ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, והזמנתי ת'מארז TEMPEST ואני חייב לדעת אם יש לי מקום בשבילו מישהו יכול להגיד לי את המידות שלו לאורך? מצטער אם זה ספאם
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמו בכותרת רצוי שיהיה מקום ומספיק כוח לכרטיסי הדור הבא וגם שיהיה שקט
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
שמעו אני יודע שהתקציב דל אבל מה לעשות בכל מקרה אני צריך מארז ללא ספק למחשב דיי ישן שאני הופך למחשב כמו סלוני כזה בחדר שיחובר לLCD 32 אינטש ברזולוציות דיי גבוהות כזה.. (1920 * 1080) בכל מקרה על הכרטיס מסך אני ידבר בפורום המתאים אני צריך מארז שיהיה יפה שישב טוב מעל הDVD והממיר של יס יש הצעות או שהתקציב דל מדי? (ד"א צריך מאווררים טובים מאוד ושקטים לאללה (בכל זאת פרסקוט..)) המחשב : http://img520.imageshack.us/my.php?image=93743803yv4.jpg ד"א הכונן המסומן בלבד הוא חיצוני כל השאר פנימיים..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מפרט פחות או יותר כזה: core 2 dou 7400 geforce 9800 gtx(בעל ליבה אחת, מאלה שעולים בערך 1000 שקל) 4gb זכרון שני הארדיסקים מארז רגיל, בלי יותר מדי מאווררים ושטויות. לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני צריך ספק שמתאים לזה, ושניתן להזמינו מזיגזאג, סקאייפיסי או כל חנות גדולה אחרת באיזור המרכז.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי אולי מישהו יודע,למה נותנים רק שנה אחת אחריות לספקים המוצלחים ואמינים של HEC ..? לדוגמה הסידרה הזאת:http://www.compucase-hec.co.uk/psu_green_earth.htm http://www.compucase-hec.co.uk/psu_green_earth.htm
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברשותי מארז של HEC מסדרה 6.. עד לאחרונה עבד יפה ובעיקר בשקט. מזה כשבועיים הרעש שיוצא מהמאווררים בלתי ניסבל , כאילו הם עובדים על מלוא העוצמה כל הזמן (הטמפרטורה של הלוח והמעבד תקינים ). ניקיתי היום את הקירור שעל המעבד ואת המאוורר של ה 120 של המארז אבל עדיין הרעש המפחיד הזה של השאיבה והרעש פשוט בלתי ניסבל. אשמח לקבל כל עיצה הכיצד להשקיט את המארז הזה ואת המאוורים שעליו. תודה מראש, דרור.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש במארז מדהים, Antec P180. מרוצה מכל חלק שלו, באמת מארז על רמה.. השאלה היא - איך מוציאים את הפילטרים של האבק מקדימה?! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כמו שכתבתי כאן בעבר ברשותי 4 דיסקים קשיחים של WD CAVIAR BLACK בנפח 1T שאליהם עומד להצטרף בקרוב דיסק קשיח דומה נוסף . אני מחפש כבר זמן מה פיתרון לאחסון חיצוני של הדיסקים הללו במארז נפרד מהמחשב , פיתרון כזה שיתן לי גמישות ואפשרות לחבר אותם גם למחשבים אחרים . אני מדליק ומכבה אותם כראות עיני וכמובן דור שיהיה להם חיבור SATA ואפשרות לרשת ( לא חובה ) . מכיוון שהדיסקים הללו גם מתחממים צריך קירור באמצאות מאוורר . מכיוון שהדיסקים מכילים מידע רב ואני לא מתכוון לפרמט אותם ( אם מישהו חשב על מערך RAID דבר שדרוש פרמוט ) ולכן אני צריך גם אופציה להפעילם כדיסיקם נפרדים . לצערי למרות החיפושים הרבים שלי לא מצאתי פיתרון הולם בארץ ( כל מה שמתאים לא מיובא לכאן ) . חרשתי את האתרים של גולדטוף , ז…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי לכולם, אתמול בפעם הראשונה קרס לי המחשב, כנראה מעומס יתר על הספק. אתמול חיברתי עוד 4 HD-ים למחשב שלי ובשלב מסויים הוא קרס, ואני חושב שזה כתוצאה מהספק. המערכת שלי מכילה 2 מאווררים של TT : http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1164&ID=1922#Tab1 עוד מאוורר 120 ג'נרי, radeon 4870 1gb, כונן דיסקים סטנדרטי, מאוורר קטן בסגנון של זה רק ג'נרי: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A2426~18~0.htm את כל זה המחשב שלי מחזיק עם ספק 485 וואט של enermax מדגם noisetaker, כאשר היו מחוברים אליו 2 דיסקים קשיחים. אתמול חיברתי 4 דיסקים קשיחים במטרה לבצע RAID. המחשב השתתק אתמול כאשר חיברתי בנוסף דיסק חיצוני וכונן FLASH לשלל הHD-ים. עריכה: יש לי לוח אם של asus a8n-e עם מעבד opteron …
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן משנת 2006 והוא עושה רעש חזק מאוד מהספק כוח שלו והוא גם מתחמם אבל לא נכבה, ואני רוצה להחליף ספק כוח. רשום על הספק כוח שהוא 500 וואט. אז מה אני עושה בוחר ספק כוח רק לפי הוואטים שלו ולהחליף או שיש עוד פרמטרים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש קיט בידוד רעש למארז המחשב היכן אפשר לרכוש את הסט האיטום האלה?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות. יש לי מארז הכי זול והכי פשוט שיש ב 80 שקל - אין בפנים כמעט מקום, למרות שלדעתי האוורור בפנים מצוין: 1) יש מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר. 2) באמצע יש את המאוורר האדיר שלי למעבד שיושב על הצד, זאת אומרת הוא מביא אוויר מקדמת המארז (מהמאוורר הראשון) לאחורה של המארז. 3) שם נמצא עוד מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר מהמארז. הקו הישיר הזה בין 3 המאווררים פתוח לחלוטין מבחנית מקום במארז, כלומר כל מאוורר מעיף אוויר בדיוק על השני. העניין הוא שאני לא מבין כלום באוורר מבחנה מקצועית, ככה שה"לדעתי" הזה שלי הוא... לא אמין בלשון המעטה. אם אני קונה מארז, 90% שזה יהיה ה ANTEC 300, השאלה היא האם אני בכלל צריך מארז חדש?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ת'אמת אין לי מושג כמה להשקיע בדבר הזה למרות שזה חשוב זה המפרט שאני רוצה (אם למישהו יש הערות/הארות לגביו אני אשמח לשמוע) מעבד : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם : P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות : איזה שני סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך : HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של GIGABYTE הארד דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II של WD עכשיו אני צריך רק מארז וספק טוב למפרט הזה שאלה קטנה : המארזים באים עם מאווררים בסיסיים או בכלל לא ?! תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש (מחיר 5500 ש"ח כולל ציוד היקפי) ומחפש למצוא מארז וספק שהכי יתאימו לו, במחיר של עד 750 ש"ח (מארז + ספק). הרכיבים שאני ככל הנראה אקנה יהיו - המעבד - Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס המסך - Palit ATI Radeon HD4850. קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למארז - Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM כמובן שאני רוצה שהמארז והספק יהיו שקטים ככל הניתן (בגבולות המחיר..). אני נוטה לכיוון ה-Cooler Master RC-690 יחד עם ספק של SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk. מצד שני, קראתי גם ביקורות טובות על ה-Antec NSK4480 (שכולל ספק של 380W) וגם על ה-Coolermaster Centurion 590. בנוסף, היו גם הרבה ביקורות טובות ל…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב בעיון קצר בדף הנתונים של pro 82+ של חברת enermax http://www.enermax.com/admin/pic/200810714222486693.pdf בדף השני, ניתן לראות שהם מצהירים שהספק בהספק של 385W מסוגל להחזיק שני מעבדים כל אחד של ארבע ליבות, כרטיס מסך חיצוני של PCI EXPRESS 2.0 ו-11 כוננים קשיחים, אז רציתי לשאול האם יש מפרט שנותנים היום שזקוק ליותר מ-400W ? ( חוץ מהבודדים שקונים מערך של שני כרטיסי מסך ) האם יכול להיות שספקים של חברות אחרות באותו הספק יחזיקו פחות ? ( בלי לדבר על ספקים גנריים ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? (דרך אגב כבר קניתי אותו אני רק רוצה לדעת האם הוא טוב.. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי NZXT BlckLine ואני מעוניין להעביר את ההארד דיסק לכלוב של הכוננים או משו כזה(לא יודע איפה בידיוק אפשר לשים אותו)ולהוציא את הכלוב האם יש אפשרות לעשות את זה?ומישו יכול לפרט לי איך?כי ניסיתי להעביר תהארד דיסק לכלוב העליון....יש שם מקום לכוננים קטנים ושם זה לא נכנס ויש אפשרות לכוננים הרגילים(איפה שהDVD יושב) ושם זה גדול מידיי בקיצור...האם אפשר ואיך?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! המפרט שלי << עם ספק 400W של HEC שבא עם המארז. האם אמורה להיות לי בעיה להוסיף עוד הרדיסק SATA (500-640GB)? האם יש עוד משהו שכדאי לדעת? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה מאווררים מסוג Scythe 120mm S-Flex 1600RPM 63.7CFM אני יכול לשים במארזNZXT Lexa Aluminum No PSU
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם תיכננתי לקנות את המארז הזה: Thermaltake Soprano VB1000BNS איךהוא? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מישהו שמע עליהם? קיבלתי הצעת מחיר שכוללת UPS 650VA שלהם... שווה משהו? כמה VA צריך בשביל המחשב שלי (ר' מפרט בצד)
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום הבנתי שבמארז הזה יש מאוורר עליון מוציא ועוד אחד אחורי שמוציא אחד למטה שמכניס ועוד אחד אופציונאלי 120 מילימטר להכניס אוויר עכשיו השאלה שלי היא האם המאוורר הזה (שמחובר באמצע מלפנים איפה שהכלוב כוננים העליון) יכול לבוא בנוסף לכלוב כוננים כלומר בינו לבין החלק הקדמי של המארז ואז אפשר גם לחבר כוננים שם או שהוא תופס את המקום של הכוננים בעצם? ואיך המצב ב 182? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
אני מחפש ספק כח שיחזיק לי מערך SLI של כרטיס מסך nvidia 8800 gts שאר המפרט: e4300 oc up to 3.0ghz asus p5b deluxe 2gb ram ddr2
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-