ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
-
יש ברשותי ספק Advice E-Com 600 ומחשב: Intel Core Duo e6420 Nvidia 8600GTS 2 * HD GigaByte DS3 ספק גנרי 350W האם האל פסק יוכל להחזיק את המחשב? (3 דקות מספיק) יכולות לצוץ בעיות בעומס מלא? אם כן, מה הפגיעה האפשרית. במידה ולא מספיק, איזה אל פסק כן יכול להחזיק מחשב כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ניראה כמו פיתרון מאוד זול למי שרוצה להכניס כרטיס מסך ענק למארז (כמו 8800GTX ו R600) http://www.aerocool.us/p-case/masstige/masstige.htm יתרונות: כל החלק הקידמי ריק מה שמגדיל את המארז בהרבה הוא ברובו ללא ברגים 2 מאווררים של 120MMועוד 3 של 80MM החלק הקידמי הוא MESH (מוסיף לאיוורור). תומך ב ATX ו M ATX. אפשר להוסיף תמיכה ל BTX ,MicroBTX ,Pico BTX (אפשרות נחמדה מאוד). חסרונות: מגיע רק עם אחד ממאוררי ה 120MM. ספק תחתון. הרבה אבק. בניגוד לרוב המארזים שלהם אין אפשרות לשלוט על המאווררים (צריך לקנות פאנל).
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? החנויות שאני יכול להגיע אליהן זה נועה ופנדה...
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שלושת הספקים הללו Tomahawk 405W Active PFC 12cm /Tomahawk 450W Active PFC 12cm /HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin עבור המערכת הבאה: מארז: Compucase 6A19B מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון: 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel כ.מסך: Gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 HD: דיסק קשיח Western Digital דגם WD6400AAKS נפח 640GB DVD: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA התקציב הוא עד 300 ש"ח אם זה אפשרי ועדיפות לחנות באיזור ב"ש. תודה!
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר כמה דברים על הNZXT LEXA BLACKLINE 1.עם כמה מאווררים המארז מגעיל(מאווררים שמורכבים)? 2.האם יכנס בו ה-HD2900XT 3.הוא שקט מאוד? 4.הוא מספיק מקרר? בתודה רבה אור
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מתעניין בדעות שלכם....חחח ;D מה הייתם לוקחים אילו הייתם קונים מחשב? יכול להיות גם מארז בלי ספק והוספת ספק... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ANTEC P182 לANTEC 900...בסטיקי רשום שה-P182 ממש שקט ורואים שיש לו הרבה מאווררים...אבל הוא מקרר באותה רמה כמו ה-900?כי אני עושה OC למערכת וחשוב לי מארז מקורר אבל אני לא רוצה מארז סופר רועש או סופר מאובק...אז מה עדיף?(בחנות שניהם בערך אותו מחיר-700-800) והאם שווה לשקול את האנרמקס אובר צ'אקרה?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הספק הבא יוכל להחזיק את המערכת ללא שום בעיות ? http://tms.co.il/product/6108 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden sample כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
450W Active PFC, 12cm Fan, (24pin) 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin אני מודע שכאן הולכים על ספקי על, אבל האם באמת הספקים הנל ככ גרועים לשימוש בייתי ממוצע? למישהו כאן יש ניסיון ממשי איתם?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז היום אני קונה מחשב חדש ואין את ה NZXT TEMPETS איך המארז הזה Thermaltake Armor Jr ואיך הוא ביחס ל TEMPETS
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי!! הייתי רוצה לדעת איך הספק הזה לעומת הHEC 400 TRT... הם פחות או יותר באותו מחיר... פשוט אני יכול למצוא אותו במקום יותר זמין... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם המארז הנל גדול ומרווח מספיק כדי להכיל בתוכו HD4870? תודה.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני צריך עזרה כי אני רוצה לקנות מחשב HTPC (מחשב עמדת מולטימדיה שיהיה מחובר לTV בסלון ) אני רוצה שהמחשב יהיה בתוך מארז HTPC (המפרט לא יהיה בעייתי להסתדר עליו כי אני מבין בחומרה ) פשוט אין לי מושג לגבי מארזים של HTPC הבנתי חלק באים עם שלט חלק בלי לא יודע מה התקציב אני אשמח להמלצות מניסיון אישי או סתם המלצות של אנשים שמבינים אני לא יודע מה תקציב גבוהה או נמוך בשביל העניין אבל אני משאר שתקציב של 600 שקלים זה הוגן אתם ממש תעזרו לי תודה! חנות מועדפת SKYPC תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ערכתי כותרת אני עדין מתלבת על מארז אני מרכיב מחשב מבוסס על לוח אם על כרטיס מסך מובנה ומעבד AMD 5200 ובעתיד עוד איזה כרטיס מסך אני מחפש ספק והמליצו לי על FSP Real 400W 60THA Noise Killer קישור http://tms.co.il/product/2977 האם הוא טוב? או שיש משהו יותר טוב ושקט במחיר עד 250 בקשר למארז חשבתי על ANTEC THREE HUNDRED אבל אני לא סגור על זה או על Antec sonata III 500W נקודה חשובה המארז נמצא במקום ללא זרימת אייור טובה לכן חשבתי על מארז זה
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המארז הזה טוב מבחינת מקום וקירור והאם הוא שקט? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1160 המארז הכי טוב שראיתי עד עכשיו אחרי סריקה של כל המארזים מה אומרים?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, המערכת היא: e5200 asus P5KPL-CM 4gb 800mhz צורב כלשהו wd 320 gb ראשית, מי מהשילובים עדיף מבחינת איכות המארז (פילטרים, שקט) והספק? שנית, ההתלבטות בין 2 הfsp נובעת מגודל המאווררים: ב300W יש 120 מ"מ: http://tms.co.il/product/4573 ב350W יש 80: http://tms.co.il/product/6218 משמעותי מבחינת רעש?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב משרדי, טרם החלטתי אם המעבד יעבור OC או לא, אבל מתכנן מפרט כמו המפרט הכי יקר של מחשב משרדי במפרטים המומלצים. השאלה שלי היא לגבי ספק ומארז. אני צריך מארז כמה שיותר שקט וספק סביר שקט גם הוא. חשוב שלמארז יהיו יציאות USB מקדימה. והכי חשוב מחיר כמה שיותר זול. מראה המארז אינו חשוב. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ערב מצויין לכולם, אז ככה, יש ברשותי את הספק הנ"ל, ותהיתי האם הוא יכול להחזיק שני כרטיסי GTX260. המפרט שלי בצד, כעיקרון אני חושב שכן, אבל האם זה הגיוני שספק 650, יחזיק מעבד מרובע עם OC +שני קתודות+7 מאווררים+2 GTX260 שכנראה גם הם יהיו בOC, ואולי עוד הארדיסק בעתיד הקרוב? משום מה נראה לי מאוד גבולי. אשמח לדעת בוודאות את התשובה ממבינים בנושא, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כחלק מהפרוייקטים שלי, מסתמן כי אני יהיה צריך להשקיע בספק חדש, אני ארשום את המפרט הסופי שיהיה לוח: DFI LP X48-T2R (נכון לעכשיו P35 DS3R ) מעבד Q6600 זיכרון: OCZ XTC2 4GB כ.מסך: HD4850 (ככל הנראה, יהיו צמד כרטיסים) 3 כוננים אופטיים 5 HDD (כאשר 2 מתוכם הם ראפטורים) 2 משאבות לקירור מים (כל אחד צורכת 2 אמפר ב12V ) קירור - באזור ה10-12 מאווררים מארז TT MOZART TX הספק הנוכחי שלי הוא ליברטי 500W ומתוכנן OC כבד למערכת השאלה שלי היא כזאת, אני מניח שבמידה ויהיה לי מערך CF, אני יהיה צריך ספק חזק יותר ממה שיש לי עכשיו במידה ויהיה לי רק כרטיס מסך אחד, האם הספק יסחוב את המפרט או לא?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתכנן בעתיד לקנות מערכת sli עם מעבד quad וכרטיס מסך כפול ליבה האם הספק הזה יתאים לדעתכם והאם יש מישהו עם הספק הזה שיוכל להמליץ קראתי ביקורות באינטרנט והוא קיבל ציונים טובים מאד לינק מצורף http://www.lamir.co.il/product.asp?product=15069
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני ממש לא מתמצא במערכות UPS למיניהם, מפרט המחשב שלי הוא: Asus M2N-E AMD Athlon 64 +5200 X2 BFG GeForce 8800GTS TWINMOS 2GB 800mhz DDR2 ENERMAX LIBERTY 400W GigaByte Poseidon יש לי מערכת קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro ויש גם 2 מאווררים אחד של 12ס"מ ואחד של 8ס"מ (שבאים עם המארז) ואני מתכנן לקנות עוד אחד שמתחבר במקום סלוט PCI אני מחפש אל פסק שימנע מהמחשב לקרוס ברגעים של ירידות מתח או הפסקות חשמל, בקשר למחיר מקסימלי, כמו שציינתי אני לא מתמצא בדברים האלו, כך שהצעות זולות יותר יתקבלו בברכה. תודה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עוד כמה ימים מגיע אלי ה HIS HD4850 IceQ4 שהזמנתי הספק הנוכחי שלי מספק 25A במסילת ה 12V , העם זה יספיק כידי להחזיק את ה 4850 בעומס מלא? אם לא, אני צריך ספק בתקציב של 400 ש"ח שיוכל להחזיק את המערכת שלי עם הכרטיס החדש ושהייה שקט לא צפויים שידרוגים עתידיים, אבל עדיף שהספק לא הייה גבולי לכל מיקרה. אם אפשר לרדת מה 400 ש"ח אז זה גם הייה יתרון. תודה.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
השאלה הראשונה שלי היא האם 5870 נכנס באנוביס? השאלה השנייה היא אם antec p193 עדיף על אנוביס, תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-