עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מה אתם אומרים על הספק? הוא איכותי? הוא שקט כמו שהם אומרים? והאם הוא יחזיק את המערכת שלי? intel core 2 duo E6750 evga geforce 8800GT SSC corsair 2Gb [1*2GB] 800MHz

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  2. המערכת שלי היא e8400 HD4850 (אם צריך עוד פרטים רק תבקשו) אני מעוניין להיות עם אפשרות לעשות oc קל-בינוני מתישהוא. עד עכשיו התלבטתי בעיקר בין 3 מארזים שהבנתי שהם מומלצים: Antec 300 Cm590 ובעצם NSK4480 שמגיע עם ספק. (ה300 והקולרמסטר עולים אותו דבר בחנות ממנה אני קונה IQPC) האחרון קצת מכוערלטעמי (וזול יותר יחד עם הספק איתו הוא מגיע) ואני מתלבט בעיקר בין הראשונים, על הקולרמסטר שמעתי שהוא קצת שואב אבק. אני מעוניין במארז איכותי, שקט ומקורר. (ובקיצור עושה את העבודה) אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע.. בנוסף - האם כדאי להוסיף מאווררים למארזים אלו? אם כן אילו כדאי? לגבי ספק, אני מחפש אחד איכותי שיחזיק את המערכת ויחזיק oc קל-בינוני במידה וארצה.. לגבי תקציב - יש למעלה אך אני מ…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  3. אם יש לי ספק-כח בן שנה וחצי.. ואני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס C2D עם כרטיס 8800GTS.. (יכול להיות גם תצורת SLI בעתיד) הספק הוא Antec TruePower 2.0 480W http://www.antec.com/specs/TPII480_spe.html האם הספק יחזיק לגירסת כרטיס מסך יחיד? ולגבי SLI? תודה!

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  4. צריך לפמרט הבא שיחזיק בלי בעיות כי הספק ג'נרי שהיה לי עד עכשיו עשה מלא מלא בעיות Gigabyte GA-K8N51GMF-9 AMD Atlon 64 3000+ 939 Winchester Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Kingston 1024 MB Dual Channel Pc 3200 400MHz Twintech 9800GT\Radeon HD4670 Hitachi 80 GB SATA-II Foxconn TLA570A

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  5. ספק כח נגמרו לי חיבורי החשמל מה עושים הכל תפוס אני רוצה לחבר כרטיס מסך עם חיבור חיצוני ואני לא יכול

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by Karos,

חשוב לי שהמארז יהיה שקט, קריר יחסית ומרווח בשביל מאוורר גדול. המראה שלו פחות חשוב כי הוא במילא יהיה תקוע מתחת לשולחן. המליצו לי על Thermaltake Soprano אבל הדעות עליו מגוונות. יש כאלה שאוהבים אותו וכאלה ששונאים אותו... יש מארזים עדיפים בסכום הזה? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח-אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס גרפי: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL הארד דיסק: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ספק: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קירור למעבד: SUN…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by alonzothegreat,

קניתי CONNECT3D4850 של ורציתי לדעת האם הספק שיש לי יספיק זה coolermaster rs-380-pmsr על המחשב מחובר רק דיסק קשיח 1 אין לי אפילו צורב או פלופי מצורפת התמונה של התווית על הספק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by haimiko84,

שלום לכולם הייתי רוצה להעזר בכם בנוגע לספק. כרגע יש לי ספק HEC 400 TR-TF, והיתי רוצה לדעת האם זה יספיק להחזיק את ה-8800GT? תודה רבה, חיים.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by ndv,

אני מתכוון זה שבKSP. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4180 לא מתאי שום אזכור לספק כוח אך מכיוון שלא רשום בשם של המוצר no PSU החלטתי לשאול פה. ועוד משהו, המארז הוא מיד או פול טאואר? והאם הוא באמת שקט? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  10. המחשב שלי לקראת סוף חייו ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. כבר עשיתי הזמנה באייבורי. איש המכירות היה אחלה אבל אחרי שעשיתי את ההזמנה החלטתי שאני רוצה שינוי כלשהו בהזמנה וכעת ההזמנה מוקפאת בגלל שהם לא מסוגלים לתת לי פתרון. המארז של טרמלטייק שהזמנתי כולל מאווררי 200 מ"מ עם שלושה פינים. מה שאני רוצה זה מארז עם מאוורים ארבעה פינים. אני מוכן גם לקנות מארז עירום ולקנות בנפרד מאווררי ארבעה פינים. חשוב לי שיהיו שקטים ואיכותיים. אני מתעקש על ארבעה פינים כדי שתהיה לי שליטה על המהירות שלהם דרך תוכנה. זה נראה לי עדיף מקונטרולר שאני צריך לגשת אליו פיסית. הרעיון הכללי הוא שבדרך כלל המאוררים ישנו את המהירות אוטומטית בהתאם לחום של המחשב אבל לפעמים כשאני רוצה קצת יותר שקט שאוכל לשלוט בזה. מישהו…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by zaq1,

בעקבות הסערה אני רוצה לקנות אל-פסק. ראיתי שניים שאני מתלבט לגבייהם : Advice PRPC750 Advice SMB650 שניהם בערך אותו מחיר . הספק הוא - OCZ ModStream 450 Watt ( לא יודע אם זה pfc ) . מה אתם מציעים ?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  12. קניתי ב KSP ספק ב70 שקל עד למחשב החדש .. והמחשב התחיל לעשות ריסטים אחרי כמה הפסקות חשמל בבית . חשבתי שאני אוכל לחיות עם הספק חודש חודשיים אבל כנראה שלא , בכל מקרה השאלה שלי היא האם הספק הלך ואם כן איזה ספק אחר מומלץ למפרט שלי , אני מניח ש200 שקל יספיקו . בתודה אריק.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  13. חשבתי לקנות EUREKA של טרמלטק אבל עקב נסיעות לא מתוכננות התקציב ירד ל650 ש''ח. עכשיו הבנתי שהGIGABYTE AURORA 3D (לא 570) לא שוה את הכסף כי המאוורים שלו לא פועלים מהר. אז מה עדיף במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by zedisdead,

שניהם 300W למחשב פנטיום 4

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  15. בימים האחרונים יש לי מפרט מתוכנן OC קטן ולא גדול, אך אני לא יודע איזה ספק יתאים לי שלא יקר מדי אז זה המפרט: התקציב הסופי הוא 4300. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ₪1020 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ₪479 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ₪1195 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1352 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ₪330 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1407 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ₪345 http://www.tmsfox.co.…

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by ItayBm,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב השבוע,ואני לא יודע האם הספק כוח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ייכנס לי במארז SilverStone SST-LC17S ייכנס בלי בעייה?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 18:20:57 ובכן?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. שלום לכולם יש ברשותי מחשב עם מארז:Compucase 6A19 Black. המאוורר של המחשב[בצד של הכונן דיסקים] התחיל להרעיש.הוצאתי אותו,שימנתי אותו וניקיתי את הכל מאבק,אבל היום שוב חודשיים אחרי, הוא שוב מתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני רוצה לקנות כבר מחר מאוורר ולהחליף.למישהו יש מושג מה הגודל של המאוורר הנ"ל? בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by wzq,

היי אנשים יקרים, אני צריך בבקשה המלצה לספק ומארז (בטווח מחירים עד 500 ש"ח ועד 1000 ש"ח), השיקול הכי חשוב הוא שהם יהיו שקטים. כמה שיותר שקטים כך יותר טוב. תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by pachamama,

- THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI - CORSAIR 620W HX SERIES : CMPSU-620HXEU אני הזמנתי את ה-Thermaltake, אבל היום הציעו לי להחליף אותו ב-Corsair.. מה עדיף? ה-Corsair יקר ב-233 שקל.. הוא באמת ליגה אחרת?

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  20. אני יודע שזה טיפה לחוץ.. המארז השקט ביותר עד סביבות מחיר של 450 שח (בהנחה שאני קונה את הקורסאייר VX450 או ה-SS12-2-430) או המארז השקט ביותר עם ספק מובנה עד 800 שח (כמו האנטק סונטה) חשוב שיהיה כמה שיותר שקט!! עדיפות שנייה לאוורור טוב והרכבה ללא ברגים (טולס) זה קצת דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Seasonic SS-400ET 400W.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. Started by Episode-666,

על מה הייתם ממליצים ? ובאופן כללי הייתם ממליצים להוסיף כרטיס קול של CREATIVE בנוסף לכרטיס שעל הלוח ? או שזה לא יהיה קריטי עם רסיבר מחובר וכו'... תודה לעונים. נ.ב התכולה שתהיה בו תהיה דיי רצינית Q6000 GTS 640MB 1TB HD... שוב תודה. ועוד שאלה קטנה,למה לעזעזל אני צריך מארז כזה ולא מארז רגיל ? האם מדובר על מקום נטו ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by xeal77,

ברשותי מארז מסוג antec 300 ורציתי לדעת האם חובה להוסיף מאוורר לפאנל הקידמי או ששני המאווררים שבאים יחד עם המארז (מאחור ולמעלה) מספיקים?

24. Started by adizarko,

אני מתקין עכשיו את המערכת החדשה - ויש לי שאלה לגבי חיבור כפתורי הריסט וההפעלה. בחוברת של הלוח אם מראים איפה צריך לחבר את חיבורי הריסט וההפעלה אבל אומרים שם לשים לב למינוס ופלוס. עכשיו הכבל של המארז אין בו חלוקה לפלוס ומינוס - רק שני כבלים לבן וצהוב - לבן וכתום. אין לי אינדקציה מהו כבל מינוס ומהו כבל חיובי. האם זה חשוב? ישנו כבל נוסף של המארז - הכבל של הנורה שמראה שהמחשב דלוק - ושם דווקא כתבו איזה כבל מינוס ואיזה חיובי. האם מישהו התנסה עם המארז הזה?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מארז שלא שוקל הרבה, יש לו אוורור טוב ולא מעל 350 ש"ח +-. תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.