עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by crowbar87,

שלום יש לי מארז antec p182 וכרטיס מסך 4850X2. כפי שכולכם בוודאי יודעים הכרטיס מרעיש מאוד, גם במנוחה. אני מעוניין לקנות את הערכה הבאה: http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=3992&PHPSESSID=ab09c170c6882ca9525cc48564b35ad3 יש למישהו כאן נסיון איתה? חשבתי לקנות שתי ערכות כאלה ולהדביק שתי שכבות. עד כמה היא תעזור למזער את הרעש מהכרטיס מסך? שאר המחשב מאוד שקט. תודה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  2. עד כה שמעתי על האפולו והטוניק שלא זמינים לקנייה בארץ ויהיו רק עוד כמה חודשים. יש לי 2 שאלות: 1. לא כל חנות מזמינה ברגע שאין לה במלאי? למה הם מחכים? וגם אם לא הם אז למה החברות שכן מזמינות לא מזמינות מיד? 2. האם יש עוד מוצרים שאינם זמינים בארץ? השאלות שלי צצות מכיוון שאני תכננתי לקנות השבוע מחשב גם עם הטוניק וגם עם האפולו :'(. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  3. אני מתכונן לקנות מחשב חדש וצריך המלצה לספק כוח. הנה המפרט שאני מתכוון לקנות: ASUS P8P67 Motherboard Intel Core i7 2600 3.4GHz CPU 2x4GB DDR3 1600MHz CL7 Memory 500GB SATA2 HD + 1TB SATA2 HD LG DVD-RW x22 עדיין לא בחרתי כרטיס גרפי אבל כנראה שהוא יהיה עם GDDR5 1024MB. מה שמעניין אותי זה בעיקר כמה וואט.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. Started by gulmer,

שלום לכולם. העלתי היום הודעה בפורום אוברקלוקינג וקירור (מי שרוצה מוזמן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269404) לגבי בעיות חום מהמחשב שלי. ממה שאנשים רשמו לי שם, נראה שרוב הרכיבים עובדים באופן סביר בהתחשב ביום החם שהיה עכשיו, אבל הכונן הקשיח שעבד באזור ה52-55 מעלות נראה מוגזם. הכונן נמצא אצלי במארז Silentium T2 Pro בתוך muffler שאמור להשתיק אותו. אני לא יודע מה הבעיה, אבל נראה לי כאילו הקרור שלו כשהוא חנוק בתוכו לא יעיל ולכן הוא מגיע לטמפרטורות כאלו. רציתי לדעת אם יש כאן במקרה אנשים אחרים עם המארז הזה ומה טמפרטורות הכונן אצלם, כי אני פוחד שמשהו בהתקנה אצלי לא היה בסדר.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. לכל מי שיש ספק כח ישתף אותנו באיזה כרטיס הוא משתמש וזה יעזור לכולם וככה נוכל לדעת פחות הוא יותר האם נוכל לרכוש כרטיס מבלי להחליף ספק קצת מאמץ עזרה לכולם

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Silverstone TEMJIN SST-TJ05B BLACK No PSU - מחיר 660 ש"ח. Silverstone TEMJIN SST-TJ04B BLACK No PSU - מחיר 480 ש"ח. Silverstone KUBLAI SST-KL02B BLACK No PSU - מחיר 575 ש"ח. איך הם בהשוואה למארז CoolerMaster CM 690? ובאיזה מהמארזים של SilverStone לא תהיה בעיה עם 4870X2?

