עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Jim,

שלום חברים, הבאתי IMAC G5 מארה"ב שפועל על 110V, אני רוצה לרכוש שנאי בארץ אך אני לא יודע כמה WATT זה דורש. על המוצר לא כתוב כמה WATT. אשמח לקבל כל הכוונה בעניין. תודה, ג'ים

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  2. Started by Discreet,

HTPC תקציב משהו כמו 200-300 ש"ח

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by Radeon38,

http://workstation.sapphiretech.com/presentation/products/products_detail.aspx?ProductID=34 בדיון מקביל ראיתי את המודו 625 תחת מיתוג של ספיר.מישהו יודע האם הספק הזה זמין בארץ?? ואם כן איפה וכמה שנות אחריות?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. Started by nzehavi,

{ייטב לא לכעוס} הנה המפרט...: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5Q PRO צורב LG GSA-GH20L X20 DVD זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe מארז כולל ספק Antec SONATA-II 450W והשאלה המתבקשת... האם הספק יחזיק???

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by full_clip,

אני מתכנן בעתיד לקנות מחשב חדש אני אקח מהמחשב הונכחי מפרט בצד , את הCD הארד דיסק ואת הכרטיס מסך אז בישביל לפצל לי את הקנייה חשבתי להביא בנתיים את הספק הבא OCZ StealthXStream 600W Power Supply ב480 ש"ח שווה? ובגלל שהמחשב הנוכחי יעבור לאחי אני בנתיים רוצה לשים את הספק שלי במחשב הישן שלו עכשיו האנרמקס הוא בתקן ATX 2.0 האם אפשר לחבר אותו ללוחATX 1.0 ?? תודה על התשובות

6. שלום, שאלה כללית: מבחינת הרעש שעושה הספק [להבנתי זה המאוורר הפנימי] האם ספק עם יותר וואט עושה יותר רעש? עד כמה זה משמעותי? ואולי כדאי שנפריד את השאלה ל 2 מקרים נפרדים: 1) השוואה בין ספק [נגיד] 400W ל 550W [נגיד] מסדרה גנרית 2) השוואה בין ספק [נגיד] 400W ל 550W [נגיד] מסדרה של חברה איכותית (אשר נחשבת לשקטה) אשמח לשמוע את דעותיכם, שמואל.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  7. אז ככה אני קונה כרטיס מסך ורציתי לדעת האם ה4870 יתאימו למפרט שלי לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E מארז-Raidmax APEX 2x120mm No PSU מסך 22 אינצ' של סמסונג. אני צריך תשובה של כן או לא,אני רוצה להזמין תכרטיס מחר. המפרט בסדר ניראלי אבל המארז והספק שלי מפחידים אותי..

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by ehudie,

שלום ברשותי שני מחשבים עם ספק כוח של 450W בכל אחד מהם ו-7 כוננים סה"כ. למערכת מחובר כרטיס קול חיצוני M-Audio 410 ומסך. אני מעוניין לרכוש אל-פסק להגנה על המערכת ומבקש עזרה בבחירה והתאמה של אל-הפסק המתאים להגנה על המערכת. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  9. אני מחר הולך לקנות 8800GT ואני כנראה יצטרך להחליף ספק ! אני רוצה ספק שיכול להחזיק אותו ואת שאר המחשב ! תוף חצי שנה + - אני הולך כמעט מחשב חדש ! וכנראה אחר כך אני ישים ספק חדש ! אז אני רוצה ספק לא יקר בטירוף אבל ספק שיכול להחזיק לי את המערכת אם הכרטיס הזה ! תודה לעזורים !

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by dan9,

יש דרך לדעת אם זה הנורה הכבל או החיבור ללוח? איך אני יכול לבדוק? כמה מתח הנורה הזו צריכה כדי לבדוק אותה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. מאוד חשוב לי שהיה מינימום 3 כניסות מודם , עכבר , ומדפסת ! =] מי שקנה אותו בטוח יודע[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 18:04:44 אפילו 2 יספיק במידה ולא צריך עכבר USB[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 18:05:50וגם רציתי לישאולמה ההבדל בין ספק 400ATR ל 400TRT של HIC

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  12. אהלן קראתי הרבה על הSEASONIC SII 380GB וגם יש לי את הדגם הקודם החלטתי שזה מה שמתאים לי (מחשב ללא OC ולא למשחקים-בעיקר פוטושופ,סרטים ודברים קלים כאשר מאוד חשוב שיהיה שקט) אבל אני לא מוצא אותו במלאי בשום מקום בקריות/חיפה בנועה מחשבים יכולים להביא רק בעוד 14 ימי עבודה,שזה יותר מדי עבורי האם יש לכם המלצות למשהו חלופי שלא קשה למצוא בחנויות? כאשר הדגש הוא על שקט

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by vk,

ה ENERMAX CHAKRA עם המאוורר של 25סמ בא עם עוד שתי מאווררים או שצריך לקנות?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by ronle,

למישהו יש את המארז הזה? לא הצלחתי למצוא עליו אפילו ביקורת אחת נורמלית

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by Idanbs,

האם חיבור ה24 פינים של הספק יכול להתפרק ל20? תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  16. שלום יש לי את הספק המצוין בכותרת. אני אמור לקבל כרטיס מסך שדורש 2 חיבורים של 6 פינים. הבעיה היא שלספק זה ישנו רק כבל עם חיבור 1 של pci express 6 pin. שאלתי היא: האם קיים מתאם מסוים עם ראש של 6 פינים אשר יאפשר לי למלא את הפער , או שפשוט אני יאלץ לקנות ספק שיש לו את כל החיבורים הדרושים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  17. שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  18. שלום וחג שמח אני צריך המלצה למארז אלגנטי (פשוט, שחור-אפור) בלי לדים, אורות, חלקים שקופים ושלא יראה כמו חללית חייזרים... למחשב עם SLI של 9600GT או 8800GT ומעבד Q עם OC שיהיה יחסית שקט ויאוורר את החום בצורה טובה + כמו כן ספק מומלץ למערכת הזו אם יש טיפים נוספים אשמח לקבל תודה לכולכם.

