עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני רוצה לקנות מערכת מKSP והם החליפו את הספקי כוח שלהם והוספיו cheiftec חברה שלא שמעתי עליה במחירים זולים יחסית.. השאלה הברורה עולה האם זה משהו נורמלי או חברת מדבקה+? חשבתי על הדגם של ה550W שיש לו 3 מסילות 12 וולט של 18 אמפר שזה מספיק למערכת שלי e8400 gtx260 הרד דיסק ודיוידי

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי (מזל טוב לי) הגיע הזמן לבחור ספק ומארז... כעקרון לא אכפת לי יותר מדי מצורת המארז, כל עוד הוא לא בצבעי ירוק וסגול מזעזעים. חשוב לי שיהיה בנוי נכון, שיתאים ליציאות של הלוח אם, סירקולציית אוויר טובה. הבנתי שזה לא טוב לקנות מארז וספק ביחד ועדיף לקנותם בנפרד בגלל כל הספקים הג'נריים ולכן באתי לבקש עזרה כי אני פשוט לא מבין בזה כלום המפרט של המחשב שלי הוא Intel C2D E6400 ABIT IB9 G.Skill או TwinMos 2GB(1*2) 667MHZ DDRII CL5 Radeon X1950PRO, עוד לא בחרתי חברה אבל זה לא עקרוני לבחירת המארז והספק WD 2500KS 250GB SATAII 16MB התקציב שאני מעמיד בשביל זה זה 600 ש"ח פלוס מינוס, דגש על המינוס. המחשב הוא לא חיית ביצועים אבל חשוב לי שיעבוד טוב ולא יקרוס בע…

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  3. COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN האם הספק HEC שבא עם המארז הזה יכול להחזיק את המערכת הבאה עם אוברקלוק לFSB מ200 ל400 (בלי אוברקלוק לזכרונות) וגם קצת אוברקלוק לכרטיס מסך? (קרור סטוק) INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 256MB GDDR2 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by DarkLloth,

יכנס בצורה סבירה בלי בעיות? התכנון הוא כנראה לקחת gtx של חברת evga ...

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by Keman,

המידות ומבנה הפנימי מזכירים מאוד את אורורה 570 3D. המארז בעל 3 מאווררי 120 מ"מ ובא עם הכנה לקרור מים, כמובן רצוי של GIGABYTE. מידות המארז הן : 505 x 200 x 400 x והמחיר עדיין לא פורסם. הפניה לאתר הבית : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2677 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by Keman,

הי חברים. אחרי חיפוש באתרים למיניהם, הגעתי למסכנה: אין או שלא מצאתי חנות בארץ, אשר מוכרת ספקי כוח של GIGABYTE. העפתי מבט עליהם אצלהם באתר - ואני מאוד מצתער שזה ככה. סדרת הODIN GT שלהם ממש מדגדגת לי את ה"חושנית" ואני ממש רוצה אחד כזה....אולי מישהו יודע, אולי יש צדיק אחד בסדום שאכן מוכר אותם בארצינו הקטנה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. במצב של גלישה ברשת או סתם עבודה על הword האם כרטיסי ה8800GTS צורכים יותר חשמל מכרטיסי ה8600GTS/GT? ואם כן אז למה? תודה...

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  8. שלום! קודם כל, אני באמת מקווה שהכותרת טובה ומתאימה לחוקי הפורום ושכתבתי כמו שצריך. שנית, ברצוני לדעת, פשוט שמתי לב שכאן פחות או יותר כולם יש להם מערכת של מספר דיסקים קשיחים וגם כמה צורבים והרבה מאווררים. לי יש רק דיסק אחד, צורב אחד ושתי מאווררים. והמערכת היא כמו שכתבתי שלשום, עם כרטיס מסך 8600 512MB זיכרון. מעבד QUADCORE שאלו נראים לי שלוקחים הכי הרבה חשמל. אז אני רוצה לשאול האם בשביל המערכת הזו שהיא לא יותר מדיסק וצורב אחד ג"כ צריך ספק כוח כ"כ חזק וחובה שהוא לא יהיה ג'נרי וכו'? או שמספיק גם משהו באמת פשוט למערכת הזו, במיוחד שאני גם לא משאיר את זה דלוק 24 שעות רצוף. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by FastJack,

שלום. אני מחפש מארז עם הנתונים הבאים: לפחות שני מאווררים עם פילטרים (מאוד חשוב לי שלא יכנס אבק למערכת). מגש ללוח אם ניתק. שיהיה יפה (כלומר לוח שקוף בצד של המארז). שיהיה לו יציאות I/O (שקעי USB וכו'...) בחלק העליון ולא התחתון. יש עדיפות ל SCREWLESS DESIGN. כמו שאמרתי מקודם התקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. השילוב בסדר? המארז יהיה שקט? עבור מחשב חזק מאד שמיועד למשחקים כבדים. (הספק יחזיק כרטיס מסך 8800gt ומעבד e8400)? והאם האוורור של המארז הזה יספיק?

11. קניתי מחשב עם מעבד e8400 ולוח של gigabyte EP35-DS3L כרטיס מסך gigabyte 8500gt עכשיו לקחתי איתם את הספק הזה TR2 Power W0070 430W Silent (24pin ולאחר מכן הבנתי שהוא בכלל לא טוב. השאלה שלי היא למה והאם יש סיכון למעבד וללוח אם ממנו? בנוסף קניתי לאח שלי מחשב עם מעבד amd 4600 וגם איזה לוח של gigabyte עם כרטיס מסך מובנה ונהרס במחשב שלו הספק עכשיו רציתי לקנות נורמלי במחיר מינימלי רק שיחזיק תמחשב ושלא ישרוף לי כלום אחרי שהבנתי שהספק שקניתי למחשב הראשון לא טוב, והשאלה היא האם זה בכלל נכון, ההתלבטות שלי אם לקנות ספק יותר טוב למחשב שלי ואז להעביר את הספק שלי למחשב של אח שלי או שהספק בסדר ולקנות לאח שלי ספק זול כמו ezcool 400w. חוץ מזה ה Hec trt400 טוב יותר משמעותית אם בכל…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  12. אני עומד לקנות מחשב ויש ספקים 400W 500W וכד' ..... חשבתי שבמקום להסיף כסף לספקים גדולים [500W] . אולי כדאי לקנות 350W אבל איכותי יותר. הבעיה שאני לא יודע איזה הספק המערכת דורשת, לכן אני הולך על הגדול ביותר ליתר ביטחון. גם אם לא צריך.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  13. קניתי אתמול את הספק, חיברתי הכל למקום והופ כלום, המחשב עשה ניסיון להידלק (כל הנורות נדלקו לרבע שניה וכך גם המאווררים) ונכבה מיד. יש לי לוח אם asus p5ql-e חיברתי את הכל טוב, ניסיתי גם לחבר רק את הלוח והמעבד אך לשווא, לא זז!! מה עושים?!?!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. אהלן חברים, אני צריך המלצה לספק שקט, ההספק באמת לא חשוב (הוא יצטרך להחזיק 4 דיסקים קשיחים מאורר ובקר רייד עצמאי אין סיכוי שכל העניין הזה עובר את ה100 וואט אפילו) חשוב רק שקט ומחיר כמה שיותר נמוך, יש רעיונות? תודה!

15. חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6170 אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לfull atx תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. Started by Or4more,

יש לי התלבטות בין מספר ספקים: HEC 550W TE-WX HEC Win 550W Seasonic 500W ET FSP Epslion 500W מה עדיף לטווח הארוך? עיקרי המערכת הם: Phenom II 945 4GB ram HD4870 כל השאר רגיל - הארד דיסק אחד, 3 מאווררים - לא משהו מיוחד.. אני שואל לטווח הארוך כי אני מאמין שבטווח הקצר כולם יחזיקו אבל עם הזמן הספק הולך וניהיה "חלוד", מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by carock,

אם אני מוסיף לאפולו עוד מאוור של 120 של גלשטייק שעונה לשם הידרו.. אז יוצא לי 3 מאווררים של 120.. אז מה יותר טוב מבחינת קרירות הלקסה או ההאפולו?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  18. Started by assafbe,

שלום יש לי מחשב של HP עם ספק 250W הוספתי את ה-8800GT ו-2G זיכרון המחשב עובד פצצה עם הספק הנוכחי (מריץ את ה-DEMO של CRISYS בקלות) האם צריך לרכוש ספק חזק יותר למרות שהכל עובד תקין? (האם ספק חזק יותר ישפר ביצועיים? האם הספק החלש יחסית יכול לפגוע בצורה כל שהיא במחשב?)

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  19. טוב אני מקווה שאני אסתדר פה עם כל הקטע של שילוב התמונות בהודעה.... *חח אני לא מצליח עם הקטנות האלה שגודלות כשלוחצים עליהם...אני מקווה שתוכלו להסתדר גם עם זה...* אז לשאלות: 1.איך קוראים למארז שבתמונה הראשונה? עכשיו שאלות לגבי הAPOLLO(אני מדבר על הBLACK): 2.תמיד התמונה שמראים ביחצנות של המארז היא התמונה השנייה,אבל מהסתכלות בכל מיני אתרים על המוצר שממש מוכרים בחנות,עולה התמונה השלישית - האם תמונת היחצ"נות והמוצר עצמו נראים בדיוק אותו דבר?בתמונת היחצ"נות החלק העליון מקדימה נראה אפור לעומת תמונת המוצר עצמו שבה כל הקדימה שחור. גם כפתור ההפעלה ביחצ"נות נראה קצת שונה מהכפתור בתמונת המוצר עצמו,אבל יכול להיות שזה רק הזווית. קיצר שאלתי היא בעצם האם המוצר שמקבלים בחנות תואם במ…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by dol222,

שלום אני קונה מחשב ואני מתכנן לקנות לו מארז איכותי וטוב כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי! חשבתי לקנות את ה: antec p182 אבל אמרו לי שהוא יגיע לארץ רק עוד שבועיים. חוץ מזה אמרו לי שהוא יקר מאוד ועדיף ללכת על ה Cooler Master RC-690 זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB כונן אופטי: LG H66NK SATA BLACK

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by ShakedB,

איך המארזים הבאים: NZXT ALPHA NZXT APOLLO NZXT LEXA NZXT HUSH מה יותר טוב? HUSH VS LEXA ללא קשר לשאלה הקודמת: מה יותר טוב? APOLLO VS ALPHA אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה תכתבו. אבל שיראה טוב עדיפות לחלון.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום. רכשתי אתמול את הספק EZcool 450W PS-05 120mm ב 190 ש"ח. האם הספק הנ"ל טוב? או שיש ספקים טובים יותר במחיר הזה. כי אם כן, אני עדיין יכול לגשת לחנות ולהחליף אותו במוצר אחר. לגבי מפרט, ראו בצד. דרך אגב אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך בעוד חצי שנה בערך.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. הזמנתי מחשב בKSP, המפרט הנ"ל: Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition CoolerMaster Elite 370 והספק: Corsair CX 430W Active PFC הם טוענים שהם לא מצליחים להפעיל את המערכת עם הספק הזה. השאלה היא האם הספק חלש מדי למערכת (לאחר שהמחשב יגיע יתווספו שני HDD), ואם כן מה יש מומלץ באותו טווח מחירים (260~) בלי OC וSLI וכו'.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. Started by TopSound,

שלום לכולם, לפני כשנתיים לערך רכשתי מחשב חדש עם מארז Compucase 6T10. לאחרונה שמתי לב (יקיצה מאוחרת משו), שהמחשב שלי לא "עושה ביפ" כשהוא נדלק. יש לי לוח אם של Gigabyte GA-EG41MF-US2H, ולפי המדריך למשתמש שלו יש חיבור ל-Speaker על גבי לוח האם. פתחתי את המארז וראיתי ששום כלום לא מחובר לאותו חיבור על גבי לוח האם, ושכל הכבלים שיוצאים מהמארז מחוברים לנקודות אחרות בלוח האם (כמו שצריך) כפתור כיבוי והדלקה ושתי נורות חיווי. חיפשתי וחיפשתי ולא נראה בכלל שיש PC Speaker במארז(?!) מישהו נתקל? יודע? שמע? המארזים האלה באים בלי? איך אני אמור לאתר תקלה (טפו! טפו! טפו!) במידת הצורך בלי ה"ביפים"? תודה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. E4300 2GB G.skill 8800GTS 160GB sata2 w.d gigabyte ...לוח אם. מה אתם אומרים? זה מפרט שהציעו לי רק הוסיפו ספק.. וזה מוריד לי תתקציב משמעותית. אם זה יכול להספיק, קחו בחשבון שאני יעשה אוברקלוק ל2.4 לפחות! עם קירור טוב.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים