ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
טכנאי מחשבים אמר לי שההספק האמיתי של הספק הוא 378 וואט. הסתכלתי במפרט של הספק ויש שם את ההספק הזה רק שאני לא חושב שהוא צודק. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בקניית מארז וספק כח כחלק מהמפרט שלי שנבנה. בגדול המחשב יהיה בחדר השינה לכן דרוש מארז שקט וטוב. אני מתלבט אם לקחת מארז עם חלון או שזה לא כזה משנה ובלי החלון. במקרה הזה במפרט בחרתי במארז עם חלון, תגידו לי אם הוא טוב וכדאי לקחת אותו. בגדול, חשוב לי שקט עם קירור טוב. לגבי הספק לקחתי 500 של OCZ בגלל המחיר ה"הגמיש" איכשהו. המלצות, פירוטים מועילים יתקבלו בהבנה ובשמחה רבה מאוד. להלן המפרט כולל המארז והספק כח. Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray 3 שנים intQ6600tray 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב ACfreezer7Pro 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 3 שנים אחריות GBGAEP43DS3L 1 A-DATA 4GB Kit…
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום למומחים, בכוונתי להמיר מחשב ישן ל - HTPC. לצורך העניין אני מתכנן לקנות מארז וחשבתי על ה DUET - http://www.nzxt.com/products/duet/ יש לכם מושג אם בתוך המארז הזה יהיה אפשר להכניס כרטיס מסך AGP? יש לי את ה leadtek 6600GT ולוח אם ATX סטנדרטי של אינטל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי מידע בנושא. מישהו פה יודע או יכול להפנות אותי להסבר לגבי הגרסאות של הספקים? ATX 12V ver.2.2 ATX 12V ver.2.01 ATX 12V ver.1.3 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את ה CM690 קניתי אותו ב "מבצע" ב KSP והמאוורר שעל החלון הוא שורק כאילו אם אני מכסה אותו עם פילטר הוא שקט אבל בלי הפילטר הוא שורק...גם לכם יש את זה?(לבעלי המארז CM690)... הספק 450W FSP שיש לי (מפרט בצד) הוא יחזיק 7 מאוורים של 12V?(כי במארז שלי אני יכול להכניס עד 7 מאווררים)... OuTsIDe
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי את המארז לפני כמה ימים ובהרכבת הקשיחים שמתי לב שאפשר להרכיב את הקשיחים רק בכיוון אחד, שהחיבורים שלהם פונים לדלת השמאלנית של המארז במקום לימנית כמו שרציתי. האם יש דרך לעקוף את המגבלה ? תמונה להמחשה : http://www.xsreviews.co.uk/images/Lian-Li-PC-B25F/small/Lian-LI-PC-B25F-21.jpg
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני קונה geforce 8800gts 320mb (עדיין אני לא יודע עם הכרטיס יהיה עם OC או לא) ואני צריך ספק חדש בשביל הכרטיס מסך הזה, האופציה שהכי נראת לי היא הספק הזה :Corsair VX Series 450W . אני מתכוון גם לעשות OC מכובד למעבד, השאלה שלי היא האם שווה להשקיע 475 ש"ח בספק הזה בשביל המערכת שלי? (המפרט שלי רשום בצד) אני יודע שהספק הזה מעולה אבל אני לא יודע אם אין ספק יותר זול (בצורה משעותית) שיענה על צרכי ויהיה בעל אמינות דומה (לפי מה שהבנתי Crosair נותנת אחריות של 5 שנים על הספק). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
קניתי את הספק לפני כמעט שבועיים אחרי שהומלץ לי בפורום. הספק כל היום משמיע רשרושים כאלה, רשרושים לא חזקים אבל שהחדר שקט ובמיוחד בלילה זה נשמע וקצת מציק.הרשרושים זה מהספק עצמו ולא מהמאורר שלו. יש למישהו את הספק הזה ויכול להגיד אם גם לו יש את הרשרושים האלה? כי לא רוצה להחליף אותו באחד אחר כמוהו ולקבל עוד ספק מרשרש כזה. כמו כן איזה ספק 550W מומלץ עד 250 שח פלוס מינוס? שיהיה איכותי והכי חשוב שקטטטט. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ספק של enermax 365V, "ישן" ז.א. עם 20 פינים לחיבור ללוח האם, האם צפויה בעיה בהפעלתו עם מערכת מבוססת קונרו 6300, ולוח S3 של גיגהבייט (שכמובן בא עם חיבור 24PIN) אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם המארז Antec DF500 RGB, ולא יכלתי שלא לשים לב לכמות הבעיות שיש למארז... אבל זאת לא השאלה פה... שמתי לב שהמארז מאוד חם במשחקים לא כלכך כבדים... כמו Overwatch שאני מקבל בו 65 מעלות ויותר בכרטיס מסך... המארז נורא רותך שאני נוגע בו וזה מתחיל להטריד אותי... אני קראתי המון ביקורות והמון דיברו על זה שהמארז הזה זוועה... לפי מה ששמתי לב לא מזמן שTMS הפסיקו למכור אותו ואז חזרו,כרגע KSP וIvory לא מוכרים יותר אותו.. אשמח לקבל חוות דעת ולדעת אם זה הגיוני או שכדאי לי להחליף מארז.. בנוסף לכך ארצה לשאול לגבי הספק Seasonic 620W הלא מודולארי... הספק די רועש בהתחלה של המחשב ומצאתי עליו באינטרנט ביקורות לא משהו... כדאי להחליף אותו? תוד…
-
- 23 תגובות
- 37.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני מתלבט מאוד לגבי מארז בתקציב 400-500 ש"ח בסופו של יום נראה לי שהחלטתי על הarc mini r2, אחרי שחשבתי על הP100, P280, 230T וכו... (אשמח אם מישהו ישנה את דעתי או יסב את תשומת ליבי למארז אחר) לגבי הfan controller שלו - ברשותי 2 מאווררי ArcticCooling F12 PWM שלהם חיבור 4PIN כמובן, והם מחוברים כרגע בעזרת מפצל 4PIN ל 4PIN ללוח האם - H81-D2V בתוך המארז Sharkoon rex3 value המזעזע שכנראה שפשוט ילך לפח. האם אפשר לחבר לקונטרולר חיבור 4PIN? כמה חיבורים יש אל הקונטרולר (כמה מאווררים אפשר לחבר ללא צורך במפצל)? בכוונתי להוסיף אחד מהם מקדימה ואחד מהם למעלה ככה שיהיו 2 מקדימה 2 למעלה ואחד מאחורה = 5 מאווררים תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, האם הLiberty 400 אמור להחזיק כרטיס DX10 בעתיד? (+core2 duo 6300+2GB) האם הtriton יכול להכיל בתוכו כרטיס DX10?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המערכת שלי היא q6600 steping g0 sparkle 8800320mb 320g p35-ds3l מתגונן OCבינונוי רציתי לשאול מה רמת הקירור של הP150 כמובן שאני הוללך להוסיף שתי מאווררים של 92MM מקדימה אבל מעבר לזה? בנתיים הקירור למעבד זה big yphoon/tuniq האם הקירור בסדרת הP18X עדיף משמעותית מהP150? אולי שווה כבר להשקיע עד הסוף... מה אתם אומרים? מה הבדלי השקט בין הP180 לP150? האם הP180 הוא חירשי? [כי זה מה שאני צריך]
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ע"פ מה שקראתי בסקירות הוא אמור לבא עם 4 מאווררים אבל בהרבה חנויות אני רואה שכתוב 3x120 מה זה הקטע הזה? איפה אני יכול למצוא בטוח עם 4 מאווררים? אני מחפש את הp182 se
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז מסוג Thermaltake v6 black edition ואני מעוניין לקנות את הכרטיס GIGABYTE GeForce GTX 960 ה4 גיגה. אני מעוניין לדעת אם הכרטיס מסך יתאים לי למארז. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הsagitta יכול להכיל את ה8800ultra? של לידטק אם זה משנה תודה רבה mz155
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח Hec Ace 480W שהוא כבר דיי מיושן אבל עושה את העבודה יופי ובשקט.. מחובר אליו המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo e7200+ TT BigTyphoon לוח אם: Gigabyte EP35 DS3 זכרונות: OCZ 4GB 1066MHZ 5-5-5-18 Reaper כרטיס מסך: eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit כרטיס קול: Creative X-FI Xtreme Music מארז: Thermaltake SHARK VA7000 BLACK רמקולים: Logitech Z-5500 5.1 מסך: Hitachi LCD 32" LD9000Ta2 כ.קשיח: WD 250GB YS ו Segate 500GB 320AS עכשיו אני רוצה לקנות כ קשיח חדש בנפח של 1-1.5TB, השאלה שלי היא האם הספק יצליח להחזיק את המערכת ולא יעשה לי בעיות או איבוד ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה המצה ח'ברה?..אני צריך עזרה בקשר לחיבור של הספק לכרטיס מסך...אז ככה: לפני שבוע נדפק לי הספק אז קניתי חדש ואני רוצה לדעת אם זה משנה איזה חיבור אני מחבר לכרטיס מסך הכוונה לחיבור הזה שיש לו מן פיצול ,אז זה משנה אם אני מחבר את הראשי או את הפיצול ממנו..? תודה לעוזרים וד"א ככה על הדרך קחו עצה אל תתקרבו לרשת המחשבים של O.M.Cהשריות והאחריות שהם נותנים על הפנים, אם משהו נדפק לכם בטווח האחריות (הספק שלי לצורך העניין)הם נותנים אחד משומש במקום...ואחרי שגם הוא נדפק(התחליפי,המשומש) ואתה בא להחליף אותו הם אומרים שאין אחריות על זה אלא האחריות חלה על הספק הראשון שקנית ולא על הספק המשומש שקיבלת מהם לאחר שראו שהספק שקנית החדש באמת נדפק בקיצור אנשים עבודה בעיניים ",האחריות" ,השירות גם על …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי ספק כוח ולספק החדש היה בחיבור הגדול שמתחבר ללוח אם עוד תוספת של איזה 4 חוטים שמתחברים ללוח אם.. אני קצת מתקשה להסביר את זה אבל אני מקווה שאתם מבינים.. בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין לחבר ללוח אם רק את החיבור הראשי או עם התוספת הזאת שצמודה עליו.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הספק המדובר. שמתי לב שמהכבל הרשי יש עוד "חיבור קטן" לחישן טמ"פ למה הוא בדיוק משמש והאם יש חובה לחבר אות כי לא מצאתי חיבור מתאים בלוח? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז הנ"ל בצבע שחור. היו לי בעיות של חום במחשב אז החלפתי את המאוורר הקדמי במאוורר אחר של טרמלטייק. העניין הוא, שכשפירקתי את הפאנל הקדמי שמתי לב שמול המאוורר עמד מין בד לבן כזה (אני מאמין שהוא מסנן אבק). ניסיתי לנשוף בחוזקה על המסנן ושמתי את היד בצד השני ובקושי הרגשתי רוח על היד, השאלה שלי היא כזאת, אם אני אסיר את זה יותר אוויר קר יכנס למארז מבחוץ? כדאי להוריד את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
טוב סליחה על הכותרת המטופשת, אין לי איך לנסח. נכון בAntec Three Hundred יש את הדבר הזה שמסנן אבק? אם אני שוטף אותו, אני צריך לחכות שהמים יתייבשו לפני שאני מחבר בחזרה? או שאני יכול פשוט לחבר והמים לא יזיקו לשום רכיב?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3994 יכנס בלי בעיה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הוא יצא וכמה הוא יעלה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המארז: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=6C28-NPS&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כמה מאווררים בסך הכל יש לו? (אלו שכבר יש לו ואילו שאפשר להוסיף לו, כלומר כמה הכנות למאוורר יש לו) תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-