עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by r0ckY,

שלום, האם הכרטיס מסך GAINWARD 4870HD 1GB GOLD SAMPLE יכנס בתוך המארז NZXT LEXA BLACK LINE כי ראיתי באתר ש8800GTX נכנס שמה, האם יהיה בעיות עם הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by shelley duncan,

אני משדרג את הכרטיס מסך ל gtx 260 (ביחד עם מסך 22). האם הספק יחזיק את המערכת? ואם כן האם יהיה לי צוואר בקבוק לגבי יכולת OC?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by BeautyWave,

שלום לכולם בשעה טובה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי (מפרט מלא בפרופיל), שקט היה אחד מהדברים החשובים ביותר עבורי (וכן אני יודע שה - 4870 לא שקט במיוחד אבל צריך להתפשר בחיים), ע"פ המלצות וביקורות הלכתי על ה- modu82+ 525W. הבעיה שלי עם הספק היא שברגע שאני מדליק את המחשב ישנו זימזום חשמלי מעצבן, הזימזום אינו חזק במיוחד ואינו נשמע ממרחק של יותר מ- 30 ס"מ +- אבל הוא די מטריד. הזימזום אינו נובע מהמאוורר (עצרתי אותו) ואינו נובע מהמארז (שחררתי את הספק מהמארז), אני בטוח שהוא נובע מהספק עצמו. השאלה שלי אם זה תקין או שהספק מקולקל? והאם יש מישהו עם modu82+ שיכול להגיד לי אם הבעיה מופיעה גם אצלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kokoki,

השבוע קניתי את ה- nzxt phantom 530 ושמתי לב שהפאנלים הצדדיים שלו לא נסגרים בצורה חזקה אלא רועדים קצת במקום (עדיין לא חיברתי את מערכת המחשב למארז כך שאני לא יודע אם הפאנלים ירעדו כשהמחשב מופעל), האם זו בעיה במוצר או שככה זה וזה לא ממש קריטי? אני אשמח לשמוע תשובה גם ממי שיש לו ניסיון במארז הזה, תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by kokoki,

שלום , יש לי את המארז nzxt phantom 530 ויש בו "fan hub" שאליו מחוברים המאווררים כדי שיהיה אפשר לשלוט במהירות שלהם ע"י מתג במארז המאפשר שליטת מהירות בשלוש רמות, נמוך, בינוני וגבוה. בנוסף למאווררים שבאים ביחד עם המארז קניתי אחד נוסף antec 80mm וחיברתי אותו ל "fan hub" אולם כשאני מדליק את המחשב המאוורר שהוספתי לא נדלק כאשר מתג כוונון הרמות נמצא על מצב נמוך ורק כאשר אני מעלה אותו למצב גבוה, רק אז נדלק המאוורר הנוסף ואז הוא נשאר דולק גם לאחר שאני מוריד את מתג הכוונון לדרגה נמוכה. מדוע לא נדלק המאוורר עם המחשב כאשר רמת המאווררים מכוונת לדרגה נמוכה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by PuLsE,

שלום רציתי לברר האם כרטיסי מסך מדור הdx10 כגון הgtx וה R600 יכנסו במארז הזה ללא חיתוכים למיניהם? כי שמתי לב שפה אין כלוב להרדיסקים שאפשר להסיר ..?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Guy950,

אני רוצה לקנות NZXT Apollo, או NZXT Lexa BlackLine. עכשיו, לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם מסך שכותב מה הCPU שלי, מהירות מאווררים וכו', נכון? זה באמת מגיע אם זה או שאני צריך להוסיף כסף?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  8. Started by noambaum,

שלום לכולם אני רוכש בקרוב P182B ורציתי לוודא האם החלל הפנימי שלו בצבע רגיל של מארזים או בצבע שחור כמו שראיתי בחלק מהפורומים בחו"ל שעשו עליו ביקורות. דבר נוסף אם כבר הטרחתי אתכם לקרוא את הפוסט שלי - אני מתלבט לגבי ספק כוח שיחזיק לי E8400, 9800GTX,4GB RAM,HD 500MB. אני לא יודע להחליט בין LIBERTY 500 לבין CORSAIR 520 - מה אתם חושבים? דבר נוסף - רציתי לדעת איך מתגברים על הבעיה במארז הנ"ל מבחינת מרחק של הכבלים ללוח אם? תודה לכולכם וחג שמח

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by noambaum,

שלום לכולם אני רוכש בקרוב P182B ורציתי לוודא האם החלל הפנימי שלו בצבע רגיל של מארזים או בצבע שחור כמו שראיתי בחלק מהפורומים בחו"ל שעשו עליו ביקורות. דבר נוסף אם כבר הטרחתי אתכם לקרוא את הפוסט שלי - אני מתלבט לגבי ספק כוח שיחזיק לי E8400, 9800GTX,4GB RAM,HD 500MB. אני לא יודע להחליט בין LIBERTY 500 לבין CORSAIR 520 - מה אתם חושבים? דבר נוסף - רציתי לדעת איך מתגברים על הבעיה במארז הנ"ל מבחינת מרחק של הכבלים ללוח אם? תודה לכולכם וחג שמח

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by MONO,

ציטוט מהאתר: PFC - ראשי תיבות של Power Factor Correction ה-Power Factor הוא מצב שבו בזרם גבוה יש איבוד של זרם ואז נוצר ה-Power Factor. Power Factor פאסיבי עומד על כ-70% (או 0.7) ואקטיבי עומד על כ-90%-99% (או 0.9-0.99) נתון זה חשוב יותר כאשר משתמשים באל פסק (UPS) שכן ניטרול (או קירוב לניטרול) של ה-Power Factor מוריד את ההספק המדומה (נמדד ב-VA - Volt Amps כלומר וולט אמפר) שצריך בשביל אותו המחשב. מס' שאלות הבנה: 1) "ה-Power Factor הוא מצב שבו בזרם גבוה יש איבוד של זרם" - כמה זרם אובד באחוזים? 2) "Power Factor פאסיבי עומד על כ-70%" -כלומר שהוא מתקן 70% מהסטיה שנוצרה (כלומר מה-Power Factor)? 3) "נתון זה חשוב יותר כאשר משתמשים באל פסק (UPS)" - למה זה עוד חשוב, אם בכלל? 4) לסיכ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by or2077,

אני מתכוון לקנות את המארז כחלק ממפרט מסויים מחנות זו. באתר שלה רשום שהוא בא עם 2 מאווררים (http://skypc.co.il/pl_product~921WBS~6~0.htm#) בTMS וגם ראיתי פה פעם בפורום רשום שהוא בא עם שלושה. (120mmX2 + 80mmX1) רציתי לדעת אם לדעתכם זו טעות שלהם או שפשוט אצלם זו גרסא אחרת של המארז? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. שלום, אני נמצא לפני קניה של מחשב חדש. זה המפרט פחות או יותר, לא סגור עדין: מעבד : Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד : Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Cooler לוחות אם : Gigabyte GA-H97-D3H או גרסת המיני: Gigabyte GA-H97M-D3H זכרונות : G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כרטיסי מסך : Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI-E מארזים : Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black Case No PSU מסכים : Dell UltraSharp U2414H 23.8\\\'\\\' LED IPS Monitor הציעו לי את הספק seasonic 500W active PFC 80+ Bronze SS-500ET תכל\'ס עד היום לא שמעתי על החברה הזו אבל הבנתי שהיא מהמובילות, לא סתם generic. השאלה אם 500W יספיק למפרט הזה והאם בכלל הדגם ה…

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by Alonsp,

שלום, יש ברשותי לוח אם דגם: Asus P5E Deluxe וכרטיס מסך HD4850 ובנוסף שני זכרונות של Gskill בנפח של 2GB. עכשיו לשאלתי, האם יהיה מספיק מקום במארז מהדגם בכותרת או שמה יהיה צפוף מדי במארז (אני מתכנן גם להוסיף קירור למעבד בעתיד דגם: Arctic Cooling Freezer 7 Pro)

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by edenbd,

שלום, יש לי שאלה לגבי הספק של SONATA-III, אם בעתיד שאני ירצה לעבור לכרטיסי המסך החדשים דוגמת 9800 שיצאו עוד כמה חודשים, האם הספק שלו יהיה מספיק חזק לתמוך בזה? תודה.

15. Started by agishron,

ברשת אייבורי מוכרים ספקים של spire, ברשת קי אס פי, מוכרים ספקים של CHIEFTEC. זה נראה כמדובר על אותו ספק רק עם מדבקה שונה, אך במשרדים שלי בחול, איש המחשבים משתמש רק ב chieftec והוא מאוד אוהב אותם, והם מאוד פופלריים באירופה וידועים כספק טוב ואיכותי. האם שווה לקנות ספק של CHIEFTEC? כי המחיר הוא מאוד מפתה? מה דעתכם עליהם

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by MrGross,

ברשותי TR2 שכידוע הינו ספק ATX. ניסיתי לחבר אותו ללוח חדיש (P5Q), שדורש חיבור EPS 12v, ארבעה או שמונה פינים. ניסיתי הכל ואני מקבל קצר בשקע הזה בכל פעם. ניסיתי TR2 430w וגם TR2 550w, שניהם ATX ללא שום אזכור ל EPS (אני צודק?) האם הבעיה (הקצר שנוצר) תפתר בחלפה לספק EPS נורמלי?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by esJ,

שלום, יש לי UPS מדגם ADVICE PRPC650 , עם תוכנת UPSMON V2.743, ברצוני לדעת אם זה אפשרי בתוכנה שכאשר תהיה נפילת מתח והמחשב יכבה, אפשרות להגדיר הדלקה חוזרת של המחשב כאשר החשמל יחזור. אשמח להסבר, שבת שלום, אביתר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by שמואלל,

שלום יש לי לוח שלא תומך usb2, ואכשיו קניתי מארז hec 6a19 ובמארז יש מקדימה חיבור usb 2 והשאלה היא האם אני יחבר תחוט של הusb 2 ללוח אם זה יעבוד כusb2 2 או יעבוד כusb 1 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by roisg,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. לוח אם תומך בUSB3, והוצע לי המארז HEC 6c28. האם הוא תומך ביציאה הזו? הבנתי שמדובר ביציאה שונה מהUSB2. תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by amit123,

שלום! עוד מעט יהיה לי את הכרטיס הנ"ל יחד עם מעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? וג'יגה זיכרון פנימי(512x2). רציתי לדעת כמה וואט לפחות(של הספק כוח) יהיה צריך בשביל שזה יפעל טוב?לשלי יש 480...זה מספיק? או שצריך יותר?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי שאלה לגבי איכות הכבלים המודולרים שמגיעים עם ספק CORSAIR CMPSU-520HX. מקריאת ביקורות ברשת הבנתי שהכבלים מגיעים ללא סיכוך והם גם נראים פחות איכותיים מכבלים מודולרים של ספקים אחרים. אנשים מציינים את הספק כמאוד איכותי וטוב, וכמעט תמיד מציינים את הכבלים כחלק הפחות טוב של הספק (אבל לא משהו קריטי!). אשמח לקבל חוות דעת לגבי הכבלים ממישהו שקנה את ספק או מכיר אותו במציאות (לא תמונות ברשת). האם הכבלים מספיק טובים ומספקים, או שהם באמת סתם כבלים שלא השקיעו בהם? תודה,

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום, אני קונה מחשב עם מפרט שדורש כ-500W, אבל אני לוקח 550W שאם אני ארצה לשדרג בעתיד אני לא אצטרך להחליף ספק. הנה הוא: אתם יכולים להתייחס להמלצה לגביי כמה הוא שקט, והאם הוא איכותי. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=550VXEU

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by roee7777,

לאל פסק שלי יש 3 יציאות לחשמל . והעומס שלו הוא 600 וואט. אני יכול להעמיס את כל הצרכנים על יציאה אחת (מפצל שקעים) ? האם זה יכול לגרום לבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by mc_elad,

באתרים מסויימים (למשל כמו wisebuy) מציינים נתון שאני לא כלכך מבין איך להתייחס אליו זמן גיבוי מקסימלי:45\15\20 וכו דקות אם זה מקסימלי אז זה גם יכול להיות 0 דקות של זמן גיבוי אני לא מבין מה זה אומר ... אגב צריכה גם להיות תלות בצריכה של המחשב לא?...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים