עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by DarkLloth,

כותרת

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  2. Started by iakovl,

חברה רציתי לדעת במקרה אם מישהו שיש לו P180B או P182 שחור רוצה להפוך אותו לכסוף ע"י החלפת הדלתות איתי ועם הP180 הרגיל שלי למעוניינים נא ליצור קשר

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by ac1240,

האם המארז EZCOOL 500 REAL שווה משהו ? והאם הספק של EZCOOL של 400 W פחות טוב ממארז עם ספק מובנה של ANTEC SONTA 500W? והאם המאוורר EZCOOL 250CM הוא טוב ?עדיף על EZCOOL 120MM? האם זכרונות של KINGSTON יהיו פחות עדיפים מזכרונות של TRANCENDED או שגם קינגסטון זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  4. היי, יש לוח ASUS P5K-E והחיבורי חשמת שלו ממוקמים בסטדרט האם האורך של הכבלים של ה LIBERTY מספיקים באורך או שצריך למצוא מאריכים? תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  5. Started by hzhz24,

שלום לכולם. הספק הזה יחזיק את הכרטיס מסך 5770. ?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שאלה-האם הספק כוח הזה יהיה מספיק חזקק?? זה כולל גם מארז ‎HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver‎ להחזיק intel e6600 וכרטיס מסך עקכםרבק 8600gts????

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

יש לי את המארז הנ"ל ומשום מה כאשר מוסיפים מאוורר קידמי יש רעש נוראי. בהתחלה חשבתי שהרעש מגיע מהמאוורר ופניתי לחנות למימוש אחריות (הם היו נחמדים ושלחו לי מאוורר חדש בלי שום בעיה). את המאוורר החדש בדקתי לפני שהכנסתי למארז ולא שמעו אותו בכלל, אחרי שחיברתי אותו בחלק הקידמי של המארז גיליתי שהרעש הנוראי חזר. למישהו יש את המארז הזה והוסיף מאוורר קידמי? במקרה שכן האם נגרם כתוצאה מכך רעש בתדר גבוהה וחזק יחסית? אני מרגיש רע בקשר לפניה לחנות וקבל מוצר בחינם למרות שהמוצר המקורי שסופק תקין :-\ חשוב לי הפעם לבדוק טוב לפני שאני מדבר איתם שוב (או לא מדבר איתם)

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by zachbachar,

מישהו מכיר את המארז ויכול לתת לי חוות דעת על המארז הנ"ל (ThermalTake Tai-Chi Aluminum Super Tower VB5000SNA ) מבחינת שקט,גודל,איוורור,סידור כבלים וכו'... http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=787 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by liorn,

מחפש מארז בעל איורור טוב,מודלרי ובעל מקום ל 8800gts תודה מראש

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שלום לכולם!!! אני יקנה בשבוע הקרוב מחשב מ-ksp ולפי מה שראיתי באתר אין להם מבחר גדול במארזים... אני מעוניין לקנות את המארז antec sonata 3 ולפי מה שראיתי אין להם את המארז באתר! השאלה שלי היא האם הם יכולים לספק את המארז? ואם לא אז איזה אפשרות יש לי לקנות מארז וספק ב-700-800ש"ח גג מהחברה ksp. המפרט: intel core 2 quad q6600 asus p5kc asus nvidia 8800GT 800MHZ ocz 2x1GB WD320GB חובה מארז וספק מ-ksp!!! תודה מראש לכל עזרה שתינתן...

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. האם במארז אלומיניום טמפרטורת הרכיבים נמוכה משמעותית לעומת מארז פח רגיל (כמובן בהנחה שכל שאר המשתנים זהים לחלוטין כלומר אותם מאווררים ,אותו נפח כולל ואותו סוג ומספר רכיבים (דיסקים קשיחים ,מעבד ,כרטיס גרפי , ספק וכיוצא בזה) ?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by yanivos,

כותרת*

13. זה גבולי? עריכה: מדובר כמובן בספק של חברה איכותית ולא סתם ג'נרי השאלה היא תאורתית ולא מעשית (כלומר אני לא מתכוון לקנות עכשיו ספק/כ"מ [בינתיים] אני פשוט רוצה לדעת מה הדרישות שלו )

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by dima_s,

היום היה כל כך משעמם בבוקר, אז חשבתי אני ינקה את הספק כוח שלי, אז הפחתי את המחשב לצד כשהוא היה עוד עדיין דלוק ובלי כוונה שסמתי יד על הגריל של הספק. (ספק מותקן ברצפת המארז כי זה CM 690) הייתי מאוד מופתע כשהרגשתי שאוויר יוצא משם ו לא נכנס. כל החיים הייתי בטוח שמאוורר של ספק כוח אמור להכניס אוויר לתוך הספק ולא להיפך. אז מה אתם אומרים? חוץ מזה הספק היה חדש כשקניתי אותו ולא נירא לי שפתחו אותו כי מדבקת אזהרה בפני אובדן אחריות שדבוקה על ראש הבורג שלמה. אז מה אתם אומרים כדי להחליף כיוון של מאוורר או שזה בסדר? פשוט אם אני פותח את הברגים לא יהיה לי אחריות. ספק TX750 של CORSAIR

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  15. שלום יש לי מערכת מחשב עם ספק כח 620W, ומסך 20" LCD שמוחזקים ע"י מערכת אל פסק PRPC 750VA. אני מאוד מרוצה מהאל פסק, ובזמן הפסקות חשמל וכו' הוא פשוט מוכיח את עצמו (לא יודעת איך כל השנים לא התקנתי אחד כזה). אני רוצה לצרף למערכת שלי עוד מסך LCD 24", השאלה שלי היא האם האל פסק - PRPC 1050VA יוכל להחזיק לי את המערכת מחשב עם 2 המסכים השונים בגודלם? השימוש באל פסק הוא לא לשימוש המחשב והמסכים בזמן הפסקת חשמל, אלא לייצוב המחשב והמסכים מפני נפילת מתח או בעיות אחרות של החשמל, כדי שתוכנת האל-פסק או אני אצליח לכבות את המחשב והמסכים בצורה בטוחה. או שכדאי לקנות עוד אל פסק PRPC 650VA או 750VA שאל פסק אחד יחזיק 2 מסכים ואחר יחזיק את המחשב בלבד?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by Dvich,

שלום, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518494.0 חבר של קנה מחשב בשנת 2005 עם הספק שבכותרת, שהיה נחשב בזמנו לספק איכותי מאוד. הוא מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה לבדוק עבורו אם הוא יוכל לחסוך את ה-300~ ש"ח בקניית ספק חדש, על ידי שימוש בספק הנוכחי. המפרט (המשוער) של המחשב שהספק יצטרך לספק...: i5 2500 8GB RAM בשני סטיקים HD6970/GTX 570 (כנראה הרדאון) 3 הארדיסקים 3 מאווררים צורב DVD התקני USB שונים המפרט הטכני של הספק: 28A ב-3.3V 40A ב-5V 33A ב-12V בעתיד יעשה אולי OC קל בלבד, תודה.

17. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מארז Full Tower בתקציב של עד 800 אני גמיש בתקציב במידה ויש סטייה של 100- 200 שקל. בינתיים אני מתלבט בין ArmorLCS לביןArmor+ של thermaltake רצויי מארז שחור אך גם צבא כסף/אפור בסדר. אשמח לקבל הצעות למארזים של חברות אחרות באותו סגנון כמו אלו שרשמתי למעלה. חובה שיהיה בצד המארז חלון כלשהו כמה שיותר גדול יותר טוב. (הייתי רוצה לשים מאוורר של 25) שהמארז יתאים ל SLI מפרט של המחשב ספק של אנרמקס 500 מעבד 6600 2.4 ליבה כפולה. זכרונות 4 של גיגה 1 לוח MSI P6N SLI 4 הארד דיסקים (2 -250 ו1 של 160 ו1 של 500) GF 8800 320 GTS MSI

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by Tal-T,

בכל החנויות הוא עולה 400 + ובtmsfox הוא עולה 290 מחיר מצחיק! איך הוא מבחינות: קירור שקט יכולות סידור כבלים

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by tehnodrom,

אני צריך מארז פשוט עד 300 שקל ללא ספק אני רוצה שיהיה גדול, אם צריך להוסיף טיפה אני מוכן שיהיה בלי חלונות שחור פשוט.. הסתכלתי קצת על מארזים מה אתם חושבים על compucase 6920 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1392&category_id=7904454daee42ad6042274dadf3e2fce& תודה מראש מתן.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. היי אני מחפש ספק מהחנות SKYPC היות ואין להם SEASONIC , מה שכולם ממליצים עליו. איזה כדאי לי ב 300-400 שקל, לממפרט הנה"ל מ החנות SKYPC ? מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤624 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤226 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב …

21. אני קונה מחשב מIQCP ורציתי את המארז הזה, אבל אין להם אותו במלאי וכנראה יגיע רק עוד כמה שבועות. מישהו יכול לעזור לי לבחור מארז דומה עם מחיר דומה? זה המפרט המלא: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition (כנראה) צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח: HITACHI 1TB SATA3 הם גם הבטיחו לי מאוור נוסף על חשבונם, אז תגידו לי גם איפה לבקש מהם לשים אותו תודה!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by yossi314,

שאלה למומחי הפורום.. במהלך ניקוי פסח החלטתי לנקות את המחשב מכל האבק והחרא שמצטבר בתוכו, והחלטתי גם לעשות צעד אמיץ לפתוח את ספק ה-CORASIR 450VX לצורך ניקוי פנימי (שאגב היה שם קילו וחצי אבק) הבעיה שאני מסתבך בלהרכיב אותו חזרה, יש שם שלוש מסילות כאלה שניים נכנסות, והשלישית פשוט מסרבת להיכנס. מישהו נתקל בבעיה? מישהו יודע איך פותרים את הדבר הזה?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by GUY550,

האם אפשר לקנות עכשיו את המארז הזה NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU או שהוא מגיע באוגוסט? אם הוא יהיה רק באוגוסוט אז כדאי ללכת על זה--ENERMAX CHAKRA ECA3052 MIDTOWER CASE +25cm FAN w/o PSU?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת האם הספק SeaSonic 850W SS-850HT Active PFC 120mm עמיד בנפילות חשמל כמו הפסקות חשמל וכדומה. בנוסף מה אתם אומרים על ספק זה? (חוות דעת כללית/ביקורת כללית). אשמח לעזרה גל

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by shirist80,

היי איך המארז הזה, האם הוא שקט? מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 5 II Silver איך הספק הזה, האם הוא שקט? האם מספיק לביצועים שלי? ספק כח Seasonic S12II 430W המעבד שלי I5 2400 השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.