עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by mc_elad,

קניתי מחשב יחד אם על פסק ובהתחלה הכל היה טוב הוא שמר על המחשב מהפסקות חשמל..ולאחרונה הוא לא מצליח "לסחוב" את המחשב .. יכול להיות שצריך להטעין שוב את האל פסק? ואם כן האים זה שונה מהטעינה הראשונה?.. אשמח לעזרה בנושא תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by jungigle,

היי, אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מארז בסכום של 500 ש"ח שיתאים למפרט הבא: (רשום בסוף ההודעה). מארז שיהיה טוב, שקט, המראה לא ממש חשוב, מומלץ כמה שיותר מקורר. בנוסף אם בא לכם תגידו מה דעתכם על הספק כח או שתציעו אחד אחר (באותו תקציב). אני אשמח לקבל תשובות מהירות (המחשב מוזמן מחר). תודה מראש לכולם הינה המפרט: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1559 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1459 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39421 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤391 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hard Drive Cooler ¤26 כמות:2 http…

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  3. הWIN550UB הישן שלי מרעיש מאוד כבר לא מעט זמן (ניסיתי להסיר את הגריל , לנקות מאבק וכלום לא עזר ) אני צריך ספק חדש ושקט עד כמה שניתן בהוצאה מינימאלית (לא צריך מקום לשידרוגים) אני צריך ספק חדש למערכת הבאה e6300 @ 3.2 ghz 1.375v 2900xt 965p-ds4 2 sys fans 2 hdd (אחד ide ואחד sata ) כונן אופטי אחד 4G RAM @ 2.1 V (1024*4 חשבתי על הTT LITE POWER 400 שנראה שיתאים אבל האם הוא שקט ? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by XMB,

שלום, קניתי מארז CM 690 ואני בעל לוח קצת ישן Gigabyte 945P-S3, אני בא להרכיב את המחשב אך נתקל בקשיים כי הלוח אם קטן יותר מהברזל שנכנסים אליו כל החיבורים מאחורי המארז, אי אפשר להרכיב אותו גם כי יש שם חורים ענקיים ויהיה אבק/ מבינים שהלוח אם לא מתאים. בהוראות רשום: Note: If the I/O plate of the case does not fit to your motherboard, please remove the I/O plate and replace it with the one provided with the motherboard. אין לי שום תושבת שקיבלתי עם הלוח אם (או לפחות אין לי מושג איפה היא), הדבר אומר שאני אצטרך לקנות כרגע לוח אם חדש? (אין לי אפשרות להחליף את המארז ולוח אם יעלה לי את אותו הכסף כמו מארז חדש אז אם כבר אז דבר, אבל מעדיף שלא כי אין לי שימוש כל כך במחשב והלוח הקיים מספ…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by ATGatdner,

אפשר להשיג ספקים כאלה בארץ? משהו סטנדרטי וזול, לא צריך ספק רציני במיוחד. תודה מראש על התגובות.

6. Started by amitrotem,

כל החנויות שמצאתי עד עכשיו יש להם רק בחיבור של הפלופי 3.5. יש לי מארז COOLER MASTER CM690 ואין לי את המתאם שמגיע עם המארז מ 5.25 ל 3.5 מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין (מבאס להשתחל מאחורי המארז בכל פעם שאני רוצה לחבר דיסק קשיח USB3) תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by ZeppeliN,

היי חברים, אני עומד בפני רכישה של כ"מ חדש (9600GT / 8800GT) ואני צריך לקנות ספק חדש (לא רוצה להסתמך על ג'נרי) המפרט שלי יהיה p4 3ghz 1.5gb ddr2 9600gt 3xsata (120 250 500) 2xIDE (DVDRW 80GB) ac freezer 7 pro 3*80mm 2*120mm ועוד כל מיני דברים קטנים... בינתיים אני חושב שאני אלך על הFSP 400W PNR שמוכרים ב-180 ש"ח בFOXPC אבל רציתי לדעת אולי כדאי לי להשקיע עוד איזה 200 ש"ח בספק יותר איכותי מהליגה של הגדולים (קורסאייר אנרמקס סיסוניק וכו'). תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by guynu,

שלום, המערכת שלי היא בבסיסה זאת: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9600GT OC Edition 512MB PCIe לא מתכוון לעשות OC ולא לשחק במשחקים כבדים. בתחילה התכוונתי לקנות CM690 + ספק כח Enermax Liberty 400W ( 700-750 ¤ בערך). בגלל מעבר דירה ואילוצי מקום העדיפות כרגע למערכת שקטה יותר באותה עלות. המערכת לא צריכה להיות חרישית אלא רעש נסבל. נורא רציתי את ה- P182 אבל הוא יקר , ללא ספק וראיתי פה שהגודל שלו קצת בעייתי. האם יש לכם הצעות לשילוב או מארז קומפלט שיעשה את העבודה? רצוי גם שיהיה מארז נגיש וידידותי מפנים. אשמח לשמוע גם רעיונות למארז פשוט יחסית שאפשר באותה עלו…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by KiDi,

קיבלתי היום את המחשב החדש שלי ועלו לי כמה שאלות.. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon x1950p של ASUS ויש לכרטיס הזה חיבור ישיר ממנו לספק, עכשיו בליברטי יש 6 חיבורים שחורים ועוד 2 אדומים שהם מתאימים במיוחד לPCI-E. כאשר קיבלתי את המחשב, הוא לא היה מחובר ישירות אל השקע האדום אלא ע"י מתאם שהגיע עם הכרטיס אל אחד המולוקסים שיוצא משקע שחור בספק. השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את הכרטיס לשקע האדום בספק או שככה זה אמור להיות ויש סיבה אחרת לקיומם של שקעים אלו? בנוסף לספק יש 3 כבלים עם מולוקסים שמתחברים לכוננים פנימיים, נכון לעכשיו אני משתמש ב2 כבלים: 1 מספק חשמל לDVDRW ולכרטיס מסך והשני לשני הארדיסקים. השאלה שלי היא האם לחבר את הכבל השני ו"להוריד" מהלחץ על הכבלים השניים או שזה ממש לא מש…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  10. כיצד באמת מצב צריכת חשמל (מצב המתנה,כיבוי צג,כיבוי דיסקים קשיחים),משפיע באמת על המחשב ?.. מה בידיוק קורה בכל אחד מהמצבים שהגדרתי ?.. ולמה הראוטר מתנתק ואח"כ חוזר בעת הזזת העכבר ?..

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. Started by semi-t,

היי יש לי Antec TruePower 2.0 480W בן שנתיים וחצי.. האם הוא יחזיק את הכרטיס הנ"ל? http://www.antec.com/specs/TPII480_spe.html * המפרט המלא שלי ב"מפרט מחשב" בצד. תודה..

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by tamirha,

השאלה בכותרת.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4462 זה הדגם כמובן וכתוב שהוא עבור לוחות MICRO-ATX ..האם יש כאן טעות ? או שהמארז רק נראה בתמונה גדול ובעצם הוא קטן מימדים שמתאים רק ללוחות MICRO כלומר די יגביל ברכישת לוח אם מתאים עבורו .

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מארז למחשב שיהיה בו E6600 עם 8800GT, צורב, קורא כרטיסים אינטגרלי או 3.5" ומקום ל-2 או 3 דיסקים פנימיים. לוח אם mATX. אני מעדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר וגם שקט ככל האפשר. יש חיה כזאת? תודה רבה! יובל

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by arielb1,

אני רואה שאתם ממליצים לא מעט על הספק FSP60 GLN האמת אחלה ספק..אבל כמו שאתם יודעים חיבור ה-5V בא עם 8 פינים ולא 4 (צריך לציין שהספק גם לא מגיע עם קליפס או משהו כזה שמפריד בין הפינים..ולכן הם דבוקים כמדשה אחת) לכן אני חושב שזה די חשוב שכשאר אתם ממליצים על הספק הזה שצריך לבדוק אם הלוח תואם? ואם לאו אז אם יש מספיק מקום בכדאי להכניס רק 4 פינים. כבר נתקלתי בחברים שהזמינו את הספק הזה ושלא הצליחו לחבר אותו ללוח שלהם. שיהיה אחלה סופ"ש

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. היי אשמח לקבל המלצה חמה לספק שקט למחשב שבסלון... להזכיר המפרט: E4600 Gigabyte GA-P35-DS3L http://tms.co.il/product/4455 4GB 800 Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 HDMI Passive http://tms.co.il/product/5508 האתר של החברה לא עולה אז יש פה תמונה וסוג של המארז אם זה משנה!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12349 תודה!!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by defoler,

שלום שלום. ברשותי כרגע HAF 932. מארז נוח, מאוורר, יש מקום להכול. אבל מה, רועש וללא פילטרים. דורש ניקיון כל חודש. אם כן השאלה: ראיתי, שמעתי וקראתי את התאורים על ה Raven2 של חברת silverstone. שקט מאוד, סידור הכבלים בתוך החלק העליון חוסך הרבה בלגן מאחורי המחשב, וגם נראה טוב יותר (לדעתי). אז מה דעתכם על מעבר אליו? האם כדאי או שלא יתן שום דבר? הן מבחינת קירור והן מבחינת שימושיות. הדבר היחיד שלא אהבתי בו, הוא חוסר המקום לדיסקים, והעובדה שבשביל להחליף דיסק קשיח, צריך בעצם לפרק את כרטיסי המסך. ואם כבר, האם מישהו מכיר חנות אשר מוכרת את ה Raven הרגיל (RV01). לצערי לא מצאתי, ואולי הוא יהיה פתרון טוב יותר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מארז אך ורק מתוצרת טרמלטייק (אל תשאלו למה) מהדגמים הבאים: מארז מחשב Thermaltake Xaser VI MX VH9000BWS במחיר של 519 מארז מחשב Thermaltake Armor Plus MX VH8000BWS במחיר של 544 מארז מחשב Thermaltake Soprano DX VH7000SWA במחיר של 550 1. רציתי לדעת מה ההבדלים במארז הראשון בין מה שמוצג בסקירה הבאה לבין הדגם המוצג באתר http://www.3dgameman.com/content/view/11661/48/ 2. איזה מארז בעל הקירור הטוב ביותר? 3. באילו מארזים יכנס 4850? 4. איזה מארז נותן את התמורה הטובה ביותר?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

הי חבר'ה, היום פירקתי קצת את הCM 590 שלי ושמתי לב שהDUST FILTERS הקדמיים שלו די "ספוגים" באבק. ניסיתי לנקות אותם בעזרת נייר טואלט פשוט אך כמות אבק לא קטנה בכלל נשארת "דבוקה" לפילטרים, העשויים מחומר משונה כלשהו. בקיצור - מישהו יודע איך אפשר לנקות את הפילטרים כמו שצריך? תודה מראש לעוזרים!

19. Started by navk2,

שיחזיק את המפרט שלי+2 הארד דיסקים + אם אני ארצה להחליף מעבד ל 6300 + כ.מ 1950 PRO + אם אני ארצה להוסיף עוד זיכרון. ואני לא רוצה משהו גבולי כי לפימה שהבנתי 400TRT לא בטוח יצליח לסחוב את זה והליברטי יקר לי... חשוב להזכיר רק IQPC ! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by argentinick,

אני רוכש מחשב מבוסס AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 ו GIGABYTE GA-MA78GM-S2H, והמליצו לי על המארז כולל ספק Antec NSK4480 380W, האם אני יכול להחליף אותו ב Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black (שזול יותר ב 120 ש"ח בערך) ?

21. המפרט: Intel Quad Core Q6600 סדרת Gigabyte GA-P35-DS3 או DS4 2GB RAM WD 320GB 8800GT (יש למישהו המלצה על יצרן מסוים?) צורב DVD לגבי הספק: נראה לי שכדאי 500W או יותר - לא הייתי רוצה להיתקע באמצע משחק בגלל מחסור בוואטים. לגבי המארז: היופי לא חשוב (וסליחה מכל אלה שפגעתי בציפור נפשם - הוא ממילא ישב רחוק מהעין). מה שחשוב: שקט. כיום יש לי בואינג 707 (או לפחות זאת ההרגשה), והייתי רוצה שלא כל השכנים ידעו מתי בדיוק המחשב דלוק... (אולי אני קצת מגזים, אבל לא בהרבה.) מחיר: לא בכיוון המארזים של 800 ש"ח וצפונה, אבל גם לא אלה ב-150. כנ"ל לגבי הספק. 550W של ThermalTake נראה נחמד, אבל אני מכיר את TT רק מהכיוון של המאווררים, וגם בקטגוריה הזאת הם מרעישים. נקודות בונוס על כרטיס גרפי שקט (כאמ…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  22. יש לכם איזושהיא קומבינה לדחוף עוד הארד דיסק למארז? יש לי שניים ואין מקום ליותר

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by -Ryu,

אפשר לנעול את האשכול..

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. אהלן קראתי הרבה על הSEASONIC SII 380GB וגם יש לי את הדגם הקודם החלטתי שזה מה שמתאים לי (מחשב ללא OC ולא למשחקים-בעיקר פוטושופ,סרטים ודברים קלים כאשר מאוד חשוב שיהיה שקט) אבל אני לא מוצא אותו במלאי בשום מקום בקריות/חיפה בנועה מחשבים יכולים להביא רק בעוד 14 ימי עבודה,שזה יותר מדי עבורי האם יש לכם המלצות למשהו חלופי שלא קשה למצוא בחנויות? כאשר הדגש הוא על שקט

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים