עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gulmer,

שלום לכולם. העלתי היום הודעה בפורום אוברקלוקינג וקירור (מי שרוצה מוזמן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269404) לגבי בעיות חום מהמחשב שלי. ממה שאנשים רשמו לי שם, נראה שרוב הרכיבים עובדים באופן סביר בהתחשב ביום החם שהיה עכשיו, אבל הכונן הקשיח שעבד באזור ה52-55 מעלות נראה מוגזם. הכונן נמצא אצלי במארז Silentium T2 Pro בתוך muffler שאמור להשתיק אותו. אני לא יודע מה הבעיה, אבל נראה לי כאילו הקרור שלו כשהוא חנוק בתוכו לא יעיל ולכן הוא מגיע לטמפרטורות כאלו. רציתי לדעת אם יש כאן במקרה אנשים אחרים עם המארז הזה ומה טמפרטורות הכונן אצלם, כי אני פוחד שמשהו בהתקנה אצלי לא היה בסדר.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  2. שלומות, עברתי על כל מיני מארזים, הרצתי חיפוש בפורום ובפורומים אחרים וקראתי ביקורות, ועדיין אני מתלבט בין כמה מארזים. אודה אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות. אני מחפש מארז בתקציב של כ400-300 שקל (או בסביבות 600 שקל לספק ולמארז). כנראה ללוח אם GA-73PVM-S2H עם מעבד E2180, בלי כרטיס מסך נוסף. העיצוב לא משנה לי יותר מדי, מעדיף מארז כמה שיותר שקט. החלטתי ללכת על ספק ZM360B-APS של זלמן. בינתיים סיננתי לי את המארזים הבאים: Yeong Yang 5603, HEC 6AR6, HEC 6A21, Thermaltake Matrix. אני נוטה למארזים של HEC - הבנתי שהם פחות או יותר זהים, חוץ מהעיצוב - אבל מצאתי כאן בפורום הודעה של מישהו שרומז שהמארזים האלה לא שקטים ולא עמידים במיוחד, וכך שוב חזרתי לנקודת ההתחלה. ואולי יש עוד איזה מארז באיכו…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  3. זה המחשב שיש לי: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. B CPU COOLER , יחידות 1 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5, יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 GigaByte ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 אני צריך ספק עם הספק שיחזיק את המחשב, ומארז שיקרר טוב את המחשב, רק שיחזיק בגדר התקציב, תודה קחו בחשבון שהחדר שלי מלא באבק, אז לא יזיקו פילטרים, ומאוורר שיכניס אוויר דרך הפילטרים ולא דרך מקום אחר, כדי שבאמת ייכנס אוויר טוב (אבל המאוורר ליד הפילטרים לא חובה תודה)

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  4. Started by Radeon38,

נתקלתי בהם במחירים שונים. ולראשון ללא ה "II" יש מאוורר נוסף.ביציאה כלומר בחלק שנמצא בחלק האחורי של המארז.למה ה"חדש" יותר מגיע ללא המאוורר הזה? גם במחיר הוא יותר זול. ואני לא עושה פרסומות !!! הראשון בפנדה עולה 435 ו "II" בנועה עולה 550 ואני מדבר על אותם הספקים 500W סדרת M מודולרית עם מאוורר 12 II מגיעה רק עם אחד ואילו הראשונה מגיעה עם עוד 60 או 80. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. אני מחפש מארז ל HTPC (עם ספק או ספק תואם בנוסף) כאשר העומק של המארז צריך להיות לא גדול מ 35 ס"מ, גובה לא יותר מ 25 ס"מ ורוחב לא מהווה מגבלה. מהחיפוש שלי מצאתי את המארז הבא: ANTEC ARIA II 300W PIANO DESKTOP CASE BLACK 20 (H) x 26,9 (W) x 33,5 (D) cm אני לא כל כך אוהב את העיצוב שלו אבל בכל זאת איך הוא? יש אופציות טובות יותר?

6. שום שלום לכולם . מצטער שאני שואל הרבה, פשוט אני הולך להזמין בימים הקרובים את המחשב שלי ואני רוצה להיות בטוח שאני לא שוגע בבחירת הספק . המפרט כרגע הינו : מעבד : E6600 לוח : ASUS P5B E - Plus זיכרון : 1GB DDR II X 2 כ. מסך : Geforce 8600GT דיסק : RAPTOR 10K RPM 76GB דיסק : 320 GB SATA אופטי : 2 צורבי DVD של ASUS SATA מארז : P182 בלי OC . האם הספק יחזיק את כל זה ? אם בעתיד אני יוסיף עוד דיסק קשיח SATA ו/או עוד צורב DVD של פלקסטור SATA, הספק יחזיק ? אם בעתיד אני יחליף את המעבד לQ6600, הספק יחזיק ? הרבה תודות !!!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. האם הוא נחשב לספק איכותי האם הוא יספיק למערכת כמו שיש לי {צד ימין}רק עם כרטיס של 285GTX ואובר קלוק למעבד משהוא כמו 30-25 % והאם כדאי לקנות כזה יד 2

8. Started by Ev,

שלום, אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם HD4830, למרות ההמלצות החלטתי להשאר עם הספק הג'נרי שלי ולראות מה יקרה. מה שקרה זה שכ-10 דקות לאחר הפעלת משחק בביצועים מקסימליים המסך קפא ולאחר כיבוי המחשב הוא לא נדלק מחדש עד שהמחשב לא התקרר קצת. בנוסף, הספק היה חם מאוד כאשר נגעתי בו. השאלה היא, איך אני יכול לדעת אם המקור לבעיה הוא הספק או שחימום של רכיבים אחרים במערכת? הרי הספק לא יכול להקפיא את התמונה, הקפאת תמונה נובעת מבעייה איפשהו ב-MCH או ב-CPU שהתחממו יותר מידי בנוסף אני מתכנן לקחת ספק חדש של 500W ( נראה לי...או שכדאי משהו אחר? ), בטווח המחירים גמיש ש"ח 300-500. אשמח להמלצות ? *ישנו סיכוי שאני אשדרג את ה-DDR לגדול ומהיר יותר, זה משהו שיכול להשפיע על בחירת הספק שלי ? תודה מ…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by idoint,

זה עכשיו מטריד אותי. מה העניין של הספק של Enermax שהמאוורר של הספק נמצא בתוך המארז ולא פונה החוצה? הבנתי שהוא גם מכניס אוויר לספק ולא מוציא. למה זה טוב שהוא יכניס אוויר חם (בגלל שאר הרכיבים) ומלא אבק מתוך המארז פנימה? כמו כן לא יהיה לי במארז מאוורר להכנסת אוויר, אלא רק הוצאה, זאת לא בעיה עבור ספק כזה? בבקשה שמשהו יבהיר לי את העניין, איפה אני טועה?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  10. ספק שיחזיק מעבד 5600 AMD geforce 8800 320\640 mb ועוד דברים... חשבתי על ליברטי 400 וואט אבל אין אותו בskypc ואני צריך שזה יהיה מSKYPC כי כניראה משם אני קונה את המחשב... תודה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  11. היי חבר'ה, יש לי מארז HTPC של ANTEC שעלה טפו טפו 1100 ש"ח.. (http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=08738) אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ואין לי מושג אם אפשר לשדרג לכרטיס חזק כמו ה-8800GTS 320 או אפילו יותר מזה? אני לא מבין כלום בספקים, אז חשבתי שאם תסתכלו באתר של ANTEC על הנתונים של הספק תוכלו להגיד לי מה הוא יכול להחזיק. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by eliil1,

התקציב הוא עד 700 שקל בערך, רצוי מאוד בפחות. שיהיה קריר ושקט , מאוד חשוב. יש כמה אופציות שחשבתי עליהן: COOLER MASTER CM690 ENERMAX UBER CHAKRA ECA5001-BS AEROCOOL EAROENGINE PLUS BLACK ANTEC P182-B אפשר מקסימום להוסיף להם מאווררים, צריך משהו חזק,קר ושקט. אולי MINEBEA ? או שאף אחד מהמארזים לא צריך מאוורר נוסף? המפרט הוא: E8400 HD 4850 SONIC GEIL 4 GB CORSAIR VX 450W תודה.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  13. שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by spartan932,

הנה הוא http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=GZFA1CAASB הוא שווה? יש משהו אחר יותר טוב ממנו במחיר שלו?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  15. השאלה היא כזאת..לפי הטבלה של מודו: http://skypc.co.il/product.asp?pid=EMD625AWT [הטבלה למטה] יש לו 3 מסילות של 12V, בכל מסילה זה 25A 25 כפול 3, 75A ככה שזה יוצא 75 כפול 12 = 900W וזה כבר לה הגיוני כי לפי הטבלה זה מספק רק 600W אז במה אני טועה כאן?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by daniel.segal,

שלום הייתי רוצה לקבל המלצה לספק כוח הזול ביותר שניתן להשיג שיוכל להחזיק את המערכת הבאה התקציב נע בערך עד 300 שח ככל הנראה evga gts450 4Ram AMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX

17. מארז: COMPUCASE 6C28 עריכה: האם מארזי FOXCONN גם טובים? בכלל אילו חברות טובות וזולות יש מלבד COMPUCASE ? ספק כח: TT PURE POWER RX 400W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1110&category_id=88e4279b576bb3efe814d57d86c5fc9c& אגב בדקתי באתר ויש לו DUAL 12V וסה"כ 29A במסילת 12V

18. Started by r0ckY,

אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי שאלה בקשר לספק. האם הספק אשר בא עם המארז Compucase 6A19B (400W) יוכל להחזיק מערכת: E6320 1.86GHz G.Skill 2gb DDRII 667MHz WD 250GB GA-P965-S3 Geforce 8800GTS 320MB תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by rrrsss,

ניסיתי להעזר בסטיקי של המומלצים אבל בטווח מחירים הזול לא מצאתי את הספקים המומלצים. רציתי לדעת כמה הספק והמארז מתאימים למחשב שאני עומד לקנות. לא מתוכנן OC. הספק ומארז שאני מתכן לקנות כרגע הם: (המפרט המלא למטה) מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤174 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APEX ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 390W ¤193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RS-390-PMSR-A3 יש לכם המלצות למארז/ספק אחרים בלי להעלות את המחיר (נגיד עד 400 שח לשניהם). ומה לגבי לחסוך וללכת על: HEC 6C28 300W או Gigabyte GZ-X6 Black 370W תודה המפרט המלא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE G…

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  20. שלום, מקווה שזהו הפורום הנכון, אם לא מנהלים בבקשה העבירו למקום הנכון. החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל. רציתי לדעת האם אפשר שלאחר הפסקת חשמל המחשב ישאר כבוי? עובד עם מחשב דואל קור של אינטל ומ"ע XP sp3 . בנוסף, מה ניתן לעשות ע"מ להגן על המחשב, החומרה ומסך lcd מנזקי הפסקות חשמל מלבד ups? תודה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by אור כהן,

שלום לכולם הRAIDMAX SAGITTA 2 הוא המארז המחליף של הSAGITTA והוא דיי חסר ביקורות. הבאתי לכם את הביקורת הנ"ל שיהיה קצת מושג עליו, תהנו! http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=700

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. צריך המלצה לספק כוח למערכת חדשה q9450\q9550 Gigabyte GA-EP43-DS3 Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX280 1GB DDR3 PCIe Seagate 500GB Sata II 32MB G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Arctic Cooling Freezer 7 Pro NZXT Tempest "AirFlow King" ספק כוח אמין שיחזיק תמערכת עד 600-אם אפשר פחות מ 600 אמין וטוב אני ישמח

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

יש ברשותי שתי מערכות מחשבים באותו חדר, ותהיתי אם קיים היום בשוק מארז שיכול להכיל שני מחשבים (שתי לוחות אם , שני ספקי כח וכו'). הגודל הפיזי לא כל כך חשוב. למשהו יצא לראות כזה מארז בשוק ? או אולי מודינג מעניין ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. Started by ESSENCE,

הספק הזה : ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ של החברה HEC יחזיק את המערכת הנ"ל: E6320 שיעבור OC רציני, שעליו נמצא קירור (עם זה חשוב) 2GB זיכרונות של 667 MHZ 1950PRO שבעתיד הקרוב יוחלף ל 9600GT או 8800GT תודה רבה, ועם הספק איננו מתאים אני מבקש לתת לי ספקים אחרים מפה www.ksp.co.il (אני מחיפה) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  25. היי אני מחפש המלצות למארז וספק כוח, התקציב הוא 800-1000 ש"ח הספק אמור להחזיק Q6600 וGTS 640, לא מתוכנן OC בקשר למארז פחות חשוב לי המראה והשקט, יותר חשוב שהתכולה לא תתבשל, ואם אפשר אז בלי דלת אני מתכנן לקנות מזיגזג אז אם אפשר בבקשה שהחלקים יהיו משם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.