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  19. הי אנשים אני בונה מפרט מחשב שמיועד לאנימציה ועריכת וידאו.כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט(משמש גם להקלטה). יש המלצה למארז שקט ומאוורר שיעשה את העבודה? האם נכון (כמו שהמליצו לי) לקחת מארז גדול יותר בשביל האוורור? אם יש פרטים שהחסרתי כאן ורלוונטים לבחירת המארז כמובן שאשמח להשלים (אני לא מבין גדול בתחום). מבחינת תקציב - פשוט מה שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף . תודה!

20. Started by Glowing,

Antec 550w True power למפרט הזה? : Intel i5 750 - box Cogage true spirit cpu cooler Gigabyte ga-p55A-UD3 G.skill DDR3 1333Mhz ripjaws Cl-8 Sapphire ati radeon 5850 hd Lancool K-60WB Samsung f3 1Terabyte Antec True power 550W

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by rockerr,

חשוב לי שיהיה מארז שקט וקריר כמה שיותר(יש לי 4850),ההתלבטות שלי כרגע היא בין שני מארזים - Zero 2 של Nzxt וEL DIablo של חברה לא ידוע,ההתלבטות היא רק מבחינת שקט וקרירות,לא התלבטות כספית. הNZXT: http://www.nzxt.com/products/zero_2/ ולאל דיאבלו לא מצאתי אתר...אז לינק עם תמונה שלו: http://www.cluboc.net/REVIEWS/cases/Tagan/ElDiablo/images/box.JPG תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  22. זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤ 520 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 912 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1716 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 391 צורב DVD : LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤ 211 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 408 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 699 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm כולל OC למעבד (OC גבוה ל3.2 אולי 3.4 ואולי יותר גם), OC לזכרונות, ולכרטיס מסך. אם לא, איזה ספק כדאי לקחת מוכן לתת תקציב של עוד מאה שקל זה אומר 500 ש"ח. אם ה400 מספיק אני לא אגדיל…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום, אני מחפש להחליף את המארז+ספק הג'נריים שלי המפרט: a64 3000+ s754 gigabyte k8ns 512 mb ram 80 giga wd sata geforce 5700 ve floppy צורב CD צורב DVD יתכן ואני אוסיף עוד דיסק קשיח של 250 ג"ב אשמח לקבל המלצות לספקים זולים(יתכן שאני אשאיר את המארז הקיים ואני אעשה לו מודינג לשיפור האוורור) או לדילים זולים של מארז+ספק. אני לא נותן מחיר מדוייק כי אני לא מתמצא אבל כמה שיותר נמוך. אני מעוניין בחנויות באיזור חיפה = KSP NOA MARDANIT IVORY וכדומה ראית במקרה בIQPC (אפילו שהם באשדוד-רק בשביל דוגמה) מארז+ספק של קומפיוקייס ב340 שקל.. האם הדיל מומלץ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1518 בשחור או לבן, עם 2 מאווררים .. בלי המאווררים זה פחות 40 שקל.. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  24. Started by אור כהן,

שלום לכולם מצאתי ספק מאד נחמד במחיר טוב ביותר, שלפי מה שראיתי קיבל ביקורות מאד טובות ברשת, שמו הוא: SilverPower SP-400P1B 400W, והוא נמכר בFoxPc במחיר של 234 ש"ח. יש לו 3 שנות אחריות, 2 מאווררים, חיבור Pci-Exprees 4PIN ועוד חיבור Pci-Express 6PIN, 400W הספק, ונראה לי נחמד, ויוריד לי את העלויות של המחשב (שממילא חורגים בכמה מאות שקלים) הנה ביקורת שמצאתי עליו (מתוך עוד ביקורות): http://www.trustedreviews.com/peripherals/review/2005/10/13/Power-Supply-Group-Test-2005/p8 ומכאן ניתן לרכוש אותו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=851 כתבו שזו ההוכחה שכן ניתן לרכוש ספק איכותי במחיר זול רציתי לשאול אותכם עד כמה הספק הזה באמת טוב, האם הוא יוכל להחזיק מערכ…

25. אני קונה השבוע את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/specslist/view/143/ רק שהכרטיס מסך יהיה 4830HD במקום ה-9600GT. הדבר היחידי שמפריע לי במפרט הזה, הוא המחיר של ספק הכוח+המארז שמסתכם בכמעט 500 שקלים! פעם אחרונה שקניתי מחשב הוצאתי סכון די נמוך, בסביבות ה-300 שקלים. אז יש מארז וספק כוח איכותי מספיק במחיר זול יותר? (לא משנה לי יד שנייה, אם במדור "יד שנייה" באתר יש מוצר טוב) עריכה: שכחתי לציין שאני מודע לאפרות של מארז ומספק כוח Foxconn, שאפשרי לקנות ב-240 שקלים. אבל אני לא בטוח עד כמה טוב יוכל הספק כוח לסחוב את המערכת הזאת....

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.