עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by GaTor120,

בבדיקה בביוס כמה VOLT מתחת ל-12 אפשר להגיד שהספק לא תקין? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by asafku,

אהלן, אני מחפש מארז וספק שקטים, אמינים ושיקררו בהתאם. המחשב הוא לצרכי עבודה ובעל כרטיס מסך 7300 gs... יש משהו בסדר גודל הזה, או שעדיף להשקיע יותר? מה דעתכם על ה Ezcool? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=338&aff=Zap נראה לי מארז וספק טובים בשביל כזה מחיר... (387 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. מה ההבדל בין הפוסידון לLEXA חוץ מהיופי. איך המארז. האם הוא גדול. האם הוא רועש . האם הוא מקרר טוב.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by tombraider,

שלום, יש ברשותי אל פסק של חברת גאמאטרוניק VA650W עברתי למעכת הפעלה ויסטה והתוכנה שקיבלתי לאל פסק לא עובדת טוב עם המערכת הפעלה הזאת האם משהו מכיר תוכנה אחרת שניתן לעבוד בצורה טובה ויעילה בתודה ויום טוב

5. יש לי את המארז עם החלונית ונכנס הרבה אבק ושערות חתול... נמאס לי לנקות כבר יש מקום שאפשר לקנות בו דלת ללא חורים שמתאימה לצבע ומבנה המארז? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. לוח אם ASUS p5e-vm-do מעבד אינטל Core-2 quad q9550 (2.83Ghz 1333Mhz זיכרון 4Gb ddram-II 800 Mhz kingstone dual channel דיסק קשיח 320Gb sata-II + דיסק קשיח 500Gb sata-II כרטיס מסך geforce 8600gs 1Gb צורב sony dvd x20 כרטיס קול on-board כרטיס רשת on-board מארז + ספק כח atx2/ 520 Watt מסך: (EIZO S1932 SH LCD (45 Watts max. power consumption תודה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. רוצה לקנות מארז חדש תקציב בערך 250 שקל.. אני קונה חדש בגלל שהחלפתי ספק ל LIBIRITY 400W והוא בקושי נכנס לי למארז...אז אני רוצה לקנות מארז חדש..הנה המפרט שלי: 8800GT 512MB GA-M55plus-S3G AMD 4200 DUEL CORE AM2 Super Talent ddr2 667Mhz 2x512 HD 160 Samsung Enermax 400w liberty מבקש קישור למארז רק מהחנויות TMS ו KSP KSP.CO.IL https://tms.co.il/index.php תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Swed,

יש לי ספק כוח של 400W אני לא יודע איזה חברה הוא ! אבדוק מאוחר יותר. עכשיו המאורר שלו כמעט ולא מוציא אויר יכול להיות שהוא לא מספק מספיק כוח ללוח אם/מעבד ואז המחשב שלי נתקע !?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by david86,

אני רוצה לקנות מארז שהכרטיס מסך יכנס ולא היה צפוף איזה מארזים אתם ממלצים לי לכרטיס מסך הזה ?את המארז אני רוצה לקנות באיבורי אני אשים פה כמה בארזים ואתם תגידו איזה כדי לי שהיה גם שקט וגם היה קל לסדר ונוח! Raidmax Sagitta Antec 300 Enermax Phoenix ECA-3162 Thermaltake SopranoRS 101 Centurion 534 CoolerMaster Enermax Chakra ECA-5000 http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=408

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  11. המפרט בגדול זה מעבד qued מרובע) (אחכה לירידת מחירים שלו), מערך raid5 שלושה הארד דיסקים למערך. צורב DVD\CD כרטיס מסך פשוט אבל DX10 לא למשחקים. זיכרון 2GB המארז\ספק מתאים? ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. העניין הזה של "ספק שקט" עולה פה המון. תהיתי לעצמי, איזה גורם הוא המשמעותי בעוצמת הדציבלים שעולים מהספק. אני מעריך שהמאוורר הוא הגורם המשמעותי ביותר, אבל רציתי לדעת אם יש עוד רכיבים שאחראים לעניין הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. קניתי את הVX ואני הולך להרכיב אותו.. אני חייב לדעת ב200 אחוז אם זה יתאים ולא יהיו בעיות... יש לי UBER CHAKRA... זה מאוד מאוד דחוף לי חבר'ה תודה רבה רבה למי שיעזור לי בנושא.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by NETANELKOREN,

שלום. כתבתי הרבה נושאים לגבי מארזים וכול זה דברתי עם אבא שלי והוא אמר שהתקציב של המארז הוא עד 650 ש"ח אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות לא חובה שבמארז שאתם מציעים יהיה את כול הדרישות שאני דורש הדרישות הם: 1.מארז גדול שיוכל להכניס את ה88 GTX 2.חלון שקוף בצד 3.דלת כאשר אני פותח אותה אני רואה את כונני הסידי-רום 4.מקום ל5 ומעלה להכנסת הסידי-רום. 5.שוקל קצת. 6.מאורר מעל המארז זה אומר שיהיה מאורר בחלק העליון של המארז 7.USB מקדימה 8.מאוררים שקטים ושיקרר טוב כי אני משאיר את המחשה 6 ימים שבוע רצוף אז שיהיה שקט תודה ביי רק חשוב לי להזכיר לכם לא חובה שיהיה במארז שאתם מציעים את כול הדרישות.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. 1 AMD Athlon 64 (3800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 339.27 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original 393.98 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M56S-S3 (nForce 560) - ATX 474.47 ש"ח 1 Gigabyte Radeon HD3850 PRO 256MB DDR3 - RETAIL 1,145.27 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 288.87 ש"ח 1 הציעו לי מארז + ספק : 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 220.99 ש"ח 1 Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 295.44 ש"ח האים יחזיק את המערכת ? האים המארז מומלץ (ראיתי שבמפרטים למחשבים הבסיסים זה המארז המומלץ, אבל הוא ניראה לי מכוער פחד !?!?) . אשמח לקבל כל עידכון תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Bh,

שלום.. האם כרטיסי HD2600PRO מתאימים למארז Antec NSK2400 מבחינת מימדי הכרטיס? לא מצאתי כרטיסים מסוג זה בתצורת Low Profile ורציתי לדעת האם הם יתאימו. מפרט הכרטיס של חברת Sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=180&grp=3 מפרט המארז NSK2400: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00240 אשמח לעזרה מאנשים שיתנסו בכך או מיודעי דבר. תודה מראש.

17. Started by jonsi11,

הספק הוא למחשב amd 3000 ישן עם כרטיס מסך readon 9600xt 1 גיגה זיכרון לוח asus a7v880 עם כרטיס מודם פקס ב pci ושימוש בלפחות 5 יציאות usb עכבר usb מקלדת usb סורק usb מצלמת אינטרנט ודיסק קשיח נייד usb יש את הספק של Hec http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3829 ויש את jsp-tech http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4628 עכשיו אני יודע ש hec זה אמור ליות יותר טוב אבל הדבר המוזר הוא שעל ה jsp נותנים 3 שנים אחריות ועל ה hec לא ודבר שני ב jsp רשום שיש הגנות של Short Circuit Protection System Over Voltage Protection: + 3.3v, + 5v, + 12v ועוד. צירפתי קישור http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 ועל ה hec לא ראיתי שיש את ההגנות…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. הבעיה שלי שקניתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי שום אביזרים למארז . משמע, אני לא יכול להרכיב דיסק קשיח חדש כי אין לי אפילו מסילה אחת נוספת. אודה מאוד לכל אחד שמוכן לעזור לחבר לפורום ולתרום לי מסילות או למכור לי מסילות שיתאימו. אני פשוט אובד עצות ???, אשמח לכל עזרה והצעה תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. דבר ראשון אני לא כותב תקציב כי אני ממש לא רוצה להתקמצן על ספק... בעיקר בגלל שאם קונים ספק לא משהו הוא יכול לדפוק את כל המחשב... :-\ המפרט שהולך להיות לי בקצרה הוא: כרטיס מסך: GeForce 8800 GT 512 MB (לא יודע עדיין מאיזה יצרן אבל לא נראה לי שזה באמת משנה לגבי הספק) מעבד: INTEL E6750 2 ג'יגה ראם לא זוכר איזה לוח אם אבל זה משהו עם P35. ועכשיו לעיקר: מצד אחד אני רוצה ספק שיהיה טוב למפרט הזה ולא ידפוק את המחשב ולכן אנלא מתקמצן... מצד שני אל תציעו לי ספקים ב1500 שקל כי לפי מחקר קטנטן (מאוד קטנטן) אני יודע שאני לא צריך ספק בכל כך הרבה כסף אם יש בכלל ספקים במחירים האלה. אז אם אפשר הצעה על ספק שיחזיק את המחשב על הרגליים ולא איזה ספק ג'נרי מחורבן. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by Bengo5,

אני עושה אוברקלוק.. והמעבד מראה לי שהטמפרטורה גבוהה מדי.. ויש לי וונדטה על המעבד.. הגעתי למסקנה שכנראה צריך להחליף מארז.. מה אתם ממליצים? והספק יתמוך? fox-p 500w

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך מארז למחשב עד 450 ש"ח ויש לי דרישות למארז. 1.שיאפשר לי להכניס הרבה דברים כמו כרטיסי הרחבה ו8800 GTX בקיצור גודל פנימי גדול 2.שיגיע עם מאוררים שקטים ביותר כי הוא יצתרך לעבוד כ6 ימים כול שבוע. 3.שיהיה למארז כ5 ומעלה את הדברים שמכניסים עליהם את הסידי-רום ושיהיה למארז כ2 הדברים האלה שמכניסים עליהם כונני דיסקטים. 4.זה לא חובה,שיהיה לו דלת נפתחת, כאשר אני פותח אותה אני רואה את הסידי-רום ואת הכונני דיסקטים. 5.[glow=red,2,300]שיהיה USB מקדימה[/glow] וגם מאחורה או בצד. 6.שהמארז ישקול(קילוגרם,טון)מעט עד 8 קילוגרם. 7.זה לא חובה שיהיה למארז חלון צצדי אשר רואים את מה שיש בפנים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by 659zzz,

שלום לכם, אני קונה מחשב חזק בסביבות ה10000 אלף ואני רוצה המלצה על ספק כח טוב , מוכן להשיע 600 שח אמרו לי או zalman או crosair תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. מעבד : Intel 64 bit 3000 סדרה: 630 לוח אם : ASUS P5LD2-MX זיכרון : סמסונג DDR2 667 512x2 מארז + ספק Tzag Elita 630 ( סתם ספק זבל בא עם המארז לכן אני מחליף אחרי ההפקת חשמל אתמול המחשב עמד למות) כ.מסך : גיפורסט 6200 256MB דיסק קשיח WD 160 SATA2

24. סוף סוף החבר'ה בארגון 80 פלוס עשו עבודה רציני ובדקו את כל יחידות ה OEM של סיסוניק (אלו שמסומנות SS-ET) שימו לב לתוצאות בעצמכם- http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=60&type=2 SS-400-ET ו SS-500-ET הנמכרים בארצנו ב 275 ו 335 ש"ח בהתאמה מוסמכים למעשה ל 80+ bronze. עוד סיבה להמליץ על הספקים האלו, שהיו כ"כ מומלצים גם ככה עד היום.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by dor962,

הזמנתי מחשב חדש וכל החלקים הגיעו חוץ מהמארז. הזמנתי מארז Apollo ומסתבר שאין אותו כל כך בארץ כרגע. אני צריך מארז שיכול להכיל את 2900XT. מישהו יכול להמליץ לי על מארז לא פחות טוב מהApollo באותו מחיר? היופי לא חשוב. הקירור יותר חשוב. תודה.

דיונים חדשים בפורומים