עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by zoharbe,

כמה רגעים לפני,אני צריך עזרה בזיהוי החיבורים: http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/SL2010/SL5.jpg מאוורר - מובן מאליו. אבל אם יש לי 2 חיבורים +/- במאוורר,ובספק יש שלוש חיבורים,באיזה מהם לתקוע את הזכר מהמאוורר? AUX - לאן מחברים אותו? דיסקטים - לפי מה שאני מנחש,לתוך הFLOPPY DISK? מולקסים - איפה מחברים אותם,והאם הסדר משנה? SATA 2 - דיסק קשיח,ברור מאליו. ATX 4 PIN - לאן? PCI EXPRESS 6 PIN - לאן? PCI EXPRESS 8 PIN - לאן? ATX 24/20 PIN - גם לאן? עוד כמה שאלות: SATA 2 - מחובר גם לכונן דיסקים? אם זה יעזור,הנה המפרט : לוח אם - MSI G41M4-F זיכרונות - 2X2GB DDR2 דיסק קשיח - 320GB SATA2 כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8400GS 512MB מעבד - INTEL DUALCORE 2.6GHZ כו…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. אין לי חיבור חשמל לכונן או שאני מפספס משהוא. כי אני לא יכול להתקין RAID בלי דיסקט של הDRIVER. או שאפשר לעשות RAID דרך מחשב מותקן כבר?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. המפרט: Intel Quad Core Q6600 סדרת Gigabyte GA-P35-DS3 או DS4 2GB RAM WD 320GB 8800GT (יש למישהו המלצה על יצרן מסוים?) צורב DVD לגבי הספק: נראה לי שכדאי 500W או יותר - לא הייתי רוצה להיתקע באמצע משחק בגלל מחסור בוואטים. לגבי המארז: היופי לא חשוב (וסליחה מכל אלה שפגעתי בציפור נפשם - הוא ממילא ישב רחוק מהעין). מה שחשוב: שקט. כיום יש לי בואינג 707 (או לפחות זאת ההרגשה), והייתי רוצה שלא כל השכנים ידעו מתי בדיוק המחשב דלוק... (אולי אני קצת מגזים, אבל לא בהרבה.) מחיר: לא בכיוון המארזים של 800 ש"ח וצפונה, אבל גם לא אלה ב-150. כנ"ל לגבי הספק. 550W של ThermalTake נראה נחמד, אבל אני מכיר את TT רק מהכיוון של המאווררים, וגם בקטגוריה הזאת הם מרעישים. נקודות בונוס על כרטיס גרפי שקט (כאמ…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-radeon-power,2122.html מאמר נהדר שדן בין היתר על יעילות ספק כוח ומה זה אומר, כמה בדיוק כרטיסים צורכים ומה ההבדלים בדולרים לשנה בצריכת החשמל בינהם ועוד ועוד. מומלץ. *אם יש מישהו שרוצה לקחת יוזמה,לתרגם חלק לעברית ולהיכנס לסטיקי - יותר ממוזמן*

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by pomba,

נשרף לי הספק כוח בגלל הפסקת חשמל (לא חיברתי את האלפסק כמו איזה דפק) השאלה שלי עם עדיף לי מארז חדש שבא עם ספק כוח או רק להחליף את הספק? החלקים שיש לי בפנים הם: 8800GTS 512MB לוח GIGABYTE GA-965P-D53 מעבד E6600 2 כוננים 320GB 2 צורבים היום יש לי מארז מטורף של THERMAL KANDALF יש למישהו המלצה לספק? תקציב של עד 500-600 ש"ח גג. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  6. היי אני משקיע הרבה מחשבה כעת בבניית מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים (I7920+260GTX). אני נתקל בהרבה מארזים ועדיין מתלבט מה לקחת (המון מארזים משוכללים מבחינת אוורור ומודולריות) , ראיתי את המארז החדש שיצא החודש אם אני לא טועה של Antec , המארז הוא בעצם גירסה שנייה של ה Nine Hundred כמובן שאתם זוכרים. הנה קישור אליו באתר החברה : http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=15920 המחיר שלו הוא 717 ש"ח באתר אלוף מחשבים. http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431319 קודם כל מבחינת האוורור שלו הוא נראה די מדהים מבחינתי , והמודולריות שלו גם נראית טוב מאוד , מארז לגיימר איכותי ביותר לפי ביקורות שקראתי. אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו ואם אתם ממליצים ל…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by imperious,

