עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם, לאחר התלבטיות רבות (לילות על גבי לילות) להלן המפרט עליו החלטתי: מעבד E8400 לוח אם P43 DS3L כ.מסך ATI HD4670 ד"ק 500G זכ.זכרון 2X1024 CORSAIR ועכשין הדילמה..... איזה מארז+ספק יענו למפרט הבא בהתחשב בדרישות: שקט,מאוורר ורצוי אסטטי (ישב ב"נישה" בסלון) חשבתי לכיוון הantec sonata 3 עם ספק שך thermaltake 430W לא ציינתי אך התקציב ,למארז עד 350 ש"ח. תקציב לספק עד 230 ש"ח. אודה לתשובתכם המהירה, עמיר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הדרישות שלי הן מארז ענק (FULL TOWER ) , עשוי מאלומיניום שמעביר חום סביר (למחשב שבפנים יבוצע אוברקלוק) , שקט כמה שאפשר (טכנית , הכוונה אחד שמגיע עם מאוררים של 120 MM) , שיכיל בנוחיות TT BT VX , שיהייה אפשר לפרק ולהרכיב ללא ברגים , אם אפשר עם חלון שאני אראה אם משהו נשרף (לא ייקרה , אבל לכל מקרה ) , ואם אפשר לא RAIDMAX SCORPIO 668 , כי INTEGRAL אומר שהוא ג'נרי (הבחור מרכיב מפרטים כבר שנים , וגם מנהל פורום בנושא , יש לו ניסיון ואפשר לסמוך עליו) , ושיעלה משהו כמו 300-600 שקל , אם אפשר בלי ספק כי אני קונה ספק אחר , שוב דגש על שקט

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. בנוסף צריך שיתאים לכרטיסי מסך החדשים מבחינת גודל ומקום. תודה!

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  4. למישהו יש ביקורות / מידע על המארזים הדיי חדשים (?) של קולרמאסטר? ה541 שמחירו 409 ש"ח: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=917 וה5 שמחירו 312 ש"ח: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=919 עריכה:דרוש מארז בתקציב 190-300 שיכיל בעיקר מעבד אינטל סלרון 2.4 וכרטיס מסך fx5200 - הנתון החשוב - שיהיה שקט עד חרישי ככל הניתן. המועמדים : Coolermaster Elite 340 Black *טי.אמ.אס - 191 ש"ח. Cooler Master Centurion RC-534 *פוקספיסי - 258 ש"ח. Sunbeam 3D STORM case No PSU *פוקספיסי - 291 ש"ח. *ה6A19/6A21 לא נכללים כאן כי ראיתי מס' תגובות שאומרות שאומנם הם בעלי פוטנציאל קירור מצויין לעלות שלהם ומרווח טוב אבל הם כמעט ולא שקטים.

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. אני כרגע בשלבים אחרונים של בניית מפרט, ואחד הדברים המאוד חשובים לי הוא שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן [בתנאים הנוכחיים הוא קרוב מאוד למשתמש ובחדר בו יש?נים לפעמים] בנוסף, המחשב פעיל לפעמים שעות רבות וחשוב שישמור על 'קור רוח'. לא מזמן שאלתי על כך בפורום "מפרטי מחשב" אך לא קבלתי תשובה מספיק ברורה ומבקש להתמקד בכך הפעם ברשותכם. האפשרויות שהוצעו לי הם כדלהלן [וודאי שאני פתוח להצעות חדשות]: 1)COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN 2)מארז ללא ספק NZXT Apollo וספק כח HEC 400TRT 400W T 3)מארז:NZXT APOLLO w/o PSU וספק כוח:ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT 4)מארז: ANTEC NSK6500 SUPER MID TOWER CASE + 430W HE PSU ומאורר למארז: GLACIALTECH 120mm CA…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by roeesnir,

אני מחפש מארז חזק ומאסיבי. המארז הולך לטייל הרבה (באירועים, חתונות וכו'...) אני צריך מארז שיעמוד במכות (בתקווה שלא יקבל) ובטלטולים, וששום דבר לא יזוז בפנים. אם אפשר גם קל - עדיף.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני זקוק להמלצות למארז למחשב HTPC. יש לי כרגע חלקי מחשב מזדקנים שאינם בשימוש אך תקינים (למעט לוח אם). חשבתי למחזר אותם לצורך מחשב סרטים שיתחבר לטלויזיה, לא ישמש להקלטה או משהו - רק לניהול ספריית סרטים, כך שגם הP4 שלי אמור לעשות את העבודה. מה שחסר לי כרגע זה מארז. הדרישות: - רצוי ללא ספק! יש לי ספק מניח את הדעת וחבל לי לשלם סתם על אחד חדש - 2 מאווררים (או לפחות מקום לכאלה) - מקום ל2HDD - רצוי שיהיה בו מקום (לגובה) לדחוף 6600GT שיש לי, שכן בלוחות אם לP4 אין יציאות לטלויזיה וחבל לי לקנות כרטיס LOW PROFILE במיוחד (או לוח אם חדש יותר, שידרוש גם זכרון חדש) - רצוי כמובן מארז שקט יחסית - אין צורך בהתקני שלט רחוק למיניהם אם יש מארז שחורג מהתקציב במידה סבירה אך שווה את זה, אש…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by RUJI,

כותרת. סיבה: במארז הנוכחי: TT Tsunami, לא נכנס הכרטיס מסך 6950 יחד עם ה-HDD הקיימים! הכל נדחס ואין מקום. הציעו לי: TT Element v6 TT Element T הצעות נוספות יתקבלו בברכה!~ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  9. אני קונה מחשב בקרוב המיפרט שיתוכנן להיכנס אליו זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:GA-G31ME-S2L G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200RPM זיכרון:Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz ספק:Golden Tiger 450W מארז:CoolerMaster Elite 334 זה בינתיים העדפה שלי מכל מה שיש למטה... המעבד יעבור OC, יש לי בצד F7P +יכנס במחשב הזה בקרוב שאני יתארגן על קצת כסף כרטיס מסך בינוני כמו 8600GT/9500GT למשחקים קלים כמו פיפא. האופציות במארזים: CM 334 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6770 HEC 6C28 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6830 HEC 6C60 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=5935 בעיקרון גם הAPEX נכנס פה אבל אין אותו לא באייבורי ול…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  10. שלום אני מחפש מארז עם יכולת קרור טובה כמה שיותר, השקט פחות קריטי. איכות הבנייה חשובה גם כן, וחייב שיהיה לפחות 5 מקומות לכוננים קשיחים (בגלל זה הlancool ירק מהפרק). אשמח להמלצות.. בתקציב של עד 550 ש"ח. כמובן אשמח להוציא כמה שפחות והאם הCM 590 לדעתכם בתוספת של כמה מאוררים ישתווה בביצועים למארזים שהזכרתי למעלה? בתודה רבה. מיכאל

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by alord,

המארז הוא למחשב עם ספק של 400W ,4 ליבות , 8800GT המארז מוסתר, ואין משמעות לשקט (אחר והמחשב בחנות) למרות שהמחשב לחנות יש צורך שהוא יהיה חזק תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by arkadur,

עבור פרוייקט קטן וזריז, אני צריך מארז שיכול להכיל רדיאטור משולש בגג. מבחינה תקציבית? עדיף שלא להתפרע, ואם מדובר במארז שיתן מרווח גדול לרדיאטורים עבים או קונפיגורציית p&p מה טוב. כן, אני יודע שאני יכול לחפש לבד, סלחו לי. הזמן שלי קצר ביותר לאחרונה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום קניתי חלקי מחשב והלוח הוא ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) אין לי מושג איזה מארז אני צריך אני יודע שאני מכניס שם 1 TB של זיכרון 3.5 ועוד כנראה זיכרון 256 GB 3.5 וכן SSD כרטיס מסך בשלב זה עדיין לא איזה מארז מומלץ? שיהיה זול שקט קטן כמה שאפשר ומאוורר ככה שהמחשב לא יתחמם וכן איזה ספק מומלץ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by guypld,

טוב אז אניממש לפני קניה ועדין לא סגור על מארז במפרט כזה Q6600 OCZ Vendetta 2 GIGABYTE GA-P35-DS3L Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling http://tms.co.il/product/5233 כמו שראיתי באתר , אתם ממליצים על סונטה 3, אני גם חושב בכיוון אבל חושש מהצפיפות במארז בגלל הקירור של המעבד שהוא גדול יחסית, והקירור הפאסיבי של הכרטיס מסך גם לוקח חלק גדול. מה אתם ממליצים. אני מתכוון להוציא על מארז + ספק בין 600 ל700 ש"ח לא יותר מזה הגודל והנוחות חשובים, כי אני מרכיב לבד את המחשב. אבל גם השקט הוא גורם די מכריע בבחירה שלי(אז צריך להתחזב באוורור שמקבלים, ואם צריך להוסיף). תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by mkx,

דרוש מארז+ספק, ביחד או בנפרד. בסביבות ה600-700 ש"ח (לשניהם ביחד) דרישות נוספות: מאוורר היטב, מעוצב היטב, ומאובזר היטב מפרט: מעבד: INTEL core 2 duo E6320. לוח אם: GIGABYTE 965P. זכרון: KINGSTON 1024X2 667MHz. כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 256MB PCI-E. דיסק קשיח: WD 250G 16MB SATA II. צורב די.וי.די: LG H42 BLACK. מסך: LG 19" 2MS DVI.

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  16. שלום לכולם אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, בשביל צפייה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו. אני מתכנן על הQ9300, עם GF 8600 ו 2x2GB RAM 800Mhz כל זה ב P182 (שששש....) עכשיו מה שאני מחפש הוא ספק כמה שיותר שקט וכמה שיותר יעיל בצריכת חשמל שלו, מטעמי סביבה וחיסכון. מאחר ובמערכת לא מתוכנן שום OC (זה רועש) אין צורך בוולטאז' גבוה בכלל. התקציב, בהתאמה, לא גבוה (הכל הלך על המארז) ואני לא יכול לעבור את ה 500. יש הצעות? תודה אסף

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני צריך להחליף את הספק במערכת שלי, אני שומר את ה1KW שלי לטובת המערכת הבאה שאני בונה מדובר בQ6600, 2 משאבות לקירור מים 6 קשיחים 4850 בCF ועוד כל מיני שטויות שיקחו עוד אמפרים בודדים יש לי נטייה לקורסאייר, השאלה איזה הספק אני צריך עבור מערכת שכזו? 600? 650? ללכת על בטוח לכיוון ה700? אני לא רוצה להתפרע יותר מידי, ומחינתי HX620 מתאים, השאלה אם הוא יחזיק את המערכת? כמובן שהמערכת בOC עריכה: אני מעדיף שהספק יהיה מודולרי, ולכן אני לא לוקח את ה650W

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, אני מעוניין במארז וספק לחומרה שהזמנתי. ביצעתי הזמנה של המפרט הבא, שאמור להגיע אלי תוך 10 ימים: מעבד: Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1366 130W Quad-Core Processor - Retail לוח אם: ASUS P6T LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - Retail זכרון: OCZ 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Triple Channel Kit Desktop Memory - Retail קירור למעבד: Vigor Monsoon III LT Dual 120mm Fan CPU Cooler Socket 1366 Ready - Retail הארד דיסק: Western Digital Caviar Green WD10EADS 1TB 32MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM כרטיס מסך: SAPPHIRE 100259L Radeon HD 4870 512MB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready …

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by asafs,

למפרט הבא: מעבד אינטל DUAL CORE E5300 לוח אם של ג'יגהבייט G41 (לא יודע דגם מדויק, גם המארז שלהם אגב) דיסק קשיח סמסונג 500GB + דיסק קשיח נוסף 160GB זיכרון RAM 2GB והכי חשוב: הספק צריך להחזיק כרטיסים גרפיים כמו HD4850 , ו GTS250. אני מניח שצריך לכרטיסים כאלה 500W (אם אפשר פחות זה גם בסדר) אם חסר מידע תגידו. חשוב מאוד שיהיה שקט! התקציב כמו שנאמר בכותרת צריך להיות כמה שיותר זול, אמנם אם צריך לשלם אז אני ישלם (כלומר שלא יבוא בחשבון על האיכות), אבל שוב עדיף כמה שיותר זול .

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by skullfacer,

יש לי CROSAIR 620 שניראה לי שהתעייף והגיעה הזמן להחליף אותו . עכשיו אני רוצה ספק כמה שיותר איכותי לא חובה מודלרי אבל שהכבלים שלו יהיו מספיק ארוכים אני חולה על סידור כבלים. אני צריך הספק יעמוד בעומס של שני כרטיסי 570 או 580 עם OC עם מעבד 2500K וOC ל4.5 4 ארד דיסקים קרוסאייר H50 תקציב:1000 ש''ח מוכן לחרוג קצת אם תהיה סיבה תודה רבהה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מעוניין להחליף מארז וספק למחשב ובמידת הצורך לפי התגובות שינתנו פה על המפרט הקיים גם מאווררים ברשותי מחשב "יחסית" חדש: לוח אם asus P5K מעבד - intel core 2 quad 6600 2.4ghz עם מאוורר של zalman ZF1125BTH כרטיס גרפי - geforce 8600 gt זיכרון - 2 ג'יגה של corsair (לא ידוע הדגם = לא רלוונטי לנושא) כונן קשיח - 320 ג'יגה WD (מתוכנן להתווסף עוד כונן בנפח 1 TB) 2 מאווררים נוספים במארז של thermaltake (מאוד מאוד מרעישים) לאור הנתונים של המחשב אשמח לקבל המלצה על ספק כוח איכותי שיעמוד בדרישות המחשב (יש להתחשב בזה שבעתיד הקרוב יתווסף HD נוסף) ולמארז איכותי אף הוא שיספק השקטה סבירה *(ידוע לי ששקט זהו דבר משתנה מאדם לאדם. המחשב לא נמצא בחדר שינה אך דרוש שקט יחסי שבמהלך עבודה ממו…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  22. אני בונה מפרט בימים אלה ואני זקוק לספק ומארז שייתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר. ספק-שיחזיק מערכת כבדה עם מערך SLI של 2X9800GTX או 2X8800 GTS, שני כוננים אופטים, 4GB DDR2. מארז-שיהיה שקט, שיתאים ל-SLI כמובן, מאוורר היטב. מארזים שחשבתי עליהם: chakra/ uber chakra /cm 690. אולי ייתכן OC. *האם מומלץ להוסיף מאווררים? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

שלום, כיום יש לי את המחשב שרשום בצד, עם ספק ג'נרי. אחרי 3 שנים שיש לי אותו אני חושב שהגיע הזמן שאני אפסיק להתסמך עליו ואני רוצה לקנות ספק יציב חדש, בעיקר בגלל שאני עומד לקנות עוד HD של 500GB. אני צריך ספק זול שיחזיק את המחשב הזה. אם יש משהו יותר טוב ששווה עוד 50-100 ש"ח תגידו לי בבקשה. אגב, על כל ספק שאתם ממליצים, תוכלו להגיד לי אם הוא יוכל גם להחזיק מערכת בעלת 8800GT (GPU) Q6600 (CPU) 3*SATA +2*IDE (4HD + 1DVDRW) 2*120 3*80 (FANS) תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שלום אני מחפש ספק-כח מודולרי שיתמוך ב: חיבור 8 פינים ללוח-אם בחיבור 12V. שני חיבורים של 8פינים לכרטיסי PCI-E v2.0. כבלים עם sleevs. התקציב בכותרת, עם אפשרות חריגה למקרים מיוחדים. מה ההמלצה הנוכחית?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  25. שלום, אני עומד לרכוש את הכרטיס 9800GTX+ : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4503 ולשם כך עליי לשדרג את ספק הכוח שברשותי. מה אתם חושבים לגבי COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W ? (לינק מצורף) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3164 אשמח לקבל חוות דעת לגבי הספק והצעות נוספות לגבי ספק אחר. אני מבקש לתת תוצאות מ - IQPC כי משם אני מתכוון לרכוש אותו. בנוסף, לאחר קצת חשיבה אני שוקל להרחיב את הסכום ל - 500 ש"ח. במידה וכן, אשמח לקבל הצעות גם לספק ב - 500 ש"ח. בתודה, שחק.

• 6 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים