ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,706 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז קיבלתי היום את החלקים של המחשב החדש ... היו לי כמה הפתעות טובות (טעויות לטובתי איזה כיף) בכל אופן, שהזמנתי המוכר שכנע אותי לקחת את הספק כוח של Hiper 425W שזה ספק מצויין ובלה בלה 5 שנים אחריות... אמרתי סבבה ניקח. היום התחלתי לחבר את המחשב כמובן שתחילה רציתי לבדוק אם הספק נדלק. חיברתי אותו לחשמל , קליק. לא קורה כלום מאוורר לא זז.. אמרתי היי אולי צריך קודם לחבר צרכן, אז חיברתי את הלוח והמעבד (חיצונית למארז) חיברתי את שני המחברי מתח ללוח. חיברתי שוב הספק לחשמל , קליק. כלום! מה שגם התחשמלתי מהקייס שלו! קיבלתי זרם קל... אין שום ריח מוזר \ עשן \ תרנגולים.... יש מצב שהוא מת ? או שאני עושה פה משהו שגוי מהיסוד ? עריכה: אני יודע שעשיתי טעות שהקשבתי לו הוא חפר לי ברמות שלא י…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בעקבות קנייה של HD6950 אני צריך ספק חדש שיהיה מודולרי איכותי במחיר של עד 400 ש"ח מחכה להצעות ותודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד i7 וכרטיס מסך ככל הנראה 570gtx... כרגע אני עם ספק seasonic 500 w,שהבנתי שהוא לא הכי מתאים מבחינת כוחו לכרטיס המסך הזה.זה נכון? ואם כן,איזה ספק צריך?600 w זה כבר מספיק? אשמח לקבל המלצות לספק טוב לדרישות תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, למחשב של סבתא שלי יש בעיה שמדיי פעם (רנדומלי) המחשב פשוט נכבה ולא ניתן להדליקו מחדש אלא אם כן מוציאים את התקע מהשקע של הספק ומחזירים אותו מיידית ואז זה גורם למחשב לעבוד שוב (עד הפעם הבאה שיקרוס..) כתוצאה מכך אני מניח שהבעיה קיימת בספק ולכן אני מבקש המלצות לספק שיספק את המעבד המיושן + הכ. מסך המיושן (אם אני זוכר נכון זה איזה geforce 200 ti)+2 כונני דיסקים + הארדיסק 40GB מיושן. אני מניח שספק 300W יהיה מספיק למערכת הזאת אבל מהסיבה שכנראה שעוד כמה חודשים היא תשדרג את המחשב למשהו חדש יותר אז אני מבקש ספק שיוכל גם לספק מערכת בת ימינו אבל חסכונית (כל המערכת לא תעלה יותר מ2000 ש"ח אז אני מאמין ש300W יהיה מספיק גם לזה. במידה וכדאי לקחת 400W או משהו גבוה יותר - אני אשמח להמלצ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
E8400 intel dragontail DP35DP 4G RAM 2x2 dc RADEON HD 4850 יש לי ספק כוח שעושה לי בעיות (המחשב נכבה באמצע כל מיני דברים) ואני רוצה לקנות ספק חדש. מה אתם אומרים על הספק הזה למחשב הנ"ל? Enermax Eco80+ 400W http://www.skypc.co.il/pl_product~EES400AWT~24~0.htm
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז למען האמת הספק שיש לי עכשיו עושה עבודתו נאמנה כבל למעלה מחמש שנים אבל לצערי בתקופה האחרונה הוא ממש מרעיש. יש לציין שהרעש נובע ממעגלים חשמליים וחומרה אלקטרונית בספק ולא מהמאווררים, אז רציתי לשאול איזה ספק הוא המשתלם והשקט ביותר מבין 4 הספקים הבאים: - http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=Cougar400&Cat2Cat1ID=5638&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he - http://www.pcdeal.co.il/product/64/Enermax-Naxn-450W-Silent-Erp-Lot6 האנרמקס בא עם חמש שנים אחריות זה לא מוזר לספק במחיר שלו? - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8080 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1579 שאלה אחרונה היא לגבי מיקום המאוורר בספק, יש לי מארז ישן ANTEC SONTANA2 והספק…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה כנראה יש לי תקלה בספק ודיברתי עם החנות והם אמרו לי שאני יכול להחליף,לשדרג לדגם אחר כי אני רוצה להוסיף GTX570\560 ככה שהמפרט יהיה ככה Core I5 750 @3.8GHz Scythe Mugen II Rev B GigaByte GA-P55M-UD2 Samsung 500GB WD 1000GB GTX 260 OC + GTX570\560 KingStone 2GBx2 לדעתי אני צריך 750W
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה ..לפני כמה שבועות פירסמתי פה שאני מחליף ספק .. המפרט שלי ברשימה, החלפתי מהantec tp 2 550 לthermaltake tp 750.. קיבלתי את tt, הכנסתי למחשב.. חיברתי ..המחשב לא נדלק (יש קצר בלוח)..אני מנתק את הpci-e והמחשב נדלק, אבל יש ציפצוף שהכרטיס לא מקבל חשמל. ניסיתי להחליף כבלים, לשים מפצל למסילה אחרת .. לא עובד . החלפתי את הספק .. קיבלתי אחד חדש לפני כמה ימים, אותה הבעיה בדיוק . בנתיים אני עובד עם ספק של TopPower 450 שעולה 150 שקל .. הוא סוחב פחות או יותר .. העובדה שהמחשב פועל איתו ועם הantec הקודם גרמה לי לחשוב שיש פה בעיה עם הtt הזה ו..איתי. בקיצור . החלטתי להחליף את הספק למשהו אחר .. מדובר בזיכוי כמובן אז אין לי יותר מדי אפשרויות, הייתי רוצה לקבל דיעה לגבי הספקים הבא…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי רכיבי מחשב לבן הקן שלי (בין היתר מארז Z9 של זלמן) וכמובן שהייתי צריך לרכוש גם ספק כח .. אבל כשהגעתי הביתה הרכבתי את כל החלקים, שפצרתי כבלים, סגרתי הכל ו....המחשב לא נדלק החלפתי לספק הישן שלי והכל עובד, כלומר הזלמן החדש והיקר (כ-450 שח) לא תקין והוא היה סגור בקופסא חדש דנדש. חוסר מזל או שכדאי להחליף למשהו אחר? בעסה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק חדש למחשב ג'נרי שמשום מה המאוורר של הספק לא מסתובב.. על מה אתם ממליצים? ספק אמין ושיתאים למחשב רגיל עם מארז ג'נרי.
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות ספק שקט במיוחד וחזק במיוחד שיחזיק מערכת לעריכה ומשחקים. המפרט שלי הוא: Intel 2.8Ghz Dual Core CPU ASUS P5LD2 2GB RAM אני מוכן לקנות גם בתקציב של 350 אם צריך.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי, שידרגתי ספק כח 400 ל550 Thermaltake TR2 RX 550W (ובלי השמצות יחסית למחיר זה היה הספק הכי טוב וזמין) יש למישהו מושג אם יהיה שינוי בהוצאות החשמל למחשב? ואם כן בכמה $ ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: ASUS P5N-D ¤788 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤885 כמות:2 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK X18 SATA ¤165 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤277 אגב מבחינתי זה יכול להיות מארז COMUCASE פשוט+ספק חזק, אני פשוט זקוק לספק שיחזיק אותו.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב מיני, ואני רוצה לוודא כאן איתכם לפני שאני קונה. איזה הספק אני צריך לחפש עבור המערכת הבאה: Asus h81-t i3 4350t samsung 840evo msata ssd [h=1]Sodimm Corsair 8GB Low Voltage 1600Mhz [/h]קירור למעבד - [h=1]Silverstone Nitrogon NT07-115X[/h] מדובר בלוח אם עם חיבור לספק חיצוני (כמו מטען של מחשב נייד). האם ספק של 120W יחזיק לי את המערכת בלי בעיה? ומה לגבי ספק של 90W? איפה ואיזה ספק מומלץ לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עיקר הרעש אצלי מגיע מהספק האם מישהו מכיר ספק חיצוני פסיבי (ללא מאוורר) למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב HP DC7100 Convertible Minitower ( מפרט: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11948_na/11948_na.html ) שהספק נשרף. מעוניין לקנות ספק חדש וחלופי כיוון שלא מצאתי בארץ ספק של HP שמתאים לדגם הספק הוא ספק 340W וניתן לראות אותו פה: http://www.pcpartscollection.com/hphp34swposu.html צירפתי צילום מסך של מפרט הספק מתוך מפרט המחשב. מישהו יודע אם ניתן לקנות ספק חלופי ( לא של HP ) ולהתקין אותו ( האם הוא יתאים פיזית ) ? אשמח לקבל המלצות לספקים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי בערך. מהיום הראשון קרה לי שהעכבר והמקלדת מפסיקים פתאום לפעול, עד כיבוי המחשב וניתוק החשמל. הלכתי לחנות שממנה קניתי את המחשב והמוכר אומר שכנראה לקחתי ספק כוח חלש מדי ואני צריך משהו יותר חזק שהוא גם יותר יקר. ספק כוח חלש באמת יכול לגרום לעכבר ולמקלדת להפסיק פתאום ככה לפעול? (זה יכול לקרות שאני באייסיקיו, במשחק, או בכל מצב. זה לא קורה רק במצבים מסויימים).
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות ספק מKSP, כי אני הולך לקנות שם כרטיס מסך חדש, והמליצו לי בפורום של התצוגה להחליף את הספק 400 ג'נרי שלי למשהו אחר... יש לKSP משהו טוב וזול להציע? תודה...!
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כידוע לכם בשנים האחרונות ישנם פרסומים מבהילים על הסכנות למחשב מרשת החשמל כמו קפיצות מתח קטנות והפסקות פתאומיות, וממליצים לקנות אל-פסק... רציתי לשאול האם ספק טוב כמו ליברטי או antec truepower trio מגן מפני הסכנות האלה, וזה יותר מיועד להבהיל אנשים עם ספקים ג'נריים, או שבכל מקרה כדאי לקנות? ועוד שאלה: אני קונה את המפרט המצורף למטה (אחד מהם) מ-ksp. בהנחה שאני לא מצליח להזמין liberty 400w, לקחת antec truepower trio? האם HEC-500TD-TF שעולה 150 שקל פחות גם יסחוב או שאין בכלל מה להשוות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה קטנה: אם אני אחליף כרטיס מסך ל-4870, ובעתיד אולי אני אקנה לוח אם אחר שמתאים ל-CF ועוד כרטיס 4870, על איזה כרטיס אתם ממליצים לי? הדרישות שלי: אורך הכבלים- אני רוצה לעשות סידור כבלים מצויין במארז שלי, זאת אומרת שהכבלים צריכים להיות ארוכים. מודולרי- עדיף. מרווח ביטחון- שיחזיק את המערכת הזו וגם עוד כמה מאווררים, אולי תאורה (קתודות קרות) למארז ואני יודע מה דברים כאלה. שקט- אני מוכן להתפשר על זה. לא חייב אחד שלא שומעים אותו בכלל, אבל שלא ירעיש כמו טרקטור. תקציב- אין לי ממש תקציב מוגדר. כמובן שעדיף כמה שיותר זול, אבל אני מוכן לשלם עוד טיפה כדי שיהיה ספק חזק ואיכותי ושאני אוכל להישאר איתו גם במחשב הבא. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4665 אבל אין לו 4 …
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חברה, הספק שבחרתי הוא מתאים למפרט שלי ? או שעדיף ליברטי 500W מה עם DX10 ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מרובע ליבה Q6600 B3 2GB 1066 OCZ 8800GTS 320 OC2 BFG 5 מאוורים חזקים לוח ASUS BLITZ FORMULA הארדיסק 1 250GB וצורב DVD מסך XEROX XM7 19WI קירור מעבד - GIGABYTE G-POWER שאלתי רק אם הספק הזה יחזיק לי תנערכת עם OC כבד , שמעתי שזה ספק מצויין וחזק מאוד ToughPower W0103 600W PFC
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום,תגידו יש ספק יותר זול מFSP 400-PNR שיחזיק E2160 ב3GHZ + 7600GS ? כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W אני חושב שמוציא 18A ,ובלי OC המחשב נופל מדי פעם [נגיד אם אני פותח דף אינטרנט אחד יותר מדי] תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-