אני מזמין את המפרט עם המארז שמוצג פה: http://tms.co.il/product/6772 ועכשיו ראיתי שהם הוסיפו מאווררים ככה שבמארז כרגע יש 5 מאווררים השאלה שלי היא אם אני קונה את הדלת הזאת למארז: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=7753 אני יצטרך להוריד מאוורר או שזה יוסיף? כדאי להוסיף או לא? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by c0d3r,

מחפש ספק כוח עד 400-450 ש"ח גג למערכת הבאה: מעבד: AMD Athlon 64 (1800 MHz) 3000+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 זיכרון: Kingmax 1024 כ.מסך: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 128mb ה.ד: WD 200gb הספק שלי כרגע הוא ספק שהגיע עם המארז ולכן גם עושה בעיות

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. יש לי מעבד AMD 3000 לוח אם K8NF9 של GIGABYTE שתי זכרונות של 512 של KINGSTON כרטיס מסך ATI 1800GTO דיסק קשיח 250GB SATA2 WD צורב DVD וצורב רגיל 2 מאווררים של 120 מ"מ איזה ספק אתם ממליצים לפי המפרט?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. שלום לכולם. אני זקוק להמלצה על מארז ל-HTPC במידות מיוחדות. המידות הן: מקסימום 32 ס"מ לעומק, עד 23 ס"מ לגובה, עד חצי מטר לרוחב. המארז יאכסן לוח בגודל Matx , מעבד AMD X2 , לוח עם כ"מ מובנה, כרטיס טלוויזיה ושני כוננים. תודה רבה, דוד.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

המערכת בצד הכרטיס מסך הולך להתחלף בקרוב לכרטיס יותר חזק... אני לא יכול בוודאות להגיד את הכ"מ אבל איזה Radeon בינוני... P:

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by asinnn,

משהו יוכל לעזור לי בבקשה שמעו קניתי צורב עכשיו חברתי תחותים והכול עכשיו אני לא מצליח להבריג תצורב במארז יש פה איזה קומבינה במארז אולי משהו יודעע תסתקלו הברזל של המארז חוסם תבורג... רואים רק חצי מי הבורג ב2 הכונים כחה שאני לא יוכל לפרק אותם חייב להיות קומבינה שהצורב ירד טיפה ואז יהיה אפשר להריד תברגיםםם http://img364.imageshack.us/my.php?image=picture2xa7.jpg http://img490.imageshack.us/img490/6580/picture3mz0.jpg אני לא מצילח לפתור את זההה תמונות ...

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  14. קניתי לוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H, התברר לי שניתן לחבר אליו ספק עם 24 פינים. לצערי יש לי שני ספקים עם 20 פינים, אחד של HEC 300 AR-TF ואחד של CM שקיבלתי עם המארז. יש מה לעשות? או שצריך לקנות ספק?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. כמו שהכותרת אומרת אני מתכנן לבנות מחשב עוצמתי למשחקים אבל אני ממש ממש ממש רוצה לבנות אותו במארז HTPC. עכשיו כבר הבנתי שמבחינת החומרה שאני רוצה לשים בו יהיה קצת קשה לשמור עליו בטמפרטורות שפויות, אבל בכל זאת אשמח להצעות. בינתיים חשבתי על הTT MOZART HTPC שניראה לי מספיק גדול לאחסן את הכרטיסים החדשים של ATI. בנוסף אשמח להמלצה לספק שיסחוב את הרכיבים הבאים: מעבד E8400 או Q9300 כרטיס מסך 4870/50 וזכרונות 1066MHZ של OCZ יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by emberl,

אני שוקל לרכוש מארז מסוג EZCool s360 עבור HTPC. האם למי שהוא יש נסיון איתו?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by liorf8,

אני יודע שהפוסט הזה לא מתאים לפה. בבקשה מנהלים תעבירו לאיפה שאתם חושבים. שלום ובוקר טוב, יש לי מארז של Thermaltke xaser 3 בצבע שחור. עים 8 מאוררים. בכמה אתם חושבים אני יכול לימכור אותו כיום?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by amirn,

יש לי היום מחשב ישן P4 עם ספק HEC 300W בן 4 שנים כיום יש לי שלושה HD שני DVD ושלושה מאוררים (כרטיס מסך 9200 RADEON ישן) האם אני אוכל להוסיף HD רביעי? האם יש צורה לדעת כמה עמוס הספק היום?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by al83,

שלום היום הוספתי כונן קשיח חדש, וחיברתי אותו על אותו כבל חשמל SATA שיוצא מהספק ביחד עם 2 הכוננים האחרים. לפי מה שנשמע לי ,הרעש של המאוורר בספק CROSAIR VX550W התגבר, א.רציתי לדעת אם זה משנה לספק אם אני מעמיס על כבל 1 יותר מהשני? ב.אם אחבר את כבל חשמל ה SATA השני לכונן החדש אז חלוקת העומס בין הכבלים של הספק תהיה יותר מאוזנת וכתוצאה מכך יותר שקט מהמאוורר של הספק? תודה שבוע טוב שיהיה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  20. המחשב של ההורים שלי לא נדלק. למרות זאת, הפד לעכבר עדיין מאיר כשהמחשב מכובה (לדים בצדדים) וכשאני מנתק ומחזיר מספק הכוח את כבל החשמל, ומנסה להדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מסתובב לשנייה ומפסיק. האם הבעיה בספק? האם הלוח מקצר? תודה על העזרה

21. Started by davidreznic,

שלום. אני קונה מחשב חדש ועד את מול בניתי על אנטק סונטה II. אבל כבר לא מוכרים אותו.... התחלתי לחפש משהו אחר. מצאתי שתי אפשרויות: RAIDMAX NINJA+COLLERMASTER EXTREME 500W RAIDMAX SAGITTA+COLLERMASTER EXTREME 500W. עדיף הספק הנ"ל או ENERMAX NOISETAKER 420W??? אני יותר אוהב את הנינג'ה (הסגיטה נראה ממש זול)א בל עד כמה הוא שקט? איך הוא מקורר? איזה מאווררים אפשר לשים בו? עד כמה הוא עמיד ואיכותי? כמה אבק נכנס בו? ראיתי שלסגיטה יש מאוורר 80מ"מ בצד אז כנראה הוא יהיה רועש יותר, לא? המפרט הוא : E6750 קירור סטוק GA-P31-DS3L ASUS 8800GT 3 הארד דיסקים 2 כונני DVD FLOPPY אחד... תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. שלום אנשים... שבוע הבא אני מתכוון לקנות מחשב חדש. מכיוון שהמחשב נמצא בחדר שלי והוא רק חצי מטר מהראש שלי השקט די חשוב לי. הבעיה היא שכמו שהשקט חשוב לי... גם הביצועים חשובים לי. התלבטתי בין כמה מארזים שיכולים להתאים וביניהם ה-NZXT Hush וה-CoolerMaster Celio 500. אבל מס' אנשים אמרו לי שהם לא מאווררים מספיק עבור מערכת שאמורה לסחוב משחקים חדשים. זה נכון? המארזים האלו טובים או לא? יש המלצות ביניים בין שקט לאוורור? אולי ה-Antec three hundred יתאים? תודה אנשים...

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by zohar678,

לפני כמספר שבועות הלך לי הספק כוח כתוצאה מנפילת מתח שהתרחשה בביתי. הטכנאי אמר לי שהוא שם לי ספק כוח קצת יותר טוב ממה שהיה לי קודם, הוא קרא לזה מהספקים הקצת מיוחדים יותר, ואילו הספק הישן שלי למעשה היה מאוד פשוט (לא זוכר את הדגם). הספק החדש שהוא שם לי הוא של חברת HUNKE 350W REAL ורציתי לדעם אם הוא באמת נחשב כספק כוח טוב? הוא עלה לי ללא מע"מ 150 שקל. עוד שאלה: כתוב לי בקבלה שהוא תיקן לי הגדרות של לוח אם כולל הגדרות של BIOS, כיד ניתן לתקן הגדרות של לוח אם? אני יודע שניתן לשנות הגדרות של BIOS אבל זאת פעם ראשונה שאני נתקל באפשרות של תיקון הגדרות בלוח אם.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by KoM,

תקציב סביר (לא יודע להגדיר בדיוק כרגע) יחזיק מעבד 920, X58 של אינטל 6GB וכרטיס מסך 8800GT, כולל 3 הארדיסקים. אשמח להמלצה לספק שיחזיק את המערכת בכבוד, לא מתוכנן OC ושקט לא חשוב יתר על המידה.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by davidpo,

איזה מארז עדיף מבחינת קירור! והגנה מפני אבק!? זה: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower או זה? Thermaltake SPEDO ATX Full Tower

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים