עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by 7180499,

היי לכולם אני מעוניין לקנות מארז של silver stone מדגם lc 20b מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המארז במחירים שפויים המארז הנ"ל עולה קרוב ל1000 ש"ח אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by ivgitsab,

הסבתי מחשב P-4 עם ספק ג'נרי 500W למחשב אבטחה ללא מסך, HD אחד. מחוברות אליו 3 מצלמות רשת USB רגילות (עושות את העבודה...), אחת מהן מסתובבת בציר X ו Y. המצלמות היו מחוברות עם מעריכים USB אך סבלו מחוסר יציבות. תליתי את המחשב קרוב למצלמות וביטלתי 2 מעריכים. המצלמה המסתובבת עדיין מרצדת (מחוברת עם כבל מאריך 30 ס"מ). האם להחליף ספק () או לחבר מפצל USB עם שנאי D-LINK DUB-H7? מה מומלץ טכנית וכלכלית?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  3. כיצד באמת מצב צריכת חשמל (מצב המתנה,כיבוי צג,כיבוי דיסקים קשיחים),משפיע באמת על המחשב ?.. מה בידיוק קורה בכל אחד מהמצבים שהגדרתי ?.. ולמה הראוטר מתנתק ואח"כ חוזר בעת הזזת העכבר ?..

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. Started by natan805,

זה שאלה ששאלתי מזמן והיה ספקות עכשיו כנראה העניינים יותא יתבהרו . הספק שלי 400w של hes שבא ביחד עם המארז 6a19 פרטים הכתובים על הספק ac input: > 100-120vac 47-63hz 10\5a dc output : > +3.3v \ +5v \ +12v1 \ +12v2 \ +12v \ +5vsb max.a: > 30a\28a\14a\15a\0.3a\2a +5v&+3.3v combined 145 total output 400w

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by tamirha,

השאלה בכותרת.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4462 זה הדגם כמובן וכתוב שהוא עבור לוחות MICRO-ATX ..האם יש כאן טעות ? או שהמארז רק נראה בתמונה גדול ובעצם הוא קטן מימדים שמתאים רק ללוחות MICRO כלומר די יגביל ברכישת לוח אם מתאים עבורו .

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מארז למחשב שיהיה בו E6600 עם 8800GT, צורב, קורא כרטיסים אינטגרלי או 3.5" ומקום ל-2 או 3 דיסקים פנימיים. לוח אם mATX. אני מעדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר וגם שקט ככל האפשר. יש חיה כזאת? תודה רבה! יובל

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  7. טוב אני מקווה שאני אסתדר פה עם כל הקטע של שילוב התמונות בהודעה.... *חח אני לא מצליח עם הקטנות האלה שגודלות כשלוחצים עליהם...אני מקווה שתוכלו להסתדר גם עם זה...* אז לשאלות: 1.איך קוראים למארז שבתמונה הראשונה? עכשיו שאלות לגבי הAPOLLO(אני מדבר על הBLACK): 2.תמיד התמונה שמראים ביחצנות של המארז היא התמונה השנייה,אבל מהסתכלות בכל מיני אתרים על המוצר שממש מוכרים בחנות,עולה התמונה השלישית - האם תמונת היחצ"נות והמוצר עצמו נראים בדיוק אותו דבר?בתמונת היחצ"נות החלק העליון מקדימה נראה אפור לעומת תמונת המוצר עצמו שבה כל הקדימה שחור. גם כפתור ההפעלה ביחצ"נות נראה קצת שונה מהכפתור בתמונת המוצר עצמו,אבל יכול להיות שזה רק הזווית. קיצר שאלתי היא בעצם האם המוצר שמקבלים בחנות תואם במ…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  8. אני חושב שיש שם ספק FSP 300W. מעבד: E6300 לוח אם: Abit IL9PRO כ.מסך: 7300GT SONIC ושאר הדברים שמסביב במערכת... אם תרצו אפרט.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by mx-3,

אני קונה מחשב חדש, לא רוצה להשקיע במארז מעל 400 שקל..... ראיתי שNZXT גם זולים וגם נראים טוב... (לא מתוכנן 8800GTX) מומלץ? או שפחות? --אפולו-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239 380 שקל --טריניטי-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3260 305 שקל

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by Salwaby,

אני קונה כרטיס מסך חדש מדגם HD6870 ואני פשוט חייב לשדרג את הספק שלי מאחר והוא לא עומד בדרישות והוא גם מיושן מאוד. השאלה היא לאיזה ספק כדאי לי לשדרג התקציב שלי הוא באיזור ה 300 שקל, גמיש.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. יש לכם איזושהיא קומבינה לדחוף עוד הארד דיסק למארז? יש לי שניים ואין מקום ליותר

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by cobmetal,

שלום ! החלטתי לקחת את המארז הנ"ל , הבנתי שמארז מגיע עם 6 מאווררים , ואחד המארזים הטובים ביותר בשוק במחיר הנ"ל , מצד שני חשוב לי שגם יהיה שקט , השאלה שלי האם המארז הזה רועש , או שהרעש הוא די מיזערי , במידה והוא באמת רועש , איזה מארז הייתם ממליצים במחיר שלו ( בערך 450 ש"ח) , שיחס של שקט/קירור , יהיה באמצע ? תודה !

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by levy333,

מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא שקט ואיכותי? http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=35&Cat2ID=0&pid=FCTW093 צריך להוסיף לו עוד מאווררים? הוא מתאים עם אנרמקס ליברטי. 400 ואט? אם המארז לא מתאים יש למישהו הצעה למארז אחר בתקציב דומה +- שיהיה סולידי ושקט בלי חלון צד ובלי מאווררים צבעוניים? (יש עדיפתו למארז שבוא לא רואים את הכוננן ורק בלחיצת כפתור הוא נפתח מתוך המארז עצמו) תודה רבה על העזרה levy333

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. המפרט שלי בערך , מופיע בצד. נשרף לי האנרמקס ליברטי 400W מחפש ספק שיחזיק את המפרט, ובגלל שהמארז נורא קטן וצפוף , זה יהיה מעולה אם הוא יהיה מודולרי כמו הליברטי. כמו כן יהיה מצוין אם הוא יהיה שקט. בתודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  15. Started by DANZT,

יש לי מערכת חדשה עם מארז שהוא לא פירמה יש לו מאוורים כמו שצריך והכל אבל המערכת שלי כבדה והדבר שהכי מציק לי זה הטמפרטורה של הכרטיס מסך ועוד שבעתיד הקרוב אני יוסיף אחד נוסף שיעבוד בסליי אני רוצה מארז שיתמקד בכרטיסי המסך שלי אבל שהקירור יבוא מהדלת כלומר ממש מעליו או פיתרון אחר אבל גם שיתמקד בכרטיסי מסך הינה המפרט כונן די וי די וכונן ההרד דיסק התבלבלו לי סלחו לי ;D וגם שם של ספק כוח שיחזיק 2 כרטיסי מסך ואת המערכת הנ"ל - (לא קשור למסגרת התקציב) אם יש חריגה בתווך ה50 / 70 ש"ח זה גם בסדר! תודה מראש HWZONE! ! !

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by dani2111,

אני מחפש מארז שקט טוב ונוח חשבתי על הnzxt trinity אבל אני לא יודע אם שקט מישו יודע? עוד מארזים יתקבלו בברכה תודה.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by שמואלל,

מה ההבדל בין ה690 הרגיל לRC ? והאם יש משהוא יותר טוב ממנו עד 500 שקל? ואיפה אפשר להשיג את הRC? תודה רבה שמואל.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by CobraBoy,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB והמוכר אמר לי להחליף את הספק ששיש לי עכשיו במחשב 300REAL 500W שהספק שיש לי עכשיו לא יספיק והציע לי להחליף ל- 400REAL 500W של OCZ אני יודע מה ההבדל בינהם כלומר ה REAL הזה ? אם תוכלו לרשום לי כמה ספקים איכותים אבל לא יקרים גג 250 ש"ח . מפרט המחשב הנוכחי CORE 2 DUO E6750 לוח אם GIGYBYTE P35 DS3L זיכרון : OCZ 2GB DDR800 בבקשה אם תוכלו לענות בהקדם תודה רבה לעזורים

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by yuvalnus,

מפרט: זכרון- 1024RAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W לוח אם - Asus P4S800D-X האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את המפרט הזה עם הכרטיס X1950GT ל-AGP? ואם הכרטיס AGP HD3850? בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by ac1240,

קיבלתי המלצה מSKYPC לקחת את ספק של היפר האם זה טוב ? ועוד שאלה האם הקירור של NEXUS טוב יותר מ ARCTIC COOLING FREEZER. תודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  21. ברשותי הספק HEC 400W. מגיעים איתו רק 2 חיבורים לכוננים קשיחים. מה יותר עדיף: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10714 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5812 האם זה שמפצל ל2 חיבורים בעצם מחלק את הכוח במקום לכונן אחד ל2 כוננים? ז''א פחות הספקת כוח לכל כונן ?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Intel core2quad q8300 geforce 9600 1gb 4gb ram ddr3 לוח אם משהו של אינטל שמו לי huntkey Cp 300 v 2.3 לא יודע אם זה מספיק

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

היי חברים, אני עומד בפני רכישה של כ"מ חדש (9600GT / 8800GT) ואני צריך לקנות ספק חדש (לא רוצה להסתמך על ג'נרי) המפרט שלי יהיה p4 3ghz 1.5gb ddr2 9600gt 3xsata (120 250 500) 2xIDE (DVDRW 80GB) ac freezer 7 pro 3*80mm 2*120mm ועוד כל מיני דברים קטנים... בינתיים אני חושב שאני אלך על הFSP 400W PNR שמוכרים ב-180 ש"ח בFOXPC אבל רציתי לדעת אולי כדאי לי להשקיע עוד איזה 200 ש"ח בספק יותר איכותי מהליגה של הגדולים (קורסאייר אנרמקס סיסוניק וכו'). תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by OuTsIDe,

כבר כמה זמן אני מנסה לימצוא את התשובה לזה אך אני לא מוצא... תיראו: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/1_list.asp?mainid=1&fid=123 תיכתוב אפילו בחיפוש PNR ואין שם דבר כזה יש PNF וכל מיני סוגים אבל את הPNR שמוכרים בחנויות בשראל פשוט אין... איך אפשר להסביר את זה? OuTsIDe

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.