עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מבקש המלצה למארז שתיארתי בכותרת , עדיפות כמובן למארז עם שלט. אגב , לגבי השלט , איזה פעולות ניתן לבצע עם שלט ? הוא יכול לשמש כעכבר ? אני לא מעוניין לחבר מקלדת למחשב אלא רק לפתוח תיקיות וקבצים.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by Cyron,

דיי הייתי סגור על ה-corsair vx 450w אבל ראיתי ב-ksp שההפרש בינו לבין ה-Modu82+ 425w הוא 25 שקל שווה להוסיף לא ? מע': E7400, 4830 אגב, איך יתכן שהמחירים של הספקים האלה ב-ksp נמוכים משמעותית משאר החנויות ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני רוצה מארז קטן שיהיה על השולחן ונדלקתי על המארזים של הHTPCים למיניהם בעיקר זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3733 שלפי מה שהבנתי די טוב. רציתי לדעת איך הוא בקשר למארז רגיל? האם כל כרטיס מסך יכנס לשם? האם כל קירור יכנס לשם? מה לא יכנס? איך הוא בהשוואה למארזים הרגילים שעולים גם בסביבות ה500 ש"ח? תודה :] ---------------- Now playing: AC DC - Whole lotta rosie via FoxyTunes

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by rani,

צריך ספק מינימלי שיחזיק 7800GS לא מחפש משהו שיוציא ממנו ביצועים אלה משהו שיפעיל אותו בלי בעיות יחד עם מערכת P4 2.6 תקציב:הכי מינמלי שיש עד 300 ש''ח

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. זה הספק איך הוא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=20436 ואם אפשר משהו יותר טוב משולב עם מארז בטווח מחירים 420 שקל אני ישמח ואם זה חשוב מפרט של המחשב אז e7200 hd4850 320 ג'יגה 2 ג'יגה זיכרון תודה לעוזרים

6. Started by omri123,

אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 ולוח אם GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 מה אתם אומרים על זה? HEC WIN550 550W RETAIL

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. E7200\E4600, 2GB DDR 800, HD3450, 1HD, 1DVD? העניין הוא שאני מתכנן את הלוח שיתאים גם לשדרוג של מעבד ל4 ליבות בעתיד. אז השאלה היא מה קורה גם אז. אני מניח שה4 ליבתי יהיה מאד חסכוני בכח. בסך הכל אני לא מכניס יותר מדיסק אחד וDVD אחד וגם לא משדרג את הכ.מסך, כך שאני לא רואה סיבה למה שהוא לא יחזיק גם 4 ליבות. אם מישהו רואה סיבה או לא רואה סיבה. בבקשה להגיב. אני רוצה לדעת בבטחון דברים. תודה מראש. נ.ב עלה לי הלוח P5K של אסוס שאמור לספק את הסחורה של השדרוג (וגם את המפרט הנ"ל שהואך להרכש). יש על מה לדבר, או שעדיף לוח אחר? אשמח לעזרה גם בנושא זה. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=4410

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by Bengo5,

חסרה אצלי בביוס הגדרה של mch באוברקלוק.. יכול להיות שזה הספק? אמרו לי שהספק שלי ג'נרי.. כדאי להחליף? ואם כן לאיזה? תקציב 250-300 ש"ח ושיהיה ספק חזק כי אני הולך להחליף כרטיס מסך ל48XX

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by arkadur,

בפרוייקט החדש שלי אני הולך ליצור כבלים מותאמים אישית לצרכים שלי (לחתוך, להלחים, לקצר להאריך, להוסיף קונקטורים וכו') משום מה, כל מתאמי המולקס> SATA שנתקלתי בהם, מגיעים ללא הכבל הכתום שמספק 3.3V (זה מובן מאליו שהם מגיעים בלי - אין להם מאיפה "לקחת") השאלה היא כזאת, עד כמה החשיבות של הכבל הנ"ל חשובה? האם יש שינוי בין התקן להתקן (DVDRW \ HDD?)

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by pApi,

איזה ספק יותר טוב? enermax liberty 500w CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU זה ממש דחוף.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  11. אז איזה מהם עדיף? זה פחות או יותר אותו המחיר, אבל אני לא בטוח לגבי שאר התכונות ואיך ההשוואה ביניהן.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. לקחת את החוט שיוצא מספק הכח במחשב לשלוף את ה+ וה- ולחבר את זה בתור מתח לחיבור USB רגיל (רק כמקור מתח לא לנתונים). יש לי בעיה שאין מתאמים של 220V ל5V שיכולים להוציא 2A אני מצאתי גג 1A וזה לא מספיק למחשב כף יד שלי. מהספק כח של המחשב יצא אחלה זרם! השאלה היא האם יש מתאם כזה באנטרנט ? או שאם אני רוצה לבנות לבד איזה חוטים אני צריך לקמבן ביחד ? תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by mapisto,

שלום, אני שוקל אם לקנות את המארז הזה וצריך חוות דעת בנוגע אליו.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=5957 אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  14. אני קונה בקרוב 8800GT ללוח אם של MSI ציפסט--- 915PL Neo v. רציתי לדעת אם הספק Corsair CMPSU-550VX 550W Active יתאים ללוח ולכרטיס. בתודה, Ydob

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. מעבד - INTEL E6750 1333FSB C2D מארז - VX SOPRANO THERMALTAKE ספק כח - LED 12CMF500W זיכרון - PLT 2GB KIT DDR2 800 CZ כ.מסך -ASUS EN8800GT 512 PCIE לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L דיסק קשיח - 250GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב DVD - SATA LG DVDX18 DL.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  16. שלום אני צריך 2 תקעים של 6 פינים לחבר לכרטיס מסך 2 תקעים 6 פינים יש לי כרגע בלוח אם שרק 1 מחובר האם ניתן לקחת 2 תקעים 6 פינים אלו ולחבר לכרטיס מסך ? ותקע אחד של כרטיס מסך לחבר ללוח אם ? האם כל התקעים של 6 פינים הם אותו מתח ? חשמל

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. אני צריך ספק למערכת הבא MB - GA-965P-DS3 REV3.3 CPU - p-4 Prescot 3.0 MEM - GSKILL DDR2 2*1024 1000MHZ VGA - Power Color x1950Pro Accelerox2 HD - WD 120 SATA אני מתכוון לעשות OC ו בעוד חצי שנה לרחוש CORE 2 DUO עוד לא יודע איזה חשבתי על Coolermaster 500W eXtreme Rev 2.0 ב 300 אבל לא בטוח עם זה יספיק

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. בפורום של התמיכה הטכנית כתבו את הפוסט הבא: ותהיתי איך הספק corsair HX520W משתווה לאלה? זה הספק שיש לי על מערכת הרבה יותר "צנועה" מבחינת צריכה, וסתם תהיתי האם ביצעתי overkill מטורף כשקניתי אותו (קניתי אותו כשהDX10 בדיוק עמדו לצאת וכולם חששו מצריכת החשמל המטורפת שתהיה להם, אז רציתי שתהיה לי אפשרות שדרוג עתידית ללא בעיות).

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. Started by Bengo5,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1272 זה לחיבור של שליטה על המאווררים? והספק עצמו טוב ומשתלם לקנות?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. בהמשך לשרשור שלי בפורום כרטיסי מסך, אני רוצה תשובה גם מהחבר'ה כאן אם באמת הוא יכול להחזיק את המערכת שלי עם אוברקלוק קטן ל2.7 בלי העלאת מתחים חוץ מ0.1 לזיכרונות ואת אחד מהכרטיסים שמצויינים בכותרת. והאם באמת אין לליברטי את חיבורי הpce-i ‎‏ שדרושים

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by a1a1a1a,

למחשב בסיסי מאד חשוב שיהיה שקט. ואיכותי. גמיש מאד במחיר מפרט: intel e7400 Gigabyte GA-73PVM-S2H 2 gb

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by WhateverX,

NZXT Tempest VS Coolermaster CM 690 מי לדעתכם יותר טוב מכל הבחינות (שקט, יופי, קירור, מחיר, הכל!) אני מתלבט בין שניהם, ואני פשוט לא יודע. האם הם מתקרבים למלך המארזים השקטים ANTEC P182? הביעו את דעתכם, זה יעזור לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by mj23,

היי יש לי ספק של היק 400 וואט כרגע יש לי מפרט של אינטל 2 קור 6750...עם אוברקלוק מ 2.66 _ל 3.5 גיגה ארץ יש לי 2 גיגה זיכרון פנימי של אוסי ז ויש לי בערך 8 מאוורים מתוחם 2 מאוורים הכיט ובים של זלמן למעבד ולכרטיס מסך ....2 ארדיסקים של ויסטרים דיגטל וכרטיס מסך gf 7950gt 512 mb ועכשיו לשאלה ברצוני לקנות תכרטיס מסך הזה SAPPHIRE 4870 512 GDDR5 במקום ה gf ורציתי לדעת האם הספק שלי יסחוב אותו ?! כמובן בלי ה gf http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. אני צריך מאוורר 80MM שמחליף צבעים שיהיה שקט כמובן.. תודה..

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by Yaniv_sosner,

Compucase HEC 6A19 400TRT White הספק במארז הזה או הספק הזה..? ספק כח Thermaltake 400W ¤219 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0114R

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.