ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך לדעת עם בספק שבא עם המארז סונטה 2 יש חיבור של 6 פינים שיוצא מהספק..... ואם אין אז תמליצו לי על מארז עם ספק מתאים (אני צריך לחבר את הhis x1950pro, מסכן כבר שבוע מחכה שיתקינו אותו :'( ......) תודה רבה אלכס
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם. המפרט שלי : מעבד AMD 64BIT 3500+ לוח אם LANPARTY SLI DR 3 HD 500GB WD SATA 2 8800 GTS 640MB XFI PLATINUM NEC 4450 יש לי 6 מאווררים במארז. אני מחפש ספק שיחזיק לי את המערכת הזאת התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים. טעות שלי תודה על התיקון.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קודם כל, צריך לציין את האיכות המעולה של הביקורת, ההשקעה והידע המרשים שהופגן בה! בכל זאת, יש כמה דברים שלא ברורים לי. המונח אדווה אם הבנתי נכון, מתייחס לאחוז הדיוק של המתח. כלומר, כמה הגרף של המתח קרוב לקו הכחול (שהוא המתח הנקוב)... תקנו אותי אם אני טועה. ברוב הגרפים האדווה של ה-OCZ וה-ANTEC הייתה עדיפה על ה-ENERMAX, אבל המתחים שלהם היו במצב שלילי, כלומר מתחת למתח הנקוב. לעומת זאת, המתח של ה-ENERMAX היה כמעט בכל הגרפים מעל המתח הנקוב, אבל האדווה שלו הייתה לא כל כך טובה. אני מניח שעדיף מתח גבוה מהמתח הנקוב מאשר מתח נמוך... שכן עם מתח נמוך מדי הרכיבים יכולים לקרוס, מה שברוב המקרים לא יקרה עם מתח גבוה מדי. אם אני צודק, למה אין שום התייחסות לכך ורק התייחסות למונח אדווה …
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי HEC 500TE-2WX חיברתי הכל כמו שצריך שאני מדליק תמחשב ואני צריך לחכות איזה 15 שניות עד שיופיע לי משו על המסך והמחשב יתחיל להידלק כמו שצריך אבל לפעמים המחשב נדלק ולא מופיע כלום על המסך האם זה קשור לזה שהספק חדש וצריך לעשות משהו ואני לא יודע ? בדקתי את זה עם ספק אחר זה גם עושה את אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
המליצו לי על המארז: HEC COMUCASE 6AR6-NPS 120MM FAN FRONT USB X4 + AUDIO + IEEE 1394 SILVER/BLACK מה אתם אומרים על המארז הזה??? אם יש משהו יותר טוב אני אשמח לקבל המלצה...
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין באחד הספקים הבאים למפרט המצורף- ZM460B-APS Zalman / ?ToughPower W0103 600W Thermaltake / ?Liberty ELT400AWT מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte זיכרונות DDR2 2048MB 800MHZ CL4G.Skill-2GBHK Hark disk WD2500KS Western Digital מארז אופציה ראשונה GIGABYTE Triton GZ-XX1CA ספק כוח ???? צורב H22N LG מה לדעתכם יהיה המתאים ביותר (תקחו בחשבון שהמערכת אולי תהיה עם כרטיס DX10-אז הספק צריך לסחוב)- ואולי בכלל אף אחד מהם לא ומשהו אחר יתאים יותר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ראיתי שהיו כאן בפורום דיונים לגבי UPS עם ספק עם PFC. לא הבנתי מה השורה התחתונה - simulated sine wave עובד עם ספקים כאלה? (ספציפית seasonic/corsair, earthwatts) עובד ולא יפגע בהם, עובד אבל עלול לפגוע בהם, או בכל מקרה לא יעבוד ויגרום לכיבוי מיידי של המחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עדיף שיהיה מארז יפה עם עיצוב טוב וכמו שכתבתי עם ספק חזק (אפילו שהוא לא בא עם המארז אלא לקנות בנפרד העיקר שיהיה במסגרת התקציב) תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז לפנטיום 4 שבעתיד הקרוב יוחלף למחשב חדש. התקציב הוא 200 ש"ח. אם יש משהו הרבה יותר טוב, אני יכול למתוח את התקציב עד 300 ש"ח, אבל מעדיף שלא. אני מתכנן OC קל. חשוב לי שהמארז יהיה מספיק מאוורר ואם אפשר אז כמה שיותר שקט. המראה החיצוני לא חשוב לי. הדגמים שמצאתי עד עכשיו: Compucase 6A19 Compucase 6C28 Cooler Master Elite 334 Foxconn TLA002 אין הגבלה לרשימה או לחנות מסוימת. תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש אל פסק UPS. איזה אל פסק יתאים למפרט שלי? מסך Iiyama CRT 17 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM זיכרונות G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI לוח אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 כרטיס מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים כרטיס קול Creative קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS 2 ספק כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular צורב LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black מארז ANTEC P182 SE Aluminium תודה מקרב לב!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך עזרה בבחירת אל פסק שיתמוך לי גם בPS3 וגם לטלויזיה LCD 32 אינץ. התקציב הוא בערך 500 ש"ח כאשר אפשר לחרוג אם זה שווה את החריגה. האם יש דגמים מומלצים או סדרה מומלצת לעניין הזה או שכל אל-פסק יספיק במקרה הזה? אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתעניין במארז הזה - Thermaltake DH101 HTPC ATX Case VF7001BNS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=20680 לפי הביקורות ברשת הוא איכותי מאוד אך יקר, התוכלו להמליץ לי על עוד כמה מארזי HTPC שלא נופלים ממנו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם אפשר מהחנות http://skypc.co.il/default.asp מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 2048 MB RAM CD ROM צורב: DVD LG דיסק קשיח: Western Digital 80GB X2 ו-3 מאווררים
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היום ניקיתי סוף סוף את המחשב וזה השתלם המעלות צנחו סוף סוף אני לא שומע אותו! איזה כיף לי חחח הקיצר ראיתי חיבור של הספק כוח ופעם ראשונה שאני רואה אותו... וזה מוזר אני מקנה את המשחב כל איזה שבועיים שלוש בערך. הקיצר ככה הוא נראה: קישורים לתמונות: http://i56.photobucket.com/albums/g171/the_crazy_boy/DSCF8069.jpg http://i56.photobucket.com/albums/g171/the_crazy_boy/DSCF8073.jpg החיבור מתחבר לHD בנוסף לחיבור הכוח מהספק וחיבור הSATA. מזה החיבור הזה? זה תוספת חשמל מהספק? לשם מה צריך אותו? ובכלל אם אפשר מידע. תודה לעונים!!!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה בחירה מוצלחת יותר אני קונה את המחשב שלי מזיגזג מדובר במחשב בסיסי antec NSK4480B 380W 430 ש"ח או antec NSK6500 + CoolerMaster eXtreme Power Plus 390W 410 ש"ח דגש על השקט של השילוב
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש ספק פאסיבי עם הספק של 500W לפחות מלבד הפאנטום של אנטק, האם יש עוד מועמדים? הבנתי שגם הפנטום לא פאסיבי ב100%, מטמפ' מסויימת, יש מאוורר שנכנס לפעולה, אני חושש שהמאוורר הזה יעבוד כל הזמן עקב העומס על הספק.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח 480 ריל פאוור והמפרט שלי הוא: e6750 8800gt gf 4gb ram kingston hd 200 gb סיגייט 500 gb wd sata2 ואני מעוניין להוסיף 1tb wd green sata2 האם הספק כוח יספיק לזה? המחשב לא עבר overclook תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום.יש לי מארז thermaltake swing vb6000sns atx. הסד-רום התקלקל אך אני לא מוצא דרך להוציא אותו.הסדרום יושב על מסילות אך לא יכול לצאת מאחורה בגלל הלוח אם. :'( :'( :'( .please help
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ספק 400W אמור להחזיק את הכרטיס הזה? תודה (C2D 1.83GHZ, 2GB, ASUS P5B)
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום ליברטי ELT400 שהומלץ עליו כל כך בפורום יש לי שאלה בקשר לחיבורים הבנתי שלרוב לוחות האם החדשים יש חיבור 24 פינים, אבל נראה לי שיש לי רק 20 בלוח אם (וסך הכל זה פנטיום 4 ציפסט 845) אז אני רואה שמהספק יוצא כבל כזה של 20 פינים, ועוד 4 שבא דיי צמוד אליו אבל לא מחובר (כנראה כדי שיתאים גם ל 20 וגם ל 24) אז אני לא מחבר את ה 4 האלה לשום מקום, נכון? חיבור אחר שיש ללוח אם, זה במיקום אחר - 4 חורים כאלה. מהספק כח יוצאים שניים כאלה ועטוף עליהם מדבקה FOR CPU כאשר על אחד מהכבלים יש סימן של חץ.. ועל השני רשום 12V. אני חושב שאחד מאלו צריכים להתחבר לחיבור שאני מדבר עליו. איזה מהם? ולמה משתמשים בשני? יש עוד כבל עם חוט שחור ולבן - לשימוש מאוורר. לא הבנתי מה הרעיון שלו... אם זה כ…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב HWzone פניתי לקהילה שלכם מכיוון שאני יודע שבנושא הזה אתם טובים מאוד אחרי ויכוח מסוים עם מישהו שאני מכיר , אני צריך מספר הוכחות (ואני מדבר על התאמת אמפר ומסילות למערכת) למערכות ששני הספקים יחזיקו אני מקשיב לכם ומאמין שה Q66+88GTS יוחזקו ע"י הליברטי ללא שום חשש לעומת זאת הוא אומר שתהיינה לא פעם אחת ולא פעמיים קריסות מערכת שאלה שנייה E8400+8800GTX , גם פה בדיוק כמו למעלה , אני מאמין עקב זאת שאני חושב שההבדל בצריכת החשמל בין ה 88GTS ל 88GTX לא גדול כמו ההבדל בין ה Q66 ל E84 , אבל הוא לא מסכים איתי שגם המערכת הזו תוחזק ע"י הספק אשמח להוכחות מאותו סוג גם פה ולדילמה האחרונה לגבי ה ThermalTake ThoughPower 600W , המערכת היא E8400+9800GX2 בדיוק כמו שאר ההוכחות תודה ענקית מר…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז זה המחשב החדש: e6300 ds3p g.skill 2gb 800mhz cl5 250gb western digital leadtek nvidia 8800gts 320mb אני צריך ספק, הכי זול שאפשר שיחזיק את המערכת בצורה מכובדת.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
ראיתי באתר של CM שיש גרסה יפנית שבה הפנל I/O יושב מקדימה , ולעומת זאת ראיתי תמונות של אחד מחברי הפורום שיש לו את המארז ולא ראיתי את הפנל הזה בתמונות שלו. 1. הפנל נמצא מלמעלה או שאין פנל בכלל בגרסה הלא יפנית? 2. איזה גרסאות ניתן להשיג בארץ?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-