עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by jondoo77,

מחפש ספק כח לסוקט 1366 ל- OC כבד 4 GHZ כרטיס 4870 8 ארד -דיסק קולר

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  3. אני חשבתי על E8400 בOC ל4GHZ P35-DS3L WD 250AAKS 2GB G.SKILL PLAIT 9600GT SONIC בOC גם CM690+ ATRIC COOLING AF125 בגג LG H66N DVD-RW עכשיו השאלה לLibrety 400W יחזיק את המערכת לא? כי הוא עכשיו הוא בזול ולא נראה לי שהמערת הזו צורכת לא יותר מ250W +-

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. היי, אתמול הרכבתי אני יעלה בערב תמונות, אני מאוד מרוצה. כמה שאלות, בספק יש חיבור 8P לכרטיסי מסך PCI-EX בליברטי הישן הזנתי את ה HD4870 בשתי כבלים גם כי לא הייתה אפשרות אחרת, עכשיו הוא מוזן דרך צמה אחת, האם זה לא נכון לעשות ככה, האם יש באמת צורך לחבר אותו ל2 צמות? (יש לציין שהליבירטי סוחב את הכרטיס אבל בביצועים ירודים לעמות ה 525W , בדקת לפי 3D MARK הציון בסטוק עלה בטיפה יותר מ 200 נק') בנוסף חיבור הHD שלי , גם מחובר ע"י 2 כבלים שונים של חשמל, האם זה מיותר ואפשר לחבר אותם לאותה צמה? שאלה אחרונה, עברתי את הכבל 24P הראשי מאחורי הלוח, הכבל עצמו עבה טיפה נלחת בסגירת הדלת, האם אני מפספס משהו, או שזה הדרך היחידה לחבר מאחורה?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by ajl,

שיתאים למעבד Q6600 + קירור וכרטיס מסך 9600GT מבחינת קירור ומתח. יש לי (לצערי) הגבלת גובה של 15.5 ס"מ. תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. מתקשה למצוא חנות עם קשת הדגמים במלאי, הרוב נותנים זמן אספקה של חודש.... מחפש את ה-DH101 - קנה אותי, אלא שאני קצת מתקשה עם לקנות אותו....

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by ranran,

היי בניתי מפרט עם לוח MATX ואני מחפש מארז מחשב כמה שיותר קטן המליצו לי על NSK2480 אבל הוא ממש גדול - 49.5cm (H) x 20.5cm (W) x 51cm (D) זה כמעט הגודל של המארז שיש לי עכשיו.. אין מארזים קטנים יותר? (אני מחפש משהו בסביבות האורך ורוחב 35-40 וגובה 10 בערך) אני ממש מחפש מארז קטן לקנות אשמח אם תעזרו לי תודה רבה עריכה: מצאתי מארז שנראה לי דווקא נחמד http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1834 המחיר מעולה בשבילי אבל כמה שאלות איך הוא? מישהו מכיר אותו? הספק שמגיע איתו זה ספק בגודל סטנדרטי? והאם 250 יספיק למפרט הבא? E7400 650 Gigabyte GA-E7AUM-DS2H nForce 9400 LGA 775 790 OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Value 5-6-6-18 OCZ2V8004GK 280 500GB 280 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by mdemri,

משהו הכי זול שאפשר למצוא אין לי דרישות גבוהות מדי להספק...

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  9. הי לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה? אם כן אפשר לקבל חוות דעת? (משהו יותר מפורט מ"אחלה מארז") אפשר אולי גם לקבל חוות דעת על הספק שלו ועל התעלת האוויר (עד כמה היא יעילה?) אני מתכון להכניס לשם 8800GT, E6750, שני הארד דיסקים, צורב DVD ופלופי אחד..... מה הטמפרטורות שצפויות להיות שם? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by michael227,

היי!!! אני זקוק למארז וספק בסביבות ה-650 ש"ח עם חריגה של 100ש"ח גג שיחזיק לי את המערכת הבאה: intel core 2 quad q6600 asus p5kc WD 320GB ocz 2x1gb 800mhz platinum revision xtc 2 רצוי שהמארז יהיה גדול מבפנים לתפעול קל,ומקורר כמו שצריך!!! תודה לכל עזרה שתינתן !!!

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום רב, רציתי לדעת איך אני יודע כמה אמפר צריך להיות האל-פסק שאני מתכנן לקנות, נצא מנקודת הנחה שהספק של המחשב שלי הוא 600W (עם מסך 22' אם זה קשור). כמו כן, אם אפשר המלצות על דגמים ספציפים במחיר הגיוני. (עד 500 שח). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by pesahy,

קיבלתי את המחשב אתמול ואני משתגע מכמה דברים במארז צריך עזרה ב (עדיף למי שכבר קנה וראה במו עיניו) 1. מישהו יכול להסביר לי איך אני מרכיב את הקטע עם ההרדיסק הבולמי רעש האלה אני לא מצליח להכניס את כל הארבע רק 2 זה משגע אותי, התקפלה לי כבר הציפורן מזה 2. זה אני או שכל המאוררים בקושי מאוררים כאילו ממש חלשים אומנם נכון שקט מאוד , אבל זה בקושי מקרר? או שזה רק אני, וככה זה אמור להיות. 3. שאלה לאלה שיש להם זה לא יכול להשבר הפלסטיק שמחזיק את ההארדיסק?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by Os.Master,

----

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by cyberX,

אני מתכנן לקנות מחשב, וזה המפרט שבניתי עליו : 1) האם הספק גנרי ??

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מעבד E8400 BOX לוח אם GIGABYTE EP43-D3SL כרטיס מסך GAINWARD BLISS GEFORCE GTX260 216 SP קשיח סמסונג 1TB אני רוצה מארז וספק טובים ושקטים שיעשו את העבודה ולא יתחממו יותר מדי. במידה והתקציב חורג טיפה מעל ה 600 אפשר להתגמש... תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by psxr,

מעבד phenom 940 כרטיס מסך 4850 ddr5 דיסק קשיח אחד וכונן אופטי אחד. אני קונה את המערכת בחנות זיגז אז ההמלצה לספק צריכה להיות משם.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by yair26,

q6600 p35c-ds3r 8800gts 512 יחזיק כמו שצריך? תודה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by xena,

שלום, אני שוקל החלפת מארז. סיירתי קצת בפורום הזה וכצפוי נדלקתי על P182. אך גם ראיתי שלרבים וטובים כאן יש CHIEFTECH DRAGON כמוני. כעת אני מתלבט האם להשתיק את שלי או לרכוש P182. כרגע אלה הדברים שמפריעים לי במארז שלי והייתי שמח לשמוע עצות בנושא: 1. אוגר תוך חודש כמות אדירה של אבק בפנים. 2. לא מספיק שקט. כרגע מה שממש מפריע לי ובגללו חיפשתי מארז להחלפה זה 1. אם יש משהו לעשות בנושא עם המארז שלי, אשמח לשמוע. אם לא, אשמח לקבל המלצה על מארז שכל כולו מוקדש למניעת כניסה של לכלוך פנימה. לטפל ב 2 על הדרך גם כן יהיה נחמד. ראיתי שישנם KITים לכך וגם כאן אשמח לעצה. כמו כן, אין כעת מקום למאווררים 120 מ"מ אצלי אלא רק 80 (מרעישים). האם יש אפשרות כלשהי שאשים בכל זאת 120 במארז הזה? תודה רבה מר…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by lharpaz,

שלום, האל פסק הישן שלי (Advice e-com) כבר לא עובד כמו שצריך - הוא לא מחזיק את המחשב בהפסקות חשמל. הבנתי שלא משתלם כלכלית להחליף מצבר ושכדאי לקנות אחד חדש - האם זה נכון? במידה וכן, אני זקוק לאל פסק חדש. אשמח לקבל המלצות לגבי דגמים מומלצים. מבחינת תקציב - אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, אבל אני אשלם כמה שצריך בשביל שיהיה לי אל פסק סביר שמחזיק את המחשב כמה דקות בהפסקת חשמל. רשמתי בתקציב בכותרת עד 400 ש"ח סתם כדי שיהיה משהו כתוב, וכי ראיתי משהו באיזור המחירים האלה. אני אשמח לשלם פחות, אבל אם אין ברירה וצריך לשלם יותר אז אני אשלם. במילים אחרות - התקציב גמיש. נכנסתי לאייבורי (כן, אני יודע מה הדעה לגביהם, אבל פתחו סניף חדש ממש ליד הבית שלי...) ויש להם את Advice PRPC650 (עולה 340 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיכיל את ה: 8800GT והמעבד QUAD CORE 6600Q כרגע במחשב שלי יש ספק של THERMALTAKE 400W, שהוא מהסדרה הרגילה, לא ה POWER ולא כל סדרה מייוחדת אחרת שיצאה להם. השאלה שלי היא כזו: האם הספק הנ"ל יריץ לי את המחשב החדש? ואם יש ספקות לגבי העניין, אז האם חיבור של הספק למערכת החדשה יכול לגרום לאיזושהיא פגיעה של רכיב כלשהו? או שפשוט המחשב לא ידלק? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. ערב טוב.אני כבר שאלתי פה לגבי מארז למחשב שלי.המלצתם לי את אירוקה של טרמלטק. אבל האם זה מארז שווה? או שיש עוד מארזים יותר טובים במחיר הזה? ומה אתם אומרים על המארז H990 זה עולה 450 שקל משהו. אבל שווה לי לקנות אותו למפרט שלי? מעבד-Q6600 לוח אם-asus maximus formula זיכרון-4 גי'גה של 800 mhz ddr2 כרטיס מסך-bfg 8800 gt oc 2 קירור-subeam tuniq ספק-crosair 550 watt הקטע שיש לי עכשיו מארז שקניתי ב 150 שקל,באותו זמן בקניית המחשב. וזה סתם מארז.יש לי קירור למעבד subeam tuniq.וזה נראה לכם הגיוני שבמאמץ יגיע לי ל50%?זה לא בסדר.זה אמור להגיע במאמץ ל30. אבל האם זה קשור למארז?כי אם כן אני מחליף ישר.אבל מה אתם ממליצים?איזה מארז כדאי לי? והאם האירוקה שווה את זה?או ה-P182 או H990 בבקשה ממכ…

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by lipa,

http://techreport.com/articles.x/13271/1

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  23. מה המצב חברה ?.. זה המפרט של המחשב שבניתי לאחי: E5200 2.5GHz @ 3.33GHz (מאוורר מקורי) Gigabyte GA-EP31-DS3L x1950 Pro 512MB OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC Maxtor 40 GB Maxtor 30 GB Enermax Liberty 400W Active PFC ASUS DRW-2014S1T X20 הזמנתי כמה חלקים חדשים למחשב שלו ורציתי לדעת אם הספק יחזיק OC ל - 3.5 - 3.7 GHZ ... הנה הרשימה של החלקים שהזמנתי: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Cooler Master Neon LED TLF-S82 Blue הזמנתי עוד מקלדת ועכבר אבל זה לא רלוונטי לשאלה ... בנוסף לחלקים האלה, הזמנתי למחשב שלי מסך חדש ואת הישן שלי אני מביא לאחי ... הייתי רוצה לדעת אם יחד עם כל החלקים שהזמנתי למחשב שלו + המסך הישן שלי הספק יוכל להחזיק את המערכת + ה - OC …

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. http://www.scythe-usa.com/product/power/003/sfxx0ps_detail.html אין לי מושג ב ספקים אני פשוט מכיר את החברה בזכות גופי הקרור שלה בתקציב הזה הבנתי שהכי מומלץ זה fsp gln350 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by shimronfio,

אני מעוניין במארז וספק כוח מתאימים למערכת הבאה: Core I7-920 1Gb*3 DDR3 1333MHZ HD 4870/9800 GTX+ 500 GB וקירור נחושת שאני עדיין לא כל כך סגור מאיזה חברה אני רוצה שהספק כוח יהיה די שקט, לא חייב שיהיה הכי שקט בעולם ולגבי מארזים אני די מתלבט בין Raidmax Sagitta 2 כולל מאוור 23CM לבין NXZT Gaurdian 921

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.