עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Tal-T,

בכל החנויות הוא עולה 400 + ובtmsfox הוא עולה 290 מחיר מצחיק! איך הוא מבחינות: קירור שקט יכולות סידור כבלים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  2. אני קונה מחשב מIQCP ורציתי את המארז הזה, אבל אין להם אותו במלאי וכנראה יגיע רק עוד כמה שבועות. מישהו יכול לעזור לי לבחור מארז דומה עם מחיר דומה? זה המפרט המלא: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition (כנראה) צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח: HITACHI 1TB SATA3 הם גם הבטיחו לי מאוור נוסף על חשבונם, אז תגידו לי גם איפה לבקש מהם לשים אותו תודה!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by dennis14,

השאלה בכותרת. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16435

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  4. http://tms.co.il/product/3300 כמו בכותרת... והאני מתכוון האם הספק הזה יחזיק כמו שצריך ולא יתקלקל אחרי הפסקת חשמל אחת או משהו... יש עליו ביקורות טובות? החברה אמינה ?[br]פורסם בתאריך: 5.03.2008 בשעה 16:50:57 עברו 24 שעות הקפצה בקשה חברה זה חשוב לי

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. מעבד !6600 ללא OC (לפחות כרגע) לוח אם - P5K כרטיס מסך - GTS 8800 320MB זה בגדול החלקים העיקריים יש עוד צורב כונן קשיח שני סטיקים זיכרון של גיגה כל אחד. ומסך 17" חיברתי את האל-פסק שהיה לי במחשב הישן (600VA) והוא לא הצליח להחזיק את המחשב אפילו לשנייה גם בלי שהמסך היה מחובר. אז כמה אני צריך שיחזיק לי את המחשב?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by GUY550,

האם אפשר לקנות עכשיו את המארז הזה NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU או שהוא מגיע באוגוסט? אם הוא יהיה רק באוגוסוט אז כדאי ללכת על זה--ENERMAX CHAKRA ECA3052 MIDTOWER CASE +25cm FAN w/o PSU?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by iakovl,

חברה רציתי לדעת במקרה אם מישהו שיש לו P180B או P182 שחור רוצה להפוך אותו לכסוף ע"י החלפת הדלתות איתי ועם הP180 הרגיל שלי למעוניינים נא ליצור קשר

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by shirist80,

היי איך המארז הזה, האם הוא שקט? מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 5 II Silver איך הספק הזה, האם הוא שקט? האם מספיק לביצועים שלי? ספק כח Seasonic S12II 430W המעבד שלי I5 2400 השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by rmeidan,

קודם כל איך הספק הזה ביחסים לספק HEC 500TDT ?? דבר שני האם הוא מחזיק מערכת של E8400 ו-9800GT ??

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by E_XeQuit,

אני מחפש מארז ל HTPC ללא ספק עד 700 ש"ח. ה HTPC יכיל לוח אם ATX, וכרטיס מסך HD5770 אבל יש סיכוי שהוא יוחלף ל HD5850. אני צריך מארז שקט ויפה בצבע שחור. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by AgentZ,

אהלן חברים , במסגרת פעולות תחזוקה הגעתי למסקננה שאני לא יודע איך להוציא את הפאנל הקדמי של Gigabyte Aurora 3D 570 בכדי לנקות את החלק הקדמי ועוד כמה עניינים . בדרך כלל הייתי מצפה מכזה מידע להופיע באתר היצרן אבל באתר ג'יגה בייט העלימו את המארז . אז כל עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  12. Started by bigdedi,

איך הספק הזה ANTEC EARTHWATTS EA500W? האם הוא שקט ? האם הוא נותן 500W ?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Sparkle 8800GTS 320MB Retail (מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM)

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by HuGeMouTh,

יש לי את המארז הנ"ל ומשום מה כאשר מוסיפים מאוורר קידמי יש רעש נוראי. בהתחלה חשבתי שהרעש מגיע מהמאוורר ופניתי לחנות למימוש אחריות (הם היו נחמדים ושלחו לי מאוורר חדש בלי שום בעיה). את המאוורר החדש בדקתי לפני שהכנסתי למארז ולא שמעו אותו בכלל, אחרי שחיברתי אותו בחלק הקידמי של המארז גיליתי שהרעש הנוראי חזר. למישהו יש את המארז הזה והוסיף מאוורר קידמי? במקרה שכן האם נגרם כתוצאה מכך רעש בתדר גבוהה וחזק יחסית? אני מרגיש רע בקשר לפניה לחנות וקבל מוצר בחינם למרות שהמוצר המקורי שסופק תקין :-\ חשוב לי הפעם לבדוק טוב לפני שאני מדבר איתם שוב (או לא מדבר איתם)

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. אודה למי שיכול לחוות דעה עליו. מחיר - 466 ב- TMS.co.il

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by PuLsE,

שלום רציתי לברר האם כרטיסי מסך מדור הdx10 כגון הgtx וה R600 יכנסו במארז הזה ללא חיתוכים למיניהם? כי שמתי לב שפה אין כלוב להרדיסקים שאפשר להסיר ..?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by greenvector,

שיקולי העלות ידועים, פחות או יותר אותו הדבר אם מוסיפים ל HUSH ספק טוב. אז מה מבינהם יותר טוב מבחינת רעש וקירור? (ראיתי שלשניהם אין יותר מידי תאורה, שזה טוב).

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by LIOR1994,

ראיתי את המארז ונורא התלהבתי רציתי לדעת אם הוא מארז מומלץ והאם יש עוד מארזים בסגנון שלו

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. שלום חברים, צריך בבקשה עזרה לגבי מארז וספק עבור מפרט מחשב בהתהוות (יש כמעט הכל וממתינים כמו כולם לאפריל לגבי המעבד): מעבד intel E6600/6700 זכרון: DDR2 2G כ"מ: XFX8800gts 320mb xxx אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק (תקציב באיזור ה-800) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  20. אהלן, אני מרכיב לאחי מחשב חדש. קנית כבר הכל נשאר רק כרטיס מסך. התכנון הוא 4870... עכשיו העיניין הוא שמסתבר שצריך ספק 500W בכדי להחזיק מערכת עם 4870 (משום מה לא ידעתי את זה לפני כן)... השאלה היא האם מישהו יודע לגבי המערכת הבאה אם יש מצב שהכל יעבוד כשורה עם ספק TT460 : 1. מעבד - E5200 2. לוח אם - GB EP43 DS3L 3. זיכרון - 4GB מושקין 800MHZ 4. הרדיסק - 320GB 5. כרטיס מסך מתוכנן - ATI 4870 . מה אתם אומרים יספיק לתפקוד יציב ? לא בא לי להחליף עכשיו ספק...

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש ורציתי לקבל עצה בבחירת המארז והספק. הייעוד של המחשב הוא לגיימינג: - מעבד i5 750 - כרטיס מסך ATI HD 5850 - זכרון OCZ ULV4GK 2x2GB 1333MHz לכן אני צריך קירור רציני (משהו עם מאווררים מכל הכיוונים ;D) וספק טוב שיחזיק בכבוד את כל העסק. עוד דבר שחשוב זה פאנל קדמי נגיש ונוח - שיהיה באזור העליון הקדמי של המארז (לא חייב מלמעלה) ולא תקוע בצד באיזה חור או מאחורה בכלל (מממ... זה לא נשמע טוב... ) יחד עם זאת, 800 ש"ח זה כבר מעל ומעבר למה שתיכננתי להשקיע בספק ומארז אז אם יש אפשרות להוזיל את זה אז מה טוב. קראתי כל מיני כותבים/ממליצים וכל מיני עצות, אבל שום דבר לא תאם בדיוק למה שאני מחפש, לכן אני מקווה למצוא כאן את הישועה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Dvich,

שלום, כששידרגתי את המחשב (שמופיע במפרט) ידעתי שהספק כוח, שאותו לא שדרגתי, יהיה גבולי ושזה רק עניין של זמן עד שהוא יקרוס תחת עומס ההספק שמחשב דורש. היום הזה הגיע היום, המחשב לא עושה POST ולמעשה לא מציג שום דבר על המסך מכיוון ששני הלדים האמצעיים בגב של הכרטיס מסך (HD4870) דולקים ומורים על כך שהוא לא מקבל מספיק חשמל, מקריאה באינטרנט הבנתי שזו תקלה נפוצה ושהחלפת ספק פותרת אותה. לכן, זקוק להמלצכתם על ספק בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט שבצד, עדיף מ-RSM. חשבתי על הקורסייר VX550, מה דעתכם? תודה מראש. עריכה: אני רואה שהמפרט שבצד לא מעודכן, בכל אופן, הכל אותו דבר חוץ מ: Core i5 750 Scythe Reeven 120 Asus P7P55D-PRO 4X2GB DDR3 RAM

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. Started by simonsix,

טכנאי מחשבים אמר לי שההספק האמיתי של הספק הוא 378 וואט. הסתכלתי במפרט של הספק ויש שם את ההספק הזה רק שאני לא חושב שהוא צודק. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  24. אהלן הזמנתי היום מחשב, מעבד I3, לוח אם H55 ו- 2G זיכרון. כרגע בלי כרטיס מסך אבל בהמשך יתכן שאקנה 4650/70 או משהו דומה, המוכר ב- KSP המליץ לי על הספק הנ"ל ב- 330 ש"ח. מה דעתכם? לי נראה קצת יקר בשביל ספק, אבל הוא טען ש- SEASONIC 380 די גבולי עבור המפרט הנ"ל (אמרתי לו שבעתיד אולי אשדרג את הכרטיס מסך) אשמח לשמוע דודי

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by VoliSuS,

סתכלו הינה המפרט שלי: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adap…

• 7 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.