עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Zander7,

האחד: ToughPower 600 - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3803 השני: CORSAIR VX 550W - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3473 השלישי: OCZ STEALTHXSTREAM 600W - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=309

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  2. שמעו, זה כבר משהו לא נורמלי.. אני נכנס למשחק פשוט כמו ASSASSIN'S CREED וזה קורס! המפרט שלי: Radeon HD4850 (Gigabyte) Motherboard: GA-P35-Ds3L CPU: E8400 CPU Fan: Vig typhoon עכשיו אבא שלי קנה לי ספק סתם חרא... לדתעי זה עושה את הבעיה, מה אתם אומרים? הספק הוא: LC-B500E אין לי אפילו מושג של איזה חברה זה! אם הספק לא טוב מספיק, וזה מה שגורם לקריסות, תוכלו להמליץ על ספק טוב וזול ובמחיר ד 350 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by sashaefi,

קראתי פידבקים טובים כאן על האל פסק שלהם בינתים חשבתי על 650 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=ADVICE+750 או 750.המפרט שלי צנוע (P4 אם כרטיס מסך חלש שלא צורך הרבה 9200 או משהו כזה.המסך CRT 17.עד היום היה לי 650 שמת לפני חודש אך יש לציין שמעולם לא החזיק כמו שצריך כלומר המחשב איתחל כל פעם בהפסקת חשמל או קפיצת מתך ואז עבד ללא בעיה מהמצבר!

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  4. אהלן יש ברשותי חמישה שרתי DL380 של HP עם החומרה הבאה: 2 מעבדי QUAD 16 ג'יגה זכרון 8 דיסקים 2 ספקי כוח חשבתי לשים לכל שרת אלפסק של Mars ms2000 online 2kva ההתלבטות שלי היא האם האל פסק הזה יחזיק שרת DL380 בתצורה שלי תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. השאלה היא כזו, אני עתיד לקבל עם המחשב Thermaltake Thoughpower750W. הבעיה היא שאני צריך לחכות עד יום חמישי, אם לא עד יום ראשון כדי שהוא יגיע ואני אוכל להנות מהמחשב החדש. האופציה השניה שלי היא ללכת על EZCOOL 14CMF 1050W REAL, מה שאומר שאני אשלם טיפה פחות, אבל המחשב יהיה מוכן היום. אבל עם כל השנאה שנתקלתי בה כלפי EZCOOL בתחום הספקים, יש לי הרגשה חזקה שכדאי לי לחכות. אז מה אתם אומרים? מה עדיף לעשות?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by podpeople,

הי אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה דעתך על הספק הזה: antec trio truepower 650w.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by sapir5522,

החלטתי לקנות מחשב בחלקים מכיוון שיש לי חברים שיודעים להרכיב וככה גם אני ילמד אז החנויות שאני יכול לקנות בהן: נעה מחשבים , פנדה , KSP על רוב החלקים כבר החלטתי מה אני רוצה אבל עכשיו אני על הקטע של המארז בKSP יש 2 מארזים שממש אהבתי ENERMAX STARAY שגם יש עליו ביקורות ממש טובות XCLIO COOLBOX שאין לי מושג עליו כלום , אבל הוא בא עם 5 מאווררים שמתוכם 3 הם 18CM רציתי לדעת מה עדיף , ואיך הסידור כבלים בכל אחד מהם.. תודה מראש

8. בבקשה המלצה וחוות דעת על מארז LIAN-LI Midi Tower PC-A04B

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  9. היי, מחפש המלצה לספק איכותי ביותר לעבודה עם מפרט שבניתי : Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX עקרונית עד 400 שח. אם יש מארז HTPC שכולל ספק איכותי במחיר של עד 500, אקבל גם המלצות כאלו תודה!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  10. שאלה אחת. מה יחזיק את המפרט הבא בהנחה שיש לי כ.מסך 8800GT 512MB של פאליט.. ובהנחה שאני אקנה כ.מסך יותר טוב, למשל כזה : GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB MB OVERCLOCKED HDMI RETAIL PCI-E המפרט רשום לכם מתחת לאווטר שלי.. :]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  11. מתעניין בדעות שלכם....חחח ;D מה הייתם לוקחים אילו הייתם קונים מחשב? יכול להיות גם מארז בלי ספק והוספת ספק... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by dbziz,

אהלן חבר'ה.. אני מחפש מארז וספק למפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤885 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤70 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤252 כרטיס מסך: Palit 9800GT Sonic 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤758 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤125 אני אשמח לכמה הצעות.. תודה מראש למגיבים (:

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  13. שלום, ברצוני לרכוש ספק כח OCZ GameXStream 700W ולרכוש גם מארז NZXT Lexa. רציתי לדעת אם הספק כח יספיק למערכת שאני עומד להציג בפניכים, והאם מארז המחשב יספק מספיק מקום לרכיבים הללו: לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 זיכרון: Super Talent 2GB DDR2 800Mhz כרטיס גרפי: Asus Nvidia GeForce 8800GTS 320MB X2 SLI כונן קשיח: Western Digital WD2500KS 250GB X2 . (שני כוננים) מארז: NZXT Lexa Black מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 64Bit (ווינה בעתיד) ספק כח: OCZ GameXStream 700W כונן CD:י Asus S520B BLACK צורב DVD:י Sony AWG170AB2 כונן פלופי: Sony Floppy 1.44 Black כרטיס פיזיקאי: Asus 90-C1CHFA-HUAY1 כרטיס מסך (חיבור PCI):י Ati Redeon 7000 …

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by אדן,

שלום רב רציתי לדעת מהי הדעה הרווחת לגבי מארז טלסטאר איקס.האם יש משהו מעבר ליופי הרב?התציב הוא 400 והטלסטאר פשוט יפהפה.האם הוא טוב בהתאם

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by d1a1n0,

כותרת? האם ספק של חברת TT של 470 מחזיק 8800GTS ?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  16. טוב הפרנויה גוברת עלי. כיום יש לי את המפרט הבא: Intel Core I3 530 2.9Ghz Gigabyte GA-H55M-S2H Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz (x2) Samsung HD502HJ 500MB Seasonic S12II Bronze 430Watt Raidmax Apex שכמו שאתם רואים 430W ש SS מחזיקים אותה. אני רוצה להוסיף לזה כרטיס מסך Geforce GTX460 1GB וכנראה לבצעה עליו אוברקלוק. עכשיו אני יודע שכרטיס רגיל ללא OC הספק שלי כנראה יחזיק, אבל אני פה על להב חדה ולא רוצה סתם לעשות ניסויים. אני מעוניין לקנות ספק שכמובן יחזיק את המערכת הנ"ל + כרטיס מסך ויותר. כלומר שאני לא ממש אצטרך לדאוג לגבי כל רכיב קטן אני אוסיף. חשבי ללכת על 550W או 600W. (המחיר הוא עד 300-400ש"ח אם אפשרות לחריגה קטנה) אשמח להצעות! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by Head.Crab,

אהלן הגיע החורף ואני מעוניין לרכוש UPS, עכשיו ראיתי בחנות חשמל שיש גם בלי קשר לups מגן ברקים כזה, השאלה היא האם המוצר כדאי במידה ואני כבר לוקח Ups, ובנוסף מישהו יכול להמליץ מניסיון על Ups אחד שעבר כבר נפילות וכו' תודה. חורף נעים לכולם ~!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. לממש את האחריות בשביל זה? למישהו כראה כזאת בעיה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by KiDi,

יש לי בבית 2 מחשבים: האחד: מעבד E6300 כרטיס מסך X1950PRO 2GB DDR2 667 הארדיסק WD 250GB SATA2 ועוד אחד WD 80GB IDE והספק שלו הוא LIBERTY400 המחשב השני בעל ספק גנרי 400 וואט E2140 512MB DDR1 400 HD1 SATA RADEON 9600XT אף אחד מהם לא מומהר או משו כזה.. לפני כמה זמן הייתה הפסקת חשמל ששרפה לי לוח אם ומעבד במחשב הישן(בגלל זה המעבד החדש יחסית עם החומרה הישנה) והחלטתי לקנות UPS לשני המחשבים. כדאי לי לקנות UPS אחד לשניהם או לפצל את זה לשני UPSים? במידה ואני קונה אחד, יש המלצות לאיזה אחד יתאים ל2 המחשבים האלו? האם UPS 700 יספיק להם? אני בטוח שהם לא עובדים תמיד על תצרוכת מלאה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  20. אני מבקש המלצה למארז+ספק עד 600 ש"ח אני רוכש את הציוד מזיגזג אז המלצות משם בבקשה המערכת שהוא אמור להחזיק : כ.מסך X1950PRO מעבד E6300 DUO CODE 2 HD תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה, שתגיד לי כמה שיותר מדויק כמה סה''כ כל הרכיבים בתוך המחשב לוקחים וואט. יש לי ספק 420 וואט של אנרמאקס.. ורציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזאת כמה שיותר מדייקת.. שמראה את העומס על הספק וכבר כמה השתמשתי בו (למשל 405W מתוך ה420 הקיים שיש לי..) פשוט המחשב ממש עמוס (ארבעה הארדיסקים, 4-5 מאווררים ועוד) וההייתי רוצה לדעת מבלי לפתוח את המחשב עצמו ולבדוק עם כל מיני מכשירים ומתאמים... האם זה אפשרי? אין את זה באוורסט נכון?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  22. כמה שיותר שקט בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by amit44373,

אני עומד לקנות מפרט ממה שהביאו לי פה .. (קודם כל תודה לכולם על העזרה :xyxthumbs: ) עכשיו נגיד אני מזמין מהחנות את החלקים (לוח אם, כרטיס מסך, ספק, וכאלה..) ונגיד שמחר אני מזמין ואני מקבל את המחשב אז כאילו איך הוא ייראה הרי אני מביא לחנות רק חלקים מה הם יביאו רק חלקים או שאם אני מבקש הרכבה אז הם מרכיבים למחשב שכל החלקים בתוכו?? ואם כן אז יעני איך הוא ייראה כסוף לבן אני מבקש או מה שהם שולחים לי?? אנא לא לנעול זה חשוב לי אני ררוצה להזמין בימים הקרובים

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by spider272,

קניתי היום תספק enermax 550w naxn והוא מיתחמם ויש לו Air Guard והוא לא עושה כלום..מה אני עושה?אפשר להגביר לו תמהירות או שהוא חייב אוטומטי

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by oleg85,

מה הוא הטוב מבינהם? מבחינת רעש,OC. כולם כמעט אותו מחיר(התקציב 400 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.