עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by HumanFly,

שלום רב, לאחר קיראת ביקורות רבות, נדמה שה CM690 מבית קולרמאסטר נותן פתרון קירור לא רע למארז TOWER, האמת, שאני מחפש מארז בסדר גודל של איכויות אלו, רק FULL TOWER, על מנת שיהיה מרווח, המון מקום ושתהיה אפשרות לסדר ולהצפין את הכבלים כמו שצריך, האמת יש מארז פול טוואר שלא עולה בהרבה יותר מהקולר מאסטר הנל (טווח של 500-600 שקל) אשר נותן פתרון ומקסום ביצועים תעידיפי על פני הקולר מאסטר? חשוב שלמארז תהיה נכונות ל OC, שכן יהיה רחב ויתאים לכל גופי הקירור (כגון TT V1) וכמו כן ישהיה עם אפשרויות קירור מתקדמות... אשמח לעזרה והמצלה.. תודה וחג שמח..

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  2. אהלן הזמנתי היום מחשב, מעבד I3, לוח אם H55 ו- 2G זיכרון. כרגע בלי כרטיס מסך אבל בהמשך יתכן שאקנה 4650/70 או משהו דומה, המוכר ב- KSP המליץ לי על הספק הנ"ל ב- 330 ש"ח. מה דעתכם? לי נראה קצת יקר בשביל ספק, אבל הוא טען ש- SEASONIC 380 די גבולי עבור המפרט הנ"ל (אמרתי לו שבעתיד אולי אשדרג את הכרטיס מסך) אשמח לשמוע דודי

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. אני רוצה ליקנות מארז ואני לא יודע איזה כבר המון זמן...בפנם יהיה 8800gtx וביג טייפון אני יודע שיש בהם תבעיה הזאת לגביי כרטיסי מסך כבדים אז אני יחבר אותו עם ברגים

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by MrGross,

ברשותי TR2 שכידוע הינו ספק ATX. ניסיתי לחבר אותו ללוח חדיש (P5Q), שדורש חיבור EPS 12v, ארבעה או שמונה פינים. ניסיתי הכל ואני מקבל קצר בשקע הזה בכל פעם. ניסיתי TR2 430w וגם TR2 550w, שניהם ATX ללא שום אזכור ל EPS (אני צודק?) האם הבעיה (הקצר שנוצר) תפתר בחלפה לספק EPS נורמלי?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by tidan27,

שלום! איזה ספק כח הכי איכותי בשוק בהספק של 1000w ומעלה?...

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by ashkii,

קניתי אתמול מחשב עם ספק EZCOOL וכשהבנתי שהוא לא משהו התקשרתי לחנות ואומרים לי שאני יכול להזמין רק THERMALTAKE במקומו. האם כדאי לי להחליף או שאין הבדל ממשי ביניהם?(ובטח עוד יכריחו אותי לשלם תוספת). המפרט שנקנה הוא : AMD 4600X2 1950PRO 512MB 2GB M2N-E ASUS

7. Started by wooper,

שלום אני קונה מחשב Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz וכרטיס מסך 8500 gt אני מתכנן לעשות oc שהמחשב קצת יתיישן האם ספק FSP-450PN מספיק חזק בשביל המפרט כולל oc? תודה

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by super4life,

eze sapak adif hec 550w te o chieftec 550w http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-550TE~24~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~APS-550S~24~0.htm

9. Started by דין.,

חברים, איזה מארז עדיף מבחינת עוצמת רעש (או יותר נכון אי-הרעש שלו), ה-Solo עם ספק שקט כלשהו או ה-Sonata III עם הספק המצורף שלו (EearthWatts 500). תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  10. Started by omriwe,

מפרט: e6300 1.5G ram HD 250GB radeon x1900gt הספק הקודם כנראה דפק את הכרטיס מסך אז אני צריך ספק חדש. רק מ KSP

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by asilbob,

קודם כול אני מחליף מארז מי הסיבה שהמארז שיש לי עכשיו הוא ממש מכוער ... ויש הרבה רעש של המאוורים שבגלל זה אני לחוץ להחליף תמארז... ואני חייב לכבות תמחשב בשביל לשנות כי יש רעש של מטוס ועד דבר שלא פחות חשוב שאני רוצה מארז יפה עם נוחות !!! כי אצלי כול דבר שאני קונה חייב שיהיה יפה לא חייב שיהיה מדהיםםם אבל יפה כזה חמוד *קיצר בכללי שיהיה מארז כזה מארז שקט ביותר , יפה כמה שאפשר שיהיה משהו יפה ולא מכוער כזה.. שיהיה שקט שיהיה נוח ,ושיהיה קל לנקוי לא סופג הרבה אבק... ואז מבין המארזים האלו יש להם ספק עם יש ..? המארזים שראיתי עד עכשיו בעין שניראים לי הכי מומלצים אני רוצה לקנות מארז בסכום של 400-800 שקל אלו כול המארזים Gigabyte Aurora 570S Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Bod…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  12. כמו שכתבתי למעלה אני מעדיף אחד עם שתי יציאות CD או במקרה שלי שתי יציאות DVD .... אמממ לא צריך שלט. יש לי כבר מחשב מוכן אז רק צריך מארז שמתאים לספק כוח רגיל. ואני רוצה אותו כמה שיותר קטן.... משהו בסיגנון של הmozart SX (http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7000.asp) רק 500 ש"ח פחות ... או לחלופין, יש מצב שהמוצארט SX יירד במחיר בזמן הקרוב ?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by ShaiLevy,

