עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. ערב טוב, יש לי מחשב ממותג של לנובו שמשמש כhtpc, ולפני כמה ימים הספק החליט למות. הספק עצמו זה ספק בצורה קצת שונה מספק רגיל,כנראה ספק שהם בנו בעצמם בשביל המארז המוקטן. אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט לא מצאתי ספק אחר, כרגע הגיע לידי ספק של antec מדגם vp400pc. הבעיה היא שבלוח אם יש יציאה של 14pin ועוד שתי יציאות בודדות של 4pin לידו ולספק יש רק יציאת 24pin רגילה. מאיפה אפשר למצוא ספק אחר שיתאים לדרישות הנ''ל או מתאם לספק של antec?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zy2000,

שלום. קניתי מחשב מורכב עם חומרה מצוינת מלבד הספק שאינני יודע עד כמה הוא איכותי וכנאה שהוא ספק ג'נרי. כתוב עליו : ATX-C350A הנתונים שלו הם 12V -18A ו 5V-28A אני לא מוצא לגביו מידע באינטרנט או באתרי מכירות . אשמח אם משהו יעזור לי לגבי אתר היצרן או מידע כלשהו. תודה איציק

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by d1a1n0,

האם הספק FMA EG565P-VE 535W יחזיק את המערכת הבאה: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB TwinMOS X2 Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 250GB SATA II 7200RPM 16MB LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) עכשיו אני יודע שהמארז בא בלי מאווררים, איזה מאווררים לקחת, וזה רק מ-KSP.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by T-Better,

הציעו לי את הספק הזה ב-300 שקל: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3779 שווה את המחיר או שעדיף לי ללכת עלהספק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 מה לגבי ספקים של EZPOWER? יש להם נתונים טובים, איך הם בשטח?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Idanp,

יש לי כרגע את הספק : SeaSonic 520W S12II ואני עובד 24/7 עם i7 3770k @4.4ghz ו 7850 1200/1500 עכשיו שמתי לב לאחרונה שהמתחים לא כל כך יציבים איתו והוא לא נותן בפועל את מה שאני מגדיר..האם הספק הזה אמור להחזיק בכלל ? ואם לא איזה ספק טוב מומלץ שיחזיק את המערכת במצב הנ"ל בצורה טובה ? נגיד עד 500 שח ככה.(רצויי כמה שיותר זול שיהיה טוב מספיק)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, בכלליות איך הספקים של NZXT ואיך הספק הזה ספציפית? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=425 איך הוא בהשוואה לספק הזה? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  7. שלום, קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W) קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) . לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל, והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e . אך קראתי משהו נוסף מעניין. הינה מידע שקראתי : במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה : מכאן- האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה. או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון . תודה.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת מה אתם יודעים לגבי ספקי כוח של Gigabyte מכיוון שלא ראיתי בכלל ביקורות ורציתי לדעת אם הם נחשבים ספקים איכותיים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם מישהו יודע (צביקה מרוזטק בטוח יודע) האם ספקי אנרמקס שנמכרים באייבורי הם מהיבואן הרשמי או שמדובר ביבוא מקביל? האם מישהו אקנה אצלם ספקי אנרמקס ונתקל בבעיות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by User,

קראתי לגבי זה פה בפורום ושמתי לב שמצויינים מספרים כמו 12-35A, הכוונה היא לאמפרים נכון ? איך זה יכול ליהיות שיש כל כך הרבה אמפרים בספק של מחשב שנחשב למכשיר שצורך מעט חשמל ? וכמה אמפר מספק שקע חשמלי בבית נורמלי ? תודה מראש לכל העונים . "כבר שאלתי על זה בפורום ספקים ומארזים אבל עושה רושם שלא ממש עונים לי שם"

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. היי חברה. אני קונה Q6600 ו 8800GTS חדשים ומקצה לספק בסביבות ה 400 שקל קצת יותר קצת פחות. במחירים הנ"ל יש למשל את ה Coolermaster Extreme Power 600W או למולו את הספקים של Enermax ליברטי 400W או את ה Noisetaker 420W מבין שלושת אלה לדוגמה שכרגע בינהם אני מתבלט בעיקר. מי יספק לי את התמורה הטובה ביותר. מבחינת עוצמה, רעש, ותועלת. תודה לכם. תאריך הקנייה קרב ובא.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by avi2006,

אני רוצה לקנות מחשב חדש כנראה מחברת KSP ששם המארזים והספקים מפוצלים. אני כנראה אלך על התצורה השניה לפני ההמלצה של http://hwzone.co.il/specslist/view/94/ ראיתי בKSP שני דגמים של enermax שיתאימו לצרכיי: ?Noisetaker EG425P-VE 420W? ב 420 ש"ח ?Liberty ELT400AWT 400W? ב 490 ש"ח כיצד זה שהספק של ה 420 זול יותר מזה של ה 400? האם אני מפספס כאן משהו? האם יש ספק כח אחר מומלץ מKSP (אני לא רוצה לפצל את הקנייה של המחשב) מעט זול יותר שיתאים לצרכיי לפי דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by arielf19,

שלום, איך הספקים של חברת COUGAR ? יצא למישהו לעבוד איתם או שמע אלייהם אני מתכוון לרכוש מחשב והוצא לי לרכוש אותם אשמח לקבל תשובה תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by peter220,

אהלן חברה השאלה שלי היא כזאת: אני עכשיו בתהליכי שיפור מחשב וחשבתי להוסיף כמה דברים מעניינים וצצה לי דילמה אני רוצה להוסיף קירור מים 2 כרטיסי מסך אולי יהיו גם 2 דיסקים קשיחים ומארז טוב ובעתיד בקרוב אף אולי להחליף את הלוח אם ואת המעבד עכשיו נגיד ואני אקח את הדברים הכי טובים שקיימים אבל לא את הכי יקרים, דברים סבירים לגיימר פשוט בשוק הישראלי, מה עוצמת הספק שצריכה להיות לי אני חושב על 1000 WATT ויש כאלה שאומרים לי שמספיק 750-800 ,WATT שזה גם מתבטא במחירים, כדי שהמערכת תהיה חזקה מה אתם אומרים תודה לכל העונים

15. Started by yaronshahaf,

ברשותי ספק כוח של THERMALTAKE 430W ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך והמעבד לדגם מתקדם יותר, נגיד: מעבד: Athlon-II X4-640 כ.מסך: ATI HD5750 512MB GDDR5 הסיבה שאני שואל היא כי בדקתי ב-TOMS HARDWARE וצריכת החשמל שלהם עוברת את ה-400W אבל בפורום מפרטים מצויין ספק כוח של 400W בלבד - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 איך ניתן לדעת בוודאות אם המערכת תעמוד בעומס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

ידוע אולי אם יהייה למרובעי ליבה הבדל משמעותי בצריכת החשמל בהשוואה ל - C2D ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך GeForce 260GTX OC DDR3 לאחר ששדרגתי לפני כמה ימים את ה 8800 הקודם. אמרו לי שהספק שברשותי ENERMAX LIBERTY 400W יהיה מאוד גבולי עם המפרט של המחשב הנוכחי לאחר השדרוג ואני צפוי לחוסר יציבות. ובאמת מאז השדרוג, כאשר אני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא לא עולה (מסך שחור - לא מראה BIOS). האם זה בגלל שהצריכה של הכרטיס גדולה יותר ואני צריך להחליף ספק כוח? ואם כן על איזה אתם ממליצים? אני מקציב כ500-600 לספק חדש אם זאת הבעיה.. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  18. שלום מעניין אותי לדעת מה צורך יותר חשמל לדוגמה: גוף חימום או צרכן בעל הספק 500w שמחובר ישירות לרשת החשמל ( 220v) . או ספק כוח של מחשב 500w שמקבל מתח משנאי שמחובר לרשת . ( רכיבים במחשב עובדים ב 15v ולא ב 220v) תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. האם ככל שנפח הספק גדול יותר, נצרכת כמות חשמל גדולה יותר? או שבכל מקרה הוא מספק את כמות החשמל שנצרכת בשביל המערכת בלבד? או כדוגמא, מערכת שצורכת 500w בלבד עם ספק בעל נפח של 850w - האם 350w "מתבזבזים" או שמראש הספק צורך רק את הכמות שהוא צריך? אני מתעניין בשאלה באופן כללי, אך אם זה תלוי בספק ספציפי, אז לגבי Seasonic X-850.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by BuildHome,

שלום, אני די זקוק לאל פסק בשל הפסקות חשמל וחישבתי VA לפי ספק הכוח 620W. 620 * 1.25 * 1.1 = 852.5W (הוא 80+ וגם ACTIVE) אני צריך לחבר אליו גם ראוטר, מסך או שניים,מערכת רמקולים (אם מומלץ - הבנתי שזה יכול להעביר רעשים?). המחשב עצמו עם ספק כוח חזק שקניתי מראש אך המחשב עצמו לדעתי כלל לא מגיע לרוב ההספק. יש לו 3 דיסקים קשיחים, מעבד i3, ללא כרטיס מסך כרגע (לוח H55) אך בקרוב יהיה לו כרטיס מסך ועדיין אני לא חושב שהוא יגיע להספק המלא שלו או ל80%... אשמח לדעת אם אני טועה בעניין. ואם אני צודק, האם עדיין לחשב זאת לפי 620W של הספק? כי אם כך, נראה שאני צריך אל פסק 1000VA שעולים היום לא מעט כסף :-X תודה מראש

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. היי לכולם במארז NZXT H510-ELITE: https://nzxt.com/product/h510-elite אני רוצה להגיע למצב שיש 2 מאוררים כמו בתמונה כאן + קירור של nzxt x53: https://prnt.sc/1jjwwlt אם הבנתי נכון המארז מגיע עם 2 המאוררים? משהוא לא מסתדר לי כי בתמונה רואים את הקירור למעבד והכבל שלו שהולך לקדמת המארז איפה ש 2 המאוררים. אם אני קונה את הקירור nzxt x53: https://nzxt.com/product/kraken-x53-rgb 2 המאוררים שלו אמורים להחליף את 2 המאוררים של קדמת המארז?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avieln,

אהלן, רציתי לדעת אם מישהו יכול להכווין אותי בקניית מארז. אני כרגע קונה מחשב חדש עם מעבד חזק q9550. ביקשתי מפרטים משתי חנויות שונות, באחת - המליצו על מארז EZ-cool silver, שלמעשה כל צד שמאל שלו הוא מאוורר אחד גדול, וכל המארז מלא נקבים וחורים. (האמת שזה קצת מפחיד אם ישפך עליו משהו). כמובן שצריך להוסיף ספק, אני חשבתי על 450W של corsair בחנות אחרת המליצו על SONATA 3, שמגיע עם ספק 500W. שתי האופציות יוצאות אותו מחיר. יש למישהו המלצה? האם המארז עם המאוור הענק באמת תורם המון לקירור או שזה סתם שטויות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. היי האם מישהו יודע מה מחירי הספקים בארה"ב ביחס לארץ והאם היא כדאית לא יהיה בעיה לגבי ה 110 וולט נכון? כי יש מתג אדום אני יודע שניתן לשנות ל 220 .. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Radeon38,

רכשתי היום כרטיס מסך עם צריכה של 120W (כתוב באתר היצרן) מיפרט המחשב שלי : לוח אסוס A8N פרמיום 3 רפטורים 36 * 2 ואחד 74 אחד 200 גיגה 2 צורבי די וי די 3 גיגה זיכרון כרטיס קול וכרטיס חצי מיקצועי לעריכת וידאו. מעבד אופטרון 170 הספק הנוכחי שלי הוא בעל הספק של 475 של חברת HEC. אני מתלבט האם לרכוש את ה M12II של חברת סיסוניק כי עד כמה שאני מבין הספק הנוכחי לא בטוח יכול להחזיק את המערכת עם הכרטיס החזק. ואני לא ממש רוצה בעיות מתחים כתוצאה מעומס שיגרום לשריפת המחשב כולו. דעות בבקשה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by ZUMARA1,

אני מעוניין ליקנות את המארז White Graphite Series 600t של קורסיאר. אני פשוט רואה שאזל המלאי בארץ ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו ?בארץ או בחו"ל+משלוח לישראל תודה.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים