עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by nizan,

מפרט: E6750 GIGA-P35-S3 WD 80 GB 2GB RAM X1950PRO ULTIMATE http://skypc.co.il/pl_product~RP-600-PCAR~24~0.htm מה אתם חושבים על הספק :s05:

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  2. בעיקרון לקחתי את המארז: Antec Three Hundred... לפי ביקורות של אנשים שקראתי הוא מארז טוב+.... התג מחיר שלו זהה ל- CM690 וגם ל CENTURION 590... יש לי התלבטות לגבי השלושה, כרגע זה בהזמנה ככה שיש לי אפשרות לשנות... אשמח לעזרה ממכם, תודהה רבה. אגב שהדרישות מהמארז הם: טיפה שקט ( לא מחייב כל כך,סירקולציה טובה,אפשרות גישה נוחה לחלקים במארז ז"א מארז גדול+-). התקציב 350שקל, המוצר נרכש מ SKYPC. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by Sheda,

כל הזמן אומרים פה שזה אחלה מארז ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו שבאתר היצרן לא קיבלתי תשובות: 1.רשום שהמארז שוקל 7.2 קילוגרם , הם היתבלבלו וזה 2.7 ? 2.בתמונות רואים שתי קתודות כחולות בצידי הקווים הכסופים שבפאנל המארז אך לא רשום אם הן כלולות או לא? 3.שמעתי ולא פעם שצריך להוסיף למארז מאוורר של 120MM כדי לשים מקדימה , ברור שהזרימת אוויר תהייה יותר טובה אבל זה הכרחי ? ואחרי השאלות , בכלל מה דעתכם על המארז מבחינת "ביצועים" (המתכת , ברגים , קלות הרכבת לוח אם עליו , החלון וכ'ו)?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by zachbachar,

איך המארז הזה ENERMAX ECA3050 ? הוא שקט?מאוורר? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501520 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by david86,

רצאתי לישואל שאלה שקשורה למארזים מה אומר כול אות? וזה לפי מילימטר הוא מטר? (W / H / D) (W) 210 x (H) 440 x (D)510 mm

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by asafku,

אהלן, אני מחפש מארז וספק שקטים, אמינים ושיקררו בהתאם. המחשב הוא לצרכי עבודה ובעל כרטיס מסך 7300 gs... יש משהו בסדר גודל הזה, או שעדיף להשקיע יותר? מה דעתכם על ה Ezcool? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=338&aff=Zap נראה לי מארז וספק טובים בשביל כזה מחיר... (387 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by yoav1000,

האם המארז איכותי? והאם הוא מקרר טוב

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. יש לי את המארז עם החלונית ונכנס הרבה אבק ושערות חתול... נמאס לי לנקות כבר יש מקום שאפשר לקנות בו דלת ללא חורים שמתאימה לצבע ומבנה המארז? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by rafi_d,

לאחר ביקור באייבורי - נתנו הצעה עם ספק "טוב יותר" (ובמחיר "טוב יותר" ...) - Thermal Take TR2 400W. מה דעתכם ? ביקשתי PSF 350W. מערכת בהזמנה : C2D E2800 , לוח DS3 GB, כרטיס גרפי sapphire 2600XT תקציבית. OC מתוכנן - סטוק ל3G. אגב, מישהו מכיר את המארזים ה"גנריים" של IVORY ?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by SleepingSky,

אני צריך עזרה בבחירת מארז וספק. אני צריך שHD4850 יכנס שם, שיהיה מאוורר כראוי (לא צריך 6 מאווררים, אבל שלא יהיה חם בפנים יותר מידי), ושיהיה שקט, עיצוב לא מפריע. בקשר לספק, שיחזיק את ה4850 וE8400, ללא OC. גלישה ל800 ש"ח מתקבלת. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by tk4,

הממ בעיקרון אני קונה אותו בסביבות מאי... ומכיוון שלא יהיה לי זמן במאי להתעסק עם זה אני בא ושואל עכשיו... כנראה יהיה E6420 ו R600... מהאתר הזה-WWW.ZIPZOOMFLY.COM במשהו כמו 80 דולר... תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by a_ati,

שלום אני קניתי מחשב בקיצור אני צריך ספק ויש לי ספק מחבר של HEC 750WATT אמרו לי שהם לא טובים מי שיוכול לעזור תודה רבה אגב זה היום הראשון שלי

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. רוצה לקנות מארז חדש תקציב בערך 250 שקל.. אני קונה חדש בגלל שהחלפתי ספק ל LIBIRITY 400W והוא בקושי נכנס לי למארז...אז אני רוצה לקנות מארז חדש..הנה המפרט שלי: 8800GT 512MB GA-M55plus-S3G AMD 4200 DUEL CORE AM2 Super Talent ddr2 667Mhz 2x512 HD 160 Samsung Enermax 400w liberty מבקש קישור למארז רק מהחנויות TMS ו KSP KSP.CO.IL https://tms.co.il/index.php תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by ELDAN RENT A CAR,

מה ההבדל בין ATX2 ל ATX 2.01 ל ATX 2.2 ? קיבלתי מחירון של ספקי כוח אבל VER שונה שמתי עין על הספק כח הזה 500W REAL TT-W0136RI עלות : 370 ש"ח

15. Started by KoM,

דיואל קור פשוט 6600 ללא OC, שלושה הארדיסקים 320GB ו-8800GT, יחזיק ? ללא OC כלום.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  16. זה המפרט אם זה יכול לעזור, אני מחפש מארז עד 400שקלים, שקט במיוחד, אני לא מתכוון לבצע OC. תודה רבה מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black מקלדת: LOGITECH Deluxe 250 Keyboard - OEM עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 Black- OEM רמקולים: LOGITECH R-10 מסך: Asus 22" LCD VW222S Wide 2MS 1:2000

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by Zrizi,

שלום קניתי טלויזית LCD 37" לסלון, ואני מתכוון לרכוש מחשב HTPC עם ספק של 380W לצורך תכני HD (לא משחקים). השאלה הינה האם מומלץ להשקיע באל-פסק, ואם כן, אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. השאלה שלי היא באתאם למפרט שלי כמה בערך וואטים קילוואט המערכת צורכת , ניסיתי לחשב באמצעות מחשבון מתח של אייזה אתר אבל לא הצלחתי וכנראה שהסתבכתי איתו בבקשה אם מישהו יכול לחשב מפרט בצד

19. קניתי את הVX ואני הולך להרכיב אותו.. אני חייב לדעת ב200 אחוז אם זה יתאים ולא יהיו בעיות... יש לי UBER CHAKRA... זה מאוד מאוד דחוף לי חבר'ה תודה רבה רבה למי שיעזור לי בנושא.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. אני מחפש מארז בסביבות 250-300 ש"ח ו-ספק בסביבות 200-250 ש"ח. כשהמטרה הראשית היא מערכת שקטה. מארז HEC 6920 יש לו עובי 1.00 מ"מ שבגלל זה אני לוקח אותו (עבה יותר=שקט יותר, לא?) הספק הוא FSP וגם כתוב שהוא :jump:LOW NOISE אם יש מישהו שהתנסה בשני המוצרים הללו אני אשמח למשוב. אם יש הצעות אחרות אני גם אשמח שתציעו. יש לי מעבד C2D וכרטיס מסך חלש יחסית ושני הרד-דיסקים. כלומר קירור הוא לא בראש מעייני. תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by aaaaa,

שלום יש לי מחשב בן שנתיים בערך, בשנתיים האלה היו לי כבר 2 ספקים, אחד המאוורר שלו הלך והשני גרם לי לבעיות בעת הפעלת המחשב אני מחפש כעת ספק כוח יציב לאורך זמן, כי מאכזב כל שנה לקנות ספק חדש... המחשב שלי די בסיסי, לוח אם Asus P4S800-MX מעבד Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Prescott 2 הארדיסקים פנימיים, אך אני בונה על עוד אחד חיצוני צורב DVD 2 מאווררים של המארז 2-3 חיבורי USB שמחוברים אליהם דברים באופן קבוע (מטען לאייפוד, מצלמת אינטרנט) כרטיס טלוויזיה וזהו נדמה לי... עריכה: כרטיס מסך ג'יפורס 7600GT - שדורש גם הוא חיבור חשמל כזה כמו של הכוננים חיבור המתח המרכזי של לוח האם שלי הוא עם 20 פינים, נכון לעכשיו אני משתמש באחד רזרבי שחבר שלי השאיל לי ויש בו עם 24 פינים, אבל אפשר א…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. שלום רב, יש לי מחשב קצת ישן של AMD שיש לו יכולות מצוינות ביחס לצרכים שלי אבל בשנה האחרונה הוא החל לקרטע. הנה המפרט שלו - סתם כדי שתדעו: מעבד - AMD Athlon XP 2700 קירור למעבד - Arctic Cooling Copper Silent 3 לוח אם - Gigabyte GA-7N400E-L כ.מסך - Gigabye Geforce 7600 (קירור פאסיבי). מארז מצועצע מפלסטיק עם מאוורר 80mm מקדימה ובלי מאוווררים מאחור. ספק טוב וזול של 500w עם מאוור 12". זיכרון 1GB DDR 400Mhz בכל אופן, הכל התחיל בזה שהמחשב החל להרעיש, לזמזם. במקביל גיליתי שהמעבד מגיע לטמפ' לא הגיוניות כמו 70-80 מעלות. בהתחלה התעסקתי ברעש. האשמתי את ספק הכוח הזול אז קניתי אחד חדש טיפה יותר טוב שפחות הרעיש, אך המחשב עדיין זמזם, אח"כ הסרתי את המאוורר האחורי שגרם לרעש נוראי…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by Netanel o_0,

איזה ספק של 420-450W הוא הכי שקט?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by Burkey,

שלום, לאור ריבוי נפילות המתח, ולאור העובדה שכנראה שמחשב אחד כבר הלך לי ( למרות שיש לי מייצב מתח, שלא תמיד עובד אם הנפילה היא קטנה ), אני חושב ברצינות לחבר למחשב אל פסק. אני לא מתמצא בתחום, אבל לא הייתי רוצה להשקיע יותר מ - 300 ש"ח לטובת העניין. רציתי לדעת האם במחירים האלה יש אל פסק טוב ואמין, שימנע מהמחשב להינזק מנפילות המתח והפסקות החשמל, ושיאפשר לי לסגור את המחשב באופן מסודר אם יש הפסקה כזו.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by matvey99,

האם הדלת של המארז הזה מאפשרת כניסה של טוניק? ( אפשר לשים על הדלת מאוורר 80מ"מ) http://img.hexus.net/v2/cases/coolermaster/stacker/images/panelinside_big.jpg http://www.mgepconline.com/images/items/CSS-COO-STCT01K_G3.jpg

דיונים חדשים בפורומים