עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מתקשה למצוא חנות עם קשת הדגמים במלאי, הרוב נותנים זמן אספקה של חודש.... מחפש את ה-DH101 - קנה אותי, אלא שאני קצת מתקשה עם לקנות אותו....

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by michael227,

היי!!! אני זקוק למארז וספק בסביבות ה-650 ש"ח עם חריגה של 100ש"ח גג שיחזיק לי את המערכת הבאה: intel core 2 quad q6600 asus p5kc WD 320GB ocz 2x1gb 800mhz platinum revision xtc 2 רצוי שהמארז יהיה גדול מבפנים לתפעול קל,ומקורר כמו שצריך!!! תודה לכל עזרה שתינתן !!!

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by snaek212,

מפרט: asus p5b e6750 2gb (שלוש כוננים)hd320 +hd500 x2 ספק 400w האם יהיה לי בעיה עם שלוש כוננים?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by psxr,

מעבד phenom 940 כרטיס מסך 4850 ddr5 דיסק קשיח אחד וכונן אופטי אחד. אני קונה את המערכת בחנות זיגז אז ההמלצה לספק צריכה להיות משם.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by xena,

שלום, אני שוקל החלפת מארז. סיירתי קצת בפורום הזה וכצפוי נדלקתי על P182. אך גם ראיתי שלרבים וטובים כאן יש CHIEFTECH DRAGON כמוני. כעת אני מתלבט האם להשתיק את שלי או לרכוש P182. כרגע אלה הדברים שמפריעים לי במארז שלי והייתי שמח לשמוע עצות בנושא: 1. אוגר תוך חודש כמות אדירה של אבק בפנים. 2. לא מספיק שקט. כרגע מה שממש מפריע לי ובגללו חיפשתי מארז להחלפה זה 1. אם יש משהו לעשות בנושא עם המארז שלי, אשמח לשמוע. אם לא, אשמח לקבל המלצה על מארז שכל כולו מוקדש למניעת כניסה של לכלוך פנימה. לטפל ב 2 על הדרך גם כן יהיה נחמד. ראיתי שישנם KITים לכך וגם כאן אשמח לעצה. כמו כן, אין כעת מקום למאווררים 120 מ"מ אצלי אלא רק 80 (מרעישים). האם יש אפשרות כלשהי שאשים בכל זאת 120 במארז הזה? תודה רבה מר…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by lharpaz,

שלום, האל פסק הישן שלי (Advice e-com) כבר לא עובד כמו שצריך - הוא לא מחזיק את המחשב בהפסקות חשמל. הבנתי שלא משתלם כלכלית להחליף מצבר ושכדאי לקנות אחד חדש - האם זה נכון? במידה וכן, אני זקוק לאל פסק חדש. אשמח לקבל המלצות לגבי דגמים מומלצים. מבחינת תקציב - אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, אבל אני אשלם כמה שצריך בשביל שיהיה לי אל פסק סביר שמחזיק את המחשב כמה דקות בהפסקת חשמל. רשמתי בתקציב בכותרת עד 400 ש"ח סתם כדי שיהיה משהו כתוב, וכי ראיתי משהו באיזור המחירים האלה. אני אשמח לשלם פחות, אבל אם אין ברירה וצריך לשלם יותר אז אני אשלם. במילים אחרות - התקציב גמיש. נכנסתי לאייבורי (כן, אני יודע מה הדעה לגביהם, אבל פתחו סניף חדש ממש ליד הבית שלי...) ויש להם את Advice PRPC650 (עולה 340 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. מה המצב חברה ?.. זה המפרט של המחשב שבניתי לאחי: E5200 2.5GHz @ 3.33GHz (מאוורר מקורי) Gigabyte GA-EP31-DS3L x1950 Pro 512MB OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC Maxtor 40 GB Maxtor 30 GB Enermax Liberty 400W Active PFC ASUS DRW-2014S1T X20 הזמנתי כמה חלקים חדשים למחשב שלו ורציתי לדעת אם הספק יחזיק OC ל - 3.5 - 3.7 GHZ ... הנה הרשימה של החלקים שהזמנתי: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Cooler Master Neon LED TLF-S82 Blue הזמנתי עוד מקלדת ועכבר אבל זה לא רלוונטי לשאלה ... בנוסף לחלקים האלה, הזמנתי למחשב שלי מסך חדש ואת הישן שלי אני מביא לאחי ... הייתי רוצה לדעת אם יחד עם כל החלקים שהזמנתי למחשב שלו + המסך הישן שלי הספק יוכל להחזיק את המערכת + ה - OC …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by sahargt,

המפרט בחתימה החשב אני מצרף שתי לופים של קירור מים שתי משאבות מנורת UV פנאל לשליטה ו5 מאוררים וOC האם הספק יעמוד בזה ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. המפרט: מעבד Intel P4 2.4GHz+מאוורר מקורי לוח אם MSI 645E Combo זיכרון 768MB DDR 333MHz CL2.5 (512+256( דיסק קשיח WD 120GB 8MB 7200RPM EIDE צורב DVD כרטיס מסך Sapphire 9600PRO AGP מאוורר למארז Arctic Fan 3 TC תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. Started by ab1c3,

זקוק להמלצה עבור אל-פסק בשביל המפרט הבא: מעבד: ‏Intel Core 2 Quad Q9550 גוף קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: ASUS P5Q-E זיכרון: OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 1066 MHz 4GB (2x2048MB) Dual Channel דיסק קשיח ראשי: Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 10,000 RPM דיסק קשיח משני: WD Caviar Blue WD5000AAKS 500 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM כרטיס מסך: Connect3D Radeon 4870 Extreme OC Edition 1 GB DDR5 מסך: Nec LCD20WGX2 כרטיס קול: Echo AudioFire 2 ספק: Corsair TX650 מארז: Cooler master CM 690 צורב די וי די: Sony Nec Optiarc AD-7200A Dual Layer X20 צורב סי די:Philips CDRW 5224 מקלדת: Logitech Wave…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by jackofalltrades,

יש לי כרגע מארז ישן עם המון חיתוכים, קידוחים וארבעה מאווררים לא שקטים בכלל שמצריכים ניקוי יסודי בערך כל חודשיים אז אני מחפש מארז חדש, לא גדול במיוחד (mid?) שלא יכלול יותר מדיי פתחי איורור ושיהיה שקט פחות או יותר. חשבתי בכיוון ה-6A19 של קומפיוקייס אבל אני מוכן להשקיע יותר אם ההשקעה כידאית. כמו כן, יש לי כבר ספק ואני מתכוון להשתמש בשני כוננים - אחד 3.5'' והשני כנראה 2.5'' וכונן אופטי נוסף. חשוב אבל פחות שיהיה בעך מראה "חלק" במידת האפשר. וצריך להמצא בפנדה, אני רוצה לבצע הזמנה מרוכזת מהם.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by twamp5,

שלום, הרכבתי מפרט בשביל מחשב חדש (הוא מיועד לעבודה משרדית ולMATLAB) ומיועד להיות שקט. חסרים לי רק 2 רכיבים - מארז ומאוורר למארז. אני מחפש מארז טוב לא ג'נרי עם מאוורר יחסית שקט, ואין צורך במשהו מפואר שיעלה כ- 600 שקל. האם אתם יכולים לייעץ לי על דגם מתוך המבחר בחנות http://www.noacomp.co.il שם אני כנראה קונה את המחשב שלי? שאר המפרט שלי להלן: מעבד: Intel DUAL CORE E6300 2.8GHz 2Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5408 לוח אם: GIGABYTE EG41MF-US2H Intel G41, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5614 זיכרון: OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=49…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by yitzikah,

הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by yoav1000,

האם המארז איכותי? והאם הוא מקרר טוב

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by daniel89,

שלום.. אני רוצה לקנות אל פסק וראיתי את זה: ADVICE PRPC750 UPS 750VA +USB הינה קישור עם תמונה שלו: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8993 מה אתם אומרים עליו?הוא אמין?הוא יחזיק את המערכת+המסך+מודם וראוטר (המערכת שלי מופיעה בצד ימין...) לכמה זמן הוא יחזיק לי את המערכת? האל פסק הוא 750VA. תגידו אני יכול לחבר את האל פסק במקום לשקע בקיר למפצל? כמה חיבורים יש לו(חיבורים כדי לחבר רמקולים וכאלה... החיבר כמו שיש בקיר..)?? וה-USB שיש לו .. אם אני יכניס את ה-mp4 להטעין אז הוא יטעין את זה?? איזה גודל האל פסק בערך? הוא שווה את המחיר 430 שקל??? מצטער על כמות ההודעות חח.. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. אהלן, זה המפרט שלי: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html נראה לכם ש- Enermax Liberty DXX SLI 500W יחזיק את זה ? האם עדיף לי לשדרג ל- 600W כדי שהספק לא יעבוד קשה ויהפוך לבלאי ויחזיק לאורך זמן ? תודה ויום נעים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by manenbu,

חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. לא אכפת לי המראה שלו בכלל. ספק יש לי כבר, אני לא צריך. קיצר מארז כמה שיותר שקט עד 500. אם יש משהו ששווה, אפשר לשים עוד איזה 100 שקל. אבל בעקרון זה התקציב. תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by ksn1981,

זה מה שבחרתי למפרט שאני בונה.. לא ממש למשחקים ולא ממש ל- OC.. בקשר למארז: כ- 700 ש"ח כדאי לחכות ל P183 שאמור לפתור כמה בעיות "קטנות" במארז הזה ? יש בכלל מושג למועד הגעה או מחיר?? בקשר לספק: הדברים הטובים דווקא קראתי על דגם ה- 625W (גם עם כבלים מודולריים).. אתם חושבים שזה לא תקף לגבי הדגם הזה ? הדגם עם ה- 425W עולה כ- 450 ש"ח וה- 525W כ- 550 ש"ח (משתלם יותר.. לא?? ) ה-625W יקר בכ-200 ש"ח מה- 525W.. השאלה ה- 525W יספיק ליולא אצטרך לשדרג אותו בעתיד ??? בתקציב הזה (כ-1300 ש"ח) יש המלצות למארז ספק אחרים .. הדגש הוא על (שקט \ סידור כבלים \ פיזור חום \ יעילות).. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. שלום לכולם בדקתי קצת לגבי אל פסק ומצאתי את הדגם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~PRPC-750~72~0.htm הפמרט שלי רשום בצד,לפי מה שבדקתי הוא אמור להספיק. רציתי את תגובתכם בעניין האם יש משהו טוב יותר באותו מחיר ובכללי איך הדגם הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. Started by SleepingSky,

אני צריך עזרה בבחירת מארז וספק. אני צריך שHD4850 יכנס שם, שיהיה מאוורר כראוי (לא צריך 6 מאווררים, אבל שלא יהיה חם בפנים יותר מידי), ושיהיה שקט, עיצוב לא מפריע. בקשר לספק, שיחזיק את ה4850 וE8400, ללא OC. גלישה ל800 ש"ח מתקבלת. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by jambo7,

שלום המארז נראה טוב http://www.skypc.co.il/pl_product~VD6000BNS~6~0.htm רציתי מידע על המארז ובעיקר על השרוולשמקרר את המעבד דבר טוב , לא טוב, רועש וכ' והאם ניתן לשים מאוורר במקום השרוול , עריכה האמת שאני מתלבט בינו לבין antec 300 http://www.skypc.co.il/pl_product~THREE-HUNDRED~6~0.htm תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by tk4,

הממ בעיקרון אני קונה אותו בסביבות מאי... ומכיוון שלא יהיה לי זמן במאי להתעסק עם זה אני בא ושואל עכשיו... כנראה יהיה E6420 ו R600... מהאתר הזה-WWW.ZIPZOOMFLY.COM במשהו כמו 80 דולר... תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. כרגע הספק שלי הוא ספק ג'נרי G-pro p-4 500w DR-B500e ואני צריך המלצה לספק איכותי המערכת שלי: ATI Radeon 3850 HD 256MB C2D E4500 P35-DS3P

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by snogoo,

היי, רציתי לשמוע חוות דעת על המארז SUPER LANBOY של ANTEC. רציתי לדעת בעיקר האם הוא שקט יותר ממארז גנרי, הכוונה בגנרי למארזים הפשוטים שמקבלים בקניית מחשב. (כל הסיבה שבגללה אני מחליף מארז זה בגלל ששלי עושה רעשים של טרקטור) תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. Started by BENNY-L,

לוח-GIGABYTE ‏EP45-UD3L ספק-COOLERMASTER ‏eXtreme Power Plus 500W http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=16254 שאלה כזאת הבננה שמתחברת מהספק ללוח אם מתחברת לי וליידה נשארו 4 פינים ריקים הבננהה שנייה של החשמל של הספק לא מגיעה לבננה השנייה של החשמל שנמצאת ליד המעבד אני יכול לחבר את אותה ליד ה 4 בננות שנשארו ליד הבננה הגדולה זה נכנס בול

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.