עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. כותרת.. מפרט- e8400,p5qpro,ocz 2x2gb,segate500GB 32mb ati 4870

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  2. השאלה בכותרת. חוץ מההבדלים שנראה לי שיש במאווררים של הספקים. זה קריטי לקנות את הTDF מאשר את הTRT?? כי אני קונה מKSP ומה שיש להם כרגע במלאי זה את הTDF. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by NightElf,

שלום לכולם. יש לי את המערכת הנ"ל: לוח: Abit KN9S. מעבד: 4200+ X2. כ. מסך: X1900GT 1G זיכרון 250G דיסק קשיח וצוררב... מה שכן... יש לי ספק 400W של SPIRE... במעבדה שם (אני מניח שלפי החברה אתם יודעים לבד ממי קניתי, אני לא רוצה לפרסם...) אמרו לי שזה בסדר... ושהספק יחזיק לי את המערכת... המחשב יחסית איטי ומה שעוע, המקלדת והעכבר שלי הם של MICROSOFT אלחוטיים ןמתחברים דרך USB ויש לי בעיות קליטה. האם בעיות אלו נובעות מהספק? נ.ב. שמתי את המקלדת והעכבר אצל מחשב של חבר ועבד מצויין.... תודה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by shy,

מישהוא יכול להמליץ לי או לשלול מארז THERMALTAKE MOZRT TX CUBE TOWER ALUMINIUM SILVER VE1000SWA w/o PSU איך הוא מבחינת שקט ריווח וקירור ומה הכוונה בשתי מערכות שניתן להכניס בתוכו תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  5. Started by *BYZ*,

עדיפות ל KSP אני עוד לא בחרתי כרטיס מסך אז נתתי לכם את ה-3 שאני מתלבט ואח"כ אני ישאל בפורום של כ. מסך יש לי גם עדיפות למארז של ANTEC ‏Eleven Hundred הוא יהיה בסדר?? ספק, אחרי שקראתי בסטיקי שלא כדאי לגעת בג'נרי איזה ספק של SEASONIC אתם ממליצים?? תודה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by דניאל99,

יש לי מחשב (C2D) עם מארז פח ישן המארז התעקם ועכשיו יש רעש חזק של רעידות. אני רוצה להחליף את המארז, התקציב הוא בסביבות 250 ש"ח. חשוב שהמארז יהיה שקט יחסית ועם קירור סביר, ואם אפשר פילטר לאבק. במארז שנהרס היה לי רק מאוורר 8 ס"מ, אז אני מניח שמארז עם 2 מאווררים של 12 ס"מ יהיה מספיק. ראיתי שממליצים פה בטווח המחירים הזה על: CoolerMaster Elite 334 CoolerMaster Centurion 534 Antec 4480 רציתי לדעת מי מהם עדיף, ואם יש מארז טוב יותר בתקציב. לא כל כך הצלחתי להבין מה היתרונות והחסרונות של כל אחד.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by omrij,

כן, אולי זה היה מתאים יותר בפורום כללי אבל זה יעניין רק את אלו שמבקרים בפורום שדן בספקים מסתבר שהוא מתחיל לעבוד בBFG ואחד התנאים שלהם הוא שג'וני לא יכתוב יותר ביקורות http://jonnyguru.com/news_details.php?id=350 חבל :-\

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  8. 1 האם ייתכן שרק אל פסק מסוג גל סינוס טהור מתאים לספקים בעלי PFC/A.PFC 2 המערכת שלי היא כרטיס 4780+מעבד 9300+הארד דיסק והספק VX Series 550W שהזכרתי ומסך 24 איזה סדר של ספק כח יספיק לסגירה מסודרת? ממש אובד עצות כי התקציב שלי הוא 1200 שקל וגל סינוס טהור יקרים. 3 יש בעיה לחבר אל פסק לכבל מאריך עם רב שקע שיש עליו עוד מכשירים? תודה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  9. - הדבר הכי חשוב זה קירור מקסימלי להרדיסקים, זה פייל סרבר ויש בו 4 הרדיסקים. - עדיפות למארז עם חלון, או לפחות למארז שנראה טוב (הוא יושב על השולחן אז לא בא לי לשים איזה קומפיוקייס סטייל 1984). - עדיפות גבוהה למארזים שנמכרים בזיגזג. כרגע לפייל סרבר יש NZXT ALPHA והקירור שם להרדיסקים דיי בסיסי, מקום ל5 הרדיסקים ככה שכל זוג צמוד (מאוד). מקדימה יש מקום למאורר SLIM שאין לי שום דבר לשים שם (כי הוא מגיע בלי, ממש גאוני!). מהצד השני של הכלוב אין מקום לחבר עוד מאורר, אז איכשהו קימבנתי לשם מאורר 120ממ אבל הוא לא מקרר מדהים כי החורים שם לא גדולים ועוד עושה רעש של שאיבה. - אין לי שום בעיה שמקום להרדיסקים באים על חשבון מקום ל-CDROM כי גם ככה זה לא בשימוש שם. - אם אין במחיר הזה שום דבר שנ…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  10. מארזים טובים עם לפחות 2-3 מאווררים, מארז שמקרר טוב וגם הכי חשוב השקט

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  11. האם הם טובים תודה

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  12. חבר שלי רוצה להכניס את המחשב הנוכחי שלו למארז HTCP ולשים אותו בסלון. הוא זקוק למארז בתקציב של עד 500 ש"ח אשר מסוגל להכיל לוח אם בפורמט ATX.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by shemiraz,