אני חושש שהמאוורר בספק כח של המחשב שלי (crosair 520) התקלקל. אני לא מודאג לגבי הטמפרטורות (אני עוקב אחריהן) אבל השאלה שלי האם יכול להגרם נזק לספק במידה והספק שלו לא עובד ? (האם הספק כח עצמו זקוק לקירור) -- אגב, מישהו יודע אם הספק מכבה את המאוורר בטמפרטורות נמוכות ? (יכול להיות שאני צריך "לאמץ" את המחשב כדי שיפעל ?). עד היום אני חושב שהמאוורר תמיד פעל

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  14. שלום לכולם. עד היום החזקתי במחשב ספק OCZ PowerStream 502W. היום הוא התפוצץ! בכל מקרה התקשרתי לחנות בה נקנה הספק (לא אזכיר כאן את שמה) ושאלתי אם אוכל לקבל ספק אחר במסגרת האחריות. הם אמרו שלא צריכה להיות בעיה... אני לא רוצה לקחת ספק של OCZ שוב מאחר וגם לחבר שלי נשרף ספק שלהם וכנראה שהם לא מי יודע מה... לכן הייתי רוצה לקבל עצה על תחליף ראוי לאותו ספק שיהיה במחיר של +- 800 ש"ח. תודה. הבנתי שאני צריך להכניס כאן את המפרט שלי אז הנה: AMD Athlon 64 Dual-Core X2 4200+ Thermaltake BigWater 745 DFI LanParty UT NF4 Ultra-D G.Skill LA PC4800 DDR600 Dual Channel 1024 eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 WD Raptor 36GB Maxtor 80GB ATA OCZ PowerStream 520W SLI Ready Therm…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מארז + ספק שקט עבור המפרט לעיל (גם 2gb זיכרון וכונן קשיח) עדיפות למחיר נמוך ומאותה חנות. בנוגע לספקים, ראיתי שאתם ממליצים על Enermax 370W EG375P-VE Noisetaker או Coolermaster 430W eXtreme הקצת יותר זול. איזה עדיף? בנוגע למארז חשבתי על Compucase 6a21, אין צורך בחלון. ממליצים על משהו אחר ? אולי כדאי כבר לקנות אותם ביחד, ראיתי את Antec SLK3800 400W Midi Tower Case ב- 610 ש"ח. האם הספק הזה יספיק ? (זה SmartPower 2.0ת 400W, יש לו 300W=12*10+12*15 ב- 12V rails). זה כבר די יקר אבל הוא אמור להיות שקט לא ? ואם כבר 300W אז ראיתי גם את CoolerMaster - RS-380-PMAR (השקט וזול?) עם 300W ב-12V rails. אולי גם כדאי? תודה

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  16. טוב אני מקווה שאני אסתדר פה עם כל הקטע של שילוב התמונות בהודעה.... *חח אני לא מצליח עם הקטנות האלה שגודלות כשלוחצים עליהם...אני מקווה שתוכלו להסתדר גם עם זה...* אז לשאלות: 1.איך קוראים למארז שבתמונה הראשונה? עכשיו שאלות לגבי הAPOLLO(אני מדבר על הBLACK): 2.תמיד התמונה שמראים ביחצנות של המארז היא התמונה השנייה,אבל מהסתכלות בכל מיני אתרים על המוצר שממש מוכרים בחנות,עולה התמונה השלישית - האם תמונת היחצ"נות והמוצר עצמו נראים בדיוק אותו דבר?בתמונת היחצ"נות החלק העליון מקדימה נראה אפור לעומת תמונת המוצר עצמו שבה כל הקדימה שחור. גם כפתור ההפעלה ביחצ"נות נראה קצת שונה מהכפתור בתמונת המוצר עצמו,אבל יכול להיות שזה רק הזווית. קיצר שאלתי היא בעצם האם המוצר שמקבלים בחנות תואם במ…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  17. שלום לכם, אני מזמין מפרט מחשב וחשבתי ברוב חוצפתי גם לבקש מארז/ספק מסוימים ולא לתת לקצמונאי להחליט: 1. שיהיה שקט. 2. שיהיה קר ונעים. 3. מעבד e6300, כ. מסך - כנראה 6600GT. 4. לוח GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 5. זכרונות 2 X 1 GB 667 מה"צ 6. פלופי, צורב DVD, HD SATA 2 7. לא צריך לדגדג את העין, פשוט לעשות את העבודה ולהיות אמין. ובנימה זו, תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

לא ממש שומעים סתם ככה אלא רק אם מתקרבים לכבל הראשי מאחורי המארז, ושומעים ש"הכבל" (הספק) מוציא מעין רעש של תיקתוקים מאוד מאוד מהירים (כמו במנורת פלורסנט ישנה שכבר מהבהבת.. מה אני יכול לעשות? ד"א הכבל שמחובר לספק טיפונת נוטה כלפי מטה, אבל כשמנסים ליישר אותו אז הוא למעלה=הכבל לא מתיישר.. תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by tehnodrom,

אני צריך מארז פשוט עד 300 שקל ללא ספק אני רוצה שיהיה גדול, אם צריך להוסיף טיפה אני מוכן שיהיה בלי חלונות שחור פשוט.. הסתכלתי קצת על מארזים מה אתם חושבים על compucase 6920 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1392&category_id=7904454daee42ad6042274dadf3e2fce& תודה מראש מתן.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

שלום, כיום יש לי את המחשב שרשום בצד, עם ספק ג'נרי. אחרי 3 שנים שיש לי אותו אני חושב שהגיע הזמן שאני אפסיק להתסמך עליו ואני רוצה לקנות ספק יציב חדש, בעיקר בגלל שאני עומד לקנות עוד HD של 500GB. אני צריך ספק זול שיחזיק את המחשב הזה. אם יש משהו יותר טוב ששווה עוד 50-100 ש"ח תגידו לי בבקשה. אגב, על כל ספק שאתם ממליצים, תוכלו להגיד לי אם הוא יוכל גם להחזיק מערכת בעלת 8800GT (GPU) Q6600 (CPU) 3*SATA +2*IDE (4HD + 1DVDRW) 2*120 3*80 (FANS) תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by eins,

לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא, אני קודם מתנצל ואם אפשר להעביר לפורום הרלוונטי. פתחתי את זה בפורום הנ'ל מכיוון שעוסקים פה בספקים אז אני מאמין שיש פה אנשים שבטח מבינים בחשמל אני גר בבנין של יותר מ30 שנה, מערכת חשמל ישנה אך יש את התלת פאזה כמו שזה נקרא... לחדר שלי נקודה אחת של חשמל נקודה רגילה, עכשיו אני קונה מחשב חדש לחדר רציתי לדעת אם המוצרים הבאים יחזיקו על נקודה אחת של חשמל מארז אוררה כרטיס 8800GT ספק ליברטי 400W לא יודע מידי יש עוד במחשב מערכת 5.1 Z5500 מסך של דל 20' טלויזיה פליסטיישן ורדיו. תודה לעונים אם יש...

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by mMmSaK,

יש לי מארז corsair 330R ואני מעוניין לדעת איך אוכל לגרום לקירור יותר טוב.. יש לי למעבד מאוורר scythe katana 3 cpu coole כרטיס מסך R9 270 GAMING למארז עצמו יש קירור אחורי וקדמי.. עד שאני אמכור אם בכלל את המארז הישן לקחתי לו את המאווררים שהיו עליון ואחורי ושמתי את שניהם למעלה במארז 330R למישהו יש המלצות איך כדאי לסדר את שני המאווררים שלמעלה? אחד 120 בטוח והשני פחות ממנו לא זוכר כמה.. מה עדיף שיהיה הסדר? האחד גדול שיכניס אוויר והקטן יוציא? או שמא עדיף ששניהם יכניסו או ההפך?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by CraZyStyLe,

אני מתלבט בין המארז Thermaltake M9D Black לבין CoolerMaster 590 מה לקחת ? מעבד : phenom 955 לוח אם :gigabyte ga-770 כרטיס מסך : 9800GT

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. Started by davidreznic,

שלום. אני קונה מחשב חדש ועד את מול בניתי על אנטק סונטה II. אבל כבר לא מוכרים אותו.... התחלתי לחפש משהו אחר. מצאתי שתי אפשרויות: RAIDMAX NINJA+COLLERMASTER EXTREME 500W RAIDMAX SAGITTA+COLLERMASTER EXTREME 500W. עדיף הספק הנ"ל או ENERMAX NOISETAKER 420W??? אני יותר אוהב את הנינג'ה (הסגיטה נראה ממש זול)א בל עד כמה הוא שקט? איך הוא מקורר? איזה מאווררים אפשר לשים בו? עד כמה הוא עמיד ואיכותי? כמה אבק נכנס בו? ראיתי שלסגיטה יש מאוורר 80מ"מ בצד אז כנראה הוא יהיה רועש יותר, לא? המפרט הוא : E6750 קירור סטוק GA-P31-DS3L ASUS 8800GT 3 הארד דיסקים 2 כונני DVD FLOPPY אחד... תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  25. Started by Nookie,

לא מזמן חיפשתי מארז עד 500 ש"ח ומצאתי את http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/bachVX/vf4000bws.asp עכשיו אני מחפש ספק שיחליף את הספק מחברה לא ידוע שנמצא כרגע במחשב, עקב הקנייה הקרבה של ה 9600. אז התקציב הוא 400 שקל.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים