עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zoharbe,

כמה רגעים לפני,אני צריך עזרה בזיהוי החיבורים: http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/SL2010/SL5.jpg מאוורר - מובן מאליו. אבל אם יש לי 2 חיבורים +/- במאוורר,ובספק יש שלוש חיבורים,באיזה מהם לתקוע את הזכר מהמאוורר? AUX - לאן מחברים אותו? דיסקטים - לפי מה שאני מנחש,לתוך הFLOPPY DISK? מולקסים - איפה מחברים אותם,והאם הסדר משנה? SATA 2 - דיסק קשיח,ברור מאליו. ATX 4 PIN - לאן? PCI EXPRESS 6 PIN - לאן? PCI EXPRESS 8 PIN - לאן? ATX 24/20 PIN - גם לאן? עוד כמה שאלות: SATA 2 - מחובר גם לכונן דיסקים? אם זה יעזור,הנה המפרט : לוח אם - MSI G41M4-F זיכרונות - 2X2GB DDR2 דיסק קשיח - 320GB SATA2 כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8400GS 512MB מעבד - INTEL DUALCORE 2.6GHZ כו…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by blacks,

מה הספק האמין הכי זול שיתאים למערכת פשוטה עם E8400 וHD4770?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by beni125,

דודי קונה לעצמו מחשב מחו"ל עכשיו העניין הוא שאני המלצתי לו להביא hx520 or 620 ו p182 כי חשוב שקט והוא ישים עוד חומר אקוסטי לשמירה על שקט ו מאווררים איכותים(galtiahec or af) אבל האפשרות שהוא מציע זה p190 החדש אך אני לא יודע מה להגיד לו כי אני חושב שזה סתם בזבוז המחירים הם מסינגפור הוא התגורר שם כמה שנים מן העבודה בארץ ועכשיו חוזר ורוצה להביא מחשב המפרט המוערך של המחשב sli gtx dell 24wfp or apple 30 inch memory 4 giga 1066 dimanstor crosair mother board asus striker q6700x p182or 190 hx520 or hx 620 or the 2 power supply that come withe the p190 4 hd 500 giga ech \ בנוסף יכול ליהיות שהוא יביא קירור מים של דנגרדן או שיפטק אז צריך הכנה קטנה למים הוא לא רוצה לעשות מודי…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by yossi_s1,

שלום.. מת לי ספק במחשב ואני צריך אחד חדש.. לצערי המחשב אינו עובד וקשה לי לספק מפרט אבל אני יכתוב מה שאני יודע.. 2XCDROM כונן פלופי אחד דיסק קשיח אחד כרטיס מסך:9600XT כרטיס רשת אלחוטי מאוורר זלמן למעבד מעבד: אני חושב שזה פנטיום 4 כנראה 3GHZ שני סטיקים של זכרונות וזהו... עד היום היה לי ספק LG 460W 40A ל3.3 45A ל5V 20A ל12V הוא מת.. צריך אחד אחר ואני חשבתי על הFSP 350-60GLN אני לא בטוח האם הוא יחזיק את המחשב ולכן אני צריך המלצה שלכם.. אז האם אתם ממליצים על הFSP או אחד אחר תודה רבה!!![br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 10:57:43 היי.. לא מצאתי את הFSP בחנות באזור שלי..אז רציתי לדעת מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&lan…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. Started by liav12,

היי, אני מעוניין בספק חדש בעקבות כך שיש לי ספק ג'נרי זבל של איזה 660W, זה מחשב דיי חדש בקושי 5 חודשים ולא בא לי שידפק לאחר שנה. התקציב שלי הוא דיי פעוט, ואני גם רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. האם בטווח מחירים אלו יש משהו נורמלי שיכול להחזיק את המערכת שלי? (E4500 + 8600GT) ובנוסף לאופציה להחלפה לכרטיס מסך חזק יותר ( אם אפשרי). בנוסף איך הספק הנ"ל? ‏ Chieftec‎ 550W Active PFC, שנמצא באתר של KSP במחיר 290 ש"ח? שווה את המחיר? ראיתי שיש לו 3 מסילות של 18A, או שזה לא מה שקובע איך הספק יחזיק? תודה אנשים.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by visual_boy,

שלום. אני מחפש ספק טוב ואיכותי למחשב חזק למשחקים שיענה על הדרישות מבחינת מחיר/ביצועים ושיתן את התמורה הכי טובה בביצועים ובאיכות ביחס לכסף התקציב שלי הוא 600-700 בנתיים חשבתי על Enermax PRO82+ 625W Retail מחיר: 645 ¤ ? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by OuTsIDe,

אשמח לתשובה מהירה...?(וכמובן להסביר למה)

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by r1sk,

ברצוני לקנות אל-פסק למחשב בעל ספק modu82+ 525w. איזה על פסק עליי לקנות ? תקציב הוא 500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. שלום לכולם! קראתי ביקורות מצוינות על האנטק 300 שיש לו מסנן אבק (האם המסנן מגיע אוטומטית או שצריך לדרוש אותו מהחנות? ואיך מנקים?) אבל הבעיה שאני רוצה להכניס לתוכו גם GTX275 ואני לא יודע אם יש מקום בפנים, הבנתי שהוא קצת קטן לזה. רציתי גם להכניס פנימה קירור פסיבי (גדול יחסית) של תרמלטייק - סוניק טאוור. Heatsink Dimension 112(L) x 112(W) x 150(H) mm מפרט כאן: (http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000518&id=C_00000519&cid=C_00000010&name=Sonic+Tower+Rev.2+&ov=n&ovid=) ואת לוח האם Gigabyte P43-ES3G ATX Form Factor; 30.5cm x 21cm מפרט כאן: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. Started by eviatal,

אני מתלבט בין שני הספקים האלה: 1) Corsair VX450W --> עולה 431 ש"ח 2) CORSAIR HX 520W --> עולה 551 ש"ח המפרט שלי: Q6600 8800GT CM690 אני יודע ששני הספקים יחזיקו את המחשב ללא בעיות, השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 100 ש"ח ולקנות את הספק השני למרות שמודולריות זה לא דבר חשוב בשבילי. אני לא אבצע SLI או אקנה כרטיס+מעבד אחרים. 1) הספק השני יהיה בזבוז של 100 ש"ח או שעדיף לקנות אותו? 2) האם הספק השני יותר איכותי ויציב מהראשון? תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. Started by liorf8,

אני יודע שהפוסט הזה לא מתאים לפה. בבקשה מנהלים תעבירו לאיפה שאתם חושבים. שלום ובוקר טוב, יש לי מארז של Thermaltke xaser 3 בצבע שחור. עים 8 מאוררים. בכמה אתם חושבים אני יכול לימכור אותו כיום?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by The Ripper,

יש לי ספק 300W של SPARKLE ממערכת P4 ישנה. http://www.sparklepower.com/pdf/FSP300-60PFN(12V).pdf האם הוא מתאים מערכת מבוססת E6300 + לוח P965 + כ.מסך (כנראה) 7300GS ללא OC.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by davidpo,

איזה מארז עדיף מבחינת קירור! והגנה מפני אבק!? זה: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower או זה? Thermaltake SPEDO ATX Full Tower

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. האם הוא נחשב לספק איכותי האם הוא יספיק למערכת כמו שיש לי {צד ימין}רק עם כרטיס של 285GTX ואובר קלוק למעבד משהוא כמו 30-25 % והאם כדאי לקנות כזה יד 2

16. Started by ערן33,

היי, יש לי שלושה מחשבים בבית ולשניהם ספקים שעושים רעש שחבל על הזמן.. הייתי רוצה לקנות להם ספק שקט, ומקריאה של כמה דיונים כאן ראיתי הרבה המצלצות על ספקים של ANTEC מצאתי את הקישור הבא: http://www.datastore.co.il/Asp/ListBuildItem.asp?theXML=pcpowers.xml&theTitle=%F1%F4%F7%E9+%EB%E7+%EC%EE%E7%F9%E1%E9%ED&theNav=AQF הספקים שנראים לי הם: HEC WIN420 - שקט מאד וזול Antec NeoPower 430 - שקט מאד וזול בהתחשב ב 5 שנות האחריות. יש למישהו המלצות בעד או נגד השניים האלה (או אחרים מהרשימה)? כמו כן מהם חיבורי SLI ו Cable Management (זה לא מופיע שדיון עם כל ההגדרות)? תודה ראש וחג שמח

17. שבוע טוב הזמנתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו איזה ספק יחזיק לי את המערכת ב 400שח . תודה ושבוע מצויין.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  18. איך הספק HEC 500TDT מחזיק את המערכת הזו : E8400 8800GT (גירסאת OC לליבה 650MHZ השאר לא יודע) תודה לעונים ולעוזרים!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  19. אנשים אולי מישהו מזהה באיזה מארז הדיסקיים הקשיחים מחוברים בצורה הבא עם גומיות : ראיתי את זה באיזה אתר אבל לא היה רשום שם את שם המארז - נראה רעיון מדהים! זה מונע רעדות של הכוננים אולי מישהו מזהה באיזה מארז מדובר ? אשמח לקבל תשובה. זה נראה כמו המגירה של ה P18x יוכל להיות שזה איזשהו אילטור ??

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by swisaman,

המפרט בחתימה,הכרטיס מסך ישודרג לGTX670. אשמח לדעת אם הספק מספיק למפרט הנ״ל.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. כעת יש לי את ספק הכוח הזה : http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=179 האם הוא יספיק לכרטיס המסך 4850HD ? ואם לא, מומלץ 500W ? או יותר ? תודה

22. Started by almog333,

שלום רב, ברצוני להחליף את המארז של המחשב שבסלון. המארז לא צריך להיות עם ספק, וכן חשוב שיהיה בו מקום לשלושה דיסקים קשיחים לפחות. מסך קטן על הצג יהיה מאד נחמד אך לא חובה. חשוב שיהיה שקט ושיהיה קירור מספק לכל הדיסקים הקשיחים.אודה לכל המלצה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by HydroIT,

שלום אני מחפש מארז עד 900 ש"ח, ואני רוצה לקבל מספר אופציות, שיענו על קטגוריות של: שקט. קירור. עיצוב. כל ה-3 הנ"ל. (כלומר, סה"כ 4 מארזים, כל אחד בתקציב של עד 900 ש"ח, כאשר כל אחד מוביל בקטגוריה הרשומה, בתקציב הנתון). תודה.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Thermaltake VH8000BWS Armor+ MX או Enermax Uber Chakra Case תעשו לי השוואה מה יותר עדיף ולמהה בחיית אני רוצה עוד השבוע לקנות תמאארזז

• 7 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.