עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. כמו שכתבתי למעלה אני מעדיף אחד עם שתי יציאות CD או במקרה שלי שתי יציאות DVD .... אמממ לא צריך שלט. יש לי כבר מחשב מוכן אז רק צריך מארז שמתאים לספק כוח רגיל. ואני רוצה אותו כמה שיותר קטן.... משהו בסיגנון של הmozart SX (http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7000.asp) רק 500 ש"ח פחות ... או לחלופין, יש מצב שהמוצארט SX יירד במחיר בזמן הקרוב ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by ItzikT46,

בהתאם למפרט שבניתי, המארז הוא Thermaltake Soprano מ IQPC כרטיס המסך הוא Leadtek PX8800GTS האם יכול להיות שהכרטיס לא יתאים למארז ? ואם לא מה ניתן לעשות ? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  3. בלי להשתמש במסור? ועוד משהו.. אם אני ישים את החלון פלסטיק במקום הרשת בפוסידון זה ישפר את הטמפרטורה ? [רק מי שיודע]

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. שלום יש לי כרגע THERMALTAKE XASER 3 ואני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקופה הקרובה שיכלול כרטיס מסך GTS8800 או GTX ראיתי את הסטיקי שאומר מה נכנס ומה לא אבל לא היה שם אזכור למארז שיש לי אז הכרטיס יוכל להכנס לXASER 3 או שלא יוכל? המחשב החדש יהיה INTEL E6600 והלוח אם יהיה ASUS COMMANDO כנראה אז האם אני יכול להשאר עם המארז שיש לי היום או שאני חייב להחליף? ועוד שאלה חשובה יש לי במחשב עכשיו ספק כוח של THERMALTAKE XASER EDITION 480W אני יהיה חייב להחליף לספק חדש כדי להריץ את המחשב החדש? תודה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by balash-,

רציתי לשאול כמה שאלות לגבי המארז הזה: ***עריכה: ראיתי מארז יותר טוב נראה לי: http://www.silverstonetek.com/products/lc14/lc14.html SILVERSTONE Lascala LC14S HTPC יש למישהו מושג אם המארז טוב מבחינת סירקולציה וכו'? האם כרטיס מסך גדול לדוג' 8800GTS\X יכול להיכנס למארז הזה? יש למישהו מושג אם הוא שקט? וחוץ מזה איך הוא נראה לכם יפה\מכוער? תנו תגובות בקשה..

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. אני יודע שזה טיפה לחוץ.. המארז השקט ביותר עד סביבות מחיר של 450 שח (בהנחה שאני קונה את הקורסאייר VX450 או ה-SS12-2-430) או המארז השקט ביותר עם ספק מובנה עד 800 שח (כמו האנטק סונטה) חשוב שיהיה כמה שיותר שקט!! עדיפות שנייה לאוורור טוב והרכבה ללא ברגים (טולס) זה קצת דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by CraZyStyLe,

אני מתלבט בין המארז Thermaltake M9D Black לבין CoolerMaster 590 מה לקחת ? מעבד : phenom 955 לוח אם :gigabyte ga-770 כרטיס מסך : 9800GT

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. Started by kaboonkal,

טוב אז נשרף לי הספק ואני צריך ספק חדש, התקציב הוא באיזור ה400-500. צריך להחזיק: Intel e6750 Intel dp35dp 3gb ram Wd 1tb 7200 Wd 500gb 7200 Hd6770 2 כוננים אופטיים מאוורר 120 מאוורר 140 לד לקחת בחשבון שזו מערכת שאני לאט לאט משדרג אז צריך שיהיה וואטים במחשבה על העתיד. אני בעקרון חשבתי על הcorsair cx600 או הcorsair tx650. עדיפות לksp ואייבורי כי אני בצבא ואלה החנויות היחידות שאני מספיק להגיע אליהן בימי שישי (קרובות מאוד לבית) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. שלום לכולם אני מתכון לקנות E8400 INTEL DP43TF 2 X 2GB DDR2 800MHZ CL4 2 HDD 1 DRW NVIDIA 8400GS 256MB יתכן וארצה לשדרג את הכרטיס מסך אך לא למפלצות. חשבתי לקנות את המארז של אנטק שמגיע עם ספק 420 ולא את זה שמגיע עם ספק 360 כדי שהפעולה של המערכת לא תאמץ את הספק או במילים אחרות, שהאוטו יסחוב בלי בעיות והטורים לא יהיו גבוהים. אני צודק או מגזים?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by Jetway,

ANTEC 900 VS TEMPEST

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by Episode-666,

על מה הייתם ממליצים ? ובאופן כללי הייתם ממליצים להוסיף כרטיס קול של CREATIVE בנוסף לכרטיס שעל הלוח ? או שזה לא יהיה קריטי עם רסיבר מחובר וכו'... תודה לעונים. נ.ב התכולה שתהיה בו תהיה דיי רצינית Q6000 GTS 640MB 1TB HD... שוב תודה. ועוד שאלה קטנה,למה לעזעזל אני צריך מארז כזה ולא מארז רגיל ? האם מדובר על מקום נטו ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by offirs,

בסקירה המצויינת באתר,הדלת עם חלון הצד,היא בצד ימין: http://hwzone.co.il/reviews/nzxt_lexa/7/ לעומת זאת,בסקירות אחרות בחו"ל הדלת היא בצד שמאל: http://www.guru3d.com/article/content/275 גם באתר של NZXT http://www.nzxt.com/products/lexa/ השאלה היא אם יש שתי גרסאות,והאם בארץ יש רק גרסה עם דלת ימנית? דרך אגב,כל הכבוד על הקרדיט לאתר,באתר של NZXT http://www.nzxt.com/

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by base1,

חוות דעת על המארז ? THERMALTAKE ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש עקב כמות המאווררים שיש לו)? או מארז הזה THERMALTAKE EUREKA ALUMINUM BLACK + Window איזה מין המארזים הנ"ל יותר מומלץ? מארז חייב להיות עם FIREWARE,USB,AUDIO החומרה שאמורה להיות בו היא: המפרט הוא: ------------------------------------------------------------------------- מעבד - Q9300 QUAD CORE 2.5G--TRAY--6MB 95W 775/1333 מאוורר למעבד - ZM9700L ZALMAN 9700 LED לוח אם - GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 זכרון - Corsair 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15 DDR2 800 דיסק קשיח - Seagate ST3500320AS 500GB 32MB כרטיס מסך - BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail …

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by HumanFly,

שלום רב, לאחר קיראת ביקורות רבות, נדמה שה CM690 מבית קולרמאסטר נותן פתרון קירור לא רע למארז TOWER, האמת, שאני מחפש מארז בסדר גודל של איכויות אלו, רק FULL TOWER, על מנת שיהיה מרווח, המון מקום ושתהיה אפשרות לסדר ולהצפין את הכבלים כמו שצריך, האמת יש מארז פול טוואר שלא עולה בהרבה יותר מהקולר מאסטר הנל (טווח של 500-600 שקל) אשר נותן פתרון ומקסום ביצועים תעידיפי על פני הקולר מאסטר? חשוב שלמארז תהיה נכונות ל OC, שכן יהיה רחב ויתאים לכל גופי הקירור (כגון TT V1) וכמו כן ישהיה עם אפשרויות קירור מתקדמות... אשמח לעזרה והמצלה.. תודה וחג שמח..

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה למארז וספק בעלות של 800-1000 ש"ח. אני מעוניין במשהו איכותי, שיוכל לשמש אותי גם אם אשדרג את המחשב. המחיר אמור לכלול גם את איוורור המארז. מפרט: לוח אם: Intel DP965LT, אבל סביר שאשדרג מתישהו. מעבד: Q6600, יתכן OC כשאשדרג את לוח האם. מאוורר למעבד: Big Typhoon VX (מדובר במאוורר וגוף קירור גדולים). כרטיס מסך: HD4870 דרישות מיוחדות: 1. במארז הנוכחי (EZ cool N-880) מיקום המעבד צמוד למיקום הספק, כך שה-Big Typhoon הענק ממש חוסם את הספק. נאלצתי לפרק את הספק על מנת להרכיב את המאוורר. הייתי רוצה מארז מרווח יותר מבחינה זו (כלומר, ספק לא צמוד למעבד). 2. פילטרים נגד אבק בפתחי האיוורור. 3. שקט. כרגע יש לי מאוורר אחד שקט יחסית (זה שהגיע עם המארז), מאוו…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום לכולם! לאחר שתי הפסקות חשמל אתמול בגלל הגשמים, נזכרתי קצת באיחור שהחורף הגיע אז אני מעוניין לקנות עכשיו אל פסק כדי שהמחשב לא יצטרך לספוג עוד "הפתעות" כאלה. אני ממש לא מבין בתחום אז אשמח אם תתנו לי כמה המלצות לאל פסקים סבירים במחיר נמוך כמה שאפשר, אך שלא יהיה יותר מדי פשוט... תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. שלום אני חושב על שדרוג המחשב, כרגע לא ברור AMD/INTEL , האם יש חיבורים חדשים ללוחות אם החדשים? לא מתוכנן GAMING כבד, כך שאם ירכש כרטיס מסך הוא יהיה בינוני ומטה. האם אני צריך להחליף את הספק? תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. איך ניתן לדעת בוודאות אם כרטיס מסך ייכנס למארז?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by UrielZ,

AMD 64 4200X2 939 Zalman 7700Cu DFI Infinity NF4 SLI PQI Turbo 1Gb DDR 400 512Mb x 2 Dual Ch. 2-2-2-5 Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250 GB YS Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio זה המפרט... אבקש רק לדעת אם זה מספיק או לא, פשוט אני יכול להשיג אותו מחבר. אם לא, מה יספיק ב-200 שקל?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

מה ההבדל בין הספקים ENERMAX NOISETAKER לבין ENERMAX LIBERTY ? חוץ מהמחיר... תודה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים. אני מרוצה ממנו ולא מתחרט על שום חלק שלקחתי חוץ מהמארז. המארז היחיד שהתאים בתקציב שלי ובמלאי של KSP היה הSOPRANO. והוא ממש לא שקט... האם הסיפור גמור ואין סיכוי שיהיה לי מארז שקט? או שאפשר להחליף מאווררים ולהוסיף חלקים מסויימים שיגרמו למארז להיות שקט. כי מקור הרעש העיקרי ממה שאני שם לב הוא מהמאווררים. חלקים ספציפים ממולצים מהמלאי של KSP יתקבלו בברכה. אני לא מציין תקציב כי אני ממש לא יודע את הטווח מחירים שדבר כזה אמור לעלות.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  23. תודה מפרט: P4 3GHZ לוח אם:MS-7143 כרטיס מסך-כרגע 6600LE מנסה לשדרג לX1950PRO או 8600GT/S 1GB RAM

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  24. כותרת...

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by shaq2,

אם למישהו יש ניסיון עם המארז אשמח לשמוע: 1. איך המארז הנ"ל מבחינת אוורור, רעש, איכות בנייה? (למערכת שתעבור OC מתון יחסית) 2. האם הוא נוח להרכבת רכיבים ו"התעסקות" בתוכו? 3. האם יש יש צורך במאוורר נוסף? (על פי הhttp://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=583 לא מסופק מאוורר קדמי)

• 5 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים