ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מתלבט בין שני המארזים האלו. חיפשתי עליהם הרבה באינטרנט וגם בפורום ומצאתי הרבה תוצאות אבל הן לא ענו באופן חד משמעי על כל השאלות שהיו לי והיו גם הרבה דעות מנוגדות אז חשבתי לפתוח דיון חדש כדי לקבל אולי תשובות יותר עדכניות אחרי שיותר אנשים קנו את המארז ויוכלו לתת חוות דעת טובה יותר. למשל, לא הצלחתי להבין אם בCM690, העובדה שהספק נמצא למטה ולא למעלה זה נחשב כיתרון או כחיסרון? הבנתי בנוסף שהרבה התלוננו על בעיה שאחד המאווררים מתחיל לזמזם אחרי כמה זמן? כמה זה מעצבן\מקשה שהכפתורים שלו נמצאים בצד ימין של המארז עבור אלה שמניחים את המארז מצד ימין של השולחן? לגבי הGuardian, הוא אמנם נראה קצת מצועצע אבל האם הוא באמת טוב? חלק מהאנשים כתבו כאן שהוא אפילו …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מדובר בספק בן 10 חודשים של ENERMAX MODU 82 + - הספק היה שקט לחלוטין עד לאחרונה. לפני מספר ימים התחיל באזז מעצבן כמו רעש חשמלי סטטי. מדובר ברעש שקט אך כזה שיכול לשגע פילים לאחר זמן מה. מה כדאי לעשות? לממש אחריות ? אפשרי על דבר כזה ? קניתי אותו ב KSP. תודה משה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! המפרט שלי הוא: 6300 asrock (לוח אם שעולה ב KSP 550 ש"ח) 1GB X 2 TWINMOS 667 X1900GT 256 MB מארז של ציפטק ביג טייפון ועוד 3 מאורררים למארז . איזה ספק עדיף ליברטי 400 W או ליברטי 500 W ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי את המארז 6a19. והחלק התחתון שמכסה כניסות של USB(ראה תמונה) שבור,איפה מוכרים את החלק הזה?!וכמה הוא צריך לעלות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לספק שלי יש יציאת 6pin אחת, והיא מחוברת ללוח אם... קניתי כרטיס מסך חדש, וגיליתי שצריך לחבר אליו חיבור 6 pins...האם יש פיתרון כלשהו? האם החיבור בלוח אם כזה חשוב? או שאפשר לוותר עליו לטובת הכרטיס מסך? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחירים מאד טובים על שתי החברות הנ"ל ואשמח להמלצה על מארז שקט (דגש על שקט). המליצו לי על ה-Selio 500 של קולר מאסטר: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm ועל מארז של Thermaltakeדגם BACH VX: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=5521 אשמח להמלצות נוספות על מארזים שקטים של שתי החברות הנ"ל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הספק : SeaSonic 520W S12II ואני עובד 24/7 עם i7 3770k @4.4ghz ו 7850 1200/1500 עכשיו שמתי לב לאחרונה שהמתחים לא כל כך יציבים איתו והוא לא נותן בפועל את מה שאני מגדיר..האם הספק הזה אמור להחזיק בכלל ? ואם לא איזה ספק טוב מומלץ שיחזיק את המערכת במצב הנ"ל בצורה טובה ? נגיד עד 500 שח ככה.(רצויי כמה שיותר זול שיהיה טוב מספיק)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 300 ש''ח הגבלה לחנות PANDAS. Compucase 6C11 Midi Tower 300W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_402_2249 SunBeam Samurai http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9469
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מישהו עם המארז הנל, שיכול לתת ביקורת לגבי הרעש שבוקע מהמארז? הוא נחשב שקט מספיק או שדי רועש? אני אשמח לתשובה בהקדם כי אני רוצה להזמין את המארז הזה הוא מאוד קורץ לי תודה מראש, אור.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מהו המארז הגדול ביותר? הכי הכי הכי גדול...[ אבל למחשבים שנמצאים אצלך בבית] לא מחשבים ענקיים שהם כמו "בניין" מארז שיכול לשבת אצלך בבית.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש (ראו מפרט): Case - Cooler Master HAF 932 AMD full tower Special Edition Motherboard - Gigabyte PH67A-D3-B3 CPU - Intel Core I7 2600K 3.4GHz 8MB 1333 RAM - G.Skill ripjwas X DDR3 42x2GB 1600MHz ... Hardisk - Seagate 1 Tera ST31000528AS VideoCard - Gainward GTX 570 Phantom 1280MB GDDr5 PowerSupply- Enermax Naxn 750W Screen - LG IPS3321 23 inch Mouse - Razer Naga 5600 Keyboard - SteelSeries Shift אני מחפש לקנות UPS שמתאים לו (במחיר סביר - כמובן שעם המחיר שעלה לי המחשב אני מוכן להשקיע אבל אני לא צריך מפלצת בחדר, המטרה שאני מכוון אליה היא שברגע שנפל החשמל יש לי מספיק זמן לצאת מהכל ולכבות את המחשב, אין לי שום צורך בלהמשיך לעבוד בזמן הה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים בעוד שעה אני עומד לקנות את הכרטיס 2900XT ורציתי לדעת איזה ספק מתאים לו. שמעתי שיש לו חיבור של ספק בעל 8 פינים ואני לא יודע לאיזה ספק יש את החיבור הזה חשבתי לקנות את הספק הזה : http://skypc.co.il/pl_product~W0101R~24~0.htm מה אתם אומרים ? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני לא ידוע איזה מארז וספק לקחת.. הנה המפרט בקצרה Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX GIGABYTE GA-945P-S3 Twinmos DDR2 667 1GB X2 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD maxtor 120GB 8mb cach Sapphire ATI Radeon X1950 XT 256 mb GDDR3 VIVO, Dual DVI, PCI-Express Retail עכשיו אני ידוע שאני צריך מארז וספק ברמה גבוהה..אמרו לי שrainmax מעולים וממה שראיתי אני גם אוהב איך שהם ניראים.. המליצו לי על raidmax achiles עם ספק שבא איתו של 520W עכשיו אולי יש משהו אחר? מחיר בערך 500 שקל..600 אולי... תודה רבה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחודש הקרוב מחירי הצאקרה ירדו לאותו סדר גודל כמו האפולו מי מהם עדיף מבחינת שקט בעיקר ונוחות עבודה בתוך המארז כעדיפות שנייה ? האם יש מארז עדיף על שני אלו באותו סדר גודל של עלות 400 ש"ח ?.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הפנו אותי לפה מאתר אחר עם מספר שאלות: 1) אני מעוניין לקנות את הGTX 295 ואמרו לי שאני צריך לברר אם יש לי ספק כוח של 600W לפחות... אז בדקתי ולתדהמתי גיליתי שיש לי רק 350W.. עכשיו, הספק שיש לי מצוין ואני לא רוצה להחליפו, אז מה לעשות, לקנות אחד חדש עם 600W ולמכור את הישן או שאני יכול לקנות ספק נוסף של 300W וזהו?? ואם אני יכול להוסיף עוד ספק, אז זה ידרוש לי עוד שקע חשמלי או שאני יכול את שתי הספקים בשקע אחד? 2) אמרו לי שהGTX 295 לוקח כמות עצומה של מקום (פיזי) אז עם אני ישים תמונה מישהו פה יכול לתת לי תשובה? 3) יש לי לוח אם מדגם MSI P965 NFO-F 7.1 1GLAN האם הוא מספיק חזק כדי שאוכל להלביש עליו את הGTX 295? המון תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GT8800512 MB -יהיה בעיה להכניס אותו למארז ?ישאר מקום לחבר את המתח ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נתקלתי במקרה בספק כוח של Enermax מדגם Naxn 450W במחיר ממש זול. הבנתי מכמה ביקורות שהוא ספק טוב וזול, וזה מספיק לי. יש משהו מיוחד שצריך לבדוק לפני קנייה של ספק? כרגע יש לי ספק ג'נרי כבר כמה שנים ובמחיר הזה לא יפריע לי להחליפו. בנוסף ראיתי שלספק כבל 4+4, זה אומר שני כבלים של 4 שאפשר לנתק ולחבר? (כי ללוח שלי יש חיבור של 4 בלבד.) והאם חיבור של כבל מאריך לכבל זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? אני מניח שהמאריך לא איכותי כמו הכבל של הספק.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם יש דרך למדוד כמה הספק רכיבי המחשב צורכים? אבל צריך לשים לב לכמה דברים קטנים: 1) למדוד, ולא לחשב.. אלא ממש מדידה שאומרת נתונים מדויקים ואמיתיים, ולא תיאוריטיים. 2) אני מדבר רק על רכיבי המחשב הפנימיים, כלומר כל מה שמקבל כוח מהספק, אבל בלי הספק. (אם זה היה עם הספק, אז הייתי יכול פשוט למדוד את הזרם שנכנס אל המחשב, ואז להכפיל ב-220, ואז לקבל את ההספק של הכל - כלומר כולל הספק, אבל מעניין אותי הרכיבים הפנימיים). אני משתמש בתוכנה SIW, שיודעת לתת המון פרטים פנימיים על המחשב, אבל אני לא בטוח שהספק מודד את הפרט הזה שאני מחפש.. אז אם מישהו יודע אשמח אם תגידו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, כרגע יש לי Enermax Liberty 400W שסוחב נפלא C2D E6600, כ.מסך GTX260, ושני דיסקים קשיחים. יש לי אפשרות לשדרג ספק בעלות מינימלית. כרגע ממש אני לא צריך ספק חדש, אבל רוצה בכל זאת לנצל את ההזדמנות. המחשבה היא על צרכים עתידיים של מחשב חדש עוד שנה או שנתיים. אני מתכנן OC, אבל לא משהו קיצוני. אני מתלבט בין שני הספקים שבכותרת - Seasonic M12-II 620W ו-OCZ ModXtream Pro 600W, שניהם באזור 600W. הדרישה היחידה שלי היא כבלים מודולוריים. שניהם עולים כ-450 ש"ח, אגב. האם צריך ספק 600W למערכת משחקים רצינית (כ.מסך בודד), ואילו מן השניים עדיף? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שקע אלפסק שכאשר יש הפסקת חשמל הוא ימשיך לספק חשמל לעוד דקה או שתיים לפחות איזה כדאי לקנות? ונגיד יש הפסקת חשמל והחשמל חוזר אחרי קצת זמן לפני שנגמר החשמל באלפסק אז לא צריך לכבות את המחשב? זה בעצם מטעין את האלפסקכל הזמן? ומותר לחבר לאלפסק מפצל? (יש לי במחשב 4 חיבורי חשמל שאני צריך) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק לא חדש מדגם Abtec vp550p v2(מצורפת תמונה). האם הוא אמור להספיק בשביל כרטיסים חזקים כמו 1080/1080TI למשל? האם החיבורים שמופיעים כ-6+2 זה בעצם כמו חיבור 8 פינים שנדרש?עד עכשיו הכרטיסים שהיו בשימוש דרשו חיבור 6 פינים. אם זה רלוונטי..המעבד יחסית חסכוני(ryzen 1600). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע למה הP180 מוגדר כמידי ?? לפי המידות שלו הוא בדיוק כמו הSHARK של TT והוא מוגדר Full Tower ?? מישהו יודע אם הטייפון של TT נכנס אליו? ומה לגבי ה8800GTX ??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אצלנו במשרד(סליחה על כל הדיונים, פשוט זו "עונת השידרוג") כאשר ישנה הפסקת חשמל היא מתרחשת מחוץ לשעות העבודה(בלילה). לכן, אל פסק רגיל שנותן שהות של מספר שניות/דקות מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שהמשתמש יבצע כיבוי מסודר - לא עוזר לנו. האם קיים אל פסק כמתואר בכותרת, קרי כזה שיכול לבצע כיבוי מסודר בעצמו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיחזיק לי CF HD4870 Q9550 ועוד חלקים חזקים??? 700 ש"ח בערך...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני שוכר דירה חדשה שסובלת ממוקת שקעים קטנה. אקראתי כמה כתבות פה לדבי האפשרות לחבר את המחשב (מחשב גיימינג, טלויזיה, 2 מסכים, וסאונד בר) יחד עם המזגן (נדמה לי 1.5כ"ס) לאותו שקע. הבנתי שהבעייה יכולה להיות אם המזגן מכובה חיצונית, בהנעה הראשונית של המנוע שאז יש מפל מתח שלא בריא למחשב, אבל סה"כ השקע אמור להחזיר את זה בלי בעייה (בית בין 20 אז אני מניח שמע' החשמל מודרנית). הסטאפ שאני ושב עליו הוא: חיבור של המזגן ישירות או דרך מגן ברקים לכניסה 1. חיבור של פס שקעים למחשב בכניסה שנייה אפשר שתהיה כניסה שלישית עבור מטען לנייד. השאלה שלי היא: באמת לא אמורה להיות בעייה? האם חיבור של המחשב דרך UPS אמור להגן על המחשב והצ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-