ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום רב רציתי לדעת מהי הדעה הרווחת לגבי מארז טלסטאר איקס.האם יש משהו מעבר ליופי הרב?התציב הוא 400 והטלסטאר פשוט יפהפה.האם הוא טוב בהתאם
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש ספק למחשב שלי שיהיה שקט מאוד מה שמצאתי בנתיים זה את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11050 שהוא גם שקט עד עומס מסויים וגם יכול להגיע ל500W מה שיאפשר לו להחזיק מחשב חזק, אבל אני עדיין מתלבט אם לקנות במחיר הזה ספק שהוא עם הספק גדול ליותר מה שיאפשר לי להחזיק רכיבים חזקים יותר אבל הוא יהיה לא האפשרות של קירור פאסיבי. מישהו מכיר ספקים שקטים מאוד שעונים על הדרישות
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1 האם ייתכן שרק אל פסק מסוג גל סינוס טהור מתאים לספקים בעלי PFC/A.PFC 2 המערכת שלי היא כרטיס 4780+מעבד 9300+הארד דיסק והספק VX Series 550W שהזכרתי ומסך 24 איזה סדר של ספק כח יספיק לסגירה מסודרת? ממש אובד עצות כי התקציב שלי הוא 1200 שקל וגל סינוס טהור יקרים. 3 יש בעיה לחבר אל פסק לכבל מאריך עם רב שקע שיש עליו עוד מכשירים? תודה
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/10421 הספק הזה האם הוא יוכל להחזיר מערך של gtx 560 ti ultra durable וCORE I5 2500 ללא OC 8 GB RAM 1TB ? האם הוא יחזיק טוב? בינוני? או כמעט
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
למערכת ASUS P5B -D WIFI C2D 6600 2*1GB 2*X1950PRO (בינתיים קונה אחד) 3*HD 2*DVD OC בינוני 4*FAN האם "החופש" 400 יספיק או שאני צריך משהוא חזק יותר?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
תמונת המפרט מצורפת. אני פשוט רוצה לדעת אם אני אצטרך גם לקנות ספק או שהספק הנ"ל יספיק. אם זה איכשהו גבולי אני מעדיף לקנות חדש. למחשב יחוברו מספר הארדיסקים מכנים (מקסימום 4), SSD אחד, צורב, ובין 2 ל- 4 סטיקים של זכרון שלא מצוינים במפרט. תודה!
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי הרבה המלצות על הספק הזה. רציתי לדעת אם הספק הזה שווה את מחירו 582ש'ח ואם יש ספקים אחרים בטווה המחירים הזה או פחות שנותנים את אותם הביצועים? המערכת היא: Q9450 או E8400 לא החלטתי ATI 4870 HD 500G 4G זיכרון תודה אשמחמ לקבל הצעות נוספות לספקים אחרים!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע antec hcg gold 750w,אני שוקל לעבור לספק antec signature platinum 1000w. אני מרוצה מסידור הכבלים שיש לי כרגע ומעדיף שלא להתעסק איתו אם אפשר.. האם אמורה להיות בעיה לנתק את הכבלים מהספק מבלי לנתק אותם מהרכיבים ולחבר אותם ישירות לספק החדש? או שאמור להיות הבדל בין הכבלים/צורת הבניה/מסילות המתח או משהו בין הספקים?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חברים יש לי התלבטות בין שלוש ספקים מה יותר טוב? יותר עמיד? [h=1]SeaSonic 620W M12II-620 Retail או Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC או SeaSonic 650W SS-650HT OEM תודה לעוזרים[/h]
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי שאלה שאולי תגידו שהיא מפגרת אבל בכל זאת היא מטרידה אותי.. ברשותי המארז lancool k59b , זה מארז שבפורום מאוד ממלצים עליו (גם ברחבי הרשת), המארז משרת אותי מצויין הוא מקרר טוב והוא די שקט. מה שמטריד אותי הוא שלמעלה יש פתחי אוורור, ודברים מסוכנים לחומרה כמו מים יכולים להיות מאוד נגישים לחלקים עצמם.. אני לא אוכל או שותה ליד המחשב אבל נגיד אני מוציא את המחשב לינקוי במרפסת מספיק טיפה של מים שנכנסת מלמעלה וזה אסון. השאלה שלי אם עשיתי טעות שקניתי את המארז הזה (למרות ההמלצות עליו), האם כדי לי להחליף אותו או שיש איזו אפשרות להגן על המארז מלמעלה. אתם תגידו שאני פראנוייד אבל המחשב הזה כל כך יקר אז דברים כאלו מדאיגים אותי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. חוץ מההבדלים שנראה לי שיש במאווררים של הספקים. זה קריטי לקנות את הTDF מאשר את הTRT?? כי אני קונה מKSP ומה שיש להם כרגע במלאי זה את הTDF. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
תגידו איך המארז הזה לעומת ה CM-532 או ה GYGABYTE AURORA 3D ? שוווה את המחיר ?שקט ? :s05:סתם לידע כללי .
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב לפני כחודש החלפתי ספק ל- enermax liberty 400 w מארז יש לי 3 מאווררים (לא כולל כרטיס מסך ומעבד) 3 המאווררים מחוברים לספק האם הספק מפעיל אותם בצורה חכמה (רק כאשר צריך) או הם אמורים לעבוד כל הזמן? תודה רבה וסליחה על הבורות ליאור
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קראתי פידבקים טובים כאן על האל פסק שלהם בינתים חשבתי על 650 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=ADVICE+750 או 750.המפרט שלי צנוע (P4 אם כרטיס מסך חלש שלא צורך הרבה 9200 או משהו כזה.המסך CRT 17.עד היום היה לי 650 שמת לפני חודש אך יש לציין שמעולם לא החזיק כמו שצריך כלומר המחשב איתחל כל פעם בהפסקת חשמל או קפיצת מתך ואז עבד ללא בעיה מהמצבר!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עדיף מKSP. מחפש ספק להחליף ספקים פשוטים שנשרפו ו/או רועשים. צריך להחזיק מפרט של: P4 3GHZ 1.5GB DDR1 ב4 DIMM דיסק קשיח אחד ושני כוננים אופטיים. כ.מסך כמו 5200 / 5600. כל השאר מובנה בלוח. עדיף שקט, שיחזיק את המערכת ושלא יהיה מספקי ה80 שקל שעושים יותר נזק מטוב. איך הספק של JSP TECH PS-05 450W? עולה 155 ש"ח. האם מדובר במשהו טוב/סביר/גרוע?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.myg.co.il/uploads/phpEo2N3Z.JPG יכול להחזיק מערכת של: מעבד קור טו דו לא יודע איזה דגם 1G ראם .. בתכנון לקנות עם הכרטיס מסך עוד 1G או 2G. כרטיס מסך http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ( זה מה שמתוכנן לקנות למערכת פשוט בגלל זה אני שואל על הספק ) לוח אם: GA-8VM800PMD-775-RH מחשב לא נמצא באוברקלוקינג פשוט ביקשו ממני לברר אם הספק הזה יכול להחזיק מערכת כזו... אז פניתי אליכם אל הגאונים... =]
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: לוח אם : Intel dh77df כרטיס מסך : MSI GTX660 2GB HDMI OC[/r] באיזה מארז אתם ממליצים לי להשתמש? אני רוצה משהו כמה שיותר שקט, אני משתמש בקירור רגיל (מאווררים), לא חשובים לי כל מיני שטיקים צבעים פלסטיקה וכו, העיקר הבידוד\קירור. ואם אפשר שיהיה USB מקדימה\למעלה זה יהיה נחמד. כמו כן, האם ספק 450W יספיק לי? (אני מתכנן לשים GB4X4 כרטיסי זכרון, מעבד I7 וSSD בנוסף) יש המלצות למשהו שלא יעלה 900 שקל?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, עם ספק 500 ואט של תרמלטק, ולפי PCW הטמפ' של הספק היא 79 מעלות, כשהמחשב לא במאמץ בכלל. האם זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! זה המפרט שלי: מעבד: E8400 לוח אם: EP45 DS3L זכרונות: 2X2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 6600 הארד דיסק: IDE 320 GB +80GB ספק כח: ג'ינרי 450 REAL עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אני צריך להכליף ספק? אם כן אפשר הצעות לספקים טובים ומולצים ושיהיה חזק, אם אני ירצה להוסיף עוד משהו קטן: הארד דיסק או משהו כזה תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר להשיג את הספקים האלו: http://www.hec-group.com.tw/power_supply/flex_atx12v.html#safx כבר הפכתי את כל גוגל והחנויות :-(
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כן, אולי זה היה מתאים יותר בפורום כללי אבל זה יעניין רק את אלו שמבקרים בפורום שדן בספקים מסתבר שהוא מתחיל לעבוד בBFG ואחד התנאים שלהם הוא שג'וני לא יכתוב יותר ביקורות http://jonnyguru.com/news_details.php?id=350 חבל :-\
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם הקירור ACCELERO S1 בתוספת של שני מאווררי 120 מ"מ יכנס לSAGITTA?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
- הדבר הכי חשוב זה קירור מקסימלי להרדיסקים, זה פייל סרבר ויש בו 4 הרדיסקים. - עדיפות למארז עם חלון, או לפחות למארז שנראה טוב (הוא יושב על השולחן אז לא בא לי לשים איזה קומפיוקייס סטייל 1984). - עדיפות גבוהה למארזים שנמכרים בזיגזג. כרגע לפייל סרבר יש NZXT ALPHA והקירור שם להרדיסקים דיי בסיסי, מקום ל5 הרדיסקים ככה שכל זוג צמוד (מאוד). מקדימה יש מקום למאורר SLIM שאין לי שום דבר לשים שם (כי הוא מגיע בלי, ממש גאוני!). מהצד השני של הכלוב אין מקום לחבר עוד מאורר, אז איכשהו קימבנתי לשם מאורר 120ממ אבל הוא לא מקרר מדהים כי החורים שם לא גדולים ועוד עושה רעש של שאיבה. - אין לי שום בעיה שמקום להרדיסקים באים על חשבון מקום ל-CDROM כי גם ככה זה לא בשימוש שם. - אם אין במחיר הזה שום דבר שנ…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שמעתי ש Raidmax Smildon לא ממש מומלץ, אפשר לדעת למה הוא לא מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שיעודו היחידי הוא HTPC. ניסיתי לחסוך כסף והלכתי על ריכיבים זולים. בסה"כ המחשב עובד מעולה אבל הבעיה הוא שהוא מאד רועש. המארז שבחרתי הוא MOZARD של חברת THERMALTAKE. הלוח אם שבחרתי הוא GAMA69GMS2H. אני לא זקוק לשלט (יש לי עם הכרטיס TV). השאלה החשובה היא: איזה מארז יתאים לי (אין לי בעיה לעלות במחיר של המארז). האם שינוי המארז יפתור את בעיית הרעש? השאלה הפחות חשובה: איזה סוג לוח אם בחרתי (מצטער על הבורות) האם הוא ATX או מיקרו ATX? אני מקווה שאוכל עוד להחליף את המארז בחברה שקניתי (איבורי).
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-