ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
הספק הבא יחזיק תמערכת-Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular של HEC? מעבד- לא ידעו כנראה Q9550/E8400 עם עדיפות ל Q9550 כרגע לוח אם- GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון- G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Chanel דיסק קשיח- 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital צורב DVD- SH-S223F DVD±RW x22 White Sata SAMSUNG מארז- TEMPEST NZXT כרטיס מסך- עוד לא ידעו אבל אחד מבין השניים HD4870 512MB או HD4870 1024MB *** הספק הוא של HEC 550W אני רוצה לדעת אם הוא איכותי?כדאי?יחזיק תמערכת ללא כל בעיה וחשש לנפילות ונזק לרכיבים? והאם הוא יחזיק את המערכת כאשר הQ9950 מורכב וה HD4870 1024MB מורכב!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר שימשיך לספק חשמל/מתח למחשב כשיש פסקת חשמל פתאומית.....יש לנו כאן הפסקות חשמל כי יש אזור בנייה קרוב (דיי מרחק אבל קרוב) והוא מחובר לרשת החשמל של השכונה שלנו...ככה שהוסבר לנו מחברת החשמל שיש צפי לקפיצות בחשמל וזה קורה לי כבר כלפחות פעם בשבוע ולפעמים פעמיים ביום....אני לא מעוניין שייקרה למחשב שלי משהו...יש לי אל פסק כזה שמיתחבר לקיר כמו מפצל שקעים כזה אבל לא ניראה לי שהוא יעיל ממש..... האם המכשיר הנ"ל (בכותרת) יספיק לזה? אני מיתכוון שהוא יספיק להפסקות חשמל זריזות? המחשב מיתכבה ומיד שניה אחרי יש חשמל שוב...ככה שזה ניתוקים של כמה שניות כול הזמן... אשמח להסבר על המכשיר...כלומר ראיתי שרשום מייצב מתח אבל לא ממש הבנתי... זה "אל פסק" ? השאלה בכותרת...הדיון נערך
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש מארז קטן שקט אבל שיהיה עם איורור טוב ל OC ושקט אני רוצה שיהיה מחשב חדר\סלון אני הולך להעביר אותו בין החדר שלי לסלון מידי פעם אז רצוי שיהיה גם קל תקציב נגיד ה 500-300 שקל
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המלצה לספק 500 עד 250 שקל לשידרוג כרטיס מסך 9800gtx+ יש לי כרגע 400 HEC TRT
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם! זה עתה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יופי של כרטיס) אך יש לי ספק ג'נרי חלש ביותר (300W). הייתי רוצה לדעת מהו הספק המינימלי שצריך לרכוש על מנת שירוץ ללא בעיות (לא מתוכנן OC). רצוי כמה שיותר זול ושקט. מערכת: core 2 duo 6300 2 GB RAM MSI motherboard תודה רבה תמיד כיף לראות את תגובותיכם המיקצועיות.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי חברה. אני קונה Q6600 ו 8800GTS חדשים ומקצה לספק בסביבות ה 400 שקל קצת יותר קצת פחות. במחירים הנ"ל יש למשל את ה Coolermaster Extreme Power 600W או למולו את הספקים של Enermax ליברטי 400W או את ה Noisetaker 420W מבין שלושת אלה לדוגמה שכרגע בינהם אני מתבלט בעיקר. מי יספק לי את התמורה הטובה ביותר. מבחינת עוצמה, רעש, ותועלת. תודה לכם. תאריך הקנייה קרב ובא.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיהיה יפה וגם יעיל מבחינת איוורור לא חייב ספק אבל לא יפריע אם יהיה אני ראיתי את הקמפיוקייס ועוד דברים אבל אתם אולי תעזרו לי ותמצאו עוד דברים יפים תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
חברה איכותית או ג'נרית? האתר הבית שלה www.colors-it.com ומה דעתכם על הספק הזה שלה? http://www.dealtime.co.uk/xPF-COLORSit-Colors-IT-450W-Gold-Silent-PSU-12cm-fan-PSUCOL450
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 לוח אם: Asus P5N-E SLI כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 - מחיר: ¤70 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤590 כרטיס מסך: Gigabyte 9600GT 512MB Retail כמות: 2 - מחיר: ¤900 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤137
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הזמנתי כבר מחשב אבל אני כנראה ארד מה SLI של ה9600GT ואלך על ep35-ds3r + q6600 +9800GTX ואני כנראה יעשה OC לכולם ;D . ירדתי מרעיון הSLI בגלל שהם אמרו לי שהP5N-D עשה בעיות קריסה לכמה לקוחות ולא רציתי לשדרג לT . גם ככה לא התלהבתי מהרעיון או הלוח שעולה יותר ואין אלטרנטיבה טובה באותו מחיר. אני כנראה אלך על הV1 כי הוא קל יותר להתקנה ותחזוקה מהtuniq וגם לא שוקל הרבה וגם נותן ביצועים טובים. אמרו לי שבcm690 צריך להתקין אותו לכיוון למעלה ולשים מאווררים בחלק העליון ולעזור לו לקרר ככה. ואז גם north bridge של הds3r מקבל זרימת אוויר טובה . ואז בערך הuber chakra חזר לתמונה. בגדול אני אוהב את ה uber chakra והוא גם מארז גדול ומאוורר הענק שלו די שקט (בvideo review שלו זה נשמע ככה) ואומרי…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הספק יחזיק אותם? והדבר השני שרציתי לדעת, מה רמת רעש של הספק הנ"ל וגם של הליברטי 400W? כי למרות שהFSP שקט אני עדין שומע אותו (לא את המאוורר שלו).... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיצר סופי יום ראשון אני הולך על הC690 אחרי ביקורות שראיתי זה המארז הסופי שאני קונה סבבה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח JEWEL SPIRE ATX-550WTN-PFC הוא מחובר למערכת I7 920 לוח אם: P6T זיכרונות: OCZ&PATRIOT DDR3 1333 9GB דיסק קשיח: WD 1TB כרטיס מסך: ATI 5830 כשאני מחבר אותו למערכת הכפתורי LED של הלוח אם נדלקים אבל שאנילוחץ על כפתור ההדלקה כלום לא קורה (המחשב לא נידלק, המאוור בספ לא מגיב כלום) בדקתי עם ספק אחר פחות טוב המערכת נדלקת ומגיבה(EZCOOL 500W) ישרעיונות לפתרון מעבר לתיקון של הספק או החלפה שלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי אני מחפש ספק ומארז עד 500 ש"ח למערכת עם לוח MICROATX וכרטיס מסך מובנה חשוב לי שהספק יהיה שקט,ושהמארז לא יהיה ענק,אך שיהיה רחב ונוח לעבודה מבפנים חשבתי על ה Cooler Master Elite 334 + SEASONIC 400W יש הצעה טובה שקטה ואיכותית יותר?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום איזה מארז אני צריך למפרט הגיימינג הבא: מעבד Intel Core i5 750 לוח אם Intel P55WB זיכרון OCZ 4GB 1333 MHZ כרטיס מסך ATI 5850HD 1GB ספק Corsair VX 550W מה שחשוב לי זה איכות ולא מראה, אני לא מתכוון לעשות OC למעבד ואני לא מבין באיוורור המארז (כמו שאתם אומרים תוסיף פה מאוורר תתקין שם) ולא מבין בקירור המעבד. בכל מקום אני רואה שממליצים לסגנון המפרט הזה את ה-ANTEC 900 II שעולה 600 שקל אבל זה לא מיותר? אז אני צריך עזרה למצוא מארז עם ביצועים דומים שעולה 100-150 פחות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בררתי לגבי הזמנת המארז המדובר וגיליתי שבמידה ואחרי תום האחריות מתקלקל לי המאוורר של ה 25 ס"מ אין להם אופצייה לספק לי מאוורר חליפי, האם לדעתכם הסיכון שווה ? מה אורך החיים של מאוורר שכזה בכלל ? לא מתחשק לי להוציא 400 + ואחרי שנה שילך לי המאוורר הוא בעצם מאבד את כל הייחודיות שלו.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Intel DH67BL Core i5 2500 WD 1TB 8GB DDR3 1333 Gigabyte GTX570 Seasonic 620W S12II bronze מה לדעתכם אני צריך? (בלי מסך) ואם נוסיף על זה מסך איזה כדאי (DELL Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen) מחפש משהו לא יקר מידי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Corsair 520hx או TT tp 600 או liberty500 תודה לעוזרים דרך אגב לא מעניין אותי שאני יכול להסתפק בליברטי 400 ושאני סתם מבזבז כסף כל הספקים עולים בערך אותו הדבר יש לי את הכסף לקנות אותם ואלו הספקים שהחלטתי שאני רוצה השאלה מי הטוב מביניהם
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Q6700 מעבד זכרונות: dominator 2x1024 cl4 800mhz הארד דיסק: 7200.10 500GB BARACUDA לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8600GT EXTREME שקט ומרווח כמו שכולם מבקשים...גם אני רוצה :-* תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מארז אנטק סונטה 3, במקור המארז מגיע עם מאוורר יחיד מאחורה, בעת הקנייה הוסיפו לי מאוורר 120 מ"מ נוסף שמורכב על כלוב הדיסקים הקשיחים (מהצד שפונה ללוח אם). אני מעוניין לשדרג את המחשב ועולה השאלה איזה כרטיסי מסך יכנסו למארז בתצורתו הנוכחית, האם ניתן יהיה להכניס כרטיסי מסך מסוג 4870X2 או GTX260 ? או שמע אני מוגבל ואין ברירה אליה להחליף את המארז ? ביצעתי מדידה והמרחק בין המאוורר לקצה השניה של המארז הינו - 25 סנטימטרים תודה רבה על התשובה !
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
חבר שלי מחפש ספק חזק ושקט מאוד למפרט הבא: לוח אם MSI-P45 מעבד e8400 כ. מסך ATi 4830 מארז SilverStone עם 2 מאווררי 120mm 2 כוננים קשיחים של Seagate 1TB כל אחד תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק חדש מכיוון שהספק הנוכחי של שנוי במחלוקת וגם אני רוצה שהספק יספיק לכרטיס המסך שאני הולך לקנות http://www.tms.co.il/product/11016 וכמובן שאני הולך לפתוח אותו ע"י מתג .. שאר המפרט : ספק תקציב: 300 מעבד: Intel Core i7-2600 לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 הספק: בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
ראיתי שהיו כאן בפורום דיונים לגבי UPS עם ספק עם PFC. לא הבנתי מה השורה התחתונה - simulated sine wave עובד עם ספקים כאלה? (ספציפית seasonic/corsair, earthwatts) עובד ולא יפגע בהם, עובד אבל עלול לפגוע בהם, או בכל מקרה לא יעבוד ויגרום לכיבוי מיידי של המחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שכבר עסקתם בשאלה שלי בעבר אבל לא מצאתי התייחסות אליה בשום מקום בפורום. עמכם הסליחה אם אני מציק בנושא שכבר נטחן. לאחרונה הפכתי למפונק יותר בנושא הרעש שהמחשב שלי פולט, בין היתר בעקבות הזדקנות ספק ה-Zalman שהתחיל לעשות קצת יותר רעש ממה שהוא אמור. ואז חשבתי לעצמי - למה בעצם צריך ספק כוח אקטיבי? הרי קיימים בשוק ספקי כוח פאסיביים, רק שיש להם בעיות התחממות שדורשות התייחסות עדינה לטמפרטורה של המארז כולו. אז קודם כל - האם למישהו כאן יש ניסיון עם ספק כוח פאסיבי במחשב בתצורה סטנדרטית של i7? קראתי ביקורות על ספקים כאלה אבל אשמח לשמוע דעות אישיות. השאלה השנייה היא למה בעצם צריך ספק של ממש. בכל מקרה אני מעוניין לחבר את המחשב ל-UPS שכבר ממיר את זרם החילופין לזרם ישר…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-