ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
בניתי מפרט וחסר לי רק מארז חשבתי על המארז הבא מה אתם אומרים : המארז אליו חשבתי :CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=5363 יש לי תקציב של 650 שקל למארז. מפרט המחשב : לוח אם gigabyte p35 ds3l מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan תודה מראש אני אשמח לשמוע על מארזים נוספים שאתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אם במארז יש יציאת USB3 קדמית, אבל בלוח אם יש יציאות USB3 רק בפאנל האחורי, אפשר לחבר את היציאה של המארז לאחת מהיציאות האחוריות? בנוסף, אפשר לחבר את יציאת הUSB3 שבמארז לאחת מיציאות הUSB2 שבלוח האם שמתאימות ליציאות של המארז (לא יודע איך קוראים להן, אם יש שם מקצועי) והוא יעבוד כמו USB2 פשוט? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בעקבות פרוייקט חדש, על מארז TT מוצארט אני זקוק לספק כוח נוסף, מכיוון שבמארז שוכנים להם 2 מחשבים אומנם אין מקום ייעודי עבור הספק השני, אך בין המודים שהמארז יעבור, אני אכין גם מקום עבור ספק נוסף לכל המעוניין, בסקירה ראשונית על המארז, מוזמן להכנס לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325335.0 הדרישות שלי מהספק הם שקט אני לא בטוח שכדאי לי להשקיע בספק פאסיבי מבחינה כלכלית, לכן אשמח לקבל המלצות לגבי 2 הסוגים אני לא זקוק לספק חזק, מכיוון שהספק למערכת הראשית הוא ליברטי 500W. ואני מאמין שזה די והותר לרכיבים שישבו עליו..
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש UPS עד 400 שקל [למפרט שלי] תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שכבר עסקתם בשאלה שלי בעבר אבל לא מצאתי התייחסות אליה בשום מקום בפורום. עמכם הסליחה אם אני מציק בנושא שכבר נטחן. לאחרונה הפכתי למפונק יותר בנושא הרעש שהמחשב שלי פולט, בין היתר בעקבות הזדקנות ספק ה-Zalman שהתחיל לעשות קצת יותר רעש ממה שהוא אמור. ואז חשבתי לעצמי - למה בעצם צריך ספק כוח אקטיבי? הרי קיימים בשוק ספקי כוח פאסיביים, רק שיש להם בעיות התחממות שדורשות התייחסות עדינה לטמפרטורה של המארז כולו. אז קודם כל - האם למישהו כאן יש ניסיון עם ספק כוח פאסיבי במחשב בתצורה סטנדרטית של i7? קראתי ביקורות על ספקים כאלה אבל אשמח לשמוע דעות אישיות. השאלה השנייה היא למה בעצם צריך ספק של ממש. בכל מקרה אני מעוניין לחבר את המחשב ל-UPS שכבר ממיר את זרם החילופין לזרם ישר…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בין כלל הרכיבים שלו יש טבעת מתכתית למישהו יש מושג מה אמורים לעשות איתה ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
כיום יש לי Liberty 400 עם המפרט הבא : מעבד : E6600 כ. מסך : Geforce 8600 זיכרון : 2GB KINGSTON DDR2 667 דיסקים קשיחים : WD RAPTOR 74 WD 320GB YS WD 500GB YS צורבים : ASUS SATA LITON SATA אני מתכונן להוסיף עוד דיסק קשיח WD 500GB YS ולהחליף את המעבד לQ6600 . השאלה שלי היא האם אני צריך להחליף ספק כוח או שהליברטי 400 יוכל להחזיק את השינוי במפרט ? תודה !!!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות מארז של CoolerMaster 690 ויש לי מס' שאלות: איך המארז הזה מבחינת כניסת אבק - יש לו פילטרים ניתנים לניקוי? האם הוא צובר הרבה אבק? האם הוא נחשב שקט? (אני מתכוון לשים עליו 3 מאווררים : קדמי אחורי ועליון) (כרגע לא מתוכנן ל O.C), וחשוב לי שיהיה שקט יחסית (לא מעוניין להוציא הון על מארז יותר שקט) האם הוא מארז נחשב בכלל?? (נוח לעבודה ביקורות מומלצות וכו'...) מבחינת ספק הכח, הבנתי שהוא ממוקם למטה, האם זה לא יוצר בעיה מבחינת אוורור לספק שיש לו גם מאוורר תחתי, שכן כרגע הוא יהיה צמוד לתחתית המארז...?! סוג ספק הכח: אני חושב על HEC דגם 650W (שיהיה רזרבת כח לעתיד) HEC 650DRAT 650W ACTIVE PFC 20/24 PIN SATAX6 80/120MM X2 FANS האם הוא מומלץ? יש לו יחסית מחיר נוח (450…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את חוות דעתכם על הספק והמארז של THERMALTAKE: מארז: THERMALTAKE VG1000BNS WING RS 100 BLACK http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5402&catcode=568&AdCat=&parentid= ספק: THERMALTAKE W0136RI 500W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5600&catcode=596&AdCat=&parentid= תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
[כותרת] וגם עוד שאלה עדיף לקחת שהמארז והספק יהיו ביחד או כל אחד בנפרד? תודה לעונים אהה וקחו בחשבון שQ66 ו88GT נכנסים במארז.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם הספק Enermax Noisetaker 370W יכול להיכנס במארז GyroTech BOND II USB H7650 http://img294.imageshack.us/img294/9029/gyrotechbondiiusbh7650kg3.jpg עם לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M שעליו יושב Thermaltake BigTyphoon
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי ספק של ATOP של 400W דגם- LC-B400ATX וזה מה שרשום עליו 3.3V:28A 5V:30A 12V:20A -12V:0.8A 5VSB:2A האם הוא טוב? הוא בערך ברמה של FSP 400W ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
זה המארז http://www.xoxide.com/ufo.html רציתי לשאול אם הוא בכלל קיים בארץ
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4870 ויש לי ספק של שהוא 485 וואט 80% Efficiency ומצאתי באתר של ATI-AMD ספקים שעובדים עם HD4870 ודגמים תחת הכותרת ENERMAX http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html#pstop יש שם את הדגם הזה: Noisetaker II DXX (EG495AX-VE) (W ושלי זה eg495p-ve 24p שניהם אותו וואט 485 ואותו 80% Efficiency האם הכרטיס מסך יעבוד עם הספק הישן שלי ? או שאני חייב לקנות אחד חדש?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשמוע המלצות לאל-פסק שיחזיק את המחשב שלי , בגלל כל הנפילות חשמל שיש לאחרונה אני לא רוצה שיקרה משהו למחשב ... מה מומלץ ומה טווח המחירים ?! תודה . תקציב עד 1K ש"ח . המפרט כרגע עם מסך 17" ( זמני ) המסך הקודם בתיקון ..
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה לאל פסק שיחזיק טוב את המפרט שלי בסגום של עד 400 ש"ח. בעיקרון מספיק לי רק למסך LCD 24 ולמחשב עצמו, אם יש אחד שגם יחזיק את המודם והראוטר אז מצויין... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש ספק פאסיבי עם הספק של 500W לפחות מלבד הפאנטום של אנטק, האם יש עוד מועמדים? הבנתי שגם הפנטום לא פאסיבי ב100%, מטמפ' מסויימת, יש מאוורר שנכנס לפעולה, אני חושש שהמאוורר הזה יעבוד כל הזמן עקב העומס על הספק.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכננן לקנות Sparkle Calibre 880LV כמו שהמליצו באתר ואני צריך ספק כוח חדש הלוח אם שלי הוא D945PSN של אינטל יש לי 1G RAM והמעבד שלי הוא Pentuim D 820 המערכת הזאת דורשת Watts 412 אני צריך משהו טוב בתקציב של עד 450 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
למערכת מחשב חדשה E8400+9600GT וכו וכו.. המטרה היא להביא את המחשב השקט ביותר האפשרי בתקציב של 800 שח לספק+מארז אלו האופציות שאני מצאתי: NZXT Hush + SeaSonic S12II 500w שעולה 800 שח Antec Sonata Designer + Antec EarthWatts 500w שעולה 775 שח (אפשר ללכת על הסונטה 3 שעולה 650) CM RC690 + Corsair VX 450w שעולה 860 שח CM RC690 + PCP&COOLING Silencer 470w שעולה 880 שח איזה אופציה עדיפה?? מה יתן מחשב מאוורר והכי חשוב שקט?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מתכוון לסגיטה הרגיל: אני מתכוון לשדרג את המחשב בעוד כמה זמן ורק רציתי לדעת עם כרטיסי המסך החדשים נכנסים בו בצורה סבירה תודה לכל העוזרים!!!!!!!1
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התקציב שלי משהו כמו 650 ש"ח ורציתי לדעת אם ה Gigabyte 3D Aurora 570 יותר רועש ופחות קר ומאוורר מה p182 בצורה משמעותית, ומה לגבי אבק? ואם כן אז על איזה מארז אתם ממליצים בתקציב הזה? פשוט ה182 לא כל כך יפה, יש הצעות למארז איכותי קר ומאוורר ושקט ושלא נכנס אליו אבק אבל שיהיה גם יפה, או שהשילוב שאני מבקש מגיע למחיר גבוה בהרבה... אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום... אני מזמין מחשב חדש (אינטל E7200, GF8800GT, דיסק קשיח אחד וצורב אחד. 2 ג'יגה זכרון. מתוכנן OC קליל, לא קיצוני מדי). ההצעה המקורית כללה ספק ג'נרי של 500W, והוצע לי לשדרג אותו לספק 450W של FSP תמורת 150 ש"ח. שניהם עם אחריות לשנה. כמה שאלות: 1. האם משתלם? האם הפרש המחיר הוא הגיוני? (יש לציין שהתקציב משחק פה חלק די גדול) 2. מוזר לי שחברה שנחשבת מומלצת וטובה לספקים (עפ"י הפורום הזה) לא מוכנה להתחייב על המוצר שלה יותר מחברה זולה ולא ידועה. דעתכם? 3. האם ספק ג'נרי של 500W אמור להחזיק את המערכת הנ"ל? האם גם קיימת סכנה של קריסות בזמן עבודה או רק של מוות מהיר של הספק? (בכל המחשבים שהיו ברשותי במשך כעשור היו ספקים ג'נריים, ולמעט אחד או שניים ששבקו אני לא יכול להגיד שהרגשתי בה…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת עם בספק שבא עם המארז סונטה 2 יש חיבור של 6 פינים שיוצא מהספק..... ואם אין אז תמליצו לי על מארז עם ספק מתאים (אני צריך לחבר את הhis x1950pro, מסכן כבר שבוע מחכה שיתקינו אותו :'( ......) תודה רבה אלכס
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html האם הוא יהיה שקט מספיק? והאם יהיה זרימת אויר נורמלית ככה שהטמפרטורות לא יהיו גבוהות בתוכו? אם יש המלצות למארזים קרירים אשמח התקציב 400 שח השקט לא כזה חשוב מה שחשוב הקירור. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני צריך מארז טוב עד 400 ש"ח כולל ספק.. אני עומד לבצע אוברקלוקינג ממוצע למעבד.. ככה שצריך שיהיה מקורר טוב וספק חזק יחסית.. ושיהיה כמובן יפה ומרשים :]
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-