עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני צריך המלצה על UPS טוב בתקציב של עד 600 ש"ח מצידי שיהיו לו רק 2 כניסות בגיבוי, אבל שיהיה אמין. למישהו יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ImAllMostAwake,

זה המפרט שלי היה לי לפני הOCZ את ENERMAX LIBERTY 500W (מודלרי) אני מחפש ספק יציב ואמין שקט ועדיפות למודלרי חוץ ממה שמחובר בבורד, מחוברים גם באופן מלא כל הUSBים שימוש מלא, אז גם שיהיה מספיק חזק תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.03.2010 בשעה 16:39:27 54 צפיות מאתמול, ותגובה אחת איןסורי על ההקפצה עבר יום לפי החוקים זה נראה לי בסדר אני אשמח לתגובות !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התקנתי היום ספק כח של חברת ZALMAN 1000W במארז P182 של חברת ANTEC ובגלל שהספק יושב למטה ובאורך הוא שונא מספקים אחרים אז שברתי את הראש שעה שלמה איך להכניס אותו למארז בסופו של דבר הצלחתי אך מולו למרבה הצער ישב מאורר שהגיע עם המארז והוא הפריע לי לחבר את הכבלים של ה SATA POWER בדיסקים הקשיחים שיושבים בדיוק מול הספק בשביל זה נאלצתי לבטל את המאורר . השאלה היא אם זה יכול ליצור בעיות בדיסקים הקשיחים כי בדרך כלל הכיוון שלו היה לתת אויר לכיוון הספק.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BarakCoder,

האם המארז Define mini יוכל להתאים למפרט הבא? האם לוח האם מספיק קטן? אני מבולבל אשמח לייעוץ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4570T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪929[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GB85MD3H[/TD] [TD=width: 45%]Gi…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RonCohen,

היית לי בעיה בTX750 והציעו לי בלי להוסיף כסף את הספק Enermax modu 82+ 625W מה אתם אומרים להחליף או לא?? המערכת שלי היא Core I5 750 GigaByte GA-P55M-UD2 GTX570 שאני יקנה בקרוב KingStone DDR3 2GBx2 1333Mhz מבחינת איכסון יהיה שתי SSD ודיסק HDD לגיבוי בגודל 2TB

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מה הכוונה שאומרים "מודולרי" בספקים? והאם זה דבר שיכול להועיל במשהו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם הם נכנסים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by chiff,

היי אנשים קניתי כרטיס מסך חדש את ה 1900xt עכשיו במחשב יש לי ספק כוח שאיתי כבר שנתיים של antec 430 מהדור הישן בלי 12v נפרדים אלה רק בערוץ אחד כמו כן בלי חיבור pci-e אלה רק אם מתאם. עכשיו השאלה שלי היא שכתוב שהכרטיס צריך ספק של 450w השאלה היא אם כדאי לי להחליף ספק או לתת לזה לרוץ על שלי. במשחק מסוים שהמחשב היה בעומס הוא קרטע קצת לא בדקתי בעוד משחקים השאלה אם זה בגלל הספק או שיכול להיות פשוט משחק באגי. בכל אופן אני ישמח על כל דעה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DarkLloth,

עם יעילות טובה של 78% ומחירים סבירים , סה"כ ספקים לא רעים http://www.3dgameman.com/content/view/12921/103/

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tigery,

תקציב באזור ה400 ככה. מערכת e6300 mb: asus p5n-e sli כרטיס 7900gs בעתיד ישודרג דיסק קשיח וצורב זה כל המערכת אה ושני ג'גה זכרון מה מומלץ לקחת שיחזיק תמערכת לתקופה אין שימשו במערך sli וככל הנראה גם לא יהיה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני משדרג בעתיד הקרוב מאוד של מחר את מחשבי הקקה. הוא הולך להיות ככה: E5200+OC (בינתיים קירור סטוק עד שאני אגרד קצת כסף) לוח ASROCK-P45TS-R זיכרון 2GB KINGSTON בינתיים כרטיס 9500GT אבל אני רוצה להחליף בעתיד (הגם קרוב, אבל לא מחר ) ל- 9800GT/GTX עכשיו, יש לי ספק Enermax 350W, שדגמו הוא: ENERMAX EG365AX-VD(G) מועתק מילה במילה מהספק עצמו. הספק יחזיק את המערכת? מתוכנן OC של הכי רחוק שאוכל להגיע עם סטוק (כיוון ה- 3.7 אולי עם מזל 3.8 מבדיקות שעשיתי). התייחסו לשני מקרים, האחד עם ה- 9500GT והשני עם 9800GT/GTX. תודה רבה! אם אפשר תשובה זריזה כי מחר אני עושה את כל הקנייה. לילה טוב.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rank,

?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by asaff74,

שלום לכל חבריי הפורום הבעיה כזאת סוייצ' ההפעלה של הספק כוח יצא מהמקון מה אני עושה אי אפשר להדליק את הספק הלכתי לחנות מחשבים אמרו לי שצריך לקנות ספק חדש האם זה נכון האם יש דרך אחרת זה דחוף תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Offset,

שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by roiv11,

דרישותי מהמארז הן שהוא יהיה מספיק גדול על מנת שכרטיסי מסך כמו gtx 570\HD6970 יכנסו בו פעמים כלומר SLI\CF שלהם. שיהיה קריר למדי ושלא ירעיש יותר מדי. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Turbine,

עד כמה שווה הספק הזה ? לעומת CORSAIR 700W לצורך העניין ? המחיר שלו נורא זול לעומת השאר..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן אני מחפש ספק קטן פיזית בשביל מארז מחורבן של סוני שאף ספק נורמאלי סטאנדרטי לא נכנס בו. הספק חייב להכיל חיבור 6 פינים בעבור כרטיס מסך וחייב להכיל על המסילה של 12V עוצמה של 30A תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by iveco,

שאלת היגיון אם המחשב LOW-MED END כזה שרוב הזמן לעבודה יומיומית ומדי פעם משחקים המעבד 65W והכרטיס מסך עד 75W למשל עד 1650GTX סה"כ 140W אז יש שפע מרווח W ב 12V למה צריך ספקי כח מותג ?? לא חבל על הכסף ?? , מתוך ה 500W הג'נרי יש 230 W אמיתי לספק יש מאוורר 12 לא מרעיש הבעיה היחידה זה כמות הפינים 6 / 8 וה SATA שאין בספק מתקדם אז אפשר במקרה הכי גרוע לשים מתאמים זה לא יקר . זה כל כך נורא להשתמש בספק כח כזה ? אני לא מדבר על כרטיסים ומעבדים חזקים ל OC וכו'

19. זה יתרון? או אפשר שלא להתעקש על זה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Miros,

http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 אין לי כסף לקנות LIBERTY המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1070 לוח אם: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Asus 815 כרטיס מסך: ?X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E? ¤1690 Sapphire (ATI) דיסק קשיח: ¤410 Wesren Digital ??250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1260 צורב DVD: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? 185

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום....! לאחי יש את המפרט הבא: E8400 לוח של GIGABYTE 9600GT 4G זיכרון פנימי הארד דיסק של 500 ג'יגה המחשב עם מארז וספק ג'נרים. המחשב שלו בזמן האחרון מגיע לטמפרטורות שאפשר להכין ביצים עליו..! שמתי לו מאווררים נוספים על מנת לקרר אותו עוד אך זה לא עוזר.. בנוסף גם המארז הזה מרעיש כמו הווזלות מהמונדיאל האחרון.. אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז שקט ומקרר.. גם עדיף שיהיה קטן ולא FULL TOWER.. אני רוצה לעשות את זה קרוב לבית (KSP או אייבורי) יש לכם על מארז טוב להמליץ לי? (אני אשאר למרות זאת עם הספק הג'נרי כי הוא לא עושה בעיות וחבל לי על הכסף.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי על המחשב הזה..) תודה ושבת שלום !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מערך יהיה מבוסס Z68 , i5 2500k ,GTX570 יש לי שלושה דרישות : 1.שקט ,שיהיה שקט במצב מנוחה כלומר בלילה ,במהלך היום פחות מעניין . 2.סרקולוציית אוויר טובה . . בטווח מחירים 350 -450 ש"ח.(אם תהיי הצדקה משמעותית להוסיף עוד כ 100-50 ש"ח אין בעיה אבל מעדיף כמה שפחות) הציעו לי בחנות את ה Thermaltake V6 BlackX אבל עפ"י סרטונים ביוטוב הוא לא כזה שקט בכלל ,או שאני טועה? אני חייב דחוף לסגור על מארז , המבחר שיש לי זה בחנות של וולקום : http://wellcom.co.il/catalog/products_filter.php?cPath=208&sort=4a אשמח להמלצה עפי הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by d or 8,

שלום, אני גר בבניין ישן ולעיתים דיי קרובות המפסק הראשי קופץ. קניתי לפני כחודש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לגבי אל פסק כמה שיותר זול. האם הדגם שבכותרת מתאים לי? Intel i5 4570 8GB RAM Radeon R9 280x HD 1TB SSD 128GB SeaSonic 500W PFC תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. אז ככה, יש לי כיום את ה Corsair 650D, הוא מארז מעולה, עשוי מחומרים איכותיים, קל מאוד להרכיב עליו מערכת וניהול הכבלים שלו מצוין. אבל, וזה אבל גדול! יש לו רשת מתכתית מול המאוורר 200 מ"מ הקדמי שפשוט עושה רעש נוראי כשהמאוורר שואב אוויר מקדימה וזה בלתי נסבל, ניסיתי להחליף כבר שני מאווררי 200 מ"מ וזה לא עזר, אותה בעיה וממש לא בא לי לחתוך עכשיו את הרשת. מעבר לזה, המארז בכללי מותאם לזרימת אוויר מקסימלית אבל אין לו שום איטום רעשים, ולמרות שהוא לא רועש באופן מטורף הוא עדיין נשמע בבירור וזה מעצבן. אז אני רוצה למכור אותו ולהחליף מארז, נדלקתי ממש על ה-550D, עם כל חומרי איטום הרעשים ואיכות הבנייה של קורסייר אי אפשר לטעות איתו אבל הבעיה היא שהבנתי שביצועי הקירור שלו מן הסתם לא טובים בגל…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by freefall,

אני מחפש מארז ATX שיתאים לדרישות הבאות. עדיפות לפי סדר יורד: 1. פאנל צידי עם מאוורר 20/22 ס"מ, או שיכול לקבל מאוורר 22ס"מ שכבר ברשותי (פאנל גריל, אם יש כזה). 2. רוחב/עומק מארז של 22 ס"מ (אחרת גוף הקירור שברשותי לא יכנס יחד עם המאוורר). 3. front IO panel עם לפחות חיבור USB3 אחד. 4. מחיר מינימלי, מה שיותר דרומית מ-400 ש"ח. 5. עיצוב לא מקושקש. הייתי מאוד מרוצה מהבילד האחרון שלי בו מארז IN WIN קורר ע"י מאוורר 22 ס"מ וקירור פאסיבי לחלוטין של המעבד באמצעות גוף הקירור של Arctic Freezer 7.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים