ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז של THERMALTEK מסוג FULL TOWER המארז מגדול מאוד עם 3 מאווררים של 8 ס"מ ו2 מאווררים של 12 ס"מ. אז אתם שואלים את עצמכם..מה הבעיה של הבחור הזה? המאווררים רועשים מאוד, למרות שהחלפתי אותם לפני כמה חודשים. בגלל הפתחים ברבים, יש גם הרבה אבק מצטבר בפנים. האם אתם ממליצים לי להחליף את המארז או רק את המאווררים ולזרום האלה? תודה ראש על העצות.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המחשב העתידי שלי: I7 860+ כרטיס מסך 5670 HD + מע הפעלה WIN7 64BIT+ כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 + הרד דיסק 2TBYTE. 1. מחפש עזרה בבחירת ספק כוח ( בתחום 450 עד 600 וואט ) שקט ובעל נצילות טובה ככל האפשר עבור המחשב. ראיתי ספק עם נצילות GOLD של חברת ENERMAX MODU 87 בעוצמה 500 וואט. האם הוא נמכר בארץ? אם לא מהו ספק שקט ואיכותי בתחום הזה אם נצילות טובה ככל האפשר? אני נוטה ללכת על ספקי CORSAIR. יש להם 2 סדרות HX VX . מה ההבדלים העיקריים? מעונין באחריות 5 שנים בגלל הקבלים בספק הכוח. 2. מחפש מארז שקט וכמובן עם פיזור חום טוב. בתודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב בספטמבר, והדבר היחיד שאני לא מבין בו הוא ספק. עכשיו, תכל'ס מה שחשוב לי בספק הוא כמה אני משלם אחרי זה לחברת החשמל... אני אבנה מפרט HIGH-END, אבל התאמת הספק למפרט אני אעשה כשאחליט על המפרט הסופי. אני פה עכשיו כי אני רוצה שתסבירו לי בבקשה את הדבר הבא: ראיתי בהרבה ביקורות של כל מיני רכיבים (במיוחד כרטיסי מסך) שההספקים משתנים כשהמחשב ב-IDLE וב-LOAD. אם יש לי ספק 500W לדוגמא, ב-IDLE ההספק הכולל של המחשב הוא 100W והמחשב שלי פועל שעה, האם בחשבונית לחברת החשמל אני אשלם 0.1 קוט"ש או 0.5 קוט"ש? אם משלמים 0.1 קוט"ש (ואני לא רוטשילד) ונגיד שאני לא מוגבל בתקציב, חמה לי לקנות ספק 850W למחשב מטורף, אם אני יכול לקנות 1000W ולבסוף לשלם את אותו הדבר לחברת החשמל? כמו…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם הספק הנ"ל שווה יד שניה ב600 שקל ? או שמא כדאי לקנות משהו מומלץ אחר חדש בסביבות ה500 אבל חלש יותר ?
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 2 מארזים של NZXT. LEXA BLACKLINE לבין LEXA אני צריך את הלדים הנמצאים במארז בצבע כחול בגלל שבמאורר מעבד שלי יש מאורר עם לד כחול.. על איזה הייתם ממליצים לי ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להפוך את המחשב הישן שלי למחשב מדיה שיישב בסלון. מדובר בפנטיום 4 כשכנראה אשדרג את הלוח אם ללוח Gygabyte עם nvidia 7100 מובנה/ הבעיה שלי היא שהספק הנוכחי שלי (גנרי) מאוד מרעיש. אני רוצה לקנות ספק שיהיה יותר איכותי אבל בעיקר כמה שיותר שקט. חוץ ממעבד ולוח אם לא נראה לי שיהיה עוד משהו (אולי בעתיד אוסיף כרטיס מסך אבל משהו בינוני). כמו כן התקציב מוגבל... אשמח להמלצות, יש לי מארז סטנדרטי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך ספק ומארז שיהיו שימושיים ופחות חשוב יפים.. תכלס אני לוקח תליברטי או 400 או 500 אני בהיתלבטויות .. במארז הדבר הכי חשוב זה שיהייה סרקולציה ואיוורור טובה..(תכלס המחשב הזה לאוברקלוק מאסיביב 1.86@3.2 וזה רק למעבד..) טוב אז זה המחשב : 950 שח מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX - 920 שח זיכרון - G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK 625 שח לוח אם - GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 380 שח דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL 250 שח קירור חזק למעבד - THERMALTAKE BIG TYPHON VT 100 שח 2 מאוורים חזקי…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה בספק כוח TT 410WATT PURE POWER לפני חודש בערך הייתי די עצבני לקחתי את המארז שלפי והוא נפל בטעות... עכשיו הספק לא עובד אני מחבר אותו לחשמל הוא מייצר רעשים מוזרים שכאילו עולה לו המתח אבל המאורר לא מסתובב... ויש הרגשה שהוא תיכף התפוצץ לי. יש משהו שאפשר לעשות איתו?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ראיתי לא מזנמן שIQPC מוכרים ספקים חדשים של FSP עםactive PFC ונצילות של עד 85% במחיר זול יותר מאשר חברות מתחרות. הם נקראים blue storm II . לפי מה שהבנתי FSP היא חברה שנחשבת לאיכותית איך הספקים שלהם בהשוואה ל enermax liberty ? ה 500W של FSP לא הרבה יותר יקר מ enermax liberty 400W ויש לו שני ריילים של עד 18A כל אחד והוא מוציא עד 480W על ה5,3.3 ו12 וולט עם הגבלה של 152W על 5 ו 3.3 . בהשוואה הליברטי 400 מוציא 360W על שני ריילים של עד 20A ו. . ה 400 וואט של FSP זול משמעותית מה ליברטי 400 אבל לא מצאתי את תמונה של המדבקה שלו( את ה500W מצאתי ב newegg ) . ה600W של FSP זול מהliberty 500W והוא QUAD RAIL 15A עם הגבלה של עד 580W על 3.3 ,5 ו 12 וולט עם 155W מגבלה על 3.3 ו 5 וולט. אני…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אפשר להשיג ספקים כאלה בארץ? משהו סטנדרטי וזול, לא צריך ספק רציני במיוחד. תודה מראש על התגובות.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הי, החלפתי בורד במחשב לבורד ASUS M2A, לאחר החיבור המחשב לא עולה. נדלקת הנורה בבורד שמסמנת שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה. בדרישות של הבורד רשום שיש צורך בספק ATX 12V 2.0 compliant. המארז והספק שלי הם בני שנתיים וקצת ומסוג פשוט. האם יכול להיות שהסיבה שהמחשב לא עולה נעוצה בספק ? מה זה אומר ATX 12V 2.0 compliant ? תודה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
מדובר במחשב שאינו מיועד למשחקים או לאוברקלוק. המחשב צריך להיותשקט. נתונים: מעבד e8400 עם מאורר Freezer Xtreme, ספק כוח liberty 400, הרדיסק 500AAKS, כרטיס מסך ati 3400 ללא מאורר. אני מבקש המלצה למארז עם מאוררים שלא יצאו רעש חזק יותר מהרעש של מאורר המעבד או הספק. אפשר להתחשב בעובדה שלא מתוכנן אוברקלוק והמעבד קריר יחסית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מארז עם הנתונים הבאים: לפחות שני מאווררים עם פילטרים (מאוד חשוב לי שלא יכנס אבק למערכת). מגש ללוח אם ניתק. שיהיה יפה (כלומר לוח שקוף בצד של המארז). שיהיה לו יציאות I/O (שקעי USB וכו'...) בחלק העליון ולא התחתון. יש עדיפות ל SCREWLESS DESIGN. כמו שאמרתי מקודם התקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כיצד באמת מצב צריכת חשמל (מצב המתנה,כיבוי צג,כיבוי דיסקים קשיחים),משפיע באמת על המחשב ?.. מה בידיוק קורה בכל אחד מהמצבים שהגדרתי ?.. ולמה הראוטר מתנתק ואח"כ חוזר בעת הזזת העכבר ?..
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
חפשתי בפורום תשובה לשאלתי אך לא מצאתי משהו רלוונטי אז אבקש את עזרתכם. המפרט הינו: INTEL PENTIUM 4 630 PRESCOTT @3 Ghz ASUS P5GD2-X INFINEON DDR2 4*256 PC4300 WD 80 GB + צורב DVD INNOVISION Nvidia 8800GT מתלבט בין Corsair cmpsu-450vxeu http://www.skypc.co.il/pl_product~450VXEU~24~0.htm לבין PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19392 או שאפשר לחסוך עוד ולקחת את: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3969 האם שלושתם יתאימו למערכת הנ"ל ?? אם יש הצעות נוספות ??
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה אני ועוד כמה אנשים קונים למישהו מארז ואנחנו רוצים שהוא הכי חשוב קירור טוב [tt]ויפה[/tt] ואני צריך את זה בשבוע הקרוב אז תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים. ד"א התקציב כמו בכותרת 750שח'
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
בשוק המארזים אני לא כל כך מתמצא, אז אשמח לעצות מהמומחים המארז צריך להיות בעל הפרמטרים הבאים: מאוורר - חשוב מאוד. המחשב בחדר לא ממוזג, ובקיץ חם... ראיתי אחלה מארזים מחוררים אך הדרישה שלי לנקיון מאבק, קצת מגבילה אותי עם עודף האוורור הזה. אם רק הייתה רשת מסביב לכל החורים של הCM למשל, זה היה מצוין. בעל פילטרים לאבק - חשוב מאוד! אני גר בסביבה מאובקת (מדברית משהו...) מבנה פנימי איכותי (למשל, תושבות מגומי בלתי מתפרק להרד-דיסקים, מודולוריות נוחה, וכד'.) - חשוב מאוד. - יש לי מארז של Cumpucase אך הגומיות שלו לא אמינות מי יודע מה.. הייתי שמח למשהו יותר טוב. שקט - עדיף, אך לא חיוני. גודל - לא קריטי, גמיש לצורך מילוי הדרישות הקריטיות שלי.. יופי - לא חשוב בכלל! *אין כרגע תכני…
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, המערכת: P4 2.8 7600GS OC GPU 470 RAM 460AGP לוח אם Asus p4p-800 1GB Ram צורב CD-ROM X-Fi platinum 2 HD של WD משהו כמו 400 ג'יגה ביחד כרטיס רשת ויש עוד 2 מאווררים שניתקתי ואני רוצה להחזיר. וזהו, כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W שהדרייברים של nvidia אומרים עליו שהוא לא מספיק והכרטיס לא מקבל מספיק חשמל. מחפש ספק עד 300 שח, מכוון שמדובר במחשב ישן יחסית עדיף 250 (אני מתכוון לתת תמחשב לאחי- אז ככה שהספק צריך להחזיק לפחות שנתיים). תודה. נ.ב. אם אפשר להמליץ בנוסף על חנות שניתן לקנות בה - עדיף באיזור ת"א.
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור לגמרי על המארז ההתלבטות בין 3 מארזים (או אם יש להם עצה אחרת באותו טווח מחירים עד 800 ): ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN BLACK / RED w/o PSU ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT COOLERMASTER CM 690 : RC-690 +ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU (אפשר גם 3) מה דעתכם?כרגיל עדיפות לקירירות ושקט(ביצועים) ולא עיצוב(עדיף פשוט בלי לדים או נצנצים למיניהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס מסך חדש, לצערי הרב הדבר אומר שעלי לקנות ספק כוח חדש שכן הספק שלי(ZU400) מספק רק 20A ואין לו יציאה של 6 PIN PCIE הכרטיס שכנראה אקנה יהיה HD4850 GDDR5 , שלצורך העניין נניח שצורך הספק כמו HD4870. כרגע המעבד שלי הינו INTEL E4400 יש לי שני HD מחוברים ב SATA, צורב SATA ועוד HD IDE. כרטיס רשת אלחוטי דרך USB, ו 4 סטיקים של זכרון DDR2. בפורום כרטיסי מסך ראיתי שממליצים מאד על ספקים של SEASONIC , ומביקורות שקראתי נראה שזה ספק שבהחלט שווה את ההשקעה בו. ייתכן מאד ובעתיד הלא רחוק אני אשדרג מעבד למעבד QUAD, ורציתי לשאול בהתחשב בזה איזה ספק כדאי לי לקנות ספק של 400 או ספק של 500 ? כמו כן, ראיתי שיש ספקים של SILVER POWER שמבוססים על SEASONIC ורציתי לשאול האם הם יותר …
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי ספק בעל 20Pin ולוח חדש בעל חיבור של 24Pin , השאלה שלי האם הספק יעבוד אם מחוברים רק 20pin ואם לא כמה עולה הממיר ל 24pin ?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם הספק ocz stealth xstream 500w יחזיק את המערכת הבאה q 9550 asus p5q hd wd 500 giga toxic 4870 1 giga ocz 1066 4 giga אני יודע שזו לא הבחירה הכי טובה אני רק צריך לדעת אם הוא יחזיק את המערכת הנ"ל תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להרכיב מחשב בעצמי (קניה של כל החלקים בחנויות שונות והרכבה עצמאית). מחר אני קונה את המארז - בחרתי ב-Enermax Chakra 3052 - קראתי עליו ביקורות טובות והוא גם זול יחסית (450 ש"ח). מישהו מכיר את המארז ויכול לתת לי סיבה לא לקנות אותו (במילים אחרות - איזה חסרונות יש לו) ? אני לא מבקש המלצות למארזים אחרים - אני יודע שיש המון מארזים שכביכול יותר טובים ממנו, אבל לפי הבדיקות שלי זה אמור להיות אחלה מארז והעיצוב שלו מתאים לי בול. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-