ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חבריי הפורום הבעיה כזאת סוייצ' ההפעלה של הספק כוח יצא מהמקון מה אני עושה אי אפשר להדליק את הספק הלכתי לחנות מחשבים אמרו לי שצריך לקנות ספק חדש האם זה נכון האם יש דרך אחרת זה דחוף תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש ספק כוח ממש שקט (תלוי במחיר כמובן), איך אני מוצא מוצר שמתאים לי? יש המלצות? החנות די רועשות וקשה לשים לב לרעשים הקטנים (הרעשים האלה מפריעים שאתה מנסה לישון והמחשב פתוח לדוגמא) על התקציב אני לא ממש סגור, אני צריך לראות כמה מרעיש כל דבר ואז להחליט, אם אין הבדל משמעותי מה שווה להוציא 100-300 ש"ח? ומצד שני אם בשביל שירגישו את ההבדל צריך להוציא 1,000 ש"ח כמובן שאני לא יוציא.. בקיצור 100-300 זה נראה לי סביר, אבל אין לי מושג.. הנה המפרט (לפני החלפת מאוורר המארז) Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (Direc…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה נחשפתי לטבלאות המראות כמה שצריכת החשמל של רכיבי חומרה נוכחים נמוכה, לכן אינני מעוניין עוד לקחת את הספק עליו תכננתי, ה-Hiper 630W. אני רוצה שהספק יהיה שקט, מודולארי ושיבוא עם אחריות של מינימום 3 שנים, עדיף 5 שנים. המערכת תכיל את מעבד ה-i7 המפורסם, ה-920, את לוח האם EX58-DS4, קיט 6 ג'יגה של זכרונות G.Skill במהירות 1,333MHZ, קרוספייר של HD4830 1GB שצורך 185W בעומס מקסימלי, כרטיס קול ייעודי לגיימינג של קריאייטיב, שלושה דיסקים קשיחים, 5 מאווררים שבמארז ו-2 שעל הקירור למעבד. אני מעדיף שהספק יתן פחות או יותר 100W יותר ממה שהמערכת תצרוך. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, באמת שכמה שפחות. הספק יכנס למארז PC-P80 ככה שהכבלים צריכים להיות ארוכים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך אתמול GEFORCE 9800GT וכשנכנסים למשחק אחרי כמה דקות הוא מתרסק. הנה הספק: http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v201/index.html#tdtf והכרטיס דורש כביכול 24A על ה-12V עם מינימום 400W ספק. מה נראה לכם? כרטיס דפוק או להחליף ספק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך איזו חנות שיש בה ספקי CORSAIR אבל חובה שתיהיה אמינה! ושאתם יודעים שמישהו קיבל מוצר מהחברה הזאת חבל שאין בpetra... תודה למי שיביא
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לבחור מארז, ואני לא יודע מה מהם עדיף מבחינת קירור (ואולי יש עוד בחינות.. לא יודע..) Supertalent או Chieftec ?? אני גם צריך לבחור ספק, ונתנו לי ב KSP-- ZUMAX 400W הוא טוב, או לפחות סביר למחשב בסדר גודל של 4200 שקל ? ? תודה MORIEL
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום....! לאחי יש את המפרט הבא: E8400 לוח של GIGABYTE 9600GT 4G זיכרון פנימי הארד דיסק של 500 ג'יגה המחשב עם מארז וספק ג'נרים. המחשב שלו בזמן האחרון מגיע לטמפרטורות שאפשר להכין ביצים עליו..! שמתי לו מאווררים נוספים על מנת לקרר אותו עוד אך זה לא עוזר.. בנוסף גם המארז הזה מרעיש כמו הווזלות מהמונדיאל האחרון.. אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז שקט ומקרר.. גם עדיף שיהיה קטן ולא FULL TOWER.. אני רוצה לעשות את זה קרוב לבית (KSP או אייבורי) יש לכם על מארז טוב להמליץ לי? (אני אשאר למרות זאת עם הספק הג'נרי כי הוא לא עושה בעיות וחבל לי על הכסף.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי על המחשב הזה..) תודה ושבת שלום !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבניין ישן ולעיתים דיי קרובות המפסק הראשי קופץ. קניתי לפני כחודש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לגבי אל פסק כמה שיותר זול. האם הדגם שבכותרת מתאים לי? Intel i5 4570 8GB RAM Radeon R9 280x HD 1TB SSD 128GB SeaSonic 500W PFC תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים עשיתי רכישה של מחשב דרך SKYPC אך לצערי אין להם במלאי את המארזים של NZXT :\ והם הציעו לי את המארז RAIDMAX NINJA השאלה אם הוא טוב ? זה המפרט שיורכב בתוכו כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W אם יש לכם הצעות יותר טובות למארז עד 500 600 שקל בבקשה תציעו לי..
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המערכת שלי דיי ישנה והמאורר של הספר כוח שלי התחיל לתקתק אני צריך המלצה למאוורר 120mm סטנדרטי שיחליף את המאוורר הקיים הספק הוא Enermax Liberty 500W בביקורת על הספק שמצאתי בגוגל כמה נתונים על המאוורר אני ישמח לקנות מאוורר טוב מהקיים פשוט אני לא בעניינים כבר הרבה שנים מבחינת החומרה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק לא חדש מדגם Abtec vp550p v2(מצורפת תמונה). האם הוא אמור להספיק בשביל כרטיסים חזקים כמו 1080/1080TI למשל? האם החיבורים שמופיעים כ-6+2 זה בעצם כמו חיבור 8 פינים שנדרש?עד עכשיו הכרטיסים שהיו בשימוש דרשו חיבור 6 פינים. אם זה רלוונטי..המעבד יחסית חסכוני(ryzen 1600). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הרכבתי מחשב חדש עם X2900XT של SAPPHIRE ו-QUAD CORE 6600, קניתי THERMALTAKE 550W TP2, היום היתה הקריסה הראשונה עכשיו גם המאוורר של המארז לא עובד, אני שומע נפילות בסיבובים של המאווררים כל כמה שניות.. בכל אופן אני חייב להחליף ספק דחוף אני מצטרף לשרשור הזה כי הוא דומה לבעיה שלי, רק שאני צריך ספק חזק שיחזיק את 2 הרכיבים הזוללים האלה ולא יהיה יקר. תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלוח אם הקודם שלי (GA-Z77-D3H) היה חיבור לUSB מקדמת המארז שני חיבורי USB מאחור, במקום של יציאת PS2 עוד שני חיבורי USB רגילים ועוד שני חיבורי USB 3 הלוח נשרף ובמקומו קניתי GA-H61M-S2PV, רק לא לקחתי בחשבון את מס' יציאות הUSB. יש לי את הכבל הזה מקדמת המארז (צילום מצורף), שאני לא בטוח אם יש לאן לחבר בלוח החדש. בנוסף הייתי רוצה להוסיף יציאות USB נורמליות (לא איזה האב גנרי) בתקווה 3.0. מה האופציות שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מישהו עם המארז הנל, שיכול לתת ביקורת לגבי הרעש שבוקע מהמארז? הוא נחשב שקט מספיק או שדי רועש? אני אשמח לתשובה בהקדם כי אני רוצה להזמין את המארז הזה הוא מאוד קורץ לי תודה מראש, אור.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 12 מקדימה שמכניס אוויר ומאוורר 9 שמוציא. אני רוצה להטסיף מאווררים ורוצה לדעת איזה לשים ובאיזו תצורה. אני יכול למעלה, יש חריצי איוורור. נראה לי שאפשר להוסיף גם מקדימה עוד אחד. האם אפשר לשים רק למעלה אחד שמוציא?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל מחשב חייב ספק כוח??? איפה הוא נמצא בכלל??? אני לא יכול פשוט לחבר לחשמל?? אני מסתכל במחשב שיש לי עכשיו ואני לא רואה ספק כוח!! אני פשוט רואה חוטים מחוברים לחשמל... אם אני רוצה מחשב חדש אני חייב ספק כוח???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז antec sonata 3 והתחדשתי בדיסק קשיח חדש, אך לשם חיבור שלו אני צריך ברגים ייעודיים למארז. למישהו יש מושג איך ניתן להשיג אותם? אחרת זה חתיכת סרט...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום עם CM 690 והוא מעולה איכותי אבל צפוף לי כבר.. הולך להיות שם : CORE I7 2600K+ CROSAIR H60 GIGBYTE Z68 XP UD3P 16 ג'גה HYPER X KINGSTON 1600 כרטיס מסך או 590 או 580 כרגע יש 4870 5 כוננים קשיחים מכניים + 1 SSD 256GB ספק סביב ה 1000-1200 עם אופציה להוספת כרטיס מסך. התלבטות היא ככה: Fractal Design נראה אומנם קלאסי חלק מהביקורת הצבע לא איכותי כמו בתמונות אולי אני טועה? Define XL Full-Tower Atx Black Pearl Case