ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
היי עד היום היה לי ספק גנארי של 500W ועבד טוב והחזיק יפה אבל כאשר הוספתי לו כרטיס מסך ומאוורר גיליתי שהוא לא מצליח לסחוב אותם(המאוורר צריך דחיפה קלה)... אני רוצה לקנות ספק כוח של חברה טובה אבל אין לי מושג מה ההספק האמיתי שאני צריך בספק ממותג ואיכותי, נכנסתי לאתר http://extreme.outervision.com/PSUEngine והזנתי לו את המפרט של המחשב לי והוא חישב לי 259W שנראה לי מעט מידי לכן אני רוצה להתייעץ איתכם המפרט שלי הוא: לוח אם סטנדרטי לא זוכר בדיוק את הדגם אם זה קריטי אני אתאמץ יותר מעבד Intel Core 2 Duo E6300 1860 MHz Conroe/Allendale זיכרון ocz 2G DDR2 כרטיס מסך ATI Radeon HD 2600 XT 256MB שלושה מאווררים 1Fan 80mm; 1 Fan 92mm; 1 Fan 120mm כונן קשיח segate250GB 16mb איזה הספק של ס…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה הכי קר? הצביעו
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התקציב למארז הוא 800 ש"ח, הוא צריך להיות יפה, שיהיה לו חלון לא קטן ושיהיה שקט יחסית.. מתוכנן OC אז שהמארז יהיה מאוורר היטב. (יש סיכוי שהכרטיס מסך ישודרג לGTX אז אשמח אם תציינו אם המארז שאתם ממליצים מתאים לGTX או לא)
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום!!!.. הייתי רוצה המלצה על ספק טוב שכרגע יחובר עם כרטיס מסך 9600 על מערכת ישנה עד אשר תוחלף למחשב חדש בחודשים הקרובים.. לפניי זה יש לי כמה שאלות ... כאשר יש חיבור חשמל לכרטיס מסך 6P וליד זה כתוב PCI_E 1 וחיבור חשמל 6P+2P וליד זה כתוב PCI_E 2 כיצד אני אחבר את הכרטיס מסך בהנחה והוא 9600 והאם זה משנה באלה מן החיבורים אני משתמש רק ב- 6P או 6P+2P רק בלי ה2P ???. מדוע ישנה אחריות שונה בכמה מקומות עבור אותה ספק EMERMAX מהדגמים החדשים למשל???.... 5 שנים או 3 שנים ומי נותן את האחריות הרישמי בישראל עבורם??. מתלבט בעקרון בן המודלרי 425 לבין הפרו 525 כאשר מה עדיף יותר כוח וחיבורים או מודלריות האם זה כזה קריטי או שניתן להסתדר עם זה גם במארזים לא גדולים במיוחד???? אשמח לקבל תשובות …
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי כיום מארז פשוט של EZCOOL אשר נרכש לתקופה קצרה בכוונה בגלל לחץ זמני בכסף המחשב שלי עדיין לא בן שבוע בקרוב (חודש עד חודשיים) אני מעוניין לרכוש מארז חדש ממש נדלקתי על המארז של LIAN LI מדגם P80 RED עלות כ 700 $ +- אז מס שאלות : א) הוא שווה בכלל משהוא ב)הוא שווה את הכסף שלו ג) עם לא אז מה איזה מארז מומלץ יש שיענה לדרישות הנ"ל דרישות : א) FULL TOWER 2)חלון צד שקוף 3)כמה שיותר מאלומיניום 4) הכנה לקירור מים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/4570 מעוניין לשמוע את כל היתרונות והחסרונות ברכישת המארז הנ''ל
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב הכולל מעבד Q6600 וכרטיס מסך 8800GT640, האם הספק BFG 650W יחיזק את המערכת האם הוא רועש או בעייתי בכל דרך אחרת חשוב לציין שלא סביר שאני יבצע OC בזמן הקרוב, והאם יש ספק אחר ממולץ יותר, כאשר המחשב לא יהיה באזור שניתן להזמין טכנאי (כך שהוא חייב להיות אמין), ואיך אפשר להגן על המחשב בפני הפרעות ברשת החשמל (אחד מהמצבים שבהם אני עלול להתקל) לסיכום: ספק אמין ויעיל (אם אפשר גם זול יחסית) לגבי רעש, קצת פחות מפריע... יש רעש נוראי באזור כך שרעש נוסף לי ישנה יותר מדי ואם אפשר גם יכול לעמוד בהפרעות ברשת החשמל (או רכיב חיצוני ממולץ כמו UPS וכד') תודה מראש לכל מי שעונה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
על ספק הכח שלי רשום הספק מרבי (Max Power) של 500W, לעומת הספק כולל (Total) של 320.0W. יש לי מעבד i7-11700 ואני שוקל לרכוש לו כרטיס מסך, שהצריכה הרשמית היא באזור ה־300W (משהו באזור RTX בסדרה 30). נשאלת השאלה האם ספק הכח שלי מספק, או שאני צריך לשדרג גם את ספק הכח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איזה ספק כוח לקנות בתקציב 300-+ מפרט: core 2 duo 6420 gigabyte p35-ds3 g. skill 2 GB ram 4CL geforce 8800 GTS 640 MB leadtek. כרגע יש לי גנרי של 400W אך אני רוצה משהו טוב ואמין
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
או שצריך לעשות קומבינציות למיניהן ?[או שבכלל לא נכנס].
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. אם נגיד יש לי ספק של 700W , אבל המערכת שלי צורכת רק 300W , החשבון חשמל יבוא כאילו המחשב השתמש ב300W או ב700W אפילו שהוא לא ניצל את ה400W הנותרים?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ניראה שבקרוב יהיה לנו מחליף לליברטי 400 http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=125 קריאה מהנה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
סוף כל סוף לאחר אין סוף הבטחות של היבואן ה-Hush הגיע ארצה? או ששוב מדובר בעבודה בעיניים כדי למשוך לקוחות ואז לנתב אותם לקנות מארז אחר כי "המארז יגיע בהמשך ויש אצלנו אחלה מארזים ברמה שלו" האם מישהו יודע בוודאות את התשובה? ע"פ http://tms.co.il/product/5114 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=5956 נראה שכן, השאלה היא האם באמת הוא הגיע. (הודעות "תתקשר ותשאל" תשאירו אצלכם. תודה מראש.).
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי שאלה לגבי הספק עבור המערכת להלן האם מספיק חזק ? או שכדאי להשקיע עוד קצת ? כמו כן האם המארז הינו סביר מבחינת השקט ? תודה , שבוע טוב. מארז CompuCase 6A19B Black ספק כח Seasonic SS-350ET 350W - 120mm-Fan 324W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg מעבד Intel Core i5 #750 2.67GHz 8MB-Cache 2.5GT/s-Bus Box זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333MHz t=9-9-9-24 NT כרטיס תצוגה Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB-DDR2 PCIe-2.0 כונן קשיח Samsung 1TB 32MB-Cache S-ATA F2/EcoGreen HD103SI כונן תקליטורים Samsung DVD RW X22 S-ATA SH-S223B
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
במארז שברשותי כונס האויר אינו בדיוק מול המאוורר, אלא מכסה כ-70% מהשטח. במארז 3 מאווררים, אחד מהם על המעבד. האם יש לכך חשיבות? האם מומלץ להסיר את הכונס לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הוא יקרר באותה מידה?והאם הפילטרים באמת יפחיתו את כמות האבק?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי הספק של SONATA-III, אם בעתיד שאני ירצה לעבור לכרטיסי המסך החדשים דוגמת 9800 שיצאו עוד כמה חודשים, האם הספק שלו יהיה מספיק חזק לתמוך בזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מביקורות שקראתי אני מקבל את הרושם שקירור המארז די טוב. ה P182 נודע בזכות השקט שלו, אך האם יש מארזים אחרים שמספקים את אותה רמת שקט או מרעישים מעט יותר, ומקררים טוב ממנו? אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת i7 ולבצע OC כך שקירור המארז די חשוב לי, אך באותה מידה חשוב לי השקט. התקציב למארז פתוח, בגבול השפוי כמובן, עד סביבות ה 1000 ש"ח. ושאלה נוספת, האם ה P182B יכול להכיל GTX260 בלי בעיות מקום/סידור כבלים/זרימת אוויר? אשמח לדעות והמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין הספקים האלה יחזיק E4500 ו8800GT? HEC 450TDT 450W או FSP 400GN 400W אם זה חשוב אז המארז הוא HEC 6A19, ומתוכנן OC עתידי לE4500. אפשר להציע ספק אחר אבל באותו טווח מחיר כי אין לי הרבה מקום לחריגות.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שקט וקור הם המאפיינים הכי חשובים לי. בנוסף שיהיה tool-free ועדיף נקי מלכלוך כמה שאפשר (פילטרים וכאלה). ללא חלון או דברים כאלה. מיועד ללוח ATX
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם אני קונה נגיד מזיגזג מארז CM690 אז יש איתו עוד 2 מאווררים לאפשרות.. אז אם אני אומר להם שיוסיפו לי מאוורים של CM כמו של מה שקניתי.. הם ישימו לי..?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, ברגעים אלה, רגע לפני שאני משחזר כוננים במחשב לכונן הגיבוי החדש שנדפק אחרי שבועיים שימוש (mybook WD( וסוף סוף קיבלתי אחד חדש במקום. נשרף לי הספק כח הקיים : CODEGEN 300W המתחבר למחשב שיש עליו Pentium 4 1.8g עם 1 giga זכרון sdram כרטיס מסך סטנדרטי 3 כוננים קשיחים 2 כונני תקליטורים וכרטיס קול שמתבר ל pci (pro tools) למי שמכיר. אני הייתי שמח ללכת לקנות עוד היום ספק שיהיה שקט יחסית ולא יקר (200-400 ש"ח?) תודה רבה אסף
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.80plus.org/manu/psu/manu_psu.htm האתר הזה מדרג ספקים לפי נוסחה של מי?שלו?מה אמינות ואיכות האתר.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לרכוש מחשב חדש ויש לי שאלה האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל והאם המארז יכול יכול להכיל גם את הכ' מסך וגם את הקירור twin turbo? דגם: INTEL C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : ABIT IP35-E ציפסט: Intel P35 זכרון מהירות + נפח: 4096MB (2GBX2) CL5 800MHZ דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD5000AAKS מהירות +נפח: 500GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT ALPHA Black ספק כח יצרן + דגם: NZXT PP500W התקנה ושרותי מעבדה פעולה: הרכבה מלאה + טסטים מערכת הפעלה סה"כ לתשלום 3310 במזומן כי ה…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי המארז של FOXCONN אני לא יודע בדיוק את הדגם , אבל הדגם הזה: http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000051 כמעט וזהה לחלוטין מבפנים ומבחוץ (חוץ מזה שיש למארז שלי רק פתח אוורור 1 ולא 2) השאלה: אני לא מצליח לשחרר את הכונן DVD , מהכניסה של ה - 5.25" יש לא קליפס כזה שתפוס עם 3 פינים , וזה ניראה שצריך " להחליק" אותו לצד השמאלי , תוך כדי לחיצה (רשום PUSH) אבל אני לא מצליח ומפחד לשבור את זה. אם מישהו מכיר את המארזים של FOXCONN ,ויוכל לעזור לי אז אשמח. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-