עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם, האם המארז והספק במערכת הנ"ל משתלמים מבחינת יחס איכות-מחיר (חשוב לי לצמצמם עלויות ככל האפשר אך לא לוותר על איכות מינימלית), או האם כדאי לי להחליף אותם בדגמים אחרים? בנוסף, האם כדאי להוסיף מאוורר למארז ? תודה רבה, ליאור. המפרט מסקיי פיסי : מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 532 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=990 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3164 חשוב לי שקט ואמינות הלוח שלי הוא asus p5kpl-cm מעבד e8400 צורב, 2 דיסקים קשיחים, כרטיס זיכרון onboard בינתיים, גם אם אקנה אני לא זקוק למשהו רציני כיון שאני לא מבין בתחום בכלל - פשוט מהפור הנפלא הזה יצא לי שהם טובים ויחסית זולים אני מבקש הכרעה בין שניהם אך אם יש מששהו בטווח מחיר הזה מקסימום גם יהיה מצויין כיון שיש לי מארז והמצב הכספי שלי קצת דחוק אני מוכן להגיע עד 400 שח כדי לקבל מארז וספק ביחד המארז שיש לי כרגע ממש לא אטום לרעשים ואבק וזה מפריע לי תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by ofer123,

רציתי לדעת איזה בחירה מוצלחת יותר אני קונה את המחשב שלי מזיגזג מדובר במחשב בסיסי antec NSK4480B 380W 430 ש"ח או antec NSK6500 + CoolerMaster eXtreme Power Plus 390W 410 ש"ח דגש על השקט של השילוב

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by Phanatic,

הזמנתי מחשב מ IQPC אבל אין להם את ה S12II-500 אז אני צריך לבחור אחר התקציב עד 480-500 ש"ח היחידי במלאי של Seasonic שיש להם זה הגרסה המודולארית של הספק שבחרתי - M12II500 זה או ה Corsair VX450 מבחינת תקציב שניהם נכנסים אז אל תסתכלו על המחירים, פשוט תנו לי את מה שיותר עדיף לי מה יותר עדיף למערכת הבאה: Phenom II X3 720BE מתוכנן OC ופתיחת ליבה רביעית אם יתאפשר Scythe Mugen 2 Gigabyte GA-MA770-UD3 Powercolor 4850 PCS+ רק כרטיס אחד ולא מתוכנן CF בעתיד אז אולי ספק עם 2 יציאות PCIE יהיה מיותר הארד-דיסק 1TB וצורב Sata 3 מאווררים של 120mm תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום! מבקש עצות בנושא... לא צריך ספק חזק במיוחד - 350W יספיק לדעתי. מדובר במערכת שמורכבת מATHLON 5200X2 דיסק קשיח אחד וכרטיס מסך היידיפינישן ONBOARD של ATI יש לי אנרמקס קצת מיושן ואשתי הטילה וטו על הרעש... תודה!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. שלום, אני מתלבט בין כמה ווריאציות השיקולים שלי הם יעילות ושקט. השילובים שאני מתלבט ביניהם הם: מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 מחיר: ¤201 שאלה: עד כמה שקט ויעיל הספק הזה והמארז או מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 מחיר: ¤628 שוב עד כמה הוא שקט ויעיל. ועכשיו לחבר שלי בטווח של עד 370 ש"ח Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 מחיר: ¤161 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 מחיר: ¤201 שוב עד כמה המארז שקט וספק יעיל ושקט? Compucase HEC 6A19 400TRT Black כנ"ל? אם יש לכם דעה אחרת לי ולחבר שלי אשמח לשמוע אותה! …

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by dlazard,

מישהו שמע על ס"כ של חבקת CODEGEN ? כדי להיות יותר ספציפית אני יגיד שהציעו לי מפרט למחשב שכולל ספק כוח CODEGEN 600W 2X80 M"M 6PIN 2XSATA. מצאתי את האתר של החברה ברשת ונראה שזו חברה סינית אבל אני לא בטוח. רציתי לדעת עם הספק הזה שווה משהו ואם הוא מסוגל לספק את הצרכים של מערכת גיימינג קל-נינוני. תודה מראש למשיכול לאזור. דניאל

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. היי לכולם מעוניין לרכוש את המארז הזה של ANTEC SONATA 3 http://www.techpowerup.com/reviews/Antec/Sonata_III/4 ורציתי לדעת האם הספק הזה יכול להריץ את הכרטיס או שאני מבזבז את זמני. תודה.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לבצע שינוי במפרט שלי (אני מחליף את המעבד ל - Q6700, ויש לי כרטיס מסך NX8800GTS 320MB OC). אני לא מתכנן OC למחשב, יש לי ספק כח של EZCOOL 500W רציתי לדעת האם הוא יחזיק את המחשב שלי אחרי החלפת המעבד, כמו כן רציתי לדעת האם יש תוכנה שמראה את אחוז הניצולת של הספק כח, כלומר בכמה כח אני משתמש כרגע. בתודה מראש: אופיר.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by manga05,

אהלן קניתי היום ליברטי ELT400 שהומלץ עליו כל כך בפורום יש לי שאלה בקשר לחיבורים הבנתי שלרוב לוחות האם החדשים יש חיבור 24 פינים, אבל נראה לי שיש לי רק 20 בלוח אם (וסך הכל זה פנטיום 4 ציפסט 845) אז אני רואה שמהספק יוצא כבל כזה של 20 פינים, ועוד 4 שבא דיי צמוד אליו אבל לא מחובר (כנראה כדי שיתאים גם ל 20 וגם ל 24) אז אני לא מחבר את ה 4 האלה לשום מקום, נכון? חיבור אחר שיש ללוח אם, זה במיקום אחר - 4 חורים כאלה. מהספק כח יוצאים שניים כאלה ועטוף עליהם מדבקה FOR CPU כאשר על אחד מהכבלים יש סימן של חץ.. ועל השני רשום 12V. אני חושב שאחד מאלו צריכים להתחבר לחיבור שאני מדבר עליו. איזה מהם? ולמה משתמשים בשני? יש עוד כבל עם חוט שחור ולבן - לשימוש מאוורר. לא הבנתי מה הרעיון שלו... אם זה כ…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  11. שלום רב HWzone פניתי לקהילה שלכם מכיוון שאני יודע שבנושא הזה אתם טובים מאוד אחרי ויכוח מסוים עם מישהו שאני מכיר , אני צריך מספר הוכחות (ואני מדבר על התאמת אמפר ומסילות למערכת) למערכות ששני הספקים יחזיקו אני מקשיב לכם ומאמין שה Q66+88GTS יוחזקו ע"י הליברטי ללא שום חשש לעומת זאת הוא אומר שתהיינה לא פעם אחת ולא פעמיים קריסות מערכת שאלה שנייה E8400+8800GTX , גם פה בדיוק כמו למעלה , אני מאמין עקב זאת שאני חושב שההבדל בצריכת החשמל בין ה 88GTS ל 88GTX לא גדול כמו ההבדל בין ה Q66 ל E84 , אבל הוא לא מסכים איתי שגם המערכת הזו תוחזק ע"י הספק אשמח להוכחות מאותו סוג גם פה ולדילמה האחרונה לגבי ה ThermalTake ThoughPower 600W , המערכת היא E8400+9800GX2 בדיוק כמו שאר ההוכחות תודה ענקית מר…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by sha1823,

ככה כשאתם בוחרים מארז על פי מה אתם בוחרים?? יש כל כך הרבה ובמחירים שונים כל כך .... ולגבי ספקים איך אתם בוחרים את כמות הואט על פי מה ? יש 400 550 500 ??? והאם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק ליבחור למחשב החדש שאני רוצה לקנות

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by SagroN,

שלום לכולם. ברצוני להחליף ספק כוח, את המפרט תוכלו לראות בצד - כרגע יש לי TT 400W, אך בגלל שאני מתכנן לקנות עוד הארד דיסק, וגם בגלל שהספק הזה גם כרגע מאוד גבולי, ברצוני להחליף לספק של 450-500W - עדיפות ל500W, אני מעוניין בספק הכי מקצועי שתוכלו להביא במחיר הזה.. הכי שקט(אם אפשרי) עד 320 ש"ח.. אפשר קצת יותר.. אפילו 350 - אבל רק אם יש הבדל שמצריך בכך.. ולא סתם. תודה רבה מראש. שבוע נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  14. Started by tal_be,

המליצו לי על המארז: HEC COMUCASE 6AR6-NPS 120MM FAN FRONT USB X4 + AUDIO + IEEE 1394 SILVER/BLACK מה אתם אומרים על המארז הזה??? אם יש משהו יותר טוב אני אשמח לקבל המלצה...

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by simla101,

שלום לאחרונה התחילו לי רעשים משונים מהספק, הרעש הוא מעין זמזום חשמלי (לא חושב שאני אצליח להקליט כי זה יבלע ברעש המאווררים) אבל לא אחיד (כמו למשל של שנאי). המחשב מתפקד כרגיל ולא הייתי יודע על ה"בעיה" לולא הייתי מקרב את הראש מדי פעם למחשב. האם יש לי סיבה לדאגה? אם זה משנה הספק הוא OCZ modstream 450W בן משהו כמו 5.5-6

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by Baridy,

הספק:SilverPower 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 יכול להריץ Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE ?? תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב מינימלי ביותר. יש לי כרגע מחשב ישן לא תקין שמותקן בו לוח אם פנטיום 4 (GA-8ST800). האם (בסבירות גבוהה) המארז יתאים גם לללוחות אם חדשים יותר (ליבה כפולה), ספקים לא ג'נריים וכרטיס מסך רציני? תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש מארז למחשב , חשוב שיקרר טוב כמובן אני מעדיף לקנות מKSP אבל אשמח לחנויות מאזור המרכז... תודה!

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  19. טוב אז ככה אני רוצה להכניס את כל זה למארז HTPC.... 1. זה המפרט: Intel Core 2 Due E6600 Asus P5B Deluxe HEC 500W OCZ DDR2 2Giga Kit 800Mhz Platinum Edition CL4 Shappire X1950XT 256MB DDR3 Western Digital HD 250GB 16MB 7200Rpm DVDRW NEC 18X 2. תמליצו על מארז טוב שקט... מאווררים שקטים משהו שאני לא ישמע בשום אופן בחדר לפנות בוקר שהציפורים ישנות בחוץ!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. שלום לכולם, למפרט שלי (מימין), עם O.C (קישור מתחת למפרט).. כרגע עם מסך CRT שלא יחובר. שדרוג מתוכנן E6300+P5B DLX+8600GT+2X1GB+הספק הנוכחי+LCD 19 מה יתאים? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15617 או שאצטרך למתוח תקציב לזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2310 או שהם אוברקיל/לא מספיקים? תודה לעוזרים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. אני רואה שהספק השקט והמומלץ ביותר בפורום (לתקציב נמוך יחסית) הוא FSP. אני גם חשבתי לשדרג את הספק אצלי במחשב ולא תהיה לי בעיה להוציא עד 400 ש"ח בלי לחשוב שאני מגזים, השאלה היא - אם אני מחפש ספק של עד 350 וואט, האם ללכת על FSP או שהאנרמקס ליברטי או ה-NOISETAKER (למשל) עולים עליו בכל פרמטר ולכן עדיפים בהרבה? האם תמיד אני צריך להוציא את מקסימום התקציב שלי (אני מתייחס לגבול הנורמלי - 400-450 וואט, וכאמור עד 400 ש"ח בערך) על ספק טוב ככל האפשר, או שאפשר להסתפק ב-FSP ולהישאר עם עוד 200 שקל בארנק?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by zahi,

אני מעוניין לקנות מארז Antec Nine Hundred Case ולוח evga 680 sli וכרטיס מסך 8800 gts רציתי לדעת האם להכניס כרטיס מסך כה לא יהיה בעיה במארז כזה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה יש לי מדי פעם במחשב תופעה מוזרה. המחשב ללא כל התרעה עושה לעצמו ריסט, ובאמצע העליה מהריסט, הוא עושה עוד ריסט, ועוד ריסט, ועוד ריסט, עד שנותנים לו מנוחה של כמה שעות. הבעיה היא לא מחום - המעבד עצמו לא עובר את ה 70 מעלות ( וגם זה בהגזמה, אני לא חושב שהוא עובר את ה 65 ). בעבר הייתי מרביץ למחשב ( מאוררים חורקים ), האם ייתכן כי גרמתי לנזק בספק כוח? בכל ריסט יש קליק קטן כזה, זה הדבר היחיד ששונה מריסט אחר במחשב...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by RETMIX,

מה דעתכם על מארז זה : העם למשהו יש נסיון אם מארז זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20508

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by smoke_man,

למישהו יש את אחד משני המארזים של hiper שיכול לומר לי מה היתרונות והחסרונות שלהם?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים