עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. זה הספק כח שיש לי, האם זה מספיק עבור מחשב עריכה עם כרטיס מסך 570?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by MotherShip,

ATHLON X2 5000 שירת אותי לאורך תקופה די ארוכה ועבר הרבה התעללויות אך לצערי הוא כבר לא מציע את כל מה שאני צריך ממחשב והגיע הזמן לעבור הלאה, ולהפתעתי נתקעתי דווקא בבחירת מארז. קודם כל אני רוצה לציין מה אני רוצה מהמארז - מארז MID-TOWER (לא בגלל שאין לי מקום לFULL אלה פשוט בגלל שהתקציב שאני מוכן להשקיע לא יספיק לFULL טוב), בעל מראה יפה, ואיכות בנייה גבוהה, בלי חשיבות מיוחדת לרמת הרעש. איכות הבנייה חשובה לי יותר מהמראה, יצא לי פעם לראות מארז אצל חבר, המארז נראה מאוד נחמד ממרחק של חמישה מטרים כשהוא נמצא בפינה חשוכה מתחת לשולחן אבל כשהתקרבתי אליו הוא איבד את החן.... מכירים את החיקויים הזולים של הרובוטריקים שיש בחנויות צעצועים? זאת הייתה ההרגשה. השקט לא מהווה גורם משמעותי ואין לה…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by Slash4,

הי אני צרי lספק חדש בתקציב 300 שקל- תקציב גמיש למפרט מעבד Intel Core i5-2310 2.9GHZ הרדיסק WD 1TGB SATA3 32M כונן תקליטורים LG DVD-RW NS40 SATA X22 זכרונות Kingston 2gb sata3 1333 X2 לוח אם DH61WW וכרטיס מסך אני עוד לא יודע אבל משהו איכותי של Nvidia ב 800 שקל ואני גם הולך לשדרג את הלוח אם כנראה, אז הספק צריך להיות לפחות 500 ואני מעדיף יותר ומחברה מוכרת.

4. Started by חן מ,

שלום אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד i7 וכרטיס מסך ככל הנראה 570gtx... כרגע אני עם ספק seasonic 500 w,שהבנתי שהוא לא הכי מתאים מבחינת כוחו לכרטיס המסך הזה.זה נכון? ואם כן,איזה ספק צריך?600 w זה כבר מספיק? אשמח לקבל המלצות לספק טוב לדרישות תודה

5. אני קונה מחשב למטרת גיימינג (זה המפרט): מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Box 1090 1 1090 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P55-UD3R s1156 Core i7/i5, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E 830 1 830 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz Price Units Total 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 530 1 530 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 790 1 790 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 114 1 114 ספקי כוח‏ SeaSonic Price Units Total 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. שלום רב. ברשותי מארז אנטק סונטה 3, במקור המארז מגיע עם מאוורר יחיד מאחורה, בעת הקנייה הוסיפו לי מאוורר 120 מ"מ נוסף שמורכב על כלוב הדיסקים הקשיחים (מהצד שפונה ללוח אם). אני מעוניין לשדרג את המחשב ועולה השאלה איזה כרטיסי מסך יכנסו למארז בתצורתו הנוכחית, האם ניתן יהיה להכניס כרטיסי מסך מסוג 4870X2 או GTX260 ? או שמע אני מוגבל ואין ברירה אליה להחליף את המארז ? ביצעתי מדידה והמרחק בין המאוורר לקצה השניה של המארז הינו - 25 סנטימטרים תודה רבה על התשובה !

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by OranNuri,

יש ברשותי מחשב ישן - פנטיום 4. לאחרונה הלך לי ספר הכוח. אני מחפש חדש אבל ישנה בעיה: ללוח האם מתחברים גם 20 פינים וגם 6 פינים. חיפשתי ספק כוח עם היציאות המתאימות ואף אחד כבר לא מחזיק כאלה. מ ה שכן מצאתי זה מתאם,הבעיה שהוא נמכר רק בחו"ל ואין שילוח לארץ http://www.pcloft.com/520atxpoextc.html למישהו יש פיתרון? אולי איך אני יכול להסב ספק כוח 20 פינים לכזה בעצמי ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by BooYaka,

יש מצב שאני קונה את המארז הזה Gigabyte Aurora 570 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_325&products_id=3253 שמעתי כמה פעמים שהמאוורים שבאים איתם יש בעיות שהם לא עושים את העבודה שלהם זה נכון? כדי לקנות מאוורים למארז? מה לעשות? O,O

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. המפרט בפרופיל. לפי המחשבון של TT הצריכה שלי היא 449W , ולא כללתי את כרטיס הTV שלי. ויכול להיות שפיספסתי פה ושם דברים. ואני עומד להחליף מארז ואיתו המאווררים יתווספו ובעתיד עוד מספר כוננים קשיחים. האם הספק חלש בשבילי?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Palarya,

-להסרת כל ספק, כ. המסך HD4850 נכנס פיזית במארז NSK4480 של אנטק? אשמח לתשובות החלטיות שניתן להסתמך עליהן, ולא השערות והנחות. ובאותו נושא פחות או יותר, המארז מגיע עם ספק כח מצויין מסוג EarthWatts 380W אשר עומד בתקן ה-80+ אחוזי נצילות -האם ספק הכח הנ"ל צפוי להחזיק מערכת הכוללת E7200, HD4850 ושאר החלקים הקבועים? (כמובן שלא מדובר בOC) וגם בנושא זה אעדיף תשובות החלטיות שניתן להסתמך עליהם, ולא השערות והנחות. תודה מראש חברים. (:

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  11. יש לי ספק ג'נרי 500w של חברת codegen. עד לאחרונה הכל היה בסדר, אלא שבשבוע האחרון המאוורר של הספק התחיל להרעיש. אתמול פרקתי את הספק כדי לנקות קצת אבק ולהבין מאיפה בדיוק מגיע הרעש, אבל לא מצאתי משהו מיוחד. ניסיתי לסדר מחדש את החוטים בספק, לחזק הברגות, אפילו ניסיתי להפעיל את הספק בלי הגריל שמגן על המאוורר - אבל הרעש נשאר. מה שנשאר לעשות זה לנסות ולשמן את הציר של המאוורר. אולי זה יעזור. במידה וזה לא עוזר, איזה ספק חליפי מומלץ למחשב הנ"ל? Q9300 OC @3.0 4GB RAM PATRIOT DDR2 ZOTAC 8800GT OC (to amp! levels WD AAKS 320GB AC FREEZER PRO 7 AC ACCELLERO S1 REV2

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by ofir38,

בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש (Q9450 + HD4870) אני רוצה מארז שיהיה בעל סירקולציה כמה שיותר טובה (שקט לא הכי חשוב אבל שלא יהיה טרקטור) וספק כמובן שיחזיק את המערכת הזאת כמו שצריך ושיהיה קצת מרווח נשימה (לOC) התקציב המדובר הוא 1000 ש''ח לשתיהם ביחד. תודה לעוזרים,אופיר.

13. הזמנתי כבר מחשב אבל אני כנראה ארד מה SLI של ה9600GT ואלך על ep35-ds3r + q6600 +9800GTX ואני כנראה יעשה OC לכולם ;D . ירדתי מרעיון הSLI בגלל שהם אמרו לי שהP5N-D עשה בעיות קריסה לכמה לקוחות ולא רציתי לשדרג לT . גם ככה לא התלהבתי מהרעיון או הלוח שעולה יותר ואין אלטרנטיבה טובה באותו מחיר. אני כנראה אלך על הV1 כי הוא קל יותר להתקנה ותחזוקה מהtuniq וגם לא שוקל הרבה וגם נותן ביצועים טובים. אמרו לי שבcm690 צריך להתקין אותו לכיוון למעלה ולשים מאווררים בחלק העליון ולעזור לו לקרר ככה. ואז גם north bridge של הds3r מקבל זרימת אוויר טובה . ואז בערך הuber chakra חזר לתמונה. בגדול אני אוהב את ה uber chakra והוא גם מארז גדול ומאוורר הענק שלו די שקט (בvideo review שלו זה נשמע ככה) ואומרי…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by SuperStyle,

איזה ספק יותר טוב FSP 300WAT לא יודע את הדגם או EZCOOL PS-1000 500WAT?? ואיזה ספק יחזיק טוב יותר את המערכת: CPU: AMD Athlon 4400+(65nm) 2.3 @ 2.65 (15%)oc Motherboard: Epox EP-AF4 ULTRA Cooling CPU: Freezer 64 Pro Memory: Kingston 3071MB DDR2 667 @ 800 CL5 Hard Disk: Western Digital 320GB Graphics Card: ASUS NVIDIA GeForce 7300GT 256MB (50%)oc Case: Foxconn TLA436 + 90mm fan Monitor: HYUNDAI B91D

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. שיהיה איכותי סירקוליזציה טובה וכו' ואחרי זה יהיה נחמד אם הוא ייתן גם לישון בלי להישמע כמו אופנוע אהרלי או משו ועדיפות אחרונה שיהיה יפה. רק שיהיה איכותי קודם כל זהו . כמה שניתן כמובן במחיר הזעום הזה תודה רבה אם תעזרו לי תעשו לי את החודש בלהוריד לי כמה דילמות מהראש מהקניה הזאת כי גם אני קונה כנראה כל חלק בנפרד וזה... תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. Started by ohad007,

http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html האם הוא יהיה שקט מספיק? והאם יהיה זרימת אויר נורמלית ככה שהטמפרטורות לא יהיו גבוהות בתוכו? אם יש המלצות למארזים קרירים אשמח התקציב 400 שח השקט לא כזה חשוב מה שחשוב הקירור. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. 1. עד שהחלטתי ללכת על ה-810, פתאום אני קורא בפורום על בעיית האבק שבכלל לא חשבתי עליה. האם ב-810 יש פילטרים נגד אבק? 2. אני מתלבט בין 2 ספקים, THOUGHPOWER 550W ו- CORSAIR 520W . למחשב שאני עומד לקנות גם הליברטי 400W כנראה מוגזם, אבל אני מחפש ספק חזק ואמין, ולא איכפת לי להוסיף עוד 300 ש"ח למען השקט הנפשי. אם אתם חושבים שיש ספק טוב יותר ב- IQPC במחיר של עד 700+ ש"ח, אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. Started by Or_s2006,

שלום אני זקוק לחוות דעת על המארז הזה NZXT LEXA BLACKLINE אני רוצה לדעת עליו הכול כמו קירור עם ה-HD2900XT יכנס אם שווה בכלל לקנות אותו אם לא המליצו לי בבקשה על מארז אחר מקס' 550 ש"ח בתודה אור!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by ofer40,

היי כנראה שלא יהיה מארז אפולו ב SKYPC ויש לי כמה אפשרויות. להחליף למארז כמו ה RAIDMAX SAGGITA,לבטל את ההזמנה בכלל ולנסות חנות אחרת או מוצא אחרון שלא נראה לי זה לרכוש את האפולו בנפרד ולהרכיב הכל לבד בבית. ה SAGGITA עולה כ 40 שקל פחות מהאפולו שזה לא הפרש די גדול אבל בטח יש הבדל באיכות. עכשיו אם מישהו יכול לתת לי את היתרונות והחסרונות של ה SAGGITA אודה לו מאוד וזה יכול לעזור לי בהחלטה הסופית. תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. שלום לכולםת יש לי שאלה למי שיש לו את המארז הזה או שראה איפהשהו באינטרנטת איך מורידים את הפנל הקדמי של המרז הזה? אני רוצא להחליף מאוורר לאחד אחר ואני מפחד לשבור משהו לכן אשמח לשמוע הצעות בנוגע לעניין. דבר נוסף, האם אפשר לשים למארז הזה פנל צדדי של ARMOR שבא עם מאוורר ענק? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. היי לכולם מורכב אצלי HTPC במארז SILVERSTONE LC17B (היפיופ) עקב חתולה יש לי בעיית שיער (עיתים גם אבק) קשה. אני תוהה אם ניתן לרכיב למארז זה פילטרים (רצוי כאשר שהניקוי שלהם יחיה יחסית פשוט) ואם כן היכן ניתן להשיג אותם וכמה דבר כזה בערך אמור לעלות. תודה ושבוע מצויין

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום ושבת שלום! בעוד כחודש חודשיים ברצוני להחליף את המעבד שלי המפרט שלי בצד חשבתי על מעבד של אינטל מרובע ליבה,קראתי את הכתבה באתר על הוזלת המחירים השאלה שלי: האם הספק כוח יחזיק לי את המעבד החדש? האם יחזיק את המעבד החדש עם המפרט שלי? תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. מפרט, מעבד AMD 4600+ AM2 לוח תואם 4 גיגה זכרון 8800GTS 512MB G92 דיסק קשיח DVDRW וכמה שטויות כמו מאווררים וכאלה... אני לא צריך ספק OVERKILL מוגזם, המחשב כרגע עם HEC300W וזה לא מחזיק ( החזיק עם 8800GT )

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by uguru1969,

מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת על ספק tajan bz900w מודולארי ? בעל 6 מסילות של 20A (ניתן לאחדם במצב TURBO ) איך הוא בהשוואה ל corsir 850w

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. Started by House M.D.,

קודם כל המפרט שלי בחתימה הספק שלי הוא ג'נרי ולאחרונה התחיל לגלות סימני גסיסה כגון נפילות מתח , וחום רב שנפלט מהספק, כשלפני כחודש הוא היה ממש קר אפילו אחרי עבודה של יומיים. אני רוצה לקנות ספק חדש לפני ששלי יקרוס ואני אשאר בלי מחשב בכלל, חשבתי על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ETK405AST&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם חושבים? והאם הוא גם יחזיק OC קטן של 2.5@3.0GHZ למעבד שלי E5200?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים