עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Baridy,

יש לו איוורור טוב ? יש לו כפתור ריסט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. http://www.3dgameman.com/content/view/10037/103/

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by bliblablu,

שלום,לפני פחות מחודש רכשתי מחשב ואת המארז Antec 300. בכל פעם שאני יוצר מגע עם הפאנל הקדמי של המארז (לדוגמא שימוש בחריצי ה USB ) המארז מתחיל לזמזם. אם אני מפעיל טיפה לחץ על הרשת הקדמית הרעש מפסיק,וכאשר עוזב הרעש חוזר. רק מכה קלה יכולה להשקיט את המארז לכמה ימים. בהתחלה חשבתי שאולי הגורם לבעיה הם הכיסויים הצדדים של המארז,אך הם מוברגים היטב והרעש ללא כל ספק מגיע מהרשת הקדמית. אין מאווררים שמותקנים שם,רק למעלה ומאחורה של המארז. איזשהם רעיונות לפיתרון(חוץ מלהדביק נייר דבק שמשקיט את הרעש) ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שלום, אני קונה מחשב חדש עם מעבד של אינטל מדגם 7400 , כרטיס מסך 4850 או 9800 וכל שאר הדברים הסטנדרטיים. איזה ספק יתאים לי למערכת הזאת במינ' עלות? בנוסף האם ספק של NZXT עם 400W הוא טוב,כדאי למע' הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. בוקר טוב לכולם, המחשב שלי (כרגע עם מארז ג'נרי) אינו מרעיש במיוחד אבל קצת מפריעים לי רעשים דווקא בתדר הגבוה. זה רעש בעוצמה נמוכה ובתדר מאוד גבוה, כמעט לא שומעים אז זה אבל זה שם ןזה מציק. האם יש חומר מבודד יעיל לטיפול בבעיה או שחבל על ההתעסקות וצריך להחליף מארז? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by UV1,

אני מתלבט בין 2 מארזים: ANTEC P150 או ANTEC P182 + Enermax Modu82+ 425W Power Supply מה עדיף מבחינת שקט ? זה השיקול המוביל.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  7. 1. ELT500AWT LIBERTY 500W 2. Neo HE 500 EC של חברת ANTEC 3. 500W מדגם SST-ST50EF מבית SILVERSTONE מה הכי כדאי מבין ה-3 לעיל, חשוב שיהיה מגן מתחים מובנה. ושיהיה שקט ביותר. ואיזה יצרן ידוע עם השירות הכי טוב? תודה לכל

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. המארז הוא Thermaltake Xaser III Skull Case (VM3000A) יש מישהו שמוכר לי אותו ב300 שווה לקחת?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by IdanS,

שלום לכולם! הפורום הזה מתעסק במארזים, ולכן חשבתי שהשאלה שלי צריכה להופיע כאן. אם זה לא שייך לכאן, אני אשמח אם הפוסט יועבר או יופנה לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש, הוא עובד בסביבות השבועיים בסה"כ. מהרגע שהפעלתי אותו שמתי לב לתופעה מוזרה: ישנה שריקה מוזרה (בדומה לשריקת רוח דרך חלונות לא אטומים) שעולה מהמארז. השאלה שלי היא מה עלול לגרום לשריקה המוזרה, המעיקה והמציקה הזו, ואיך אפשר לפתור את זה? (המפרט המלא בקישור בצד)

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by fastidious,

קראתי (באמת) את כמעט כל השירשורים לגבי ה-P150, P180, P182, ואני יודע שאני סגור על זה שאני קונה את אחד מהם השבוע. אבל.... אני לא מצליח להחליט איזה מהם... לא משנה לי באמת כמה זה יעלה, אבל למה לשלם יותר על ה-P180/P182 אם הם באים בלי ספק... (לעומת הP150)? (ברור לי שה-P182 עדיף על ה-P180, בגלל שההבדל במחיר זניח אם בכלל, ובגלל סידור הכבלים, ביטול ה-vga-duct... ומה זה בקר שליטה למאווררים? כאילו - מתגי כיבוי והדלקה חיצוניים?) אבל השיקול שלי הוא שבכדי לשמור על שקט מוחלט (silent ולא רק quiet), ב-P182 אני אאלץ לקנות גם ספק כח טוב שישמור על השקט. נראה לי שאני אקנה את ה-Corsair VX450 (אני לא צריך עוד הספק למפרט - ראו פירוט בתחתית), למרות שגם ה-Seasonic S12II אמור להיות שקט וטוב. (יש ה…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. המארזים הם: NZXT Zero 3D Aurora 570 Enermax UberChakra אני חושב לקנות Enermax UberChakra בגלל המחיר הנמוך שלו

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by ronle,

שלום לכולם, אני מחפש מארז שהמיקום ספק שלו למעלה לכן CM690 לא מתאים לי אשמח להצעות. ----------------------------------------------------------------------- עריכה- Q6600 או Q9450 (לא הוחלט אבל לצורך העניין Q6600 כי צורך יותר הספק) כ.מסך HD4870

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש, ולגבי המארז , לא כזה מפריע לי אם הוא יהיה מרעיש. כי אפאחד לא ישן בחדר הזה. לגבי הקירור, אני מתכנן OC למעבד, אבל למעבד יש מאוורר משלו, לכן גם זה לא אמור להפריע. ולגבי הגודל, אני מאמין שמארז ג'נרי יכניס בתוכו את ה8800GT באורך 23 ס"מ. אז יש טעם לקנות מארז מיוחד? או מספיק ג'נרי?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. היי אני מחפש ספק כוח לא פשוט קצת מעבר לזה במחיר של עד 400 ש"ח למחשב עם 3 hd sata מחוברים כרגע כרטיס מסך 6600le זיכרון 2 גי'גה מעבד 2.8 ליבה כפולה אה..וסידי רום אם אפשר קישור לאתר . תודה לכול העוזרים..... נ.ב נחמד אם יהיה לו אור כחול

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  15. כל פעם שאני מנסה לסגור את עצמי על מארז כלשהו.. אנשים ממליצים על אחר : \ אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על כל אחד מהמארזים הנ"ל כולל הסבר למה אחד מהם עדיף על השני. אם בכל זאת אתם מציעים מארז אחר על פני שני הנ"ל, תרשמו אותו, אבל תגידו למה אתם חושבים שהוא עדיף. אגב, הנה המפרט שלו אני מתאים את המארז: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB SATA2 16MB ¤365 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3201ABYS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Ohady,

אוקיי אני מחפש ספק עד 350 ש"ח. עדיף חברת THERMALTAKE...אבל עוד הצעות יתקבלו בברכה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by llime,

1.איך אני יכול לדעת איזה הספק יש לספק הכח שנמצא אצלי במארז? 2.האם ספק צורך תמיד את המקסימום? כלומר האם למשל ספק של 500W צורך כל הזמן 500W בלי קשר למה שהמחשב עושה או שהוא מקטין/מגדיל את צריכת החשמל בהתאם ליישומים השונים? 3.-בהמשך לשאלה 2 ,במידה וספקים משנים את צריכת החשמל לפי פעולות המחשב,האם קיימת תוכנה שמראה מהי הצריכה בכל רגע נתון? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. אני מתלבט בין Antec 900 שעולה 600 שקל לבין Coolermaster CM Stacker 830 NVIDIA Edition שעולה 750 שקל . למערך CF 4850 שלוש הארדיסקים מה יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  19. על הדרך קניתי גם SilverStone SST-FM121 120MM ADJ Fan Silver Panel קבלו איזה סדר דפקתי במארז... יאללה יום חמישי אני צריך לקבל את הזיכרונות OCZ DDR2 FlexXLC 4096MB (1GBx4) DUAL CHANNEL 800MHZ CL3 ואז את המעבד Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX המחשב הזה הולך להיות מפלצת

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאין המלצות עדכניות אז חשבתי לשאול יש לי מחשב שבעיקר משמש לסרטים והורדות (דלוק כ-20 שעות בממוצע ביום), מפרט: מעבד AMD 64X2 5050e מארז וספק ANTEC NSK4480B (ספק של 380W) לוח אם של GIGABYTE MA78GGM-S2H (כרטיס מסך און-בורד RADEON 3200 HD) בנוסף אני רוצה לחבר אל ה-UPS מסך של סמסונג 2253BW (הספק של 45W) וגם מדפסת (שיהיה מספיק שקעים ב-UPS) בעתיד חשבתי אולי גם לחבר אל ה-UPS רמקולים של LOGITECH ה-530X אני רוצה אל-פסק אמין אם זמן תגובה נמוך. זמן העבודה על הסוללה של האל-פסק לא כזה מענין אותי שיהיה גם 7 דקות. דבר נוסף אני רוצה שיהיה בו מיצב מתח לעבודה רגילה (לא רק כאשר יש הפסקת חשמל או קצר). תודה רבה לכול העזורים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by yaadhadar,

שלום שלום! קניתי את הספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3799 יש שם כבל דק, 2 חוטים שזורים, כחול שחור עם חיבור פלסטיק לבן סטנדרטי בקצה (עם 3 חורים משום מה). נראה כמו הכבלים של הכפתורים והלדים של המארז. יש למישהו מושג מה תפקידו ולאן הוא מתחבר בלוח? הלוח הוא GIGABYTE DS3 תודה!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by eliil1,

ראית שיש כמה חלקים למארז COOLERMASTER COSMOS SPORT שאפשר להחליף , למשל הדלת , להחליף לדלת עם חלון, וגם מלפנים להחליף את המן רשתות האלה .... איפה אני מוצא את הדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by SkyNeTz,

איפה אני יכול להשיג אותו בארץ? thermaltake eclipse תודה מראש

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ את הכבלים האופציונליים (רק מולקס \ רק SATA לדוג') פשוט, זה יכול לחסוך לי שעות יקרות של עבודה ביצירת כבלים חדשים שיתאימו למארז החדש. כמו כן, יש לספק יציאות נוספות, שחבל לי ל"בזבז" אותן..

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by MeMaster,

רציתי לקחת ליברטי 400 אבל כנראה שזה לא יספיק לי ... אני רוצה לקחת משהו עם 500W ומעלה השאלה אם זה מומלץ לקנות ליברטי 500 או שזה כבר יקר מדי ויש אופציה יותר טובה מזה...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.