ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בונה מחשב ב RSM וצריך עזרה בבחירת ספק מעבד i5 2500 על Asus p8h67 (לא צפוי שום OC) כרטיס מסך GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 מארז Antec P183 אני צריך ספק איכותי ויציב שמספיק למערכת שלי (כי הכבלי החשמל בבית די ישנים וכנרא המתח שם לא יציב במיוחד) המחשב נועד לשימוש כללי, עבודה וקצת משחקים בלילה המחשב בדרך כלל נשאר פתוח (הורדות מהאינטרנט) קיבלתי המלצה על SeaSonic 12II-620 620Watt 80Plus Bronze תמורת 415 ש"ח מה דעתכם, יש עוד המלצות מהחנות?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שכמה שיותר קירורים יוכל המארז להכיל.... תגובות יעזרו......
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות UPS למחשב עם המפרט הזה: Amd 4050E Gigabyte 740G 3gb kingston valeu 800mhz HD3650 512MB DDR2 WD 160gb aajs WD 500gb aaks windows vista home premium 32bit sp1 Zalman 360W PS Winfast pxdvr3200 המטרה היא לאפשר כיבוי מסודר ואם אפשר אוטומטי במקרה של הפסקת חשמל תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני צריך בישביל מערכת חדשה לחשב כמה וואט אני צריך ואז לדעת איזה הספק של ספק כוח לקנות (כול רכיב ורכיב בניפרד אני יודע שבאתר החברה כתוב אבל זה בערך אני צריך את ההספק המקסימלי שהרכיב צורך בעת מאמץ מקסימלי ) לא כולל OC וכולל OC ליפני ואחרי האתרים שיש באתר כאן לחישוב הם ישנים ואין שם חומרה חדשה תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות מארז חדש למחשב אבל אין לי ממש רעיון מה לבחור. אני רוצה מארז איכותי, בסביבות 500 שח[כמובן לא צריך לבזבז את הכל ] שהמטרה שלו זה לקרר את המחשב, יופי או רעש לא חשובים לי. מפרט: E6300[arctic freezer 7 pro] P5B Deluxe x1950pro 2x HD ThermalTake TR2 500W *יכול להיות שבזמן הקרוב אני יקנה 8800. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היות ומדובר הרבה על הנושא בפורום ואחרי שבירת ראש אני צריך להחליף את האל פסק הישן שלי 600VA בחדש עקב המחשה החדש שלי ורק בשבוע האחרון גיליתי שהוא לא יכול להחזיק בהפסקת חשמל את המחשב ואת המסך יחד המחשב מכיל : ספק corsair 520W E6600 GA-DS3 rev3.3 8800GTX צורב DVD (אופציה לעוד 1 בעתיד הקרוב) 3 דיסקים קשיחים (אופציה לעוד בעתיד) והמסך 2407WFP של דל האל פסק הזה יכול להחזיק לבד רק את המחשב או את המסך ברגע ששניהם מחוברים הוא הוא נופל בהפסקת חשמל האם 750VA יספיק או שעדיף 800VA תודה לעוזרים וסטיקי על באמת יעזור,
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הx1950XT 512 אבל אני חושש שהספק שיש לי כרגע לא יחזיק אותו. הספק נמצא במפרט. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק של גרפיקאי עם הספק הזה : SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ומסך של סמסונג 23" אינטש. איך אני יוד איזה אל פסק מתאים ? האם צריכים ספק עם גל סינוס ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום אני משדרג את הספק שלי לאיזה אתה ממליצים רק מאלה שיש בחנות KSP
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים אל פסק של ADVICE מדגם PRPC 750 לתומי חשבתי שהוא יספיק למערכת שלי שמשתמשת בספק כוח של 600 ומסך אבל משום זה היה יותר מדי והייתי צריך לנתק את המסך מהלופ ועכשיו רק המחשב יושב על הספק אחרי בדיקה ב3D MARK VABTAGE ראיתי שרק המחשב לבד משתמש ב 95% מה LOAD ויותר גרוע מזה לאחרונה באחד המשחקים ששיחקתי זה ממש הוציא אותי מהמשחק כמה פעמים בגלל OVER LOAD השאלה שלי היא א איך זה יתכן שהאל פסק שאמור להיות 750 לא מצליח להחזיק את המערכת שלי שמשתמשת בספק כוח 600 ? ב איך אני יכול לוודא שזה הדגם 750 בתכלס מסומן בטוש מתוך בחירה מרובה שזה זה אבל איך אני יכול לבדוק את זה בעזרת תוכנה ? __________________ E8400 3.0@3.8 + NV 120 ASUS P5Q DELUXE G.SKILL 1000 MHZ CL5 SAPPHIRE RADEON 4…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי UPS של אדויס עכשיו התוכנה של ה UPS אומרת לי שהוא נמצא בעומס של 45 אחוז האם זה תקין או שעדיף לנתק את המסך הגדול ולהוריד את העומס ל 30 אחוז המסך הוא LCD 32 ? ועד כמה עומס מותר או רצוי לתת לספק 750
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את המוצר הנ'ל ? רציתי לדעת לגבי היציאות שלו, כמה יציאות של חשמל יש לו ? האם הם שקעים של כבל מחשב - מסך או שיש לו שקעים רגילים של חשמל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח (כנראה 620W) למחשב עם צריכה גבוהה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות ספק עם כמה מסילות 12V, או שמסילה אחת שמספת 48 אמפר תספיק לי? עוד שאלה, סתם בשביל הידע: אני יודע שמסילת ה12V מספקת חשמל לרכיבים שצורכים הרבה חשמל, כגון המעבד, הכרטיס מסך, הזכרונות ועוד. אבל למה משמשות מסילות +3.3V, +5V, -12V, +5VSB? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז עד 200 שקל
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת ספק מתאים למפרט הבא: Q6600 ASUS P5E DELUXE CORSAIR 2x2g 1066Mhz CL5(+fan) מתוכנן בעתיד מערך Crossfire ... 1 טרה בית ב3 מחיצות מארז p182 se אם צריכים פירוט נוסף על הקיים תבקשו.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני שבוע רכשתי ב KSP UPS - הגעתי הבייתה חיברתי אותו והכל היה בסדר, בדקתי את המתחים ונראה שזה תקין, ואז קיבלתי הודעה על ניתוק של ה USB - ואז יומיים אחרי כמה ניתוקים נוספים, והיום הוא נתן הודעה שהוא לא מזהה ת USB בכלל ולא מקבל מתח, ניסיתי להזיז את הכל ולהעביר לנקודה אחרת, עדיין לא תקין. אז הלכתי ל KSP במחשבה תמימה לחלוטין שאפילו לא עבר שבוע, אז יחליפו לי אותו בדגם אחר, איזה דגם ואיזה נעליים, ישר עם המנטרה הקבועה, ישירות מ ADVICE ולא דרכנו, מה זו הבדיחה העצובה הזאת. קניתי ממכם תנו לי שירות, אם הייתי מגיע אחרי שנה אני מבין, אבל שבוע לא עבר, ועוד הציגו את זה, תראה לי קבלה, איזה קבלה תסתכל במחשב ממש בושה. אבל לענייננו, למישהו יש עצה או רעיון, הכל עובד דרך ה UPS וקשה לי להאמין…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש קצת בעייה עם כרטיסי מסך ארוכים. האם Gigabyte GTX260 OC יכנס במארז הזה ? לוח Gigabyte EX38 אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש ברשותי את המארז הבא: https://www.fractal-design.com/products/cases/define/define-r5/black/ מארז נפלא, בידוד רעשים מצוין, כמות נכבדת של אוורור, מאוד מרוצה ממנו. הבעיה ששדרגתי מ 4070 ל 4080 וכפי שרואים בתמונה, ה 4070 שנכנס ב ד י ו ק במארז הנוכחי, קטן משמעותית גם באורך וגם ברוחב מה 4080 שאני מעוניין להתקין (ה 4080 באורך של כמעט 37 ס"מ!). אז אם כל הצער שבדבר ועם כל האהדה שלי למארז המשובח הזה, צריך להשתדרג. זקוק להמלצה על מארז שיכיל את ה 4080 בנוחות, מותאם לקירור מים למעבד ויכול להכיל מינימום 5 דיסקים קשיחים (רצוי 6). אשמח להמלצות. בנוסף אם יש המלצה לספק שיתאים לכרטיס מכיוון שהסיסוניק 750W שלי כבר לא מכיל…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.hexus.net/content/item.php?item=902&page=1 CHENBRO Xpider II
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם יש הבדל בין הדגמים eca5000 או eca5001 של uber chakra תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4870, מבחינת הגודל הפיזי הוא יכנס לי טוב במארז Raidmax Saggita?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אחותי שלא כ"כ מבינה במחשבים החליטה להזמין לעצמה את המארז הנ"ל http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/kandalf_Extreme_Edition/va9004bws.asp יש משהו יותר טוב בתקציב או משהו \: כי אני זוכר שthermaltake לא היו גדולים בתחום
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי. אני זוכר שלפני איזה חודשיים מישהו פה התלונן על הרעש שנובע מהדלת של הCM690 וקנה בסופו של דבר דלת עם חלון לCM690. תהיתי אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את הדלת בלבד? בלי לקנות את כל המארז.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש ברשותי ספק כוח 450 וואט (אמיתי) הוא עובד עם כרטיס מסך gt8800. כרטיס קול 128 של קריאטיב, שני צורבים ושני כוננים קשיחים. כעת אני מעוניין להוסיף כונן קשיח נוסף... האם הוא יעמוד במשימה? תודה, ארז.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-