריך ספק למפרט הזה: E8400+HD4850 בעיקרון חשבתי על, HEC 500TDT 500W שעולה 257 ש"ח או FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC שעולה 206 ש"ח או Compucase HEC ATX VER 2.0 2 fans 500TRT 24PINS שעולה 292 ש"ח

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. צריך המלצה למארז כולל ספק עד 700 שקל, חשוב לי שיראה טוב, שיהיה שקט (כי המחשב ממוקם ליד המיטה שלי) ושיהיה עם דלת קדמית שתסתיר את הכוננים. המליצו לי בפורום מפרטים על SONATA III אבל הבנתי שיש בו בעית צפיפות ושהכרטיס מסך נכנס בקושי פנימה. אשמח להמלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים