עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gollbi,

Thermaltake -ToughPower W0203RI 750W VS. corsair TX 750W אותם וואטים אבל לא אותו מחיר , מה ההבדל בין השניים?? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by dordan44,

שלום אני חדש פה ואת כל מי ששאלתי איפה לשאול אמרו לי פה אז באתי יש לי את המפרט הזה: מעבד:intel core 2 duo e8400 (בקרוב חשבתי לשדרג לi5) לוח אם: ASUS P5G41C-M LX כרטיס מסך: ASUS HD 6850 חשבתי לקחת את זה:http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9817 ועדיין אני רוצה קצת המלצות תודה על העזרה!

3. Started by galedri,

http://www.silentpcreview.com/article717-page1.html

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  4. איזה מארז עדיף למפרט הבא האם Sunbeam 3-d Storm או NZXT ALPHA ? מפרט: Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM Western Digital 320Gb 16MB AAKS TWINTECK 8800 gt 512M המפרט עבר OC למהירות 3.0 GHZ

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

נכנסתי עכשיו לאתר שלהם (NZXT) ומה אני רואה, שה BLACKLINE לא כולל את המאוורר הקדמי. אבל ב TMS כתוב שהוא כן כלול, אבל מה שסמתי לב שגם כתוב שהמארז הוא מאלומניום והוא לא (רק ה LEXA הרגיל) אז מה שכתוב אצלהם לגבי ה BLACKLINE זה בדיוק מה שכתוב לגבי הרגיל. אז מה זה החרא הזה, בעיקרון שלחתי את ההזמנה (זה לא בעיה לבטל כבר בטלתי פעם אחת, זה רק שלב ראשוני של ההמזנה באתר) אבל הקטע הוא שמי שנגיד קונה את ה LEXA הזה אז הוא מקבל מידע לא נכון !!! אני עוד ידרוש מהם להביא לי את מה שכתוב (BLACKLINE בגרסת אלומניום - אין דבר כזה, אבל לא משנה) קיצר במצב הזה אני לא לוקח אותו, אז מה עדיף: 1. להוסיף מאוורר ב 50 שקל (+-) 2. להוסיף 120 שקל ולקבל את ה LEXA הרגיל שחוץ מהמאוורר, הוא גם עשוי אלומניום, גם …

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. אני מחר הולך לקנות 8800GT ואני כנראה יצטרך להחליף ספק ! אני רוצה ספק שיכול להחזיק אותו ואת שאר המחשב ! תוף חצי שנה + - אני הולך כמעט מחשב חדש ! וכנראה אחר כך אני ישים ספק חדש ! אז אני רוצה ספק לא יקר בטירוף אבל ספק שיכול להחזיק לי את המערכת אם הכרטיס הזה ! תודה לעזורים !

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by DarkLloth,

כותרת

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  8. Started by CraZyStyLe,

אני מתלבט בין המארז Thermaltake M9D Black לבין CoolerMaster 590 מה לקחת ? מעבד : phenom 955 לוח אם :gigabyte ga-770 כרטיס מסך : 9800GT

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. Started by davidreznic,

שלום. אני קונה מחשב חדש ועד את מול בניתי על אנטק סונטה II. אבל כבר לא מוכרים אותו.... התחלתי לחפש משהו אחר. מצאתי שתי אפשרויות: RAIDMAX NINJA+COLLERMASTER EXTREME 500W RAIDMAX SAGITTA+COLLERMASTER EXTREME 500W. עדיף הספק הנ"ל או ENERMAX NOISETAKER 420W??? אני יותר אוהב את הנינג'ה (הסגיטה נראה ממש זול)א בל עד כמה הוא שקט? איך הוא מקורר? איזה מאווררים אפשר לשים בו? עד כמה הוא עמיד ואיכותי? כמה אבק נכנס בו? ראיתי שלסגיטה יש מאוורר 80מ"מ בצד אז כנראה הוא יהיה רועש יותר, לא? המפרט הוא : E6750 קירור סטוק GA-P31-DS3L ASUS 8800GT 3 הארד דיסקים 2 כונני DVD FLOPPY אחד... תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. ראיתי את שני המארזים האלה במחירים דומים (480+-). איזה מבין שניהם יותר טוב מבחינת איוורר ושקט? (ללא הוספת מאוורים) המארז צריך להתאים ל-Q6600,8800GT ו-HX520. הבעיה של ה-CM 690 היא שהוא לא נמצא ב-skypc או iqpc (משם אני הולך לקנות את המחשב), ואני לא יודע להרכיב מחשב, אתם יודעים אם הוא אמור להגיע לאחת מהחנויות האלה בקרוב? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by Respect,

היי אני רוצה לקנות מארז היום או מחר התקציב 800שקל אנירוצה מארז איכותי שמקרר טוב ובנוי טוב בלי ספק חשבתי יותר לכיוון של חברת זלמן אני אשמח להצעות אם אפש גם לינקים תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by poop,

שלום! ראיתי שיש מספר ספקים (למשל ZALAMAN), שמגיעים עם חיבור SATA. רציתי לשאול למה זה נועד? אם אני מחבר את זה לדיסק הקשיח, איך הלוח בכלל ידע שיש לי דיסק קשיח? הרי זה יהיה רק לספק (חשמל)?? סליחה על הבורות... תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  13. שאלות, הערות, הארות ועוד. נא לשמור על שפה נאותה. לסקירה: http://hwzone.co.il/reviews/spedo_advance/.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by אהוד,

שלום חברים. אני מעונין לקנות לוח אם תומך 2 כרטיסי מסך (SLI). לחבר 2 כרטיסי 9800GT NVIDIA. 3 הרד דיסקים וצורב. אני חושב לקנות את הספק הזה : http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0103/w0103.asp יש לי 2 שאלות: א. האם 600W מספיק בשביל כל הציוד שלי? ב. האם זה שכתוב שהספק מיועד לCF הוא מתאים גם לSLI ? תודה מראש אהוד.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by mz155,

שתי האפשרויות כמעט במחיר שוה.. 1. ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU 2. GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA + ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מה יותר שווה מבין שתי האפשרויות? תודה mz155

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. Started by ItzikT46,

בהתאם למפרט שבניתי, המארז הוא Thermaltake Soprano מ IQPC כרטיס המסך הוא Leadtek PX8800GTS האם יכול להיות שהכרטיס לא יתאים למארז ? ואם לא מה ניתן לעשות ? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by asilbob,

קודם כול אני מחליף מארז מי הסיבה שהמארז שיש לי עכשיו הוא ממש מכוער ... ויש הרבה רעש של המאוורים שבגלל זה אני לחוץ להחליף תמארז... ואני חייב לכבות תמחשב בשביל לשנות כי יש רעש של מטוס ועד דבר שלא פחות חשוב שאני רוצה מארז יפה עם נוחות !!! כי אצלי כול דבר שאני קונה חייב שיהיה יפה לא חייב שיהיה מדהיםםם אבל יפה כזה חמוד *קיצר בכללי שיהיה מארז כזה מארז שקט ביותר , יפה כמה שאפשר שיהיה משהו יפה ולא מכוער כזה.. שיהיה שקט שיהיה נוח ,ושיהיה קל לנקוי לא סופג הרבה אבק... ואז מבין המארזים האלו יש להם ספק עם יש ..? המארזים שראיתי עד עכשיו בעין שניראים לי הכי מומלצים אני רוצה לקנות מארז בסכום של 400-800 שקל אלו כול המארזים Gigabyte Aurora 570S Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Bod…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by mc_elad,

קניתי מחשב יחד אם על פסק ובהתחלה הכל היה טוב הוא שמר על המחשב מהפסקות חשמל..ולאחרונה הוא לא מצליח "לסחוב" את המחשב .. יכול להיות שצריך להטעין שוב את האל פסק? ואם כן האים זה שונה מהטעינה הראשונה?.. אשמח לעזרה בנושא תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  19. זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤ 520 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 912 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1716 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 391 צורב DVD : LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤ 211 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 408 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 699 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm כולל OC למעבד (OC גבוה ל3.2 אולי 3.4 ואולי יותר גם), OC לזכרונות, ולכרטיס מסך. אם לא, איזה ספק כדאי לקחת מוכן לתת תקציב של עוד מאה שקל זה אומר 500 ש"ח. אם ה400 מספיק אני לא אגדיל…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by Pashapac77,

היי לכולם, ב"מפרטים" עזרו לי להרכיב HTPC: מעבד - Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray קירור - Scythe Shuriken Rev B לוח אם - ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 Chipset זכרון - Transcend 4GB DDR3 1333Mhz צורב - Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black מארז - SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC ההתלבטות היחידה שנשארה לי זה לגבי ספק כוח.. יש לי שתי אופציות: א. 217 ש"ח - Enermax NAXN 450W ב. 272 ש"ח - Seasonic 430Watt S12II-430b Bronze BULK חשוב לי שהספק יהיה שקט.. אשמח מאוד לשמוע הצעות בנושא - כמובן שאם יש ספק אחר שיותר יתאים אז אשמח לדעת! תודה רבה מראש!

21. Started by oron_s,

שלום אח שלי בונה לעצמו HTPC שהוא יהיה גם המחשב העיקרי שלו. הוא מחפש מארז ATX רגיל ( לא micro ATX מה שפוסל את ה Antec Fusion ). ושיהיה מקום לכרטיסי מסך באורך מלא (8800 והלאה..). חשוב גם שיהיה מאוורר כמו שצריך,כמה שיותר אסטתי זה יתרון והכי חשוב בצבע שחור בינתיים המארז הכי סביר שמצאנו זה : http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=150 יש למישהו המלצות אחרות?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  22. שלום לכם...! אשמח לעצתם בנוגע לספק ומארז למפרט הזה: לוח : 945P-S3 מעבד:CONROE E6300 כ.מסך: 7600GT של ג'יגהבייט זכרון: 1GB צורב LG WD 160 GB למפרט הזה בחרתי במארז HEC הזה..: ב- 240 ש"ח... והוא משעמם...! ואת הספק שך JSP-TECH 500W ב-260 ש"ח... והוא נראה לי יותר מדי בשבילי ואוכל לחסוך קצת כסף עליו עבור מארז יפה יותר... תכניסו קצת חיים וחשמל למחשב שלי בבקשה...! איזה ספק מתאים למחשב הזה (אני לא עושה אוברקלוקינג)...? יש מארז שתוכלו להמליץ לי עליו ...? (המחיר של שניהם שלא יעבור את ה-500 ש"ח) תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by itail,

אהלן! אני קונה מחשב עם המעבד והכרטיס מסך שרשמתי (ו4GB זיכרון אם זה רלוונטי...) ורציתי לדעת אם הספק והמארז האלה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8# http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=td-tx_tf (‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ ) תודה! תוספת: ראיתי גם שיש את המארז הזה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=600 הוא עדיף?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Jim,

שלום חברים, הבאתי IMAC G5 מארה"ב שפועל על 110V, אני רוצה לרכוש שנאי בארץ אך אני לא יודע כמה WATT זה דורש. על המוצר לא כתוב כמה WATT. אשמח לקבל כל הכוונה בעניין. תודה, ג'ים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  25. מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB + SSD 120 מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100 הלכתי לאיבוד בדגמים וכל הנל.... דחוף המלצה - תודה !

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים