ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב מIQCP ורציתי את המארז הזה, אבל אין להם אותו במלאי וכנראה יגיע רק עוד כמה שבועות. מישהו יכול לעזור לי לבחור מארז דומה עם מחיר דומה? זה המפרט המלא: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition (כנראה) צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח: HITACHI 1TB SATA3 הם גם הבטיחו לי מאוור נוסף על חשבונם, אז תגידו לי גם איפה לבקש מהם לשים אותו תודה!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם לכרטיס מסך זה : Leadtek 8800 GTS 320 MB יספיק ספק של ATX 450W ? זה נראה לי ספק ז'נרי אבל יש לו 450 וואט. ומה נגיד הבדל בין כ. מסך של Leadtek לבין Asus ? כי הבדל ביניהם 200 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. רכשתי אל פסק אדוויס E_COM 600. הבנתי שצריך להוריד תוכנה מתאימה לגיבוי מהאתר שלהם בכתובת http://www.alpesek.com/sitepage.aspx?pageID=55. יש לי חלונות XP. איזו תוכנה מתאימה להורדה. לא כתוב שם חלונות XP אלא חלונות 2003? מה מתאים? גם התוכנות למטה יותר לא נראות לי מתאימות כי פתחת את הוראות ההפעלה ובכלל לא מוזכר שם חלונות XP. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לרכוש מחשב בעל מעבד i7 2600 וכן כרטיס מסך shappier 6950 2gb, גיגה8 זיכרון ושאלתי היא האם הספק FSP 800Watt FSP800-80GLN הוא ספק איכותי? והאם הוא יכול לתמוך בcf של הכרטיס הנ"ל, הסיבה שבחרתי בספק היא עקב המחיר ביחס להספק אודה לכך שתעירו את עיניי ואולי תציעו חלופות בטווח מחירים של עד 500 שח לספק [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שמתי עין על h500m של קולר מסטר הבעיינ שלהביא אותו יעלה 1250 יש מארז יותר עדיף ממנו? מיועד למחשב גיימינג שכבר נקנה עם כרטיס מסך rtx 2070
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם האם המארז+ספק שווה.. האם הספק יספיק למערכת עם 8800GTS, QUAD CORE, 2GB ram וכו'.. וכמובן האם הוא מספיק יקרר.. COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אל תשאלו מה התקציב, אני פשוט רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פתחתי אשכול עזרה בתמיכה טכנית ואפנו אותי לפה לראות אם הבעיה בספק שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507545.new בקצרה זוהי המערכת שלי p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד Intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w http://www.cougar-world.com/cougar_cm.html זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ ואני רוצה לשאול אם הספק בסדר ולא מייצר צוואר בקבוק כי הוא אצלי כבר שנתיים כמעט והתקיעות החלו לפני חצי שנה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא מאוורר mm 80X80X15 תודה!
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מחשב ואני רוצה לדעת כמה וואט אמיתי אני צריך ואיזה ספק טוב כדאי לקנות 1. לוח אם של גיג'בייט 945 2.מעבד E2200 2.2 3.זיכרונות 2 סלוטים כל סלוט 1 גי'גה DDR2 עובד בדואל צנ'ל 667 MHZ 4.יש לי שני הרדיסקים 1 של 80 גי'גה השני 320 גי'גה 5. שני מאוורים קטנים לקירור המארז 6.כרטיס מסך ATI X1950PRO 512MB 256BIT זהו בכללי אני כרגע עם ספק HEC 300W כרגע אין לי נפילות מתח או תקיעות אבל ניראה לי שזה קצת מדיי האם זה מספיק? ואם לא ל איזה ספק אתה ממליצים וכמה וואט להביא אני רוצה רק איכותי לא ג'נרי
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה מארז עם קירור מים מובנה... כמו למשל זה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000swa.asp אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח...
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לספק כח אמין ושקט למחשב שיושב בסלון מפרט המחשב הוא: מעבד E8400 לוח אם GA EP45-DS3R זיכרון kingstone DDR2 2*1GB 800MHz דיסק 2*WD6400AAKS כרטיס מסך ATI HD4670 צורב ASUS כרטיס TV PVR150 מארז LC17 עם מאווררים של 8 ס"מ ביצעתי חישוב הספק במחשבונים אך יצאו לי תוצאות שונות בפערים גדולים 300W ו 480W מה יכול להתאים למפרט הנ"ל איזה הספק צריך להיות השימוש הוא לצרכי צפייה ב -HD וכן למשחקים לא כבדים במיוחד לא נראה לי שאעשה אוברקלוקינג למרות שאקח גם את האפשרות הזאת לידי ביטוי. חשוב שהספק יהיה שקט ואמין!
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם בכך שקניתי ספק כוח שהוא לא 80PLUS זה היה טעות?זה כל כך חשוב חוץ מצריכת החשמל?האם הספק מספק 550 וואט גם שהוא לא 80PLUS? הספק הוא enermax naxn 550 תודה לעוזריםםם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיפרט i5 4590 לוח אם msi z87 gd65 gaming כרטיס מסך הנל gtx 560 ti ספק 500w אינמקס ליברטי התחדשתי ב r9 290 מחפש עבורו ספק מתאים למיפרט שלי בכמה שפחות כסף!!! הציעו לי ספק זה ב300 חדש בקרטון!! העם שווה ? או זה ב330 http://ksp.co.il/?uin=26422 נ.ב ספק של 550 הבנתי מספיק!! המידע שקבלתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה על הקיטור, אבל ממש נאחס הבילד הזה. כל מה שאני רוצה אין. לוח אם - עוד לא הגיע לארץ. מעבד - בשבוע הבא כנראה בכלל ההכרזה שלו. ועכשיו - הקש האחרון - המארז. התפשרתי כבר על לוח האם, התפשרתי על המעבד, אבל עכשיו iqpc הודיעו לי שאין אצל היבואן את ה-Antec P183 V3. עכשיו, יש לי את המארז הזה כבר כמה שנים במחשב שלי (לא את ה-V3, את הוורסיה הקודמת) ואני פשוט מת על המארז הזה. הוא גם לא גדול מדי, ויושב על כזה מין מעמד (stand) שהוא נכנס אליו בדיוק, וששומר אותו שהוא לא יהיה על הרצפה ומצד שני לא יעבור בגובה את השולחן. אמרו לי לקחת במקום זה את ה-P193 V3, אבל זה מארז הרבה יותר רחב ועמוק, ולא יכנס לי במעמד. אז מישהו מכיר מארז איכותי כמו ה-P183 ובערך בגודל שלו? (המימד החשוב - הרוחב צריך לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה-4870 שמיועד למחשב חדש שיורכב בתוף סונטה 3 מדדתי את הכרטיס ואורכו הוא 24 ס"מ. מישהו עם המארז יכול לבדוק שיש מספיק מקום לכרטיס אם מותקן מאוורר קידמי (לא לשכוח שתריך להשאר מקום לחיבורי חשמל גם). אני מודאג בגלל שראיתי ביקורת של הסונטה שהתקינו בה 8800GTS שאורכו 22.22 ס"מ והוא נכנס בקושי. תפתרו אותי מדאגתי, אנא...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נשרף לי הספק היום או שאני לא יודע מה קרה לו הוא פשוט לא נדלק הוא מספק לי מתח אבל לא נדלק כאילו משהו נשרף במעגלים שם לא יודע אני רואה נוריות בלוח אם אבל הוא לא נדלק חשבתי לקנות חדש מפרט asus p6tdeluxe v2 intel i7 920 gigabit 7850 3 ארדדיסקים 5 מאווררים 2 מהם הם של 3000 rpm קירור של אנטק 920 הקירור מים כונן דיסקים אחד כרטיס פסיאי אקספרס של usb 3 וניראה לי שזהו מעדיף מי ksp
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם חדש פה ניסיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/4 בנוגע למדריך רשום להישתמש בסיכת מהדק או משהו דומה יש לי מחשב די ישן ניסיתי את המדריך הישתמשתי בכבל של חשמל שמרתי טוב שלא יהיה קצר חיברתי לחוט הירוק ולשחור שלידו כמו במדריך הספק כוח התחיל לעבוד הלכתי לרגע שחזרתי לאחר כ-2 דקות הספק שבק חיים, שאני מחבר אותו לחשמל אני שומע מין קליק קטן כזה,אבל הוא מסרב לעבוד בגדול המחשב לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות בגלל שלא הישתמשתי בסיכה ובמקום הישתמשתי בכבל חשמל שלא ניראהלי כל כך הגיוני הסיבה הזאת שהרי שניהם מוליכים, מה אומר הקליק שאני שומע כאשר אני מחבר אותו לחשמל? ניזכרתי לפני כן עשיתי איפוס הגדרות של הביוס על ידי ניתוק והוצאה של הבטריה על הל…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי CONNECT3D4850 של ורציתי לדעת האם הספק שיש לי יספיק זה coolermaster rs-380-pmsr על המחשב מחובר רק דיסק קשיח 1 אין לי אפילו צורב או פלופי מצורפת התמונה של התווית על הספק [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
באתר היצרן לא כתוב שיש חיבור מלפנים בחלק מאתרי המכירות בארץ לא כתוב, חלק כותבים שיש, ובאחד אפילו יש תמונה שבה נראה שיש... מישהו יודע מה האמת כאן ? ואם אין, מה האלטרנטיבה למחשב HTPC בתקציב דומה (כולל ספק) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC 6A21 וספק ENERMAX 400W LIBERTY בהתחלה לא הצלחתי להבין איך להתאים את החורים של הספק לחורים של המארז, בסופו של דבר הצלחתי להרכיב אותו, ואני לא יודע אם הרכבתי נכון, האם המאוורר של הספק אמור להיות כלפי הלוח או כלפי מעלה (לדופן של המארז) בהרכבה שלי, המאוורר של הספק הוא כלפי הלוח, האם זה בסדר???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי את המארז lexa (לא אני התקנתי את החומרה בתוכו) אני לא מצליח לפתוח את החלון שלו, יש לי את המפתח וניסיתי לפי מה שרשום בחוברת (לסובב את המפתח ולהזיז את הידית קדימה אבל זה לא עוזר, מה אני מפספס? צריך לפרק עוד משהו? אני לא מבין איך זה אמור להיפתח
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה ואני אשמח עם תעזרו לי.. ניקיתי את המחשב שלי, שמתי קיסם כדי לעצור את המאוורר (של הספק כוח) וברגע אחד של חוסר תשומת לב, הקיסם נפל פנימה ... עד כאן אין בעיה, אבל כשפתחתי את הספק להוציא את הקיסם מהספק נקרע המדבקה של האחריות :'(... מדובר מספק איכותי יחסית של חברת ULTRA (אין בארץ) והיתה עליו אחריות לכל החיים.. מה אני יכול לעשות? יכול להיות שאם אני אכתוב להם יחזירו לי את האחריות? תודה על העזרה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה על מארז עם הדרישות הבאות 1 - שקט מאד - לפחות ברמה של 8-9/10 2 - מעט מאד אבק, עדיף בכלל לא 3 - MIDI ולא TOWER מלא 4 - תקציב למארז ולספק 600-700 ש"ח 5 - מערכת מבוססת 2500K ללא כרטיס מסך ייעודי כיום, אולי בעתיד, כנ"ל לגבי OC 6 - קירור מוגן-2 העדיפות שלי למארז שניתן לבנות בו על-לחץ. אני מניח שמארז עם מאוור כניסה אחד ויציאה אחד יכול להתאים אם ההספק של היציאה קטן משל הכניסה. אין לי צורך בספק מעבר לסיסוניק S12-430. מה דעתכם על המארזים הבאים - ואם יש לכם המלצה על אחרים שיעמדו בדרישות הנ"ל אנטק סולו - מאד שקט, אבל האם ניתן לבנות על לחץ ? כתוב שניתן לשים מקדימה שני מאוורים של 92, ונראה לי שגם בסל"ד נמוך הם עשויים להישמע, ולא ברור אם הם מכניסים אויר מבחוץ או ר…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-