עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מחפש מארז שיחזיק sli של gtx בתקציב של עד 900 שקל,חשוב לי שהמארז יהיה מאוד מאוורר והכי חשוב שקט!!נמאס לי לשמוע טרקטור בחדר!! איך ה-P180?יש דברים יותר זולים שנותנים תוצאות טובות?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by hezi508,

אני קונה מערכת מחשב עם מספר רב של מסכים. במקרה של נפילת מתח מה שאני צריך שישאר מחובר זה המחשב, מסך ומודם (חחלק ראשון) יחד עם זאת אני מעוניין להגן על כל המערכת שאר המסכים מדפסת וציוד היקפי נוסף (חלק שני) מקפיצות מתח. השאלה היא אם אני מחבר לשקע מגן ברקים וממנו מפצל לשניים אחד לאל פסק שיחזיק את החלק הראשון של המערכת והשני יחובר לחלק השני של המערכת ורק יגן מפני קפיצות מתח. האם פיתרון כזה אפשרי ויגן על המערכת שלי כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. שאלה: האם המארז Antec NSK4480 380W Mini ATX Tower Case מספיק טוב לכרטיס המסך:Twintech nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe. אם לא, איזה חלופה אתם מציעים לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  4. שלום אני רונה מחשב חדש ואני צריך עזרה די דחופה בקניית מארז עד 400 ש"ח ובבקשה שיהיה מ KSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel תודה רבה לעוזרים! ( אני צריך את זה כמה שיותר מהר...) העלות של המחשב בלי המארז היא כ 4000 ש"ח. (אם זה עוזר למישהו) אם יש משהו לא ציינתי והייתי צריך, בבקשה תגידו.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  5. מ קורה...אני צריך עזרה בכמה דברים... אדבר ראשון..האם FSP 350W יחזיק את המפרט הבא? מעבד: Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤713 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes S775 כמות: 1 - מחיר: ¤90 לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤521 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black + FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤287 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤874 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤142 כרטיסי…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by norni,

כותרת... והאם מומלץ להוסיף עוד מאורר מקדימה?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אני עומד לרכוש כרטיס מסך חדש, לצערי הרב הדבר אומר שעלי לקנות ספק כוח חדש שכן הספק שלי(ZU400) מספק רק 20A ואין לו יציאה של 6 PIN PCIE הכרטיס שכנראה אקנה יהיה HD4850 GDDR5 , שלצורך העניין נניח שצורך הספק כמו HD4870. כרגע המעבד שלי הינו INTEL E4400 יש לי שני HD מחוברים ב SATA, צורב SATA ועוד HD IDE. כרטיס רשת אלחוטי דרך USB, ו 4 סטיקים של זכרון DDR2. בפורום כרטיסי מסך ראיתי שממליצים מאד על ספקים של SEASONIC , ומביקורות שקראתי נראה שזה ספק שבהחלט שווה את ההשקעה בו. ייתכן מאד ובעתיד הלא רחוק אני אשדרג מעבד למעבד QUAD, ורציתי לשאול בהתחשב בזה איזה ספק כדאי לי לקנות ספק של 400 או ספק של 500 ? כמו כן, ראיתי שיש ספקים של SILVER POWER שמבוססים על SEASONIC ורציתי לשאול האם הם יותר …

8. זה המחשב השני שלי בבית, והנתונים שלו הם: AMD Athlon XP 1800+ Geforce 2 Pro 80GB WD HD 512MB DDR הספק הוא Tsunami/GYRO 350W זו החברה צונאמי לא הספק צונאמי של Thermaltake. הנתונים שלו על הספק עצמו רשומים כך: Model: LC-A350ATX Input: 115/230V~, 8/4A 60/50Hz Output: 350W +3.3 24A +5 35A +12 12A +5 VSB 2A -5 0.5A -12 0.8A בדקתי את הערכים האמיתיים דרך הביוס וזה מראה כך: +3.3 | Real: 3.2 +5 | Real: 4.784 +12 | Real: 11.904 יכול להיות שזו הבעיה? במחשב שלי גם הייתה בעיה של אי יציבות, אבל העליתי את המתח של הDDR מ- 2.5 ל- 2.6 והבעיה נפתרה לחלוטין. זה מתאפשר הודות לזכרון יחסית איכותי (לפחות לא ג'נרי) שיש לי: Geil Golden Dragon. אבל במחשב השני שיש בו את הבעיה כעת יש זכרון פחות …

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by BEST_VOL,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם הספקים של המארז הנ"ל (שמגיעים איתו בבאנדל) מתאימים לכל לוחות האם.? כאילו במחינת החיבור שלהם? כי שמעתי כל מיני דברים על זה שהם לא מתאימים אשמח לתשובו פורים שמח לכולם (למרות שעוד לא כל כך פורים...)

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by mokisho,

אני מתקשה למצוא את המתאם 8 פין לספק יש לי ספק אנמקס ליברטי 500 \ וכרטיס מסך 3870X2 לספק הנ"ל יש 2 יציאות 6 פין ולעומת זאת לכרטיס מסך יש כניסה אחת 6 פין ואחת 8 פין אז אני מחפש את המתאם מ 6 פין ל 8 פין למישהוא יש מושג מאיפה אפשר לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  11. שלום, החלטתי להרכיב מחשב בעצמי (קניה של כל החלקים בחנויות שונות והרכבה עצמאית). מחר אני קונה את המארז - בחרתי ב-Enermax Chakra 3052 - קראתי עליו ביקורות טובות והוא גם זול יחסית (450 ש"ח). מישהו מכיר את המארז ויכול לתת לי סיבה לא לקנות אותו (במילים אחרות - איזה חסרונות יש לו) ? אני לא מבקש המלצות למארזים אחרים - אני יודע שיש המון מארזים שכביכול יותר טובים ממנו, אבל לפי הבדיקות שלי זה אמור להיות אחלה מארז והעיצוב שלו מתאים לי בול. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  12. קניתי מארז ולוח אם חדשים.בלוח אין יציאת Firewire אבל התקנתי כרטיס PCI. איך אני מחבר את היציאה הקדמית על המארז לכרטיס? במארז ליציאה יש כבל שבסופו מחבר שחור שטוח שנקרא 1344 אבל בכרטיס אין מחבר דומה. המארז הוא GIGABYTE 3D AURORA 570 תודה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by surref,

כותרת

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by FastJack,

שלום. אני מחפש מארז עם הנתונים הבאים: לפחות שני מאווררים עם פילטרים (מאוד חשוב לי שלא יכנס אבק למערכת). מגש ללוח אם ניתק. שיהיה יפה (כלומר לוח שקוף בצד של המארז). שיהיה לו יציאות I/O (שקעי USB וכו'...) בחלק העליון ולא התחתון. יש עדיפות ל SCREWLESS DESIGN. כמו שאמרתי מקודם התקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. כיצד באמת מצב צריכת חשמל (מצב המתנה,כיבוי צג,כיבוי דיסקים קשיחים),משפיע באמת על המחשב ?.. מה בידיוק קורה בכל אחד מהמצבים שהגדרתי ?.. ולמה הראוטר מתנתק ואח"כ חוזר בעת הזזת העכבר ?..

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. שלום מבקש יעוץ ממביני עניין או בעלי ניסיון יש לי ספק (Thermaltake ToughPower W0103 600W (active pfc הבנתי שספק מסוג active pfc דורש אל פסק מיוחד כזה שמתאים לשרתים האם זה נכון? או שאני יכול לקנות אל פסק רגיל ואם לא אשמח לקבל תשובה מדוע?? למחשב מחובר גם מסך 23" מבקש המלצה על אל פסק שיתאים תודה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  17. ככה המחשב שאני מביא זה לוח אם: EX58-UD3R מעבד : I7 920 כרטיס מסך: 5870 זכרונות:3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel שיקרר את הדברים אבל לא יהיה רועש מידיי וד"א אני חשבתי על הHAF932 או HAF922 שבאמת הייתי מעונין לדעת מה ההבדל בניהם ? :\ ראיתי תגובות טובות עליו כאן אצלנו בפורום. יש ברשותי SHRAK השאלה אם יש משהו יותר משתלם בסכום הזה? ועוד שאלה קניתי עם זה ספק 600W של TT זה סבבה נכון ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by ron003,

שלום, ברצוני לרכוש ספק לא חייב משהו טוב העיקר שיחזיק את הכרטיס מסך HD4770, ומקסימום אולי עוד שנה CF של HD4770 במחיר של עד כ- 200-300 כרגע אני מתלבט בין שתי ספקים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12163 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אחד מהם יוכל להחזיק את הכרטיס HD4770?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by lm007,

שלום אני צריך ספק כמה שיותר זול עבור המערכת שבמפרט בצד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול, עד 200-250 אבל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. היי אשמח לקבל המלצה חמה לספק שקט למחשב שבסלון... להזכיר המפרט: E4600 Gigabyte GA-P35-DS3L http://tms.co.il/product/4455 4GB 800 Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 HDMI Passive http://tms.co.il/product/5508 האתר של החברה לא עולה אז יש פה תמונה וסוג של המארז אם זה משנה!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12349 תודה!!

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by אבשה,

אז ככה אני ועוד כמה אנשים קונים למישהו מארז ואנחנו רוצים שהוא הכי חשוב קירור טוב [tt]ויפה[/tt] ואני צריך את זה בשבוע הקרוב אז תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים. ד"א התקציב כמו בכותרת 750שח'

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. בשוק המארזים אני לא כל כך מתמצא, אז אשמח לעצות מהמומחים המארז צריך להיות בעל הפרמטרים הבאים: מאוורר - חשוב מאוד. המחשב בחדר לא ממוזג, ובקיץ חם... ראיתי אחלה מארזים מחוררים אך הדרישה שלי לנקיון מאבק, קצת מגבילה אותי עם עודף האוורור הזה. אם רק הייתה רשת מסביב לכל החורים של הCM למשל, זה היה מצוין. בעל פילטרים לאבק - חשוב מאוד! אני גר בסביבה מאובקת (מדברית משהו...) מבנה פנימי איכותי (למשל, תושבות מגומי בלתי מתפרק להרד-דיסקים, מודולוריות נוחה, וכד'.) - חשוב מאוד. - יש לי מארז של Cumpucase אך הגומיות שלו לא אמינות מי יודע מה.. הייתי שמח למשהו יותר טוב. שקט - עדיף, אך לא חיוני. גודל - לא קריטי, גמיש לצורך מילוי הדרישות הקריטיות שלי.. יופי - לא חשוב בכלל! *אין כרגע תכני…

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. היי חבר'ה זה המפרט : מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 2.20GHz לוח אם Asus P5KPL-CM G31 (לא 945) זכרון Kingston 2048MB DDR II 800MHz CL5, שני צ'יפים של 1GB כרטיס מסך מובנה Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB צורב LG X22 SATA DVD מסך מחשב LG 22" W2242T 5ms LCD דיסקים קשיחים: 250GB SATA II Western Digital 7200RPM buffer8MB 500GB SATA מבקש ספק כוח אמין בהספק מתאים. גם על מארז כרגע אני לא סגור, אז חבילה של מארז+ספק כוח גם תתאים לי- במקרה זה התקציב קופץ לעד 600 ש"ח.

24. Started by FuZuL,

Pentium 4 @ 2.8Ghz 2GB RAM 7600GT 256 120GB WD 320GBAAKS WD Asus P4P800 Deluxe עכשיו יש לי ספק ג'נרי אבל מה שהביאו לי נראה טוב אבל צריך שתגידו לי אם הוא מתאים.. HEC-300AR-T האם הוא יתאים למערכת שלי? מבחינת חיבורים וכו' הוא מתאים. אני מתכוון מבחינת שמירה על המערכת ושמשהו לא יקרוס.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by redti,

שלום אני קונה מחשב חדש, וראיתי שאני יכול לקנות מארז SONATA 3 שבא עם ספק 500 WATT של EARTHWATT (או משהו כזה..) מה אתם אומרים על זה שווה? לי חשוב שיהיה שקט וקר..

• 4 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.