7. Started by Radeon38,

נתקלתי בהם במחירים שונים. ולראשון ללא ה "II" יש מאוורר נוסף.ביציאה כלומר בחלק שנמצא בחלק האחורי של המארז.למה ה"חדש" יותר מגיע ללא המאוורר הזה? גם במחיר הוא יותר זול. ואני לא עושה פרסומות !!! הראשון בפנדה עולה 435 ו "II" בנועה עולה 550 ואני מדבר על אותם הספקים 500W סדרת M מודולרית עם מאוורר 12 II מגיעה רק עם אחד ואילו הראשונה מגיעה עם עוד 60 או 80. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by liorf8,

אני יודע שהפוסט הזה לא מתאים לפה. בבקשה מנהלים תעבירו לאיפה שאתם חושבים. שלום ובוקר טוב, יש לי מארז של Thermaltke xaser 3 בצבע שחור. עים 8 מאוררים. בכמה אתם חושבים אני יכול לימכור אותו כיום?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי שאלה קצת מפגרת... הכרטיס מסך שלי(מפרט בצד)מחובר ב שני חיבורים של 6 פינים...עכשיו חיבור אחד מחובר ישירות לספק... וחיבור שני מחובר דרך שני מולקסים ואז מתחבר לספק... שמתי לב שיש לי בספק עוד חיבור 6 פינים שלא מחובר לכלום.. עכשיו שאלתי היא האם אפשר לחבר אותו גם לכרטיס מסך במקום המולקסים...? ככה הרכיבו לי את המחשב אז חשבתי שיש סיבה לכך..עכשיו אני רוצה לבדוק אם זה אפשרי וסתם עשו את זה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by Odedb52,

אהלן.. חבר ביקש ממני למצוא לו מארז וספק בתקציב של 650 ש"ח ללא חריגה. (כמה שקלים בקטנה) E8400 HD4850 ראיתי שה"נפוץ" ביותר כאן (אם אני לא טועה) הוא ה Antec Sonata III 500W. הבחור רוצה לדעת אם יש משהו אולי יותר "עיצובי" / שקט / מאוורר... (לא אמרתי שהסונטה לא שקט ו/או מאוורר) תודה, עודד.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by אור כהן,

שלום לכולם הRAIDMAX SAGITTA 2 הוא המארז המחליף של הSAGITTA והוא דיי חסר ביקורות. הבאתי לכם את הביקורת הנ"ל שיהיה קצת מושג עליו, תהנו! http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=700

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by davidpo,

איזה מארז עדיף מבחינת קירור! והגנה מפני אבק!? זה: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower או זה? Thermaltake SPEDO ATX Full Tower

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by Ev,

שלום, אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם HD4830, למרות ההמלצות החלטתי להשאר עם הספק הג'נרי שלי ולראות מה יקרה. מה שקרה זה שכ-10 דקות לאחר הפעלת משחק בביצועים מקסימליים המסך קפא ולאחר כיבוי המחשב הוא לא נדלק מחדש עד שהמחשב לא התקרר קצת. בנוסף, הספק היה חם מאוד כאשר נגעתי בו. השאלה היא, איך אני יכול לדעת אם המקור לבעיה הוא הספק או שחימום של רכיבים אחרים במערכת? הרי הספק לא יכול להקפיא את התמונה, הקפאת תמונה נובעת מבעייה איפשהו ב-MCH או ב-CPU שהתחממו יותר מידי בנוסף אני מתכנן לקחת ספק חדש של 500W ( נראה לי...או שכדאי משהו אחר? ), בטווח המחירים גמיש ש"ח 300-500. אשמח להמלצות ? *ישנו סיכוי שאני אשדרג את ה-DDR לגדול ומהיר יותר, זה משהו שיכול להשפיע על בחירת הספק שלי ? תודה מ…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by idoint,

זה עכשיו מטריד אותי. מה העניין של הספק של Enermax שהמאוורר של הספק נמצא בתוך המארז ולא פונה החוצה? הבנתי שהוא גם מכניס אוויר לספק ולא מוציא. למה זה טוב שהוא יכניס אוויר חם (בגלל שאר הרכיבים) ומלא אבק מתוך המארז פנימה? כמו כן לא יהיה לי במארז מאוורר להכנסת אוויר, אלא רק הוצאה, זאת לא בעיה עבור ספק כזה? בבקשה שמשהו יבהיר לי את העניין, איפה אני טועה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by לוח שנה,

מישהו הצליח לפרק את המאוורר של ה25 ס"מ? אם כן, אז איך? אני מסתבך עם החבור חשמל של נורית הלד.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. רציתי לדעת אם הנ"ל יוכל להחזיק בלי בעיה את המערכת הבאה: Intel Pentium Dual-Core E6300 Box GIGABYTE GA-EP43-DS3L Palit nVIDIA GeForce 9600GT Samsung 320GB SATA2 16MB OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz המחשב אגב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט, מולטימדיה/הורדות ומעט משחקים קלים (לא "גיימר"). לא מתוכנן OC. תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by FPSbanana,

ספק שיחזיק 88GTX או X29XTX

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. שלום לכולם , מעוניין לרכוש ספק כח +מארז ,למפרט בבנייה לצרכים בסיסיים כמו גלישה וסרטים . חשבתי בכיוון של הספק והמארז שבכותרת : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4042 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3460 זה קצת חורג מהתקציב ..אבל לא משמעותי כמובן.. הספק - האם שקט ואיכותי להחזיק מפרט בסיסי ? מארז - האם איכותי ? הבנתי מת'רד אחר שמותקנים בו 2 מאוורי 120MM (באתרי המכירות אגב , לא בכולם מצויין נושא 2 המאוורים) אשמח לדעות על השילוב הנ"ל או הצעות לשיחלוב אחר במסגרת התקציב . תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by galweb,

ה-ThermalTake 750W עושה רושם של עסקה כדאית מאוד - גם חזק, גם שקט, גם מודולרי ומאוד זול להספק. (700 ש"ח) לעומת זאת עלו כאן בפורום טענות על אמינות נמוכה של ספקי ThermalTake באופן כללי (לא היתה התייחסות לדגם הספציפי). אחריות נדמה לי - 3 שנים. ה-Corsair HX620 ידוע ומוכח כספק מודולרי מעולה ובעל 5 שנות אחריות, מוגבל ל- 50A (שכנראה יספיקו לי בכל מקרה) מול 60A של ה-ThermalTake הבעיה העיקרית היא המחיר בארץ - שערוריה (800-1000 ש"ח) השאלה איזה עדיף ? (נצילות, שקט, אמינות, דיוק תחת עומס) אם למישהו יש ניסיון או מידע מעניין בנוגע לאחד מהם אשמח לשמוע חוות דעת. חן חן גל

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by mc_elad,

שכמה שיותר קירורים יוכל המארז להכיל.... תגובות יעזרו......

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Thermaltake VH8000BWS Armor+ MX או Enermax Uber Chakra Case תעשו לי השוואה מה יותר עדיף ולמהה בחיית אני רוצה עוד השבוע לקנות תמאארזז

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by zeev1,

מה דעתכם על המארז והספק עבור המחשב ? ספק כוח OCZ OCZ400MXSP ModXStream Pro 400W ₪310.00 1 ₪310.00 מארז RAIDMAX APEX ₪169.00 1 ₪169.00 GIGABYTE GA-EG41MF-US2H ₪349.00 1 ₪349.00 Intel Dual Core E6500 TRAY ₪349.00 1 ₪349.00 GLACIALTECH Igloo 5058 ₪59.00 1 ₪59.00 OCZ OCZ2V8002G 2GB 800MHz CL5 ₪235.00 1 ₪235.00 Western Digital WD5000AAKS ₪257.00 1 ₪257.00 LG GH24NS50 dvd-rw X24 Dual layer SATA BLACK ₪135.00 1 ₪135.00 Microsoft Multimedia Keyboard ₪76.00 1 ₪76.00 Microsoft Wheel Mouse Optical Black ₪74.00 1 ₪74.00

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  23. Started by Yosi199,

האם אתם יכולים להמליץ לי על ספק כוח שיחזיק לי Core 2 duo כרטיס מסך בסביבות ה7300 או HD2400 ושיהיה בסביבות ה300 ש"ח? אם ממש שווה את זה אני יחרוג בכמה שקלים. תודה מראש - יוסי.

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by elerock,

שלום הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על החברה FSP אשר מייצרת ספקי כוח רבים בתקן 80 PLUS? איך הספקים של החברה ביחס לספקים של חברות אחרו,(למעט Enermax)? ;D תודה מראש

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים