ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
היי עבור מחשב עם מעבד Q9550 כרטיס מסך bfg gtx 260 שני הרדיסקים צורב וכרטיס קול עם כונן קידמי, חשבתי ללכת על הsonata 3 500 שאמור להיות שקט וגם המחיר שלו דיי אטרקטיבי לספק ומארז , אבל לפי הגדרת היצרן צריך ספק 525 האם הסונטה יהיה מספיק חזק בשביל המחשב , ואם לא איזה שילוב אחר מומלץ , עם חשיבות לשקט (אני ישן עם המחשב , באותו החדר, לפעמים גם כפיות ) , התקציב גם גמיש ~700 תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מי מהמארזים האלה יותר טוב מבחינה כללית שזה אומר שקט זרימת אוויר קירור אחסון וכו ' ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב בן כמה שנים בעל מעבד amd athelon 3000 וכרטיס מסך geforce 6600gt הספק שלו מרעיש לאחר כמה דקות שהמחשב דלוק ועושה רעשי חריקות כנראה מהמאוורר הפנימי יש לי ספק שפירקתי ממחשב פנטיום 4 עוד יותר ישן אבל שעבד טוב והשאלה שלי האם הספק הטוב שנמצא בתמונה השניה יוכל להחליף את הספק המרעיש שנמצא בתמונה הראשונה והאם מהלך זה מומלץ.....? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה ספק הייתם ממליצים למפרט הבא? הציעו לי לקחת ספק של Antec 750w אבל יש לי הרגשה שזה מוגזם. בטח אחבר גם כונן נייד חיצוני באופן קבוע ולמארז כמה מאווררים. מה אתם אומרים? תודה מראש לכל המגיבים! יואב 1 מעבד 0559Q 1 לוח אם GA-EP45-UD3R 1 מאוור למעבד G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB 2 זיכרון OCZ Blade Heatspreader 2*2GB 1 דיסק קשיח WD 1TB 32MB 1 דיסק קשיח WD5000AAKS 1 כרטיס מסך Sa HD4870 1GB D5 lite 1 מארז Antec 182 כרטיס רשת אלחוטי pci ew-7326ig 1 צורב DVDסמסונג SATA 223FBLK SH 1 אל פסק TS-1000B 1 מקלדת ועכבר אלחוטיים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחנות בצפון/איזור עפולה/טבריה/קריות. לחבר שלי יש בעיות מתח עם הספק שלו והוא צריך חדש.. יש לנו מפרט מאוד דומה חוץ מהביג טייפון שיש לו. יש צורך בספק אמין וזול. לא להגזים עם המחיר.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר משהו אני רוצה לקנות את הספק הזה: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU עם ה-כ.מ HD2900XT התברר לי שאני צריך 2 כבלים אחד של 6 פינים ואחד של 8 רציתי לדעת עם שניהם בהם באריזה של הספק בתודה אור
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אם אני קונה נגיד מזיגזג מארז CM690 אז יש איתו עוד 2 מאווררים לאפשרות.. אז אם אני אומר להם שיוסיפו לי מאוורים של CM כמו של מה שקניתי.. הם ישימו לי..?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, הזמן הקרוב מאוד אני סוף סוף אקנה אתה המחשב שלי. אני רציתי חוות דעת לגבי המארז שלי. אני צריך מארז לא מצועצע מידי אבל אני כן רוצה שיהיה לי חלון בצד. בסה"כ אני צריך מארז לא מצועצע מידי אבל לא "שיטחי" מידי התקציב הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס. עכשיו אני דיי הולך לכיוון של GIGABYTE 3D AURORA 570s המחשב יהיה Q6000 בנוסף כרטיס מסך 8800GT עם ספק כוח של קרוסיאר 450W מה דעתכם על המארז? יש הצעות יותר טובות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם מעבד של אינטל מדגם 7400 , כרטיס מסך 4850 או 9800 וכל שאר הדברים הסטנדרטיים. איזה ספק יתאים לי למערכת הזאת במינ' עלות? בנוסף האם ספק של NZXT עם 400W הוא טוב,כדאי למע' הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי אני צריך ספק כוח מ-sky-pc ( קונים לאחי מחשב שלם משם )בתקציב של עד 320ש"ח. הספק צריך להחזיק: -מעבד: e6750 -לוח אם: gigabyte pa35-ds3l - זכרון: 2X2gb ocz - כוננים קשיחים: 2X 250GB WD - צורב DVD ( אני מניח שזה לא קזה משנה איזה ) X 2 - כרטיס מסך: 7800GT ( אם אתם שואלים מה הקשר, אז המחשב לא מיועד למשחקים, אני פשוט אעביר אליו את הכרטיס שלי ). אני יודע שחלק יציעו לי את ה- hec 400w trt, אבל אני מבין שהוא לא כזה שקט, ואני מעדיף משהו שיחזיק את המפרט בלי בעיו ( אם יש בתקציב ) ובשקט. תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
סוף כל סוף לאחר אין סוף הבטחות של היבואן ה-Hush הגיע ארצה? או ששוב מדובר בעבודה בעיניים כדי למשוך לקוחות ואז לנתב אותם לקנות מארז אחר כי "המארז יגיע בהמשך ויש אצלנו אחלה מארזים ברמה שלו" האם מישהו יודע בוודאות את התשובה? ע"פ http://tms.co.il/product/5114 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=5956 נראה שכן, השאלה היא האם באמת הוא הגיע. (הודעות "תתקשר ותשאל" תשאירו אצלכם. תודה מראש.).
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הספק שהגיע עם המארז לפני שלוש שנים הוא TT 400W, הוא נשרף היום כאשר הסימנים הראשונים היו ריח של גומי שרוף.. ולאחר כמה שעות דיווחו לי שהמחשב נכבה פתאום..בדקתי והספק הלך. האם יכול להיות שבגלל שהמחשב כל הזמן ב-OC של מעבד ושל כ.מסך קיצר את חייו? הזמנתי את ה-FSP ( ולא את ה-JSP שננינזפתי כמה פעמים על איכותו.. ), לא רציתי להשקיע יותר מדי, אבל ניתן לשנות... זה מה שהזמנתי, מחר אני הולך לקחת: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=988 עריכה: קיבלתי את הספק, הרכבתי והכל עובד..חחח הייתי בטוח שהלך לי עוד משהו. אגב הספק עם מאורר 120מ"מ.. וגם חסך לי חיבורי SATA כי יש לו שלושה חיבורי SATA.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1636 הוא מודולרי לגמרי לפי מה שהבנתי, נכון? לא ראיתי שיש לו 80+. איך הצריכה שלו? מה עדיף, הוא או הקורסייר? http://www.skypc.co.il/sg_product~650TXU~24~0.htm תודה.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת האם הספק PCPOWER&COOLING 750W Silencer QUAD יחזיק את המערכת הבאה: מעבד: E8500. קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer XTREME. לוח אם: ASUS P5Q Pro. זכרונות: OCZ Platinum 4GB (2GBx2) 1066Mhz. כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD4870X2 פעמיים (יענו כאילו 4 כרטיסי מסך). דיסק קשיח: Seagate 500GB SATA2 32MB. מארז: CoolerMaster CM690. קירור למארז: שני המאווררים שהמארז מגיע איתם (שניהם 120mm) ועוד מאוורר: Thermaltake Thunderblade 120mm Blue LED. צורב: Pioneer DVR-215DBK 20x SATA Dual Layer מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew. כרגע יש לי HD4870X2 אחד, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל בעתיד להוסיף עוד אחד ולא להתקל בבעיות. לגביי OC: אני אבצע OC למעבד, ה…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, עבור חבר שרוצה מארז אסטטי במיוחד אך גם שיהיה איכותי רצוי מזיגזג
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe שיהיה אסתטי ועוד יותר חשוב זה השקט. אני יודע שבתקציב הזה זה לא יהיה שקט כמו מארז ב- 1000 ש"ח אבל חשוב לי שאני אוכל לישון כשהוא עובד לידי. לא חשוב לי אם יש/אין חלון. אני חושב שספק של 450W יספיק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות שדרוג למחשב. מדובר ברכיבים הבאים: + כרטיס מסך שיש לי כרגע שאני נשאר איתו - NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB הספק שיש לי עכשיו - Thermaltake TR2-420W. הוא יחזיק את המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לרכוש מחשב חדש ויש לי שאלה האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל והאם המארז יכול יכול להכיל גם את הכ' מסך וגם את הקירור twin turbo? דגם: INTEL C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : ABIT IP35-E ציפסט: Intel P35 זכרון מהירות + נפח: 4096MB (2GBX2) CL5 800MHZ דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD5000AAKS מהירות +נפח: 500GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT ALPHA Black ספק כח יצרן + דגם: NZXT PP500W התקנה ושרותי מעבדה פעולה: הרכבה מלאה + טסטים מערכת הפעלה סה"כ לתשלום 3310 במזומן כי ה…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם המארז הזה של Skyhawk Eagle Tech Viper ET-CAV2-BK Gaming Case Black No Psu מתאים לכרטיס מסך 9800GX2. והאם הוא טוב בכללי .. אם למישהו יש אותו אז דרך אגב אשמח לראות תמונות שצילמתם אותו, (בשביל לדעת אם הוא באמת נראה כמו בתמונה) הנה: http://img92.imageshack.us/img92/3001/1bcw8.jpg ביי ותודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג מ-Geforce 7600gs לדגם 8800gt (ואף בודק 9800gt אם אני אמצא מחיר שפוי). אבל בזמן שבדקתי פרטים ברשת קראתי בכמה מקומות שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח מכרטיסים רגילים, אבל לא הצלחתי להבין אם אני אצטרך להחליף את ספק הכח. כרגע אני לא יודע איזה ספק יש לי, אני רק יכול להניח שהוא הסטנדרט שמספקים בעת קניית מחשב ולא יותר מזה. האם אני אצטרך לרכוש חדש? או שהכרטיסים האלה יכולים לעבוד אלא אם אני מתכנן SLI או CROSSFIRE? (ואני לא) ויש אפשרות לבדוק איזה ספק יש לי בלי לפתוח את המחשב? נכון לעכשיו מאחורי המחשב כתוב לי 230W, אבל אני כבר לא בטוח אם זה הספק (וואט) או מתח (וולט)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אחרי עזרה מxtract בקשר לבניית המערכת שעזרה לי מאוד, הגעתי לבעיה חדשה שהיא הספק כוח והאל-פסק. במקור xtract הציע לי את המארז ANTEC SONATA III 500W שכולל בתוכו גם ספק כוח, אז קראתי וביררתי קצת כי ממה שאני הכרתי בד"כ ספקי כוח שמצורפים למארזים הם זבל. אבל! להפתעתי הספק מסתבר שהוא די טוב ובתקציב טוב כשזה בא עם המארז. אבל... את המארז עצמו לא כל-כך אהבתי והחלטתי ללכת על ANTEC P182 3x120MM Black שהוא קצת יותר מתאים בשבילי. אבל עכשיו יש לי בעיה עם בחירת ספק היות ואין לי מושג בזה ומה אני צריך. ולאחר בחירת הספק כוח, גם בחירת האל-פסק בעייתי בדיוק מאותה סיבה... היות והמחשב הוא העבודה שלי חשוב ביותר כי לא יהיו בו בעיות בעתיד. אז ככה המפרט של הוא: http://tms.co.il/preview/spec/vk7d6q3s …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש ספק ומארז איכותי לOC בתקציב של עד 800 ש"ח. המארז צריך להראות מקצועי (עדיף שחור) ולא מראה צעצועי כזה... והעיקר שיהיה מרווח ושקט.. בפורום אחר המליצו ליעל הקומבינציה של ANTEC SONATA 3 שבא עם ספק EARTHWATTS 500W , מה אתם אומרים עליו? ישמשהו יותר שווה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב חדש המפרט בצד. בחודש האחרון המחשב עבר כבר לפחות 5 פעמים הפסקות חשמל ואני מת מפחד שישרף לי משהו. בדקתי קצת פה בפורום על אל פסקים ומצאתי את זה: http://skypc.co.il/pl_product~PRPC-750~72~0.htm צריך שתמליצו לי על משהו טוב והאם מה שצירפתי בלינק יספיק למפרט שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
אז אני עדיין לא יודע מה בדיוק יהיה המפרט אבל בטוח אני הולך על GTX... ובמחשב בטוח יהיה לפחות 3 הארדיסקים... אני לא מתכנן OC והמעבד כנראה יהיה ה E6600... לפי מה שקראתי פחות או יותר בתחום של ה 500W הליברטי לא ממש מומלץ? למה? (ה-400 מומלץ כל הודעה שניה וה-500 בכלל לא?!) מה אתם מציעים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-