מהספק כוח יוצאים כמה מתחים מישהו יכול לומר לי מה מזין את מה? זאת אומרת מה לוקח חשמל מהמתח 5 וואט מה לוקח חשמל מהמתח 3.3 ומה מה 12? ומה המתח שיוצא מהכבל 6 פינים של הכרטיס מסך? (אצלי בספק אין כזה חיבור אז שמו לי מתאם למולקס הרגיל...) וכמה חשמל מוציא המולקס הרגיל ??? סליחה על הרבה שאלות זה פשוט ממש חשוב לי לפני שאני קונה היום ספק חדש

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. אהן בימים הקרוביםאני הולך לקנות מארז ואני מתלבט בי שתי אלה, חשוב לי גודל יופי וסידור כבלים בעיקר. תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  15. Started by kaki356,

הנה עכשיו הHUSH זמין.. מה אתם אומרים הוא טוב לOC רצחני אני מתכוןן.. אני הולך לקחת מרובע ליבה(אחד מהחדשים O9450/O9300) יש לי אפשרות לקנות גם יורקיה אבל זה חוסך בערך 500-400 שקל

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  16. מה דעתם על הספק Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm. הוא יוכל להחזיק טוב מערכת כמו Core 2 Quad Q8200 ביחד עם כרטיס חזק כמו 9800gtx בצורה טובה ? והמארז-- איזה מבין שלושתם עדיף ? CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) או ה nzxt apollo או Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU איזה מהם עדיף ? מכל הבחינות..

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by davis5,

זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box כרטיס מסך GeForce 7600GT GIGABYTE GA-965G-DS3 מארז THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan בינתיים חשבתי אל HEC ACE480 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2553

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by vantic,

שלום. רציתי לשאול לגבי רמת השקט המשולבת של המארז CM Stacker 830 Evo ושל הספק Thermaltake Toughpower 850W, או אולי 750W. האם הם נחשבים שקטים במידה טובה? או לפחות סבירה/נסבלת? מדובר במערכת עם לוח אם 680i ותכנון ל-SLI בעתיד (כרגע רק כרטיס 8800gtx אחד), ובכלל חוצמזה אני רוצה להבטיח לעצמי שקט נפשי לעתיד, בידיעה שיהיה לי ספק קיים שיוכל להחזיק רכיבים רבים וחזקים גם בעתיד. אז לכן חשבתי על ה-TT TP 850W, או אחיו ה-750W שהבנתי שהוא יותר שקט ממנו. האלטרנטיבה יכולה להיות מארז Antec P180B עם ספק Corsair HX 620W, עבור שקט מקסימלי, אבל זה לא מכסה אותי מבחינת הכוח של הספק והאיכות של מארז הסטאקר. והבנתי שה-HX הוא גבולי מאוד לצורך ה-SLI, ובכלל כשמדובר במערכת עם הרבה רכיבים חזקים. חוצמזה, מב…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום אני מחפש להחליף למארז טוב וקריר עד 500 שח מעבד Q9300 CORE 2 QUAD לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מ.למעבד OCZ HEATPIPE SOCKET 775 כ.זכרון OCZ REAPER 4GKIT DDR2 800 MHZ כ.מסך Innovision 9800GT 512MB X2 דיסק קשיח 500GB SEAGATE ספק כוח EZCOOL 14CMF 1050W REAL צורב LG DVDX22 מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER EZCOOL

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום, קיבלתי מחיר של 290 ש"ח על ה-UPS הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7543 מה דעתכם ? האם הוא יחזיק מפרט בינוני + מסך LCD 19" ? יש לכם הערכת זמן ? בנוסף, קראתי על המון בעיות של UPS'ים עם ספקים שכוללים Active PFC, למשל בUPS של ADVICE רק הסדרה הכי יוקרתית יודעת לעבוד עם PFC... תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by dorman2,

מחירם זהה ב KSP. שניהם מתאימים לי מבחינת הספקים. מבקש לדעת מניסיון החברים מי עדיף?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  22. שלום לכולם, שאלתי היא האם אל פסק( ADVICE PRP750 (700VA יספיק למחשב שלי או שאני צריך להשקיע בדגם של 1050VA? המחשב: ספק כוח 500W ANTEC I5 750 4GB 2 HD כרטיס מסך ATI 4580 DVD RW מסך LCD 19" תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  23. 1x20+4-pin Main Power Connector ( For all of motherboard spec. ) 7x4-pin Peripheral Power Connector 1x4-pin+12V Power Connector 2xFloppy Drive Connector ( FDD / HDD ) 1x8-pin Power Connector for two sockets server / workstation and some single socket PC systems ( ATX 12V 2.2 & EPS 12V 2.1 ) 2x5-pin SATA Connector 2x3-pin Connector ( For 3-pin fan סליחה על הבורות אבל אני לא כל כך מצליח להבין כמה מחברים יש ואיזה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. מעבד-Intel CORE i5 2500K 3.3Ghz Tray פתרונות קירור-Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000 לוח אם-GIGABYTE GA-Z77X-D3H כרטיס מסך-Sapphire HD 7850 2GB GDDR5 זיכרון-Kingston 8GB Kit(4GBx2) DDR3 1333MHz דיסק קשיח-HITACHI 1TB SATA3 צורב-LG DVDRW GH 24NS90 X24-BLACK-SATA מארז-Cooler Master 690 2 Basic Black

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by DrDeath,

אם יש לי ספק כח של נניח 500W, זה אומר שהמחשב יצרוך תמיד 500W, לא משנה כמה דברים מחוברים אליו בפועל? או שהצריכה היא לפי מה שבאמת צריך המחשב כדי לפעול?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים