ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
היי, במידה ואין לי בעיית מקום למארז. האם מארז FULL TOWER יתן לי ביצועים (טמפ') טובים יותר מאשר מארז MID? ההיגיון אומר שאם החלל יותר גדול, הסירקולציה יותר טובה ופינוי החום יעיל יותר. אם כן, האם זה משמעותי? הייתם ממליצים על מארז FULL TOWER (במידה ומיקום היא לא שיקול) באופן גורף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בזמו הקרוב ורציתי לבדוק אם הספק שלי יחזיק HD 4850 או4870 +את כל שאר המערכת שלי אני יכול להעלות תמונה אם צריך תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הספק הזול ביותר שאפשר, אין לי בעיה להיכנס למעט סיכון למערכת כי היא ישנה. האם הספק הזה יספיק? FSP FSP300-60HCN OEM המפרט שלי: (במחשבון הכח של אנרמקס המפרט דורש 231W) Intel Quad Q6600 GO 2.4Ghz 2GB 800Mhz DDR2 RAM Intel DG31PR Motherboard דיסק קשיח סאטא2 רגיל GT220 תודה!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכם, אם במקרה למישהו יש איזה ספק כוח ישן שהוא לא צריך לא משנה איזה מחשב, על מנת לבצע ניסוי אשמח אם תתרמו לי אותו :] תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה עם מארז שהוא לא פירמה יש לו מאוורים כמו שצריך והכל אבל המערכת שלי כבדה והדבר שהכי מציק לי זה הטמפרטורה של הכרטיס מסך ועוד שבעתיד הקרוב אני יוסיף אחד נוסף שיעבוד בסליי אני רוצה מארז שיתמקד בכרטיסי המסך שלי אבל שהקירור יבוא מהדלת כלומר ממש מעליו או פיתרון אחר אבל גם שיתמקד בכרטיסי מסך הינה המפרט כונן די וי די וכונן ההרד דיסק התבלבלו לי סלחו לי ;D וגם שם של ספק כוח שיחזיק 2 כרטיסי מסך ואת המערכת הנ"ל - (לא קשור למסגרת התקציב) אם יש חריגה בתווך ה50 / 70 ש"ח זה גם בסדר! תודה מראש HWZONE! ! !
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מארז corsair 330R ואני מעוניין לדעת איך אוכל לגרום לקירור יותר טוב.. יש לי למעבד מאוורר scythe katana 3 cpu coole כרטיס מסך R9 270 GAMING למארז עצמו יש קירור אחורי וקדמי.. עד שאני אמכור אם בכלל את המארז הישן לקחתי לו את המאווררים שהיו עליון ואחורי ושמתי את שניהם למעלה במארז 330R למישהו יש המלצות איך כדאי לסדר את שני המאווררים שלמעלה? אחד 120 בטוח והשני פחות ממנו לא זוכר כמה.. מה עדיף שיהיה הסדר? האחד גדול שיכניס אוויר והקטן יוציא? או שמא עדיף ששניהם יכניסו או ההפך?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1.האם הכרטיס יכנס במארז? 2. הספק כח יחזיק עם הכרטיס וE8400? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום אני ממש לפני קנייה של מחשב שכנראה יכלול ף מעבד - 8400 לוח אם - P43 DSL WD 640 צורב וקורא כרטיסים וחשבתי על המארז הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-534-460W~6~0.htm יש לו את כול החיבורים הנדרשים בפאנל הקדמי , אין לו מאוור מלמעלה (מה שאותי מאד משמח.. ) אבל בכול זאת רציתי לדעת האם מישהוא מכיר , ראה , שמע או יודע משהוא על הרעש ועל האיכות.. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש מאד כבר ורציתי לדעת איזה אל פסק מתאים לי ויותר חשוב.. אם אני שם אל פסק "חלש" מידי.. יש דבר כזה בכלל ? האם זה הורס את הביצועים או גורם לבעייה ? או שאני בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של MUSTIFF 450W לא יודע בדיוק איזו גירסא והיום קניתי חלקים חדשים למחשב שם לי אותם והתקין הכל והמחשב עובד....אבל אני לא יודע מה יקרה כשאני יפעיל משחקים כבדים כמו BATTLEFIELD 3 האם הספק יצליח להחזיק ולא ישרף? מעבד : INTEL I5 3550 3.3 GHZ קירור למעבד:ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV .2 לוח אם : ASUS P8Z77-M LGA 1155 RAM: CROSAIR VENGEANCE LP 2X4GB DDR3 1600 MHz כרטיס מסך: NVIDIA GTS 450
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי כיום משתמש בVX550 למחשב בOC עם מעבד Q6600 אתמול קבלתי HD4870 שהחליף HD4850 מאז הספק העלה טורים ומרעיש יותר מתמיד, יש לי עוד ספק סביר מונח בצד, למישהו יש מושג איך אני מפעיל אותו בלי חיבור ללוח אם כדי שיספק את החשמל הנדרש רק לכרטיס המסך ? תודה עריכה: נפתר , לא משנה תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הי חבר'ה, היום פירקתי קצת את הCM 590 שלי ושמתי לב שהDUST FILTERS הקדמיים שלו די "ספוגים" באבק. ניסיתי לנקות אותם בעזרת נייר טואלט פשוט אך כמות אבק לא קטנה בכלל נשארת "דבוקה" לפילטרים, העשויים מחומר משונה כלשהו. בקיצור - מישהו יודע איך אפשר לנקות את הפילטרים כמו שצריך? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את ה8800GTS 320MB ואני לא בטוח שהספק יחזיק אותו. יש סיכוי שהספק יחזיק את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.antec.com/press_release/954048_TPN.html http://enermax.de/aktuelles/article/10/dawn-of-a-go.html?L=2&cHash=43c21a1ad8
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הסבתי מחשב P-4 עם ספק ג'נרי 500W למחשב אבטחה ללא מסך, HD אחד. מחוברות אליו 3 מצלמות רשת USB רגילות (עושות את העבודה...), אחת מהן מסתובבת בציר X ו Y. המצלמות היו מחוברות עם מעריכים USB אך סבלו מחוסר יציבות. תליתי את המחשב קרוב למצלמות וביטלתי 2 מעריכים. המצלמה המסתובבת עדיין מרצדת (מחוברת עם כבל מאריך 30 ס"מ). האם להחליף ספק () או לחבר מפצל USB עם שנאי D-LINK DUB-H7? מה מומלץ טכנית וכלכלית?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין ה 300ART וה 300TRT של HEC? ראיתי שאחד הוא בתקן של 1.3 והשני 2.2 ושהכבל SATA של אחד הוא מובנה ולשני יש מתאם, הארם זה נכון? יש עוד הבדלים? איך זה ישפיע בפועל? והאם ה TRT שווה תוספת של כ 30 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אם הספק שלי עובד טוב.. זאת אומרת שאין לו תקלות זה מה שאני רוצה לבדוק. יש תוכנה מסוימת או משהו כזה? ומדיי פעם שאני מדליק את המחשב אז נשמע קול אז אני פותח את החלון שעליו יש מאוור 80 מ"מ וזה נפסק אבל אני לא בטוח שזה זה כי זה לא נפסק בדיוק לאחר הפתיחה או לפני
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני המארזים. הם האפולו יש חריגה של כ-77 ש"ח לעומת הסגיטה אך שמעתי שהוא יותר מומלץ. האם זה נכון?מבחינת אוורור וכו.. והאם מגיעים עם שניהם מאווררי לדים? (במקרה ואני לוקח אותם בצבע שחור אם זה משנה ) והאם ניתן לשנות את דרך הפתיחה של הפנאל הקדמי (לשנות את הצד שלו ) וסתם שאלה- מה לדעתם יותר יפה?אפולו שחור או כסוף ? תודה! עריכה-הנה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤437 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MB…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מאוד חשוב לי שהיה מינימום 3 כניסות מודם , עכבר , ומדפסת ! =] מי שקנה אותו בטוח יודע[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 18:04:44 אפילו 2 יספיק במידה ולא צריך עכבר USB[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 18:05:50וגם רציתי לישאולמה ההבדל בין ספק 400ATR ל 400TRT של HIC
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אנשים לצערי קניתי לפני כמה חודשים ספק של HEC 450 TD והוא רועש מאוד (יחסית). אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמאווררים שלו פועלים במהירות המקסימלית בגלל שהמחשב שלי יושב בתוך מארז lanbox והוא חם בפנים. רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה לספק שיהיה שקט בתקציב של עד 350 שקל? תודה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין לקנות מארז של silver stone מדגם lc 20b מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המארז במחירים שפויים המארז הנ"ל עולה קרוב ל1000 ש"ח אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל החורף יש לי בבית נפילות מתח בתדירות די גבוהה (3-5 ביום) אני מחפש המלצה ל-UPS בסביבות ה400 ש"ח חשוב שהוא יהיה ממש ממש שקט!! השאיפה לחבר אליו את המחשב שאפשר לראות במפרט שלי, מסך אלסידי 19, ראוטר מודם ומדפסת.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן. אז לאחר 3 שנים עם הספק שברשותי הוא מתחיל לעשות רעש של מטוס. היצע הספקים בארץ כל כך גדול והידע שלי בהם אפסי, לכן אני זקוק לעזרתכם. המערכת שלי קיום פשוטה אך אני מתכנן לשדרג בקרוב, לכן אני אתן לכם את המפרט העתידי פחות או יותר: AMD Phenom II X4 840BE לוח אם יהיה AM3+ כלשהו,אני כרגע אחכה שההיצע יגדל HD6570 2 כוננים קשיחים כרטיס PCI 1 וזהו בסה''כ.. היו לי התלבטויות רבות בין 520 ל400W ואני לא ממש מבין בעניין. הדבר שהכי חשוב לי הוא שקט. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-