ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המפרט הבא cpu e8500 asus 560Ti memory : 4*2GB Hard Disk * 3 in sata רציתי לדעת איזה ספק הכי איכותי מומלץ למערכת הזאת כאשר היא במצב עבודה של 100% רב תודות ניר
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים ספק כוח עבור i5 4670K, פלוס 4 דיסקים קשיחים ו SSD. ללא כרטיס מסך נפרד. מתוכנן OC בינוני בהמשך. 3 שאלות: 1. האם יש צורך בספק חזק יותר מ 300-350W למטרה זו ? 2. האם ישנם יתרונות אחרים לספקים חזקים ויקרים יותר אפילו אם ספק 300-350W מספיק ? האם ההפרש במחיר מוצדק ? 3. מבין הזולים, אני מבין ש SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET הוא המומלץ ? ואיך FSP / HEC הזולים ביחס אליו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כאשר הכסף לא משחק תפקיד, איזה ספק כוח הוא המומלץ ביותר, כאשר הוא חייב להיות לכל הפחות 1200 וואט? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאלה הזאת, אבל נראה לי שיש פה אנשים שמספיק בקיאים בנושא קירור בשביל לעזור לי. הבעיה שלי היא כזאת: אני ממש ממש אוהב שהמחשב שקט במיוחד. רוב המחשבים החדשים שאנשים קונים מרעישים לי מאוד. נכון אמנם שהרשת מלאה במדריכים לקניית מחשב שקט, אבל איכשהו לא הצלחתי להגיע למסקנה ברורה מה צריך בדיוק בשביל שלא יהיה רעש. אסביר את כוונתי: אני לא משתמש בכרטיס מסך רציני (לא מפעיל משחקים, רק ישומים משרדיים), ולכן עיקר הבעייה ברעש היא ממאוורר הספק. את מאוורר המעבד החלפתי במאוורר של זלמן ששקט מספיק לטעמי, ומאוורר המארז שלי לא מרעיש למרות שהוא כבר בן 6 שנים. הספק שלי הוא ThermalTec (או משהו כזה), אם אני לא טועה של 420 וואט, שקניתי לפני שנתיים או שלוש. בקו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ספק כוח של HEC 500W אני חושב. מידי פעם הספק מתחיל להרעיש ממש, לפעמים זה מפסיק לבד ולפעמים רק אם אני נותן לו כמה מכות... ניסיתי לנקות אותו מאבק בלי לפתוח את הספק עצמו וזה לא עזר. בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש לעתים קרובות יותר ואני כבר מחוץ לתקופת האחריות. אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח תודה מראש ...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהכותרת מספקת מידע טוב ואפשרי לקבלת עזרה. לעיניין- יש לי ספק כוח בשם- SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET הסבר- לפני שלושה חודשים התחיל להשמיע רעש מציק ומרגיז לאוזן, כי זה פשוט חופר :\ (ולמחשב בן 3 שנים כמעט זה מוזר- דור חדש יחסית). רועש כמו מכונה לעשיית מסטיקים תעשייתית (געקרגעקרגעקרגעקרגעקרגעקר שלא נגמר- כשמכבים את המחשב ממשיך לאיזה שניה ונרגע- במצב כבוי/מצב שינה אותו עיקרון) עכשיו אני גם רוצה להפסיק את הרעש המציק, אך עם זאת אני גם רוצה לשדרג כרטיס מסך, לכן אני פונה אליכם. כרטיס מסך נוכחי- Sapphire Radeon HD 6850 1 GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מה כדאי, להגיע לחנות שממנו קניתי את המחשב: כדי לשלם שיפסיקו את הרעש המציק, או…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן קניתי את המחשב החדש חודש בערך ופתאום התחילה לי בעיה חדשה... אני מתחיל לשמוע צקצוקים כאלו מהספק כוח! עד שעליתי שזה הרעש מהספק יצאה לי הנשמה! הספק כוח שלי : FSP Aurum 750W Gold 90+ המחשב שלי : CPU:Intel Core I7 4770 3.5GHz(3.9 T) 8MB cache Cpu Cooler:Scythe Mugen 3 rev .b.Mainboard:Gigabyte H87-D3H Ultra Durable™ GPU:GigabyteGTX 780Ti (OC) 3GB Windforce X3 cooler RAM:Corsair XMS3 (4X2) 8GB 1600MHz CL9 PSU:FSP Aurum 750W Gold 80 Plus Modular Case:Corsair 500R (White) & 6 Fans white led Monitor:Dell 23" UltraSharp LED IPS HDD + SSD:Seagate Barracuda 7200RPM 2TB & SSD SAMSUNG 120GB EVO לכל מקרה שומעים "צק צק צק צק צק" מהירים אבל כשהמחשב בפע…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי בעיה בספק כוח (ZALMAN 600W) בזמן ההדלקה של המחשב: מה שקורה שנורת החיווי הירוקה שעל המארז אינה נדלקת וכל החשמל מרצד, ז"א כל הלדים במחשב מהבהבים קלות ויש קול מוזר שבוקע מהספק כוח, כאילו חשמל שמקפץ, כמו שמחברים תקע לשקע ויש כאילו ריצודים מוזרים וזה מונע מהמחשב להידלק כהלכה, אין תצוגה אפילו. מה שמוזר עוד יותר שזה קורה לעיתים מאוד קרובות, פעם המחשב נדלק ופעם לא. במידה ואין פתרון אשמח לקבל הצעה לספק כוח מודלורי ואיכותי עד 400 ש"ח. למפרט הבא: Q6600 ASUS P5N32E-SLI 9600GT 2 דיסקים קשיחים. 2GB OCZ וכמות מאוד נכבדת של מאווררים (7). תודה מראש על כל עזרה אפשרית, זה דיי דחוף למה בשעה הקרובה אני כבר אלך לקנות חדש במידת הצורך.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום. מחשב משרדי. שמתי לב שהספק כוח (בהתחלה חשבתי שזה המאוורר של המעבד) עולה ויורד: ז"א, הרעש (או המאורר) עובר מרועש, לשקט. ולעתים קרובות מאוד. האם זאת בעיה? האם סימני חיים אחרונים? במידה וכדאי להחליף ספק, אשמח מאוד אם אוכל לקבל המלצה על ספק כוח זול ואמין (חברה טובה). אציין שאני מתגורר ליד אייבורי מחשבים - אז אולי עדיף משם. מדור על מעבד חד ליבה, מחשב סופר בסיסי, עם 2 גיגה זכרון. והרדיסק קטן תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב בן 7 שנים שבקושי מצליח להריץ סרטי וידאו ב HD ברצוני לשדרג אותו ולקנות מחשב שיכול להריץ גם משחקים. להלן המפרט שבחרתי מעבד: I7-860 לוח אם: ג'יגה-בייט H55M-USB3 זיכרון: OCZ DDR3 1333MHZ 2*2048 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 מדובר בלוח אם מיני וגם המארז שאני רונה הינו מארז קטן בעל מאוורר אחד פרט לרכיבים הנ"ל יהיה לי במחשב דיסק קשיח בודד,צורב וכרטיס רשת אלחוטי PCI. לפי הבנתי גם הכרטיס מסך חסכוני בצריכת חשמל (מקסימום 108W) וגם המעבד חסכוני. לפי מחשבונים שקיימים ברשת הספק של 400W אמור להיות די ויותר אבל באתר של SAPPHIRE רשום שדרישת מערכת היא 500W ברשותי ספק כוח טוב בהספק 400W ואני לא רוצה להוציא כסף מיותר במידה וזה לא נחוץ. האתר של SAPPHIRE http://www.sap…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי, לפני 13 שנים קניתי מחשב עם המארז Thermaltake Soprano https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00000145 מאז שדרגתי את המחשב (כולל הספק כמובן) כמה פעמים אבל את המארז השארתי. לאחרונה המחשב לא נדלק כלל בפתאומיות מה שגרם לי להעריך שמדובר בספק כוח. אני יודע להחליף לבד לא נראה לי שזה בעיה ואני לא רוצה לשלם על פירוק והרכבה של ספק. אם אפשר המלצה לספק שמתאים למארז הזה? לא מחפש משהו מיוחד... אני רוצה רק להחליף לספק כמה שיותר זול ולמכור את המחשב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את המארז NZXT APPOLO שהוא MIDI TOWER ואני רוצה לקנות את הספק : Corsair CX Modular 600W Series Active PFC 12cm http://ksp.co.il/?uin=20380 השאלה אם הוא נכנס במארז שלי ? אני רק מוודא שהכל בסדר וגם האם בכלל שווה לי לקנות ספק כזה? חשבתי על זה שהוא גם מודולרי וגם 600W שזה תואם גם לכ.מסך חזקים וזה 90 שקל יותר מהדגם הזה: ספק כח Corsair CX 500W V2 Series Active PFC 12cm Fan http://ksp.co.il/?uin=14651 שאני לא ממש יודע איך הוא
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני 10 חודשים מחשב מאיבורי,. קופסא של קולר מאסטר עם קירור נוסף של זלמן, וספק כוח seasonic 520 bronze אחרי 4 חודשים הספק התחיל לקצר לסירוגין וכשכן עבד עשה ציקצוקים כאלה מעצבנים כאילו רעש של קצרים חשמליים. נתתי את המחשב בחנות לתיקון והתעקשתי על ספק זהה חדש והם באמת שמו לי חדש וגם הוכיחו לי. עכשיו, 6 חודשים אחרי ההחלפה שוב פעם יש לי את אותה בעיה, רעש מעצבן של ציקצוקים מהספק. נראה לי לא הגיוני ש2 ספקים חדשים של חברה שנחשבת טובה נהרסים אחרי מס' חודשים בודדים והמחשב לא נמצא בשימוש כבד הוא דולק בלחץ שעתיים ביום. האם נפלתי על מזל רע של 2 ספקים או שיש בעיה של חיווט במארז וזה גורם לקצרים ולספק לההרס. בכל מקרה האם כדאי להתעקש על החלפה לדגם של חברה אחרת? תודה רבה, …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה יש לי מדי פעם במחשב תופעה מוזרה. המחשב ללא כל התרעה עושה לעצמו ריסט, ובאמצע העליה מהריסט, הוא עושה עוד ריסט, ועוד ריסט, ועוד ריסט, עד שנותנים לו מנוחה של כמה שעות. הבעיה היא לא מחום - המעבד עצמו לא עובר את ה 70 מעלות ( וגם זה בהגזמה, אני לא חושב שהוא עובר את ה 65 ). בעבר הייתי מרביץ למחשב ( מאוררים חורקים ), האם ייתכן כי גרמתי לנזק בספק כוח? בכל ריסט יש קליק קטן כזה, זה הדבר היחיד ששונה מריסט אחר במחשב...
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי ככה E6300 1 GB RAM 667 מקבל חשמל מהספק גם ה 9800GT עכשיו במעבדה אמרו לי שכדאי להשדרג ל 500W של KS משהו כזה במחיר של 550,עכשיו יש לי ספק משהו EZ 350 או 300 האיש אמר שכדאי לי לשדרג כדי שהמחשב לא יתחמם וואז הלוח אם ילך לך. האם הוא צודק? עכשיו אם כן,כדאי לי לקנות את הספק הזה http://up146.siz.co.il/up2/1mgtqmxd0eey.jpg אם אני יאשאר עם EZ 350 או 300 לא בדיוק זוכר(המחשב במעבדה),זה יחזיק לי לE6300 ולכרטיס מסך ?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה נישרף לי הספק כוח החלפתי ב3 שנים שתי ספקי כוח (האחרון שנישרף לי היה 600w של coler master) כרטיס מסך :9800 gtx איזה ספק כוח אני צריך? ולמה זה נישרף?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי את המחשב היום במעבדה היות והמחשב שלי לא נדלק. לדעתי הספק הלך לעולמו כעבור מספר שנים (HEC 400W). במעבדה אמרו לי שלאחר בדיקה ספק חדשה יעלה כ- 150 ש"ח. עם זאת חשוב לי לקנות שוב ספק איכותי כמו הנוכחי שהחזיק לי כ-5 שנים בלי בעיות בכלל. האם קיימים ספקים איכותיים עד 200 ש"ח למפרט המופיע בצד ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום נשרף לי ספק הכוח שהוא ATX 400W. אני רוצה לדעת אם הוא היה יכול להחזיק את המערכת שלי כי כנראה הוא לא היה איכותי. זאת פעם ראשונה שספק כוח נשרף לי ואני הייתי באמצע משחק והמחשב כבה. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש סיבה לחשוש מבעיות במחשב או שריפה של חומרה אחרת עם הספק. אשמח אם תוכלו לענות לי, יאיר
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בספק חדש בעקבות כך שיש לי ספק ג'נרי זבל של איזה 660W, זה מחשב דיי חדש בקושי 5 חודשים ולא בא לי שידפק לאחר שנה. התקציב שלי הוא דיי פעוט, ואני גם רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. האם בטווח מחירים אלו יש משהו נורמלי שיכול להחזיק את המערכת שלי? (E4500 + 8600GT) ובנוסף לאופציה להחלפה לכרטיס מסך חזק יותר ( אם אפשרי). בנוסף איך הספק הנ"ל? Chieftec 550W Active PFC, שנמצא באתר של KSP במחיר 290 ש"ח? שווה את המחיר? ראיתי שיש לו 3 מסילות של 18A, או שזה לא מה שקובע איך הספק יחזיק? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך ספק כוח שמתאים למארז הבא ולחומרה שתצוין: http://www.ebay.com/itm/KRAFT-MJAV-BLACK-HTPC-Micro-ATX-TYPE-CASE-Quick-Worldwide-Shipping-3-5-days-/251129083165?pt=US_Computer_Cases&hash=item3a7875b51d והחומרה שתהיה בו: לוח אם: MSI H61M E-23 מעבד: G620 כרטיס טלוויזיה : עדיין לא בחרתי אבל אם זה משהו שצריך לקחת בחשבון אז שהיה רשום כונן קשיח: Hitachi Deskstar 7K1000.D HDS721010DLE63 בגודל 1T אולי גם Crucial M4 64 GB,Internal,2.5" (CT064M4SSD2) (SSD) Solid State Drive כונן דיסקים: צורב Asus DRW-24B5ST DVDx24 Retail כרטיס זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 ואני גם צריך UPS עד 300 ש"ח(יש הרבה הפסקות חשמל באזור שלי) תודה ל…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב שרכשתי לפני כ 4 שנים, ומזה כחודש שאני מריח ריח של משהו שרוף כל פעם שאני עובר על יד המחשב. מסתבר שהספק כוח הוא המקור לריח השרוף, שכן המאוורר שלו פסק לעבוד מה שהביא להתחממות יתרה של הספק. להן מפרט המחשב שברשותי: amd athlon 2800 gigabye ga-k8nf-9 hd4550 (שקניתי היום) התקציב העומד ברשותי הנו גג 300 ש"ח, והדגש הוא על עמידות ושקט. אשמח לקבל הצעות מהחנות KSP בלבד. תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
אהלן, אני זקוק לספק כוח חדש... משום ששלי ג'נרי... מה שאני צריך זה : ספק כוח עד 450 ש"ח בערך שיעבוד עם HD4870 שלא יהיה על גבול הכוח שלו, שיעבוד בחופשיות... ניתן לחרוג אבל באמת עדיף שלא. הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB כרטיס מסך Sapphire HD4870 (בעתיד, בינתיים יש רק 8400GT על המחשב)
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הספק כוח הכי טוב למחיר הנ"ל ........ ושיהייה לפחות 500W אם לא יותר ...
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=58&name=Power-Supplies על מה אתם הכי ממליצים? זה הכרטיס http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130038 אמרו לי שהספק שלי לא מספיק חזק שהוא מספק רק 18A ל12V והכרטיס מסך דורש 26A
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-