TT Chaser MK-I Full Tower Series Black Case נראה מושקע בעיצוב חיצוני סידור להארד דיסקים כמו שאני מחבב אבל אין לי מקום לפתוח מהחזית Element V Black Edition Full Tower Series Black Case דגם ישן מלאי מוגבל ? ANTEC אהבתי מאוד את ה HOT SWAP שיש להארד דיסקים בניה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי שאלה. כרגע יש לי ספק כח 400W של thermalteck, ואני מחליף את הכרטיס מסך שלי ל Asus/Gigabyte Radeon HD 2900XT השאלה שלי היא האם הספק כח הזה יספיק או שאני צריך להחליף. מפרט: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Dou E6550 2.20Ghz Gigabyte Aurora 3D Chasis Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS LifeView TVcard. HD1: Western Digital Sata 400GB HD2: Seagate Baracuda Sata 250GB 4GB DDR2 SDRAM 667 1GBx4 תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מארז ב300 שקל , אפשר לחרוג אבל עדיף כמה שפחות , שיהיה שקט קריר ויפה ;D אני אתן את המפרט של המחשב שלי כרגע אבל יש מצב שאני אשדרג אותו \ אקנה מחשב חדש שיתלבש על המארז שתמליצו לי , ככה שצריך מארז שיתאים לי לשדרוג של לוח אם טוב וזה... זה המפרט שלי כרגע : Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) אני יודע שהכל די ענתיקה אבל זה ישתדרג בקרוב אז תתאימו לי מארז שיעבוד על המפרט שיש לי כרגע ועוד איזה חצי שנה אני אקנה כמעט מחשב חדש שיתאים למארז הזה ... יש לציין שאני אקנה את המארז מאייבורי או מKSP , א…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחודש הקרוב מחירי הצאקרה ירדו לאותו סדר גודל כמו האפולו מי מהם עדיף מבחינת שקט בעיקר ונוחות עבודה בתוך המארז כעדיפות שנייה ? האם יש מארז עדיף על שני אלו באותו סדר גודל של עלות 400 ש"ח ?.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אל-פסק sustainer האם הוא טוב? דגם FIT-600 זה מה שהבנתי נראה לי זה הדגם האם הוא יגן על המחשב? טוב? נגיד אם היה ברק או משהו הוא יגן על המחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק ל-UPS הכי טוב שיש בתקציב הזה, שיחזיק את המערכת טוב, וגם שהחשמל לא יגיע ישירות למחשב אלה ל-UPS ומימנו למחשב.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שננעלתי סופית על ה P182 והצלחתי להסגר על מפרט למחשב החדש שלי התקשרתי לברר על הזמינות של החלקים. התברר לי שאין את המארז במלאי של אף חנות (שאני בדקתי) ושני היבואנים של המארז אמרו שהמשלוח הבא מגיע רק עוד חודש!!!! אז דבר ראשון אם מישהו יודע על חנות שיש לה במלאי את המארז אני מאד אשמח. דבר שני, נגיד ולא תמצא חנות האם יש איזשהו מארז שמתקרב למארז הזה בסכום הזה או בכלל???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 100$-200$ מהי החריגה המותרת? 20$ האם תהיו מעוניינים לבצע OC? כן האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לבצע ממנה את הרכישה? אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי אזור מגורים, באיזה עיר אתה גר? יש באפשרותך לבצע את הרכישה מחנות רחוקה? אני כרגע בחו"ל וקונה בחו"ל Los Angeles, Orange County מפרט הנוכחי של המחשב: http://pcpartpicker.com/p/QyQ2bv המארז הנוכחי: אין הערות ובקשות מיוחדות: פילטר אבק, חלון צד, לדים(לא חובה), שיהיה עם סידור כבלים, איורור מאוד מאוד טוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-