ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
הי, החלפתי בורד במחשב לבורד ASUS M2A, לאחר החיבור המחשב לא עולה. נדלקת הנורה בבורד שמסמנת שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה. בדרישות של הבורד רשום שיש צורך בספק ATX 12V 2.0 compliant. המארז והספק שלי הם בני שנתיים וקצת ומסוג פשוט. האם יכול להיות שהסיבה שהמחשב לא עולה נעוצה בספק ? מה זה אומר ATX 12V 2.0 compliant ? תודה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם חיבור ה24 פינים של הספק יכול להתפרק ל20? תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתכוון זה שבKSP. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4180 לא מתאי שום אזכור לספק כוח אך מכיוון שלא רשום בשם של המוצר no PSU החלטתי לשאול פה. ועוד משהו, המארז הוא מיד או פול טאואר? והאם הוא באמת שקט? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש: מארז שקט, אסתטי, עם חלון פרספקס, איוורור שקט, מגש ללוח-אם נשלף במחיר של עד 350 ש"ח. יש למישהו הצעות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX או corair 520W HX תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין ה690 הרגיל לRC ? והאם יש משהוא יותר טוב ממנו עד 500 שקל? ואיפה אפשר להשיג את הRC? תודה רבה שמואל.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני כרגע במהלך בניית מפרט כאשר החלקים האחרונים שנשארו לי הם ספק ומארז. המחשבה הראשונה שלי הייתה על מארז SONATA 3 יחד עם ספק הכח המובנה באותו מארז אך לאחר קריאת מספר ביקורות וחיפוש בפורום הנוכחי התרשמתי שבחלק מהמקרים עדיף להוסיף כסף על מנת לרכוש ספק כח בעל נצילות גבוהה לשם חסכון בחשמל ובכסף ולשם קבלת יעילות מקסימלית. האם אכן מתקבל חסכון משמעותי בחשמל לאורך תקופה של כמה שנים בעקבות שימוש בספק בעל נצילות גבוהה או שמא מדובר בחסכון של כמה עשרות שקלים לאורך אותה תקופה ואשר אינו מצדיק רכישה של ספק יקר? הנה המפרט המקורי המתוכנן (לכאורה מדובר במפרט שאינו צורך הרבה חשמל אך התכנון העתידי הוא להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בנפח 320GB/500GB ובמקרה הצורך לצרף כרטיס מסך כדוגמת ה-AMD HD 34…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן שלשום הזמנתי מחשב ללא כרטיס מסך כדי לחכות ל 4870 ati השאלה שלי האם הספק שברשותי יספיק thermaltake tr2 430w
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מארז אך ורק מתוצרת טרמלטייק (אל תשאלו למה) מהדגמים הבאים: מארז מחשב Thermaltake Xaser VI MX VH9000BWS במחיר של 519 מארז מחשב Thermaltake Armor Plus MX VH8000BWS במחיר של 544 מארז מחשב Thermaltake Soprano DX VH7000SWA במחיר של 550 1. רציתי לדעת מה ההבדלים במארז הראשון בין מה שמוצג בסקירה הבאה לבין הדגם המוצג באתר http://www.3dgameman.com/content/view/11661/48/ 2. איזה מארז בעל הקירור הטוב ביותר? 3. באילו מארזים יכנס 4850? 4. איזה מארז נותן את התמורה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3534 OCZ DDR2 System Elite XTC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3330 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E http://www.skypc.co.il/pl_product~IE7200~3~0.htm E7200 הלוח אם יהיה P35... אני חייב ספק טוב כי אני עושה OC למעבד... לא איכפת לי אם המארז רועש ולא אכפת לי אם הוא מכוער,כנ"ל גם לספק,העיקר שיהיה יחסית טוב ומקורר תודה
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
באתר שלהם מופיעות הכתובות של פלונטר ו5exits אך לא מצאתי איזכורים להיותם יבואנים רשמיים באתרים שלהם.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
טוב יש לי ספק 500W של סיסוניק עם נצילות אני לא יודע כמה אבל רוב הספקים שלהם יעילים... ורק המעבד+כ"מ לוקחים ביחד 390W ככה ש0ץ85(אפילו) * 500 = 425W = רק 35W "ספר" לא כולל קירורים כוניםזכרונות ולוח אם ואו שאני לא קראתי נכון או שהספק בעצם לוקח יותר מ500W ומספק 500W למערכת מה שנותן לי קצת מרווח נשימה עם OC ועוד דברים (שדרוגים בעתיד?) אשמח לתשובה קצרה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
איזה מארז יותר טוב? CM590 או NZXT APOLLO מבחינת איוורור וקרור והשקט? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן =] אני קונה מחשב מבוסס I5 עם כרטיס HD4850 בימים הקרוב ואני לא יודע איזה מארז לבחור... חשוב שיהיה קריר כי אולי אני אבקש OC מהחנות אך גם לא יותר מדי רועש.. Antec 300 ב315 ש"ח Antec 200 ב260 ש"ח CoolerMaster CM690 ב370 ש"ח Centurion 590 ב424 ש"ח Nzxt zero 2 ב245 מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
כל החנויות שמצאתי עד עכשיו יש להם רק בחיבור של הפלופי 3.5. יש לי מארז COOLER MASTER CM690 ואין לי את המתאם שמגיע עם המארז מ 5.25 ל 3.5 מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין (מבאס להשתחל מאחורי המארז בכל פעם שאני רוצה לחבר דיסק קשיח USB3) תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש היום עים כרטיס מסך 8800GTX עים מארז SOPRANO VB1000BWS יש מצב שהמארז יהיה קטן מדי לכרטיס מסך ולא יתאים?
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם הספק הנ"ל שווה יד שניה ב600 שקל ? או שמא כדאי לקנות משהו מומלץ אחר חדש בסביבות ה500 אבל חלש יותר ?
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז למחשב שיהיה בו E6600 עם 8800GT, צורב, קורא כרטיסים אינטגרלי או 3.5" ומקום ל-2 או 3 דיסקים פנימיים. לוח אם mATX. אני מעדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר וגם שקט ככל האפשר. יש חיה כזאת? תודה רבה! יובל
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור לגמרי על המארז ההתלבטות בין 3 מארזים (או אם יש להם עצה אחרת באותו טווח מחירים עד 800 ): ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN BLACK / RED w/o PSU ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT COOLERMASTER CM 690 : RC-690 +ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU (אפשר גם 3) מה דעתכם?כרגיל עדיפות לקירירות ושקט(ביצועים) ולא עיצוב(עדיף פשוט בלי לדים או נצנצים למיניהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 2 מארזים של NZXT. LEXA BLACKLINE לבין LEXA אני צריך את הלדים הנמצאים במארז בצבע כחול בגלל שבמאורר מעבד שלי יש מאורר עם לד כחול.. על איזה הייתם ממליצים לי ?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שמעו יש לי אותו שננה וחצי ואני רוצה לקנות HD4870 אליו עכשיו אמרו לי שהוא יכול לא להיכנס בגלל תיבת HD. לבן דוד שלי יש את הכרטיס הזה אז ביקשתי ממנו לבדוק אם הוא ייכנס הכרטיס נכנס כלומר באורך ורוחב הבעיה בו שהוא לא נכנס היכן שהיציאות DVI אמורות לצאת כלומר מקדימה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592624 חשבתי על העל פסק הזה מה אתם אומרים? לא כל כך מבין בנושאים של אל פסק אבל צריך אחד שיהיה טוב ובתקציב שלי!
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, האל פסק הישן שלי (Advice e-com) כבר לא עובד כמו שצריך - הוא לא מחזיק את המחשב בהפסקות חשמל. הבנתי שלא משתלם כלכלית להחליף מצבר ושכדאי לקנות אחד חדש - האם זה נכון? במידה וכן, אני זקוק לאל פסק חדש. אשמח לקבל המלצות לגבי דגמים מומלצים. מבחינת תקציב - אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, אבל אני אשלם כמה שצריך בשביל שיהיה לי אל פסק סביר שמחזיק את המחשב כמה דקות בהפסקת חשמל. רשמתי בתקציב בכותרת עד 400 ש"ח סתם כדי שיהיה משהו כתוב, וכי ראיתי משהו באיזור המחירים האלה. אני אשמח לשלם פחות, אבל אם אין ברירה וצריך לשלם יותר אז אני אשלם. במילים אחרות - התקציב גמיש. נכנסתי לאייבורי (כן, אני יודע מה הדעה לגביהם, אבל פתחו סניף חדש ממש ליד הבית שלי...) ויש להם את Advice PRPC650 (עולה 360 ש"ח…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-