עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by nadav_83,

אני מחפש מארז שבו הכפתורים מרוכזים למעלה כמו ה-M9 של Thermaltake או ה-Chakra של Enermax. (אם יש עוד כאלה...) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  2. אני מדבר על הספק הזה : http://tms.co.il/product/10421 זה יחזיק לי את המפרט הבא? + OC ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪736 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪779 כונן אופטי: SONY NE…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  3. טוב אז ככה יש לי מפרט מושלם למחשב בסך בערך 6000 שקל פלוס מינוס ואני לא יודע איזה מארז לבחור אני מחפש מארז בסביבות ה 350 גג גג שיהיה יפה וצריך בעיקר המלצות... אז בזמנכם הפנוי ועוד משהו הרגע ראיתי מחירים ותמונות של מארזים ויש מארזים קטנים זתומרת כמו זה שווה לי לקנות כמו זה? יש הבדלים חוץ מהגודל (אני בטוח שיש אבל אנלא יודדע מה...) התמונה לא עולה... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1031 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤677 אחריות: שלוש שנים. מסך: PHILIPS CRT 17" 107P50 מחיר: ¤1002 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV T…

4. איזה ספק יחזיק את המערכת שלי. ללא OC למעבד אך עם קצת OC לכרטיס מסך. ואני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי באחד מהחדשים. מה כדאי? תקציב נמוך ככל שאפשר - משהו שיחזיק ושיהיה איכותי. עד 400שח. אם אפשר נמוך יותר...

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by poop,

שלום! ראיתי שיש מספר ספקים (למשל ZALAMAN), שמגיעים עם חיבור SATA. רציתי לשאול למה זה נועד? אם אני מחבר את זה לדיסק הקשיח, איך הלוח בכלל ידע שיש לי דיסק קשיח? הרי זה יהיה רק לספק (חשמל)?? סליחה על הבורות... תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by אהוד,

שלום חברים. אני מעונין לקנות לוח אם תומך 2 כרטיסי מסך (SLI). לחבר 2 כרטיסי 9800GT NVIDIA. 3 הרד דיסקים וצורב. אני חושב לקנות את הספק הזה : http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0103/w0103.asp יש לי 2 שאלות: א. האם 600W מספיק בשביל כל הציוד שלי? ב. האם זה שכתוב שהספק מיועד לCF הוא מתאים גם לSLI ? תודה מראש אהוד.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by VooDoo3,

שלומות, אני מחפש מארז SFF כדוגמת ה-Silverstone Sugo. לצערי, כבר לא ניתן להשיג אותו בצבע שחור, לפחות לא את גרסת הפח (הזולה, שמתאימה לתקציב שלי). דרישות מינימום: מבנה SFF שחור נכנס בתקציב שלי - 300 ש"ח עדיפות לספקי ATX סטנדרטיים אל המארז תתחבר מערכת מבוססת לוח-אם mATX משולבת כרטיס מסך, כך שגם מארזים חסרי חריצי הרחבה ייכנסו לשיקולים. מחכה לרעיונות ולהמלצות שלכם, השפיצים בתחום.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Lion,

מעבדי אינטל Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS אני יודע שזה ישן וזה...אין כסף אין מה לעשות אני מחפש אחד טוב ושקט...משהו מ KSP תודה...

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by Psychopath,

Asus Striker Core 2 Duo E6400 Asus EN8800GTS 320MB GeiL DDR800Mhz 4-4-4 2x1GB אני רוצה לקנות את ה-Enermax Liberty המודולרי האם 400W יספיקו ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Static,

אני בקרוב קונה מחשב חדש מבוסס i7 920 בלי קשר תמיד הייתי חובב של מארזי TOWER ושל שקט, וראיתי שמארז ה whisper משלב את שתיהם באזור ה500 שקל. הוא מגיע כאשר 2 הדפנות שלו והחלק העליון שלו מצופים בספוג שסופג רעשים, מקבלים איתו גומיה שמונעת ויברציות בספק הכח, כל הברגים שלו גם מגיעים עם גומי כזה שמונע ויברציות. מה אתם אומרים עליו בכלליות, האם מארז יותר טוב ממנו במחיר של 550שקל? נ.ב. תתעלמו מזה שהוא מכוער מאוד, ושבשביל לנקות לו את פילטר האבק צריך קצת לפרק אותו כל פעם.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מארז חדש משום שאני סובל מבעיות אבק במארז שלי והוא גם קטן בנוסף ............ אני מתלבט בין מארזים משום שחבר שלי אומר לי שהכי טוב ומשתלם הוא ה-antec 300 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחשוב על עוד רעיונות................ כפי שכבר ציינתי המחיר שאני מוכן להשקיע עבור מארז הוא 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by oron_s,

שלום אח שלי בונה לעצמו HTPC שהוא יהיה גם המחשב העיקרי שלו. הוא מחפש מארז ATX רגיל ( לא micro ATX מה שפוסל את ה Antec Fusion ). ושיהיה מקום לכרטיסי מסך באורך מלא (8800 והלאה..). חשוב גם שיהיה מאוורר כמו שצריך,כמה שיותר אסטתי זה יתרון והכי חשוב בצבע שחור בינתיים המארז הכי סביר שמצאנו זה : http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=150 יש למישהו המלצות אחרות?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם הי לי עד היום במחשב ספק של ציפטק 550 שלא הייתי מרוצה ממנו כל כך לכן החלפתי אותו ל TT 550 הבעיה היא שבאנטק היה לי חיבור ללוח שנקרא P3 בעל 8 פינים ולא כמו הרביעיה הסטנדרטית P2 (כבל צהוב שחור) של 4 פינים ובלוח יש שמיניה. חיברתי את ה TT בעל הרביעיה ללוח (הרבעיה נכנסת חלקית לשמיניה)והמחשב עובד השאלה אם זה תקין לטווח הארוך והמתחים שהלוח מקבל יציבים ללא השמיניה המלאה???

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. מארז שחור כסוף LED+25CM FAN מעוניין לדעת כמה עולה המארז הזה תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by OranRoer,

היי,אני מתכנן OC למעבד. עכשיו הספק שלי הוא 300 ואט של אזקול אז הוא לא יסחוב את המערכת אחרי שאני יעשה בע"ה OC קיצר,יש לי 300 שקל ככה לספק חדש. יש משהו יותר טוב שיסחוב לי את המערכת? כמה ואט אני צריך בעיקרון? E6320 כרגע 1.86GHZ אני מתכנן משהו בסביבות 2.5 יש לי AC FREEZER 7 PRO המארז שלי הוא די גדול של אייבורי עם ידית כזה כחול כסף עם מישהו מכיר... צריך בשביל ספק שונה עם WAT גדול יותר יותר מקום ממה שהספק הישן לקח? GF 8500 GT שאני מתכנן שדרוג למשהו יותר טוב בקרוב.. (אולי HD 4670 החדש) 2GB זכרון.. אני יוסיף עוד פרטים עם תגידו לי שזה משנה. תגידו בשביל תוצאות של 2.5 ככה אני צריך לקנות קירור יותר טוב למעבד? דרך אגב להתקין ספק זה קשה?יש לי ידע. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by mzlbat,

היי שיט כבר יותר מחודש בלי הכרטיס מסך 26-216 בגלל שהספק נשרף ועדיים מחכה לספק הזה בסקאי פי סי זה יקח עוד 10 ימים שיהיה אצלהם מישהו יודע באיזה חנות נמצא במלאי ? HEC 550 TE 2WX

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. איזה מארז עדיף למפרט הבא האם Sunbeam 3-d Storm או NZXT ALPHA ? מפרט: Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM Western Digital 320Gb 16MB AAKS TWINTECK 8800 gt 512M המפרט עבר OC למהירות 3.0 GHZ

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by yoyo123233,

אני פתחתי אשכול עזרה בתמיכה טכנית ואפנו אותי לפה לראות אם הבעיה בספק שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507545.new בקצרה זוהי המערכת שלי p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד Intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w http://www.cougar-world.com/cougar_cm.html זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ ואני רוצה לשאול אם הספק בסדר ולא מייצר צוואר בקבוק כי הוא אצלי כבר שנתיים כמעט והתקיעות החלו לפני חצי שנה

19. Started by יניב קופר,

מחפש מארז קטן ויפה +ספק שיחזיק כרטיס מסך מסוג 7600GT

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל-ATI 4850 נראה לי שהצטרך להחליף את הספק כוח כי הוא 350 W 1-איזה ספק כוח הכרטיס צריך 2-איזה ספק כוח שקט עד 450 ש"ח אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  21. אלו אלו מבין המארזים הבאים הכי כדאי?:<אני יודע שיש הצעות יותר טובות,אבל אלו האופציות שיש לי מ-SKYPC > <התקציב:כמה שפחות,בהנחה שהמארז והספק יחזיקו את המפרט שנים רבות..> 1- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1942 2- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1941 3- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2520 4- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 המארז מיועד למעבד אטלון 3500 <ליבה אחת> ולוח אם מבנה.לשימוש משרדי בלבד. האם הספק 300 של פוקסון יותר טוב מהספק 300 של HEC ? בתודה מראש שי

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by r1plet,

שלום, אני מנסה לגרד מהתקציב שלי כדי לשדרג לNZXT TEMPEST ;D ולכן אני מחפש את הספק הזול ביותר שיחזיק בבטחה: E5200 על 3.5-3.7 ג'יגה-הרץ HDD בודד (Sata ll 16mb) GTX260/HD4870 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. אני כרגע במהלך בניית מפרט כאשר החלקים האחרונים שנשארו לי הם ספק ומארז. המחשבה הראשונה שלי הייתה על מארז SONATA 3 יחד עם ספק הכח המובנה באותו מארז אך לאחר קריאת מספר ביקורות וחיפוש בפורום הנוכחי התרשמתי שבחלק מהמקרים עדיף להוסיף כסף על מנת לרכוש ספק כח בעל נצילות גבוהה לשם חסכון בחשמל ובכסף ולשם קבלת יעילות מקסימלית. האם אכן מתקבל חסכון משמעותי בחשמל לאורך תקופה של כמה שנים בעקבות שימוש בספק בעל נצילות גבוהה או שמא מדובר בחסכון של כמה עשרות שקלים לאורך אותה תקופה ואשר אינו מצדיק רכישה של ספק יקר? הנה המפרט המקורי המתוכנן (לכאורה מדובר במפרט שאינו צורך הרבה חשמל אך התכנון העתידי הוא להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בנפח 320GB/500GB ובמקרה הצורך לצרף כרטיס מסך כדוגמת ה-AMD HD 34…

24. Started by EgoManiac,

Phenom Tripple-Core 8450 MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by MrGross,

ברשותי TR2 שכידוע הינו ספק ATX. ניסיתי לחבר אותו ללוח חדיש (P5Q), שדורש חיבור EPS 12v, ארבעה או שמונה פינים. ניסיתי הכל ואני מקבל קצר בשקע הזה בכל פעם. ניסיתי TR2 430w וגם TR2 550w, שניהם ATX ללא שום אזכור ל EPS (אני צודק?) האם הבעיה (הקצר שנוצר) תפתר בחלפה לספק EPS נורמלי?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.