עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by noob^,

בגלל שבKSP אין כלום סתם רציתי לדעת אם זה יחזיק Q + 88GT וכרטיס קול מאווררים וכו' הוא יותר חלש מהליברטי 400 ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by adirze,

הספק יכול להחזיק מערכת עם מעבד E6600 וRadeon X1950XT ? תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Bengo5,

מה זה אומר? רציתי לקנות כרטיס מסך ואמרו לי פה שהספק שלי ג'נרי.. שאין לי מושג מה זה.. הספק הוא:fox-p p4 500w sata

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום המליצו לי על המארז הזה עם ספק כוח של 500W עכשיו רציתי לדעת אם הספק איכותי או ג'נרי הינה קישור http://skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-500~6~0.htm# תודה מראש

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by AndreY`,

9800GX2 4 GB RAM Q9450 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by Ropin,

הספק הג'נרי הישן התקלקל ואני צריך אחד חדש, עוד כמה דקות אני הולך לקנות התקציב הוא 250 עם חריגה של כמה שקלים (לא יותר מ280) למפרט הבא E8400 9800GT מומהר 3GB זיכרון אם אפשר רק מTMS או KSP שממש קרובים לבית תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. אני כבר לא יודע מה לבחור.. עשיתי רשימה של המלצות שהביאו לי ואני ממש לא יודע כבר מה לבחור: 1. Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver 3052BS .2 NZXT Lexa Aluminum No PSU .3 NZXT Lexa BlackLine No PSU .4 NZXT Apollo No PSU .5 (מה שהכי חשוב לי במארזים זה השקט.. אני חייב שיהיה שקט לא אכפת לי מכוער/יפה אני רוצה שקט ובלי בעיות) כל פעם ממליצים לי על משהו אחר.. כבר הלכתי לאיבוד... אני עוד חושב לעשות הגרלה.. לרשום תשמות שלהם להפוך את הדפים ולהרים אחד וזהו.. אין לא מושג כבר מה לעשות אתם היחידים שתוכלו לעזור לי כרגע אם יש מארז אחר שאתם רוצים להמליץ אז שלא יעלה על ה800 ש''ח כולל מאווררים אם צריך להוסיף וזה המפרט של המחשב שלי...…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by jacobra,

זה המפרט: E6300 DS4-965P 8800 GTS 320MB צורב DVD/CD הארד דיסק 500 של סמסונג (ואני מוסיף עוד 500 בקרוב) תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני זקוק לאל-פסק איכותי עד 500 ש"ח, אני צריך שיחזיק את המערכת שלי (שנחשבת חזקה יחסית, עם מתח גבוה ממתח של מחשב ממוצע) כ-10 דקות, ושיבצע כיבוי אוטומטי במקרה שאני לא בבית. כבר היו לי איזה 6-7 הפסקות חשמל, וזה בלתי נסבל.. פעם אחת הייתי צריך להחליף כונן קשיח ופעם אחרת boot mgr נמחק לי.. אבל הכי גרוע? שלוש שעות של השקעה ב-prototype נעלמו כלא היו.. אשמח להמלצות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. אהלן. האם יש משהו רע במארז הזה? אין לי רצון להשקיע הרבה כסף במארז. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. E7200\E4600, 2GB DDR 800, HD3450, 1HD, 1DVD? העניין הוא שאני מתכנן את הלוח שיתאים גם לשדרוג של מעבד ל4 ליבות בעתיד. אז השאלה היא מה קורה גם אז. אני מניח שה4 ליבתי יהיה מאד חסכוני בכח. בסך הכל אני לא מכניס יותר מדיסק אחד וDVD אחד וגם לא משדרג את הכ.מסך, כך שאני לא רואה סיבה למה שהוא לא יחזיק גם 4 ליבות. אם מישהו רואה סיבה או לא רואה סיבה. בבקשה להגיב. אני רוצה לדעת בבטחון דברים. תודה מראש. נ.ב עלה לי הלוח P5K של אסוס שאמור לספק את הסחורה של השדרוג (וגם את המפרט הנ"ל שהואך להרכש). יש על מה לדבר, או שעדיף לוח אחר? אשמח לעזרה גם בנושא זה. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=4410

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by johnnyg,

יש לי מספר בעיות במחשב ואני תוהה אם הבעיה היא הספק: הייתה לי תקופה שהייתי פותח את המחשב וכלום לא היה עולה (מסך דלוק אבל שחור), אחרי יום יומיים זה הפסיק. לפעמים כשאני פותח את המחשב העכבר לא מגיב (תקוע במרכז המסך), אני לא מצליח לצרוב (power callibration error) וכשאני מנסה להתקין WINDOWS מחדש למטרת פירמוט הוא רושם שהוא לא מוצא דרייבר מתאים לCD-DVD ROM... אני מניח שיש גורם עיקרי לכל הבעיות, השאלה אם הספק שלי דפוק או שיכול להיות עוד גורם כמו לוח אם או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. האם הכרטיס הנ"ל נכנס במארז.. אני מתכנן לקנות אותו בזמן הקרוב האם הוא נכנס ? אני דיי צריך תשובה בטוחה אז תשדלו לענות רק מי שיודע בודאות

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by or2077,

אהלן, קניתי כמו שאמרתי את המארז COOLERMASTER SNIPER STORM אני חייב להגיד המארז פצצצצהה!!! רק בעיה קטנה, אחרי שהתקנתי את הכל והתחלתי לחבר את הספק, פתאום הכבל 24 פינים והכבל 4 פינים של הלוח אם לא ארוכים מספיק, יש לי ספק ג'נרי אז זה הגיוני.. כנראה אני מחר הולך לסקייפיסי לקנות ספק מתאים. איך הCOOLERNASTER EXTREME POWER PLUS 460W או ה500W למערכת כזאת: מעבד 7750 אוברקלוק אחרי שאני אקנה את הכרטיס מסך.. לוח אם GIGABYTE M16PME זכרונות 2 ג'יגה...(יוחלף ל4 הזמן הקרוב.) כרטיס מסך העכשווי לא חשוב עוד שבועיים ברגע שיצא אני קונה את הHD4860.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. אני מתכוון לרכוש מחשב ונדרשתי לסוגיה, תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. היי, אתמול הרכבתי אני יעלה בערב תמונות, אני מאוד מרוצה. כמה שאלות, בספק יש חיבור 8P לכרטיסי מסך PCI-EX בליברטי הישן הזנתי את ה HD4870 בשתי כבלים גם כי לא הייתה אפשרות אחרת, עכשיו הוא מוזן דרך צמה אחת, האם זה לא נכון לעשות ככה, האם יש באמת צורך לחבר אותו ל2 צמות? (יש לציין שהליבירטי סוחב את הכרטיס אבל בביצועים ירודים לעמות ה 525W , בדקת לפי 3D MARK הציון בסטוק עלה בטיפה יותר מ 200 נק') בנוסף חיבור הHD שלי , גם מחובר ע"י 2 כבלים שונים של חשמל, האם זה מיותר ואפשר לחבר אותם לאותה צמה? שאלה אחרונה, עברתי את הכבל 24P הראשי מאחורי הלוח, הכבל עצמו עבה טיפה נלחת בסגירת הדלת, האם אני מפספס משהו, או שזה הדרך היחידה לחבר מאחורה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. מה עדיף מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU + 2 מאווררי 120, וזכרון 800mhz CL4-4-3-5 - 2GB או מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BWS w/o PSU - BLACK+WINDOW ללא מאווררים נוספים, וזכרון 800mhz CL5-5-5-15 - 2GB מה עדיף, ולמה? או בכלל משו אחר?... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by sahargt,

המפרט בחתימה החשב אני מצרף שתי לופים של קירור מים שתי משאבות מנורת UV פנאל לשליטה ו5 מאוררים וOC האם הספק יעמוד בזה ?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. קודם כל שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ואני צריך עזרה בבחירת מארז וספק. בשמחה הייתי קונה סונטה עם ספק או ספק של קורסייר (קראתי והשכלתי מהפורום ) אך לצערי אני גר ברמת גן והאופציה הכי זולה מבחינתי היא ksp, ואין להם את הרכיבים האלה במאגר באתר של החנות. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מארז וספק אמינים, שיתאימו למערכת המחשב שאני רוצה לקנות, ואם אפשר שיהיו ברמה מקבילה לשאר הרכיבים (אם צריך להוסיף עוד 50 או קצת יותר שקלים זה גם בסדר, אני פשוט לא רוצה להשים מנוע של יגואר בטויוטה ). כמו כן הם צריכים להופיע באתר של ksp. המפרט של המחשב: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB כרטיס מסך: Gigabyte - 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E לוח אם: Gigabyte - EP35-DS3…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by The_Dude,

הרכבתי מחשב עם המפרט הבא: Intel Core i5-650 Tray Gigabyte GA-H55M-USB3 Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD - נשאר לי רק למצוא מארז+ספק שיהיו שקטים במיוחד במחיר של עד 400-500 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by zachbachar,

איך המארז הזה ENERMAX ECA3050 ? הוא שקט?מאוורר? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501520 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by daniel89,

שלום.. אני רוצה לקנות אל פסק וראיתי את זה: ADVICE PRPC750 UPS 750VA +USB הינה קישור עם תמונה שלו: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8993 מה אתם אומרים עליו?הוא אמין?הוא יחזיק את המערכת+המסך+מודם וראוטר (המערכת שלי מופיעה בצד ימין...) לכמה זמן הוא יחזיק לי את המערכת? האל פסק הוא 750VA. תגידו אני יכול לחבר את האל פסק במקום לשקע בקיר למפצל? כמה חיבורים יש לו(חיבורים כדי לחבר רמקולים וכאלה... החיבר כמו שיש בקיר..)?? וה-USB שיש לו .. אם אני יכניס את ה-mp4 להטעין אז הוא יטעין את זה?? איזה גודל האל פסק בערך? הוא שווה את המחיר 430 שקל??? מצטער על כמות ההודעות חח.. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. Started by ranyadovner9,

האם המארזים של sweex טובים לסדרת 8800 של אנוידיה ומחזקים אותם טוב?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  24. Started by asi2k5,

אחרי כמה בדיקות באתרים ובפורום כמובן אני מנסה להחליט בין שלושה מארזים , מי שיודע או יתנסה בהם אני אשמח לקבל חוות דעת 1.raidmax sirious http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm raidmax sagittaII 2 http://www.raidmax.com/specs/sagitta2.htm ENERMAX CHAKRA 3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2775 כולם בתקציב שלי , רציתי לדעת לגבי אוורור , תמיכה בכרטיסי מסך עתידיים ורעש ????? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש למישהו ספק + מארז בתקציב של 300 שקל . הספק אמור להחזיק מחשב פשוט: מעבד AMD 3600X2 לוח אם ASUS M2A-VM ארדיסק WD 80GB SATA2 זכרונות TWINMOS DDR2 512MB X2 667MHz וכונן DVD אז על מה אתם יכולים להמליץ לי ? אהה והכי חושב אני חייב שזה יהיה משהו מחנות נועה noacomp.co